Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Dödslistaaan
Ensam [Öppet] EmptyIdag på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Ensam [Öppet] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Ensam [Öppet] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Ensam [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Ensam [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Ensam [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Ensam [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Ensam [Öppet] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Ensam [Öppet] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Ensam [Öppet] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Ensam [Öppet] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Ensam [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lotus
Ninjavarg av Kiga
Lotus

Spelas av : Emmsa

Ensam [Öppet] Empty
InläggRubrik: Ensam [Öppet]   Ensam [Öppet] Emptyons 13 dec 2017, 17:48

[Öppet, bara hoppa in! (: ]

Det började verka som en dum idé, det här med att lämna familjen och söka äventyr. Åtminstone började Lotus allvarligt fundera över vad han egentligen hade gett sig in på. Världen var, hittills, inte alls som han hade föreställt sig. Och han kunde inte förstå hur han någonsin ens hade velat lämna tryggheten som fanns i Höstskogen för allt detta.
Han hade lämnat sin familj med en brinnande äventyrslust, men nu började hoppet som brann inom honom att svikta.
Han hade gett sig av för att se världen, för att träffa andra vargar, för att se och lära. Hittills verkade världen bara läskig, och ännu hade han inte mött en enda levande själ. Och helt ärligt verkade allting bara stort, tyst och skrämmande.
Den unga Kigan hoppades innerligt att det snart skulle bli bättre. 

Han hade passerat genom Skuggpasset, en ogästvänlig plats där monster hade kunnat gömma sig i nästan varenda vrå. Och han hade tyst skyndat fram mellan de höga bergväggarna, längtat efter att komma ut från skuggorna. Men platsen som hade mött honom hade varit allt annat än välkomnande.
En stor slätt hade brett ut sig framför hans tassar i slutet av Skuggpasset. En dimmig, karg och ogästvänlig plats som hade fått Lotus att tveka. Ville han verkligen ge sig in i vandringen genom detta område? 
Han kunde inte förstå det, varför resten av världen inte var lika vacker som modern hade beskrivit den åt honom?
Eller var det bara att han letade på fel ställe?
Hur som helst hade han till slut bestämt sig för att fortsätta sin färd. Oavsett hur otrevlig slätten tedde sig så verkade den ändå bättre än att behöva korsa Skuggpasset igen. Och trots att tvivlet kröp inom honom tvingade han tassarna framåt.
Han hade under dagen vandrat, i hopp om att finna en plats som kanske kändes lite tryggare innan natten skulle falla. Men mörkret hade sakta krupit allt närmare och när solen hade passerat bakom horisonten hade han känt en hur en kall kåre kröp längs ryggraden.
Lotus svalde medan han vaksamt fortsatte röra sig framåt.
Till överst på sidan Gå ner
Zachary
Vampyr
avatar

Spelas av : Zara

Ensam [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam [Öppet]   Ensam [Öppet] Emptyons 13 dec 2017, 20:31

Förbenade sol. Han hade aldrig varit vidare förtjust i det glödande klotet på grund av de kalla krafterna han haft tidigare, men nu hade det övergått i ett rent och skärt hat. Dagen hade tillbringats i en alldeles för liten grotta för någon av hans storlek. Tiden hade blivit knapp föregående morgon, han hade tillbringat alldeles för lång tid med att jaga en varg uppe i bergen och tappat uppfattningen om tiden. Vargen hade haft en väldigt besvärlig förmåga att förutspå hans steg. Halva nöjet låg ju dock i jakten och han fick erkänna att det hade underhållit honom under flera timmars tid. Synd bara att honan sluppit undan. Synd att solen avslutat deras eviga dans. Blodet hade säkert smakat utsökt. Det här nya livet hade helt klart sina nackdelar, men fördelarna vägde upp det mesta. Han fann sig själv tycka om det här livet mer och mer för var natt som förflöt. Att ställa om sig till att jaga vargar hade inte varit svårt, och han hade fått ett och ett annat tips från Even innan denne lämnat honom ensam med världen framför hans tassar. Först hade han varit osäker, kanske främst på grund av dottern han hade behövt lämna efter sig i rädsla av att skada henne. Hon var dock den enda som fått honom att tveka hittills. Tungan drogs över läpparna där han satt mitt ute på slätten. Törsten hade börjat bli ihärdig igen, kraftig. Ett avlägset ljud fångade hans uppmärksamhet, ljud av steg i det torra gräset och ett rytmiskt hjärtslag. Ett flin drog sig på de bruna läpparna då hanen reste sig upp för att styra sina steg mot vargen. Natten var ung, stegen var lugna, han hade ingenting att stressa över.

_________________
Ensam [Öppet] 25q7ij9
Till överst på sidan Gå ner
Lotus
Ninjavarg av Kiga
Lotus

Spelas av : Emmsa

Ensam [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam [Öppet]   Ensam [Öppet] Emptyons 13 dec 2017, 20:48

Mörkret var tätt omkring honom, även om månen faktiskt lyckades kasta ett svagt ljus över marken, trots att himlen till större del var täckt av moln. Och det svaga ljuset gav honom en mindre tröts, vilket han behövde. Han saknade familjen och sitt hem, ännu mer nu när han befann sig alldeles ensam i den mörka natten.
Ninjavargen fortsatte stillsamt framåt, försökte göra sig så tyst och osynlig som möjligt. Ville inte bli upptäckt då han inte visste vem som skulle upptäcka honom.
Det Lotus inte anade var att det redan var för sent.
Han höll ett hårt grepp om sin patetiska teori om att han inte syntes, om att han inte hördes, enda tills en mörk skugga dök upp i hans ögonvrå. Han frös till, höll andan, vred sakta på huvudet samtidigt som han bad att han bara hade inbillat sig.
Men nej.
Där var en mörk skugga som rörde sig i natten. Kanske den inte hade sett honom? Kanske han kunde slinka undan utan att den andra skulle märka det? Önsketänkande, för Lotus hade mycket väl märkt att den andre rörde sig mot honom. Man han ville inte att det skulle vara så, ville fortsätta låtsas att han var osynlig och ljudlös.
Men till slut tog han mod till sig, drog ett andetag, och vände sakta kroppen mot den mörka skepnaden. Han var bara barnslig. Hur farligt kunde det egentligen vara? Världen var ju så vacker, enligt mor.
"Hallå?" Hans röst lät malplacerad på den tysta, öde slätten. "Vem där?"
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Ensam [Öppet] Empty
InläggRubrik: Sv: Ensam [Öppet]   Ensam [Öppet] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Ensam [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: