Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Till dödslistan
Blått blod bleknar aldrig [Ace] EmptyIgår på 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Blått blod bleknar aldrig [Ace] EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Blått blod bleknar aldrig [Ace] EmptyIgår på 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Blått blod bleknar aldrig [Ace] EmptyIgår på 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Blått blod bleknar aldrig [Ace] EmptyIgår på 00:13 av Flippa

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptyons 20 jan 2021, 18:23 av Rök

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 2 Botar

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Blått blod bleknar aldrig [Ace]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Harli

Harli

Spelas av : Lux

Blått blod bleknar aldrig [Ace] Empty
InläggRubrik: Blått blod bleknar aldrig [Ace]   Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptytis 13 okt 2020, 16:53

Harli hade helt klart repat sig efter att flocken tagit så väl hand om henne, samt efter kvällen då hon helats från de yttersta skadorna som Meteus orsakat henne. Såren hade läkt fint, men pälsen var fortfarande något tunn på vissa ställen och vid plötslig beröring skyggade hon som om beröringen vore slag. Såren i hennes hjärta dock, var allt annat än läkta och hon hemsöktes av fruktansvärda mardrömmar vilka fick henne att vakna i panik om nätterna.
     Den första tiden hade hon tytt sig till Rien som varit en trygghet för henne innan hon lärt känna fler medlemmar i flocken. När han, tillsammans med många andra, hade lämnat reviret för att gå i krig hade hon till en början varit så orolig att hon knappt vågat lämna lyan. Men nu började nyfikenheten ta över och hon hade vid ett antal tillfällen vågat utforska reviret, men även utanför det. 
     Höstsolen stod lågt på himmelen denna dag och den friska vinden kittlade de mäktiga lövträden där hon travade fram utmed en upptrampad stig. Hon hade spenderat hela dagen med att inreda sin lya. Visst var hon tacksam över att ha hittat en plats att spendera natten på, men den var alldeles för spartansk för hennes smak. Hon hade behövt svälja en bortskämd fnysning när en flockmedlem visat henne lyorna. 
     Harli var uppvuxen i en familj av adligt blod, där hennes liv hade kretsat kring att någon annan gjort precis allting åt henne. Hennes familjs hem hade varit dekorerat av de finaste av tyger och prydnader, så den jordiga lyan med en sliten eldplats liknade mest ett råttbo i hennes ögon. Därför hade hon under dagen hämtat saker att dekorera sin lya med. Hon hade noga fyllt i inristningarna i träkarmen med silverfärg, men hennes oerfarenhet av hantverk hade lett till att hennes framtassar, bröst och nos nu glänste av silverfärgen. 
     Hon hade lånat en djurhud från Riens lya och pyntat med granris och färgglada bärkvistar. Hon hoppades inte att han skulle bli arg för att hon lånat hans bädd. Att få somna med nosen nerborrad i hans doft lugnade henne, samtidigt som den fyllde hennes unga hjärta med längtan.
     Hon stannade upp mitt i ett steg på stigen, i munnen bar hon en bukett med blommor som ännu inte vissnat av höstens kyliga kvällsfingrar. Tiaran på hennes hjässa blänkte till och hennes lilla kropp stelnade likt en staty. Någonting stort rasslade i buskarna och verkade ha en väldig fart. Ett grymtande och en stark stank av svin nådde hennes pryda nos och plötsligt dundrade en argsint vildsvinssugga ut några meter framför den lilla silvervargen. 
     Paniken tog ett järngrepp om Harlis hjärta och hon stod alldeles förstenad när suggans mordiska blick fästes i Harlis ljuslila. Suggan satte full fart mot tiken, osande av raseri och Harli lyckades vända och satte full fart. Käkarna var så spända att hon lyckades hålla kvar buketten i ett hårt grepp. Hjärtat slog hårt. Rien, varför var du tvungen att lämna mig?
Till överst på sidan Gå ner
Arceus

Arceus

Spelas av : Vic

Blått blod bleknar aldrig [Ace] Empty
InläggRubrik: Sv: Blått blod bleknar aldrig [Ace]   Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptylör 28 nov 2020, 02:18

"Hej Harli! Värst vad brå–OOF!"
     Arceus var för sen på att reagera och istället för att kasta sig åt sidan blev rörelsen bara ett påbörjat hopp. Vildsvinet kolliderade med hans ben. Slog runt dem så att han rullade över dess rygg och – smidigt nog – landade på andra sidan på alla fyra tassar. Den tog ingen större notis till honom, hans kropp inte mer än ett hinder på dess väg.
    Med adrenalinet rusandes genom kroppen högg Arceus efter svinets bakdel, tänderna skrapandes mot dess sträva hud och borst. Tillräckligt för att dra blod men inte för att få stopp på den. En skällande morrning och han avancerade på nytt. Använde all kraft i sina bakben för att skjuta efter djuret. Få det ur kurs. Han gav den en kraftfull tackling. Högg den över ryggen. Vildsvinet skrek. Ett fruktansvärt läte som instinktivt fick honom att vilja dra sig undan. Tillsammans tumlade de till marken i ett moln av damm. Arceus släppte inte sitt grepp. Istället nyttjade han kraften i rörelsen till att slunga suggan bort från sig.
    Knak.
    Ett sus gick genom skogen. Följt av kråkors hesa röster när de lyfte från trädkronorna. Därefter tystnad. Arceus ruskade på sig, ett fundersamt uttryck över sitt ansikte när han– åh. Till sin högra sida såg han vildsvinet ligga. Huvudet vikt under kroppen i en onaturlig vinkel. Ihopsjunken. Stilla. Blicken föll på det intilliggande trädet, vars grova stam fått barken avskalad av kollisionen. Åh. Åh. Oj...
    Han hade önskat att han varit så kvicktänkt men faktum var att Arceus inte alls planerat det här eller hade tekniken för att utföra det. Ren tur – eller otur – beroende på vem man frågade.  För vildsvinet var det nog det sistnämnda. Han svalde osäkert – det här hade inte varit tanken – och kände dåligt samvete. Åtminstone fram tills han kom ihåg att det var den här dumma grisen som börjat allting. Det var den som dundrat in här, jagandes Harl– Harli?! Arceus kastade om, nära att ropa innan blicken föll på henne, en bit bort från scenen. Han ställde sig lite tafatt framför vildsvinet – som för att dölja det – när en del av honom skämdes. Om han inte låtsades om det, kanske inte hon heller skulle göra det.
    "VAD var det där?! Är du okej? Är du skadad?" Hans blick var vild och stirrig när skyndade fram till henne med ord som ramlande alldeles för snabbt ur munnen. "Jag försökte stoppa den. Den kom från ingenstans och–" Arceus blinkade dumt. "Din, eeeeh..." Han pekade tassen mot Harlis hjässa. "Huvudgrej...", försökte han. Han visste inte vad det hette, bara att den saknades. "Har du tagit av dig den, elleeeer? Jag menar, jag brukar alltid se dig med den så jag tänkte om... om du tappat den nu eller, ja."

[Ta ett vääääldigt spretigt, kaos-svar i sann Ace-anda.]
Till överst på sidan Gå ner
Harli

Harli

Spelas av : Lux

Blått blod bleknar aldrig [Ace] Empty
InläggRubrik: Sv: Blått blod bleknar aldrig [Ace]   Blått blod bleknar aldrig [Ace] Emptylör 16 jan 2021, 16:31

Harli noterade inte ens hanen i hennes väg då hon var blind av skräck. Inte heller hörde hon hans skall bakom sig då blodet susade så högt i öronen när hon försökte få sina taniga ben att förmå sig att öka farten. Hon ville inte dö. Hon ville inte dö. Hjärtat dundrade i den späda bröstkorgen. Nog hade tiden i flocken gjort att hon gått upp i vikt och hälsan var mycket bättre, men hennes fysisk var inte alls redo för en sprint som den här. Mjölksyran sved i hennes ben och när tumultet bakom henne lyckades ta sig igenom hennes adrenalinsus så föll hon bara ihop mot marken. Skakandes slöt hon ögonen och var beredd på att grisen snart skulle eliminera henne med sin blotta tyngd. 
     Men grisens klövar krossade inte hennes rygg, utan den gav ifrån sig ett fruktansvärt skrik som fick Harli att knipa med ögonen ännu hårdare. Så hördes en röst och hon slog upp ögonen. Hennes första reaktion på Ace var att trycka sig ännu hårdare mot marken. Svansen var inte ens synlig då den var så långt intryckt mellan bakbenen. De lena, snövita öronen låg slickade mot det smäckra huvudet. Hon fick inte fram ett ljud och lyckades inte svara på hans första fråga. Hon hade fullt upp med att kippa efter andan. Hennes blick flackade, hamnade på den stilla grisen en bit bort. 
     "Är den död?" gnydde hon fram med tårar som glimmade i ögonen. 
     Hon lyckades ta sig upp sittandes, men hennes kropp skrek fortfarande av rädsla och utmattning. Så uppfattade hon att han frågade efter hennes tiara och hon kände plötsligt hur naken hennes hjässa kändes. En ny panik. En matriell panik. "Å nej, nej nej nej" pep hon och blicken for runt om henne. "Min tiara. Jag måste hitta den" hon tog ett vacklande steg i riktning mot grisen. "Snälla, hjälp mig leta Arceus" bad hon och såg uppgivet på honom.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Blått blod bleknar aldrig [Ace] Empty
InläggRubrik: Sv: Blått blod bleknar aldrig [Ace]   Blått blod bleknar aldrig [Ace] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Yanamore-
Hoppa till: