Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Vindstilla [Nagini] EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Vindstilla [Nagini] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Vindstilla [Nagini] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Vindstilla [Nagini] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Vindstilla [Nagini] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Vindstilla [Nagini] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Vindstilla [Nagini] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Vindstilla [Nagini] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Vindstilla [Nagini] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Vindstilla [Nagini] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Vindstilla [Nagini] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Vindstilla [Nagini]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Zaron
Död
Zaron

Spelas av : Älg | Död

Vindstilla [Nagini] Empty
InläggRubrik: Vindstilla [Nagini]   Vindstilla [Nagini] Emptymån 27 nov 2017, 19:07

Förmiddagssolens glada strålar sträckte sig ner mot Numoori och omfamnade landet i sitt ljus. Med envishet trängde det igenom skogens kronor och fortsatte nedåt. Skogens mörker slöt sig om ljuset och kvävde det långt innan det hade chansen att nå marken. Zaron kunde dock se Aurinkos öga brinna på himmelen ovanför honom mellan bladen. Han sänkte blicken och en kall kåre sköt över hans rygg likt en elektrisk ström.
    "Brrr.."
Ljudet lämnade honom ofrivilligt och han skakade på sig. Döda skogen var inte främmande för honom, snarare tvärt om. Det var en kär vän i många avseenden. En kär vän som kunde skicka rysningar av obehag genom kroppen med jämna mellanrum.
Noga med var han satte tassarna fortsatte han röra sig framåt. Det mjuka skogsgolvet med oförutsägbara rötter var förrädiskt. Han kunde svära på att de hade sitt eget liv ibland.

Doften av ett närliggande revir hade varit konstant sedan han kom in i skogen. De skrämde honom inte, men av respekt var det lika bra att hålla sig undan. Han visste hur känsliga vissa flockar kunde vara med sina gränser. Sakta smög sig lukten av en ensam individ in i nosen. Lukten av en ung tik. Den påminde om det revir han passerat. Svartvargen lade inte mycket vikt vid det. Han befann sig utanför reviret och skötte sitt eget. Dessutom var inte en ensam yngling någonting att oroa sig över.
Till överst på sidan Gå ner
Nagini
Död
Nagini

Spelas av : Bellzpellz | Död

Vindstilla [Nagini] Empty
InläggRubrik: Sv: Vindstilla [Nagini]   Vindstilla [Nagini] Emptyons 29 nov 2017, 11:51

Det var ett tag sedan den svarta tiken bestämde sig för att inte sätta sina tassar på revirets mark mer. Hon visste ändå att hennes tid här i Döda skogen började dala mot sitt slut. Men väntan var det jobbigaste. Då hon ändå bestämt sig för att följa med de två främmande hanarna när de återvänder, tillsammans med Tezuka, så ville hon inte störa flocken mer när hon ändå inte längre gjorde någon nytta där.
Hennes päls bar fortfarande flockdoften och ibland på gammal vana brukar hon vandra runt revirets gräns när hon inte har något annat för sig. Men träna gör hon mer och hårdare nu. För nu kan hennes styrka komma att ha ett syfte och hon vill vara få förberedd som möjligt.
Tiken hade vandrat runt i Döda skogen en stund när hon efter ett tag stannat upp. Eller om det bar Det Mörka som startat den reaktionen för att få hennes uppmärksamhet. Ljudet av någon som verkar närma sig bakifrån når deras öron och tiken vänder sig snabbt om. Den vanligtvis glödande blodröda blicken blir nattsvart och hela hennes gestalt blir likt en skugga. Hon hettar upp luften omkring sig med eld för att förvilla bort sitt spår, och även kanske fånga främlingens fokus på den punkten, och sedan kastar tiken sig ut i skogen med växtligheten som kamouflage. Snabbt och så ljudlöst som möjligt på mjuka kattlika tassar så tar hon sig runt området och hittar snart främlingens spår och behöver inte följa detta särskilt länge förrän hon kan se den mörka gestalten en bit längre fram. Tiken stannar upp. Den svarta blicken studerar främlingens bakparti innan de sätter tassarna i rörelse igen och tar sig närmare.
"Var hälsad, främling". Stämman är sträv och lite raspig.
Till överst på sidan Gå ner
Zaron
Död
Zaron

Spelas av : Älg | Död

Vindstilla [Nagini] Empty
InläggRubrik: Sv: Vindstilla [Nagini]   Vindstilla [Nagini] Emptymån 04 dec 2017, 08:00

En plötslig doft av värmde slog mot hans nos och han stannade förvirrat upp. Luften dansade vilt en bit framför honom, och dimman yrde omkring i den plötsliga temperaturskillnaden. Blicken blev vaksam. Gissningsvis var det den unga tik han känt doften av tidigare som låg bakom fenomenet. Men hennes doft var fortfarande nära. Och den förflyttade sig. Med en svag axelryckning fortsatte han framåt. Hon utgjorde inget hot mot honom. Hans öron vred sig och ryckte till var gång han hörde någon störa den täta växtligheten. Om det var hennes försök att smyga på honom behövde hon öva. Mycket. Men hon var ännu ung. Kanske skulle hon lära sig.
    Han kunde inte säga var den unga tiken befann sig exakt, men han hade en relativt god gissning om riktningen. Utan ett uns av tvekan passerade han rätt igenom området där luften tidigare dansat vilt. Det fanns ingen värme kvar där längre. Skogen hade kvävt även den.

Stegen var lätta, men sinnet vaksamt. Zaron var fortfarande övertygad om att hon inte utgjorde något hot för honom, men att släppa garden helt var bara korkat. Och om det var någonting han inte var, så var det korkad. De prasslande ljuden av störd vegetation hade upphört, men doften låg fortfarande kvar. Bakifrån kom den närmare. Kort därpå nådde en sträv röst honom. Med ett nonchalant uttryck såg han sig över skuldran.
    "God middag, fröken lilla." svarade han på hennnes hälsning.
Hon var svart som natten, och han hade svårt att urskilja hennes ögon från pälsen. Lugnt vände han sig om.
    "Har du för vana att smyga på alla vargar som passerar?"
Det var knappt han hade kunnat kalla det för att smyga till att börja med. Men det var inte hans uppgift att lära upp henne.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Vindstilla [Nagini] Empty
InläggRubrik: Sv: Vindstilla [Nagini]   Vindstilla [Nagini] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Vindstilla [Nagini]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Fungoria-
Hoppa till: