Pågående Event
Senaste ämnen
» En limousin kommer lastad med...
Fenris Försök 2 EmptyIgår på 23:03 av Oberon

» Talande Skog [P]
Fenris Försök 2 EmptyIgår på 22:09 av Achak

» Adopterbara designer av Kreft
Fenris Försök 2 EmptyIgår på 01:44 av Yargol

» Andas ut
Fenris Försök 2 EmptyIgår på 00:39 av Admin

» Med tungt hjärta
Fenris Försök 2 Emptysön 22 nov 2020, 01:27 av Luwa

» Det här kommer jag ångra imorgon [Öppet]
Fenris Försök 2 Emptytis 17 nov 2020, 16:48 av Hyacint

» Ett dopp i svampriket
Fenris Försök 2 Emptytor 12 nov 2020, 16:21 av Adena

» [Avslutat] Till dödslistan
Fenris Försök 2 Emptyons 04 nov 2020, 12:01 av Yargol

» Mitt stolta hjärta
Fenris Försök 2 Emptysön 01 nov 2020, 19:23 av Vasilisa

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 8 gäster.

Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Andas ut
Fenris Försök 2 Emptytis 24 nov 2020, 00:39 av Admin


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.


Det känns bekant det här. Gör det inte det?
Lugnet.
Tystnaden.
Jorden under oss minns spår av osynliga tassar.
En väntan.
Bjud upp till dans.
Vinden minns en stillhet den annars aldrig känt.
Hjärtslag.
Ett andetag.
In,
Håll,
och Ut
.


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Malwarebytes som reagerar på sidan
Fenris Försök 2 Emptysön 23 aug 2020, 11:22 av Yargol
Uppdatering, 25 Aug:
Problemet är nu löst! Om ni fortsatt märker störningar eller får vidare problem med sidan så kontakta oss i Crew så att vi kan se över det c:
Hej allesammans!

Om du likt mig använder dig av Malwarebytes, så kan du under de senaste dagarna ha upptäckt att programmet har börjat flagga och varna för bildfiler (2img) på sidan.

Dessa bildfiler är inte farliga, och du behöver inte oroa dig över …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Fenris Försök 2

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Fenris

Fenris

Spelas av : Embla

Fenris Försök 2 Empty
InläggRubrik: Fenris Försök 2   Fenris Försök 2 Emptysön 08 mar 2020, 18:53

Fenris Försök 2
en kontaktannons

Proffsigare namnförslag: Fenris fanatiker. Fenris falang. Nätverket 2.0???

Sammanfattning:
Fenris har sedan nätverkets splittrande fortsatt söka efter folk som vill hitta på dumheter med honom, samt blivit allt mer bitter. I korta ord kan hans världsbild sammanfattas såhär: riktiga vargar lever som just vargar och håller inte på med trams som bostäder, byteshandel, tillagat kött, vin osv. Livet är och skall vara en kamp som den starkaste överlever, all strid som saknar ett överlevnadssyfte (läs gladiatorspel) är töntigt och all form av hjälpmedel i vardagen leder till förslappning och i längden antagligen alla vargars utrotning. En ny istid är på väg och snart kommer hela numoori vara som Glaciären, och då kommer alla era fancy prylar inte spela någon roll för ni kommer ändå frysa eller svälta till döds. Every man to him self osv.

Kortfattat så rör sig Numoori som stort i typ exakt motsatt riktning mot vad han vill, med nya hubbar som poppar upp konstant och han tänkte försöka göra något åt denna olyckliga utveckling. Om din karaktär gillar att förstöra saker, har lätt att tro på konspirationsteorier, lever efter djungelns lag eller bara har lite tråkigt och behöver sysselsätta sig med något är den välkommen att hjälpa Fenan med detta.

Planer:
Zombieteorin: Zombies är slutstadiet för alla vargar som börjar förenkla sin vardag inne i Numooris olika städer. När det räcker att byta till sig saker och man inte längre behöva ha förmågor inom jakt, strid och överlevnad så förslappas vargar och tillslut degraderar dem till Zombies. Det är knappast en slump att den största zombiesamlingen finns i anslutning till en av numooris första städer, Islagunen, eller att det är Nordriket - ansvariga för att ha skapat denna pest - som nu leger hjältar och försöker hålla reda på det hela. Om man analyserar djupare förstår man att Zombieviruset är det straff som naturen dömt oss till för att vi vänt henne ryggen.
Istidskonspirationen: Förr eller senare, antagligen förr, så kommer naturen revolutera mot vargarna och då måste vi vara redo. När nästa stora naturkatastrof eller istid kommer kommer vi inte ha tid att anpassa oss, vi måste redan vara förberedda. Och då inte med lager av mat eller trygga hem som vissa kanske tror, utan genom att ha övat för alla situationer och kunna lita på vår egen list och styrka. Vi måste vänja oss med att leva på gränsen för att över huvud taget ha en chans när det inte längre kommer vara ett val.
Sabotera Brytet: Brytets kristaller orsakar inte bara att Fenris egen magi blir mindre värdefull, det är också ett av naven i den ekonomi som byggts upp i landet. Fenris avser att försvåra införskaffandet av kristaller än mer, genom att både försöka förstöra brytet och utposterna som ger vargar skydd på väg dit.
Skapa inflation: Han har också en alternativ idé om hur man kan krossa byteshandeln, nämligen att skapa en misstro på värdet i saker eller bara minska värdet på allt. Till exempel genom att översvämma handeln med falska ädelstenar, extra bra i kombo med att försvåra än mer för vargar att få tag på den äkta varan i Brytet. Annat sätt att göra detta skulle vara genom att tillhandahålla tjänster som nu betalas för helt gratis, helst genom att sno från handlare och skänka bort bytet.
Attacker mot hubs: Flertalet koordinerade attacker mot olika städer oftast utförda av en eller ett fåtal personer för att skapa oreda och otrygghet i hubsen. Detta kan vara allt från att försöka förstöra arkitektur så mycket som möjligt till att försvåra handel, infrastruktur eller bara döda så många närvarande som möjligt. Eller en kombo av allt. Exempel: genomtänkt attack mot skuggfalls grundstomme under ett arenaspel för att försöka rasera byggnaden. Att spränga eller på annat vis skapa kaos på marknadsplatser i olika städer. Att blockera dem få ingångarna till civitas. Förgifta islagunens varma källor, eller iallafall få dem att stinka som världens äckligaste fis.
Spärra av handelsrutter: Röva loss och sno varor bara för att förstöra dem/skänka bort. Misshandla och hota stackars handlare. Skapa jordskred som gör resan genom norspiret farligare.
Intrigskapande: Skapa falska rykten och skylla dödsfall på andra för att numooris större grupperingar ska vara för upptaga med att vara griniga på varandra för att fatta att vår lilla grupp är ett hot. Skapa ett instabilare land med mer konflikter, både för att fler vargar skall bli härdade och redo för undergången och för att det kommer försvåra t ex handel.
Slutmål: Mer eller mindre ouppnåeligt. Att Numoori ska bli mer primitivt, att högfästen så som Civitas skall försvinna, att uppdelandet av vargar i olika statusskikt skall försvinna, att bara värdiga ska leva i landet, att alla ska vara redo för en kommande katastrof. Att ingen ska få chilla o må bra någonsin igen lol.

Vad du kan förvänta dig: 
Stor flexibilitet, möjlighet för din karaktär att vandra själv genom landet men med diverse dumheter i bakhuvudet. En ranglös, kaotisk, fri tillvaro.
Stor möjlighet att vara med och bygga upp intriger, attacker och planera stegen framåt både IC och OOC.
Inget krav på konstant aktivitet, ifall du behöver en numooripaus så kan din varg bara hoppa över ett uppdrag/vara ute på ett eget långsiktigt uppdrag.
Tanken är i nuläget inte att skapa en flock utan mer bara ett gäng polare/allierade som trollar runt och gör livet lite svårare för alla andra.
Detta är inte ett livslångt åtagande utan kan bara vara ett kapitel i din karaktärs historia, chans till karaktärsutveckling eller ny fart i en karaktär som stått still ett tag. För den delen också ett sätt att avliva vargar då det antagligen kommer diverse riskfyllda uppdrag.

Sökes:
Vargar som är trötta på att vara snälla. Som bara vill go crazy och förstöra fina saker. Vargar som dras till konspirationer eller bara destruktivitet. Vargar som gillar djungelns lag och att starkast överlever. Kaosmakare. Eller bara vargar som är lätta att manipulera och söker ett syfte/en ledare.
Allt ovanstående behöver inte stämma in på din karaktär.

Tycker du detta låter intressant? Har du en varg som vill gå med? Har du idéer på vad denna gruppering skulle kunna hitta på för hyss? Hör isf av dig på PM till detta konto (Fenris) eller till mig på Discord, eller bara svara i tråden! Ifall intresse finns så kan jag skapa en discordchatt/server för projektet.

Fenris Försök 2 Wild_side

:flower1: Fridens liljor :flower2:
Till överst på sidan Gå ner
 
Fenris Försök 2
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Sök, Adoptera, Planera :: Söker...-
Hoppa till: