Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Skulpterande snö[P]
Flying. EmptyIgår på 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Flying. Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Flying. Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Flying. Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Flying. Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Flying. Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Flying. Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Flying. Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Flying. Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Flying. Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Flying. Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Flying.

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Flying. Empty
InläggRubrik: Flying.   Flying. Emptytor 17 apr 2014, 19:25

Vingarna snuddade varandra varje gång de tog sats för att ännu en gång kunna hålla upp hanen. Solen var gömd bakom de tjocka molnen, vilket han halvt var glad över. Hans hud var inte skyddad av något pigment, absolut inget alls. Det enda som fanns kvar var hudceller som byggde upp de tunna skyddade lagret av skinn. Dessvärre fanns det ju nackdelar att solen inte visade sig på detta döda område. Utan sol kunde inget leva eller ge liv, och det hade Cry upptäckt själv i tidig ålder. Cry tittade ner ännu en gång på marken, fortfarande ikr torrt och dött. Men det fanns en något levande i det hela, mönstret från stelnad lava. Mönstret påminde honom om vågorna som slogs mot klipporna där han hade varit. Men mönstret var lite lugnare än vågorna vid klipporna. Han log lite åt tanken och bilden av den svarta vargen vid klipporna. 


Cry kände hur hans hjärta började bli tyngre och tyngre, precis som hans lungor. Långsamt avtog rörelserna i hans vingar och han började glidflyga ner till marken.Vinden smekte hans korta hår och lekte men hans långa svans så att hårstrårna skapade knutar med varandra. 


Med en tyst duns tog hans stora tassar emot honom och tryckte hans överkropp från marken. Han flaxade lite med vingarna så att dammet yrde runt honom innan han sedan drog upp dem vid hans sidor och började långsamt gå, på jakt efter något att äta.
Till överst på sidan Gå ner
Arcelia
Död
avatar

Spelas av : Elsa | Död

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptytis 29 jul 2014, 14:07

De svarta, breda tassarna trycktes ner i marken, och där det i vanliga fall skulle blivit ett tydligt tassavtryck syntes inget. Arcelia hade kommit in i Lavaöknen. Vanligtvis var hon inte alltför glad i värme, men hela grejen med det här var att hon ville se lava.
Som barn hade hon växt upp bland bergen, fostrad av en flock med drakargar vars språk var Dovah. De hade berättat för henne om den varma, röda substansen, och Arc hade bara kunnat fantisera. Nu ville hon se det på riktigt.
Hon hoppades bara att det varit värt resan hit. Hon hade gå igenom en skog hon helst ville glömma. Döda Skogen var så… död. Och var det någonting tiken hatade, så var det just död.

En varm vind blåste henne i ansiktet. Den förde med sig en annan vargs doft. Arc klippte till med de tofsprydda öronen och vände sig mot doftens håll. Lavan fick vänta. En nyfikenhet hade växt upp inom henne. Ett moln av damm längre bort såg misstänkt ut. Hon travade närmare, och misstankarna bekräftades. Mycket riktigt så var det en varg. Hon tassade lite längre fram innan hon höjde rösten och tilltalade vargen.
”Pruzah grind, zuruniik.*” Hon var medveten om att det fanns stor chans att den andra inte förstod, men det var så skönt att åter kunna prata sitt modersmål. En låg suck undslapp hennes läppar. Synd bara att det inte var någon som förstod. Leutwin då?, viskade en röst. Han kan inte än, påminde hon sig själv.

(*Väl mött, främling)
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptytor 31 jul 2014, 17:15

”Pruzah grind, zuruniik.*” Cry vände sig om. Han kunde inte förstå vad orden betydde, språket var främmande. Även fast Cry inte visste ordens betydelse tyckte han att dem lätt vackra. Uttalet var inte likt något annat språks, det lät nästan som ett språk från norr. 


Efter att hans ögon äntligen hade lyckats fokusera på det objekt orden kom ifrån log han och tackade sina ögon för att få chansen att se den vackra varelsen. En varg hona, svart som natten. Hennes färg påminde honom om en hane han hade träffat på klipporna, vart var han nu? Men hennes form var inte lik något han hade sett förut. Tofsar klädde honans öron, något som han tyckte var "sött" men också något som var väldigt fascinerande. 
'Hej.' sa han lågt, vänligt. 'Jag kan tyvärr inte förstå ditt språk, främling. Jag önskar att jag kunde. Vad är heter ditt modersmål?' Frågade han. Cry satte sig ner, längtade efter en konversation med denna varg. Att ignorera hans hungriga mage var en svår sak men var ovanligt lätt runt honans närhet. 
Till överst på sidan Gå ner
Arcelia
Död
avatar

Spelas av : Elsa | Död

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptyfre 01 aug 2014, 15:09

Vargen vände sig om mot henne när hon talade. Det första hon såg var två mjölkvita horn, formade likt ett rådjur. Sedan en ansikte, men med en annorlunda nos. Två vita känselspröt hängde där. Han hade långa ben som gjorde honom något längre, stödda på tassar som var små och nätta i jämförelse med nattvargens egna tassar.
Arc tyckte om hans ögon. Hon kunde inte bestämma sig för om hon tyckte att de var lila eller blå, men antagligen blåa med lila nyanser.

Hej. Jag kan tyvärr inte förstå ditt språk, främling. Jag önskar att jag kunde. Vad är heter ditt modersmål?

För en sekund funderade hon på om hon ville spela honom ett spratt och fortsätta prata Dovah, men beslöt sig att inte göra det. Inte många var lika vänliga mot främlingar som han var. Det var inte rätt att vara elak i gengäld.

"Dovah.", svarade hon lätt. "Jag är Vilja." Varför hon presenterade sig som Vilja visste hon inte. Namnet hade surrat i hennes sinne den senaste tiden, och bara sluppit ut när hon presenterat sig. Arc bestämde sig för att hädan efter presentera sig som Vilja. Det var bättre.
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptysön 03 aug 2014, 12:06

"Dovah" Cry upprepade namnet i hans huvud. Han hade aldrig hört talas om språket. "Vilja?" upprepade han, osäker på om han hade hört rätt. Vilja? Var hon döpt efter ett verb. Cry hummade lite. "Hur kommer det sig att du heter så?" sa han leende. 


"Vad gör en sådan skönhet här ute,i det döda och fula?" Frågade han och höjde på en ögonbrynet, bar ett frågande, men seriöst, ansiktsuttryck. 


Tystnaden omringade dem med sin bekväma famn. Cry log. Han hade alltid älskat sådana tillfällen: I tystnadens närhet med en annan varg. Det var så bekvämt, så verkligt, ingen falskhet. Det var naturligt vacker, som de båda varelserna. Han tog tillfället i akt och tittade runt om, undersökte miljön. Inget grönt, bara grått. Inget ljus, bara mörker. Wow, denna plats var verkligen död, öde. Vad hade den för förflutet? Vad hade hänt? Hade växter och blommor en gång i tiden klätt den torra marken? Gick en flock på den? Cry suckade. Han log, ännu en gång, och vände sig mot Vilja. "Jag är Cry, en vandrare. En vandrare som är ute efter ny minnen och bilder. Ny lärdom och fakta. En ständig jakt." sa han och log. "Vilka krafter besitter du? Vilka talanger? Jag skulle gärna vilja veta mer om din födelse plats och språk. Med andra ord skulle jag gärna vilja lära känna dig mer"
Till överst på sidan Gå ner
Arcelia
Död
avatar

Spelas av : Elsa | Död

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptysön 03 aug 2014, 16:52

Drakargen - Arc var nästan helt säker på att det var en drakarg. Med tanke på hennes förflutna så var hon duktig på att identifiera rasen - undrade hur hon fått sitt namn. Nattvargen var inte en trögtänkt varelse. Det var därför förklaringen snabbt slank ur henne.
"Min mor döpte mig till Vilja. På Dovah, betyder det skatt." Tre osanningar. Den första var så klart att hon inte hette Vilja. Sedan, så var det var inte hennes biologiska mor som döpte henne till Arcelia, men tiken som varit hennes fostermor var den hon kallade mor och än idag älskade.
Det var bara det att hon inte orkade förklara att hon egentligen hette Arcelia, men att hon undvek namnet nu när hon hade chansen. Att kunna starta om sitt liv igen, utan sitt förflutna som bagage verkade super. Hon tänkte aldrig glömma stunderna med sin bästa vän, men att bara minnas de och inget annat verkade bra. Ett nytt namn var början på det.

Hanen talade, och hon log åt honom och åt smickret.
"Vad jag gör här?" Hon släppte de tidigare tankarna och koncentrerade sig på drakargen. "Tja.. Jag ville se lava, men hittills har jag inte sett något. Du då?"

"Cry..", mumlade hon, upprepande namnet innan ett snett leende sprack upp på de mörka läpparna. "Jag besitter två krafter - gravitation" Hon koncentrerade sig och vidgade kraftfältet så att han hamnade inom det skimrande skiktet bara hon kunde se, och ökade sedan märkbart gravitationen där så att han skulle kunna känna hur det kändes jobbigare att stå upp. "Och voodoo. Det går dock inte att demonstrera." Hon log lite. "Jag föddes i ett avlägset land, men kom hit tack vare ett misslyckat utforskningsförsök. Jag talar fyra språk mer eller mindre flytande, och håller på att lära mig ett till av en vän. Dovah är mitt modersmål, som jag redan sagt."
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptyons 06 aug 2014, 13:04

"Lava?" upprepade han. De blåa ögonen tittade sig omkring. Försökte förstå vad de suddiga konturerna var. Inget orange som löst, bara mörker. Cry vände sig mot Vilja igen, efter att han granskat omgivningen sökande efter lava. "Jag reser runt Numoori just nu, upptäcker Ö:n. Hittills har jag varit bara varit på klipporna och denna öken. Min plan är att fortsätta norrut för att sedan dra mot väst." Förklarade han. "Klipporna var vackra, faktiskt. Man hade en sån frihet. Havet, horisonten. Solen gömde sig inte bakom någon rök eller träd, nej, den färgade havet med sitt glitter. Oh, och melodin… Havet som slog mot berget… Det var en vacker melodi. Om du någonsin har tid så måste du bege dig mot klipporna och uppleva det" Cry babblade på entusiastiskt om naturen. Oh, han älskade omgivningar och prata om dem. 
Denna ökens omgivning, miljö, kanske var ful, död, men han kunde inte låta bli att gilla den lite, som alla andra miljöer. Den var mystisk. Dess ensamhet vänlig och intressant. 


Han kände hur något tyngde honom, på hans manke. Kändes som ledsamhet fast fysiskt. Han brede ut hans ben för att få bättre grepp. Vingarna bredes ut en aning bredvid honom medan han försökte hålla upp han själv lite. Han hade förlorat muskler under hans dvala. Han tittade på Arcelia med ett leende och nickade. Cry blev ännu mer intresserad i honan när berättade om hennes dolda talanger, hennes krafter och hennes språk. Cry trodde hon satt på mycket information som inte han visste om, vilket gjorde att hans mun konstant formade nya frågor: "Vad hette detta land? Hur såg det ut? Hur var varelserna som existerade på landet? Vad heter dessa språk? Vad tycker du om Numoori?" 
Till överst på sidan Gå ner
Arcelia
Död
avatar

Spelas av : Elsa | Död

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptysön 24 aug 2014, 21:09

Med de tofsprydda öronen lätt vinklade mot Cry lyssnade hon på när han entusiastiskt pratade på om klipporna. Hon log snett åt honom. Så mycket energi.

När frågorna flödade ur honom skrattade hon till.
"Jag vet inte, men alla var drakarger." Hon nickade och fortsatte att besvara det ständiga ordflödet av frågor. "Cazarni, Nordspråk och Numoorian och Dovah." Nattvargen funderade ett kort ögonblick på om hon sagt alla rätt, men beslutade sig för att hon inte brydde sig. "Numoori är väldigt speciellt. Det talas många språk här, det tycker jag om." Vilja log snett.

//Förlåt, superkort ;n;//
Till överst på sidan Gå ner
Cry

Cry

Spelas av : Siri

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptytis 26 aug 2014, 07:26

Ett skratt lämnade honan och det fick Cry att le. Ljudet fick honom att rysa till, på ett positivt sätt. Det kittlades liksom inombords. Det var en vacker melodi som lämnade honans strupe och han önskade att få höra mer av den, om och om igen. 


Hanen blev fascinerad över att honan kunde så många språk. Fyra stycken. Cry hade aldrig träffat någon som hade kunskaper i så många språk, eller han trodde att han inte hade träffat någon som hon förut. Han hummade och ögonbrynen formade ett V. En koncentrerad och seriös blick bar han. Han hade åter igen blivit påmind om hans minnesförlust. 


Cry log ännu en gång mjukt. Han hoppades på att han skulle träffa på och få lära sig många språk under hans resa.


Den vita hanen hostade till. Kroppen gillade inte giftet i luften som omringade de två individerna. Lungorna var desperata att få ut det främmande ämnet ur kroppen. Cry kände hur ögonen bärgade svida och tåras av den äckliga luften. "Det var trevlig att träffa dig, Vilja" lyckades han få fram med hans hesa röst, som fortfarande var lika vänlig. "Men jag måste ge mig av. Mina lungor tolererar inte dessa gifter" Cry log försiktigt igen, innan det försvann igen och hostade lite.
Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Emptyfre 29 aug 2014, 07:57

Arcelia nickade åt hans ord. Det förvånade henne inte - hon var snarare imponerad över att hans tunna, bleka kropp klarat av gifterna så länge som den gjort.

"Jag hoppas vi ses någon gång i framtiden. Väl mött, Cry." Hon log mot honom innan hon vände sig om och långsamt började vandra iväg. Arc ville inte att hennes närvaro skulle tvinga honom att stanna. Tiken fortsatte sin jakt efter lava, men styrde sina steg tillbaka igen. Tillbaka till Leutwin och Eldskogen.

[AVSLUTAT om du inte vill skriva ett avslut ~]

[...fel karris...]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Flying. Empty
InläggRubrik: Sv: Flying.   Flying. Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Flying.
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lavaöknen-
Hoppa till: