Pågående Event
Senaste ämnen
» Hemlig [Lurlei]
Det regn som faller [Morrow] Emptysön 21 feb 2021, 14:59 av Ezekiel

» Dolda Ting [p]
Det regn som faller [Morrow] Emptylör 20 feb 2021, 00:06 av Laali

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Det regn som faller [Morrow] Emptyons 17 feb 2021, 04:08 av Rök

» Ett täcke av månljus [Matvei]
Det regn som faller [Morrow] Emptytis 16 feb 2021, 21:20 av Matvei

» [VE20] I en annan del av världen
Det regn som faller [Morrow] Emptymån 15 feb 2021, 02:10 av Lev

» [VE20] Ensam tillsammans [Astrid]
Det regn som faller [Morrow] Emptylör 13 feb 2021, 09:37 av Astrid

» Efter regnet [P]
Det regn som faller [Morrow] Emptyfre 12 feb 2021, 18:00 av Navus

» God morgon, men vad är poängen när man vaknar i så fula rum [P]
Det regn som faller [Morrow] Emptyfre 12 feb 2021, 00:51 av Nilo

» (VE2020) I främmande marker.
Det regn som faller [Morrow] Emptytor 11 feb 2021, 22:25 av Pixie

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Det regn som faller [Morrow] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Det regn som faller [Morrow] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Det regn som faller [Morrow]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Razios

Razios

Spelas av : Kreftropod | Död

Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Emptyons 10 aug 2011, 19:03

Trädkronorna vajade långsamt i den skarpa vinden. De yviga grenarna knarrade och regnet smattrade mot bladverket. Stora, gröna blad dansade i regnet och en lätt dimma steg ur grönskan. Himmelen täcktes av tunga moln och solens sken skymdes för världen. Åskan mullrade i väst och närmade sig långsamt. Plötsligt fräste en blixt över de tunga skyarna och för ett ögonblick verkade världen frusen i en stilla bild. Direkt efter dundrade åskan med sin dova röst och skogen slukade dess eko. Under bladverkets skydd gömde djuren sig för regnet. Ett par aror hade kurat ihop sig i en hålighet i ett träd. En mindre hjord skäggsvin gömde sig under buskagen. Apornas skriande dränktes i åskan och de gömde sig under bladförsedda grenar. En orm hade ringlat in under en bred och platt trädrot. En groda föll av ett blad och hoppade iväg. Nere bland trädens massiva stammar var luften vindstilla. Ingen vind nådde hit. Men regnet letade sig ner genom de dränkta trädkronorna och slog emot marken i stora, tunga droppar som fick löv och jord att skvätta åt sidan i mindre kaskader.

Invid ett högt träds strävpelarlika rötter, dold av en hög och bred ormbunkslik växt, låg en välkamouflerad varelse och vilade. Regnet smattrade emot ormbunken och droppar rann över den fjällbeklädda kroppen. Sidorna hävde sig i en långsam takt när reptilen andades. Det avlånga ansiktet låg inrullat emot högeraxeln och den långa, kraftiga svansen låg svept om den lika långa kroppen. Till synes sovande låg han där och väntade på att regnet skulle börja avta. Varelsen var stor till kroppen, men färgen och mönstrena hjälpte den att sudda ut sina konturer och försvinna i bakgrunden. Det var ett mönster han delade med jaguaren. Ett djur så olikt han själv men så likt till fläckarna som prydde deras kroppar formade i rosetter. Han ogillade jaguarer.

En ny åskknall fick det att rycla lätt i varelsens öra som trots den för övrigt fjälliga kroppen var pälsklätt. Likaså var ödlans bak klädd i lång, gräslik päls. Örat rörde sig lätt, lyssnade i omgivningen, men fann inget av intresse. Det gick inte att jaga under en storm. På marken kunde alla djuren höra en komma då marken var så fuktig. Och skulle ljudet dränkas i regnet så skulle han garanterat halkat på de fuktiga löven. I trädkronorna kunde han också räkna med att halka av den hala barken eller kastas till marken av en stark vind. Det var inget önskvärt scenario. Nej, han låg istället och väntade ut stormen. Vad som störde honom dock var att han inte visste hur länge den skulle vara. Det kunde vara över på ett par timmar, borta lika plötsligt som det kom, eller hålla på i dagar. Oberäknerligt kastade sig regnet över skogen. Hans skog. Hans hem.

Razios drog en djup suck och han kisade med ögonen för att se om något stod att finna i omgivningen. Träd, växter, blommor, lianer, en och annan mindre groda... Inte mycket som föreföll honom intressant. Doften av regn och åska var överhängande och andra dofter gick inte att uppfatta. Trots regnet var luften ganska varm. Även i en regnskur kunde man lida av vattenbrist i detta landskap. Kanske borde han röra lite på sig. Han kunde ta sig till floden. Den visste han att den inte var allt för långt bort. Med en plötslig rörelse svepte den kraftiga svansen över marken och slog i sin väg undan en del av ormbunkens blad så att vattendropparna flög åt alla håll. Huvudet och halsen rätades ut och Razios kom på fötter. Han ruskade kraftigt på hela kroppen för att bli av med den smuts som klistrat sig fast vid hans fuktiga kropp. De gröna ögonen svepte åter över omgivningens täta undervegetation.

[Rötterna till trädet ser ut såhär; http://www.google.se/search?q=buttress+root&hl=sv&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=544QTrLzG4z3sgbG-4z4Dg&ved=0CCQQsAQ&biw=1600&bih=674
Hoppas det duger ;D]

Till överst på sidan Gå ner
Morrow
Admin
Morrow

Spelas av : Mikkis

Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Sv: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Emptyons 10 aug 2011, 19:37

Byomifallet hade han lämnat bakom sig, och aldrig mer skulle han vända om för att ta sig dit igen. Han avskydde området något enormt, för det var där allt hade börjat. Ett missfoster till mor och syskon, han var den enda som var normal. Men den blåa tiken, Fatima, hade redan i hans unga år förstört hans stolthet genom att bita av den enda svans han hade.
Svansen, som för honom hade vart ett tecken på att han inte var som dom, dessa flersvansade vargar. Dock var den blåa tiken död, han kunde känna det. Dessutom hade hon inte kommit tillbaka på många dagar.
Otur för honom. Han fick aldrig nöjet att ge igen, kapa av hennes svansar.
Öronen drogs bak mot nacken. I samma stund som blixten slängde sitt ljus över skogen skymtade han alla dessa djur i trädens skyhöga kronor. Ögon stirrade på honom, precis som om han inte var välkommen här. Riandella skrattade kort åt hans tankar, men hon sade inget. Denna underliga demon..
Tänderna blottades för en skund men han fortsatte fram. Tassarna nästan sjönk ner i den våta marken då han la sin tyngd över dom, en eller två grodor hamnade under hans tyngd. Men det störde honom inte, men heller så sökte han inte dessa äckliga, betydelselösa djur för att endast krossa dom. Eller?
Flinet la sig till det rätta på den unga hannen.
Det dova mullret var som musik för honom, och dess andra läten i djungel försvann nästan helt och hållet. Men samtidigt kunde han inte låta bli att tycka att på något sätt lät dom desperata. Rädda.
Den mörka vargen sänkte på halsen så att ansiktet nästan nuddade vid marken. Gamla dofter. Men ingen bekant, ingen alls. Det stank mest ohyra. Dessa djungeldjur.
Den stora vargen tog satts, hoppade upp på ett utav det större rötterna till ett gammal träd. Det var halt och han var nära på att glida med, ner till andra sidan. Men i sista sekund hejdade hans dynor honom till att göra sig själv till åtlöje.
Han hade varken känt av, eller sett till någon först nu. Ormbunkarna tycktes röra sig och han själv verkade stirra. Han var illa nog att anstränga sig för att se denna varelse som nu sträckte ut sin kropp. Något som tycktes lika en jätte ödla av något slag. Men såklart, även denna art såg något felvriden ut.
Morrows huvud föll snabbt ner på snedden innan han återigen rätade på sig och de lysande pupillösa ögonen smalnade av då han kisade med blicken. Vad var det han nu hade stött på för något keldjur? Vargen lämnade roten, och i samma stund som tassarna slog i marken mullrade det ännu en gång så att det riktigt härligt vibrerade i marken. Eller var det en ren inbillning?
Han kunde nu granska den andre något bättre och det dröjde inte många sekunder innan hans ansikte sprack och ett leende, eller brett flin skymtades och ett kort skratt lämnade honom. Ett kyligt sådant.
- Vad är är då det här för något... sjukt?
Till överst på sidan Gå ner
Razios

Razios

Spelas av : Kreftropod | Död

Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Sv: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Emptyons 10 aug 2011, 20:49

Den främmande varelsen överraskade Razios och han vände snabbt blicken mot det som gjorde ljud ifrån sig. Språket var inget han kunde, inget han lärt sig, så han förstod inte. Regnet måste ha dolt den andres ljud såväl som doft. Det var sällan den ödlelike blev så överraskad. Han brukade veta när något närmade sig. Men undantagen bekräftade regeln.

Den gröna blicken fästes hastigt mot den andre och en klar väsning letade sig ut ur strupen. Stum som han var kunde han inte ge mycket mer ljud ifrån sig. Men då han alltid varit stum var rösten inget han saknade. Han hade aldrig haft någon. I samma rörelse vändes kroppen ifrån den främmande varelsen, hakan sänktes så att hornen riktades mot den andre, blodet rusade in i kragen och denna reste sig med ett flaxande ljud. Det hela tog endast en knapp sekund, och en lätt kaskad av vatten for genom luften åt motsatt håll från regnet då det lämnade Razios krage. På ytterst kort tid hade ödlan som redan var stor blivit till synes ännu större.

En fågel lyfte från ett av de närbelägna träden för att gömma sig på annan plats.

Regndropparna slog mot skogen och ljudet överröstade det mesta.


Senast ändrad av Razios den tis 03 jan 2012, 10:57, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Morrow
Admin
Morrow

Spelas av : Mikkis

Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Sv: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Emptytor 11 aug 2011, 16:21

Varelsen stirrade på honom, och det kändes obehagligt. Kanske för att det faktiskt inte var en vargs blick han mötte. Eller?
Ögonbryna sänktes osäkert, tankarna ställde frågor till Riandella men hon svarade inte honom. Det var endast tyst i hans huvud. Hur länge kunde en demon tjura?
Tassen höjdes från marken och han tog ett steg fram, i samma stund som djuret väste åt honom. Det fick den yngre hannen att återigen stanna upp, spetsa öronen, men mer hann han inte göra först något bredde sig ut igen. Det var ungefär som när en bevingad varg skulle lyfta från marken i all hast. Men det här va något nytt, helt oväntat och hans snabba reflexer fick honom hastigt att backa undan och blicken slet sig från varelsen under en sekund. Blodet pumpade snabbt. Mycket snabbt.
Hans egna demon skrattade även åt honom, sa att han skulle vända om.
Men varför? Djuret va ett missfoster, en sjuk individ.. Såna som han skulle göra sig av med. Morrow tvärstannade, vågade nu vända bak huvudet över axeln och blicka bak.
Ödlan såg enorm ut. Inte nog med att att han redan var stor, han kunde bli större. Men var det allt? Kanske hade denna fler överraskningar att bjuda på och Riandella ville bara locka fram Morrow så att han skulle dö.
Den mörka hannen fnös, såg återigen bort genom skogen. Lyssnade till regnet som slog marken och allt de andra. Men aldrig mer skulle han lyssna till missfostrets råa väsning. Ödlor...
Tveksamt satte han ner tassen igen på marken, vände sig stelt om så han kunde se ödlan på avstånd. Vem trodde han att han va egentligen? Som kunde jaga upp hans inre, få honom att känna osäkerhet. Morrow va inte längre någon valp, därefter skulle han aldrig mer acceptera valp fasoner. Dessutom, hade han bara blivit lite skärrad för att han inte vart beredd, inget annat.
Belåten åt sina egna tankar kunde den mörka hannen inte låta bli att flina och räta på sig, stegen började han återigen ta mot ödlan, men han va stel. Hela hans kropp verkade ha frusit ett tag och musklerna spände sig fortfarande. Det var Riandella som drev honom fram, för skulle han få välja skulle han troligen lämnat detta missfoster ifred. I alla fall för den här gången.
Till överst på sidan Gå ner
Razios

Razios

Spelas av : Kreftropod | Död

Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Sv: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Emptytor 11 aug 2011, 20:22

När den andre backade stod Razios kvar, väntade på att den skulle försvinna. Vad var det för något? Utseendet stämde inte överens med något han kunde påminna sig om. Inga vingar, så det var ingen fågel. Inga betar, så det var inget skäggsvin. Inga fläckar, så det var ingen jaguar... Tankarna susade snabbt genom den ödlelikes hjärna och regndropparna slog mot hans ansikte. Dock var det inget värt att lägga tanken vid, då han ännu inte kunnat identifiera om den främmande varelsen kunde vara ett potentiellt hot. Mörk och betydligt mindre än han själv.

Den mörke stannade dock upp, valde att inte springa, och den jaktinstinkt som velat ta form i ödlan falnade. Var den ätbar? Han stod stilla. Väntade på vad den mindre kunde tänkas göra. Betraktade den och försökte utröna vad det var för något. En bild dök upp i hans huvud. Ett minne. Zaininen. Kanske var detta också en typ av zainin? En mörkare sådan? Han hade mött en del sådana den senaste tiden. Var kom de ifrån?

Så plötsligt vände den mörka åter stegen emot honom. Razios sänkte hakan ytterligare så att hornen pekade mer mot den främmande varelsen än tidigare. Hotfullt. Han tänkte inte låta en främmande varelse ta hans hem. Dess stela gång kunde vara ett tecken på hot, men även ett av skräck. Vilket, om något, kunde inte Razios svara på. Han kände zainarna för dåligt. Men han tänkte inte ta några risker.

Åskan mullrade på nytt, letade sig ner till skogens botten. Razios lät det väsande ljudet övergå i ett slags bubbel. Det närmsta en stum varelse kunde komma till en morrning. Klorna hade fällts ut, men inte i avsikt att slåss. Han slogs aldrig med klorna. Benen var för korta för det, och kroppen för tung. Hornen var hans vapen och klorna dög som fäste i den fuktiga, aningen hala, marken. Den långa svansen rätades ut så gott det gick bakom den ödlelike. Tippen slog i trädets höga, platta, rötter. Men det var oviktigt. Kragen hölls ännu utspänd när den långa varelsen tog ett par hastiga steg framåt. Mycket snabbt för den till synes klumpiga kroppen. Razios var smidig och snabb, något som han hade nytta av för sin klättring. Under jakter.

Hornen stöttes mot den främmande varelsen, ännu inte mer än hotfullt, men med tydligt allvar. Svansen kunde nu rätas ut helt bakom honom och höjdes aningen för att bekräfta hans hotfulla pose. Inte högt, men klart lyftad.

[Hoppas det inte blev förvirrande ^^; Är det något du undrar över så är det bara att fråga ;D ]
Till överst på sidan Gå ner
Razios

Razios

Spelas av : Kreftropod | Död

Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Sv: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Emptytis 03 jan 2012, 10:58

Off: Nu har detta roll stått still sedan början av Augusti. Morrow, kommer du svara?

Annars ser jag detta som Avslutat!
Till överst på sidan Gå ner
Razios

Razios

Spelas av : Kreftropod | Död

Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Sv: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Emptymån 16 jan 2012, 19:19

Off: Jag avlutar här. Vill Morrow möta Razios, så får de träffas en annan gång C;
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Det regn som faller [Morrow] Empty
InläggRubrik: Sv: Det regn som faller [Morrow]   Det regn som faller [Morrow] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Det regn som faller [Morrow]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kawazatri :: Kawazatriskogen-
Hoppa till: