Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Skymningsljus EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Skymningsljus Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Skymningsljus Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Skymningsljus Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Skymningsljus Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Skymningsljus Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Skymningsljus Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Skymningsljus Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Skymningsljus Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Skymningsljus Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Skymningsljus Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Skymningsljus

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Paimonia
Död
Paimonia

Spelas av : Emmsa

Skymningsljus Empty
InläggRubrik: Skymningsljus   Skymningsljus Emptytor 17 dec 2015, 16:25

[Rollspel som utspelar sig mellan min två karaktärer, Paimonia och Kian. Bara för storyns skull helt enkelt. Inga svar, tack!]

Det var en djungel hon hade nått. Ett märkligt, underligt djungelområde. Inte hade Paimonia anat att det var detta som väntade henne på andra sidan bergskedjan hon klättrat över. Men inte heller klagade hon, det var varmare här, trots att vintern egentligen borde närma sig. Och nu hade hon nått de sydliga delarna av landet. En blick kastades upp mot himlen. Det började skymma. Det var dags för henne att finna skydd för natten. Även om hon var ivrig att nå sitt mål var hon också tvungen att vila. Hon behövde sina krafter.
Och så såg hon plötsligt ett träd, med lågt hängande grenar, som skapade en inbjudande koja att övernatta i. Genast styrdes stegen dit, men inte hann hon ta många kliv innan hon tvärstannade. Hennes telepatiska krafter sade henne att det redan var någon där inne.
"Vem där?"
Ett huvud flög ut mellan grenarna, och en varg med avlångt ansikte och otroligt stora öron såg på henne med ett förvånat uttryck.
"Jag kan fråga detsamma," svarade den andre med ett skratt. "Men när du nu vill veta, jag är Kian."
Med en smått bister blick på den andre sade unghonan sitt namn. "Paimonia."
Kian flinade emot den unga honan som bar snirkliga linjer över sin kropp. Han uppfattade dem som fascinerande och vackra. Detta var en trevlig överraskning, han som hade tänkt lägga sig och sova över natten! "Vad gör du här, Paimonia?"
Hon svepte med svansen bakom sig. "Letar efter skydd för natten. Men det verkar som att platsen jag valt inte var ledig."
Kian fnissade. "Nog får vi plats båda två!"
"Eeh..." Paimonia rynkade lätt på nosen. Hon var inte på humör för att dela sovplats med denna lustiga hane. Men å andra sidan, hon behövde få mer information, så varför inte ta tillfället i akt. "Du råkar inte veta något om Qu? Flocken alltså."
Kian såg förvånat på henne. Det var ett himla massa prat om flockar nu för tiden, tyckte han. "Ehm, nej. Jag kan inte påstå att jag hört något om dem. Men jag vet att det finns en himla massa flockar i väst! Jag kommer nämligen därifrån. Så många att jag inte ens kan namnen på dem!" Han skrattade åt sina egna ord. Det här med flockar var affärer som han inte riktigt förstod sig på. Kanske det var dags för honom att gå med i en flock, bara för att lära sig lite mer om dem?
"Jaså?" Paimonias ögon smalnade av en aning. Det var intressant, många flockar i väst? Trots allt hade ju den bevingade hanen talat om att Qu var på väg ditåt. Hon måste undersöka saken. Men hon måste få vila. "Hördu, Kian... Kan jag få se närmare på den där sovplatsen du funnit?" Ett smörigt leende var klistrat över hennes läppar.
"Javisst!" Glatt skuttade Kian ut och nickade inbjudande emot trädgrenarna. "Se dig du omkring! Hoppas den duger, det är tråkigt att spendera nätterna ensamma."
Pai kröp in under de lågt hängande grenarna. Detta var perfekt! Precis den plats där hon kunde få en god natts sömn. "Den duger fint!"
Glatt var Kian på väg att krypa in under grenarna han också, men en fräsande tik fick honom att backa. "Stick iväg, det här är min plats nu!"
"Men... men..."
Ett slugt leende gled över Paimonias läppar. "Bättre lycka nästa gång, grabben!" Sedan drog hon in huvudet under grenarna.
Kian stod kvar ett tag där utanför, snopen över vad som just hade hänt honom. Hon hade, mer eller mindre, lurat honom. Det verkade inte rättvist! Men å andra sidan, hon kanske behövde mer vila än vad han gjorde... Kanske det var för det bästa.
Kian ryckte lätt på axlarna innan han vände sig om och vandrade iväg. Han fick helt enkelt finna en annan sovplats.
Till överst på sidan Gå ner
 
Skymningsljus
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kawazatri :: Kawazatriskogen-
Hoppa till: