Pågående Event
Senaste ämnen
» Dödslistaaan
Sann Styrka [P] EmptyIdag på 20:50 av Kato-Britt

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Sann Styrka [P] EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Sann Styrka [P] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Sann Styrka [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Sann Styrka [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Sann Styrka [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Sann Styrka [P] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Sann Styrka [P] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Sann Styrka [P] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Vargon, Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Sann Styrka [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Sann Styrka [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Sann Styrka [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kasai
Död
Kasai

Spelas av : Skruk | Död

Sann Styrka [P] Empty
InläggRubrik: Sann Styrka [P]   Sann Styrka [P] Emptysön 16 feb 2020, 01:58

Det var som om hela flocken åkt på en kollektiv käftsmäll, hela atmosfären runt dem var spänd och tryckande, en gemensam trötthet som drabbade dem alla. Han tänkte på dem ofta, det var svårt att inte se alla de tomrum de lämnade efter sig. Ännu svårare att missa medlemmarnas reaktioner på deras bortgång. Han var inte säker på vilka känslor som lös starkast bland dem, den brännande heta ilskan hos hans syster eller det bottenlösa djupet i sorgen han såg hos Assar. Den skavde hos honom också, som en bit vass sten som fastnat mellan hans bröstkorg och hjärta. De hade ingen av dem förtjänat sina öden.
Den udda blicken sökte sig till sin patrull partner, det var bättre nu än innan, han kunde se det, men det var fortfarande inte bra. Hoppades att hon skulle fortsätta lyckas vända sorgen över Sraosha till motivation, till att försäkra sig om att hon var den sista. Ingen mer. Det var därför de var här nu, utanför staden, och patrullerade reviret.
 De flesta hade börjat ta den uppgiften mer på allvar, speciellt nu, samt regeln att ingen skulle lämna staden eller reviret ensam, deras överlevnad hängde på det.
 "Du är stark" sa han plötsligt och sneglade mot henne igen. Visste inte om hon insåg det, men kände att han behövde säga det till henne. Det var hans genuina åsikt. Att hon fortfarande stod upp, att hon rörde sig framåt och jobbade för att förhindra att samma sak hände andra. Mycket starkare än vad han själv varit. Hur han hanterat att bli nekad var pinsamt i jämförelse, och det hela kändes som det var en helt annan livstid, det rörde honom inte i ryggen längre, och han önskade att han lagt mer av den tiden på flocken, på sin syster och uppgift, men det var inget han kunde ändra på nu.
 "Du vet det va?"
Till överst på sidan Gå ner
Assar

Assar

Spelas av : Embla

Sann Styrka [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sann Styrka [P]   Sann Styrka [P] Emptysön 16 feb 2020, 17:33

Det var en solig men kall vinterdag och den kändes lite för munter för att passa till hur mörkt världen egentligen var. Både hennes och Kasais guldknappar glänste i solskenet och trotts att hon inte riktigt var den som såg det vackra i allt längre - iallafall inte just nu - så hade hon reflekterat över att det var fint. Det fick henne att tänka på spännet hon gjort till Aurora, på hennes krona och på enhörningen som dem fällt ihop. Hon undrade hur det var med Kolzak och Ezekiel, och bävade sig inför att träffa sin syster igen och behöva dela dem hemska nyheterna.
Samtidigt kändes allting lite lättare nu. Qu hade precis lämnat av fakargen som var misstänk för alla hemska handlingar, kanske var det faktiskt över.
Flockbroderns ord väckte henne ur hennes funderingar och hon såg på honom med en något förvånad min. Tyst studerade hon hans ansikte i några ögonblick innan hon log svagt.
"Klart ja vet."
Svarade hon retsamt och flexade sina muskler lite, men blev snabbt betydligt mer allvarlig och genuin.
"Tack."
Hon menade det verkligen, det var väldigt fint sagt. Och väl behövt.
Till överst på sidan Gå ner
Kasai
Död
Kasai

Spelas av : Skruk | Död

Sann Styrka [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sann Styrka [P]   Sann Styrka [P] Emptyfre 28 feb 2020, 21:01

Det var skönt att hon tog åt sig. Han kunde se det trots att hon hade en retsam ton i rösten. Att hon förstod att han menade var han sa.
 "Jag menar det" yrkade han ändå med en fast blick. Vägrade låta henne tro annat.
 "Tvekar du någonsin på det igen får du komma tillbaka så jag får sätta dig rätt igen" han flinade åt henne. Det kändes lättare nu än på länge. När de hade honom i sitt förvar. Omöjligt den enda förövaren i det som hänt, men det var mer än vad de haft innan. Det var hopp om att de skulle få hedra sina flocksyskons bortgång. Visa att Isil Anar skyddade sina egna, och straffade dem som vågade emot sätta sig deras ideal. Att de inte bara satt still och lät allt ont komma till dem.
Till överst på sidan Gå ner
Assar

Assar

Spelas av : Embla

Sann Styrka [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sann Styrka [P]   Sann Styrka [P] Emptytor 05 mar 2020, 22:54

Hennes blick var genuint tacksam, det var skönt att ha funnit så många vänner inom flocken och att Kasai som var en av flockens mest erfarna väktare sade detta betydde mycket. Hon var hedrad att få ha honom som inte bara flockbroder och patrullkamrat utan också vän.
"Ditto."
Svarade hon honom med ett något finurligt leende, kände ändå hur vissa tyngder lyftes från hennes axlar i och med deras korta samtal. Ordet var ett hon inte var helt säker på vad det betydde men hon tyckte det både roligt, gulligt och smart samtidigt. Det kändes som något som visa vuxna sa för att inte slösa på tid, och hon förstod så mycket som att det var ungefär detsamma som att säga just 'detsamma'. Och hon menade det, om Kasai någonsin skulle tvivla på sig själv skulle hon se till att få honom på bättre tankar.

[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Sann Styrka [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sann Styrka [P]   Sann Styrka [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Sann Styrka [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Lövskogen-
Hoppa till: