Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Song of Brotherhood [Ithril] EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Song of Brotherhood [Ithril] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 8 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Song of Brotherhood [Ithril] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.






Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates




 

 Song of Brotherhood [Ithril]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 17:38

Lukten av havssalt försedde hans sinne med lugn och välbehag. Denna lukt var en del av många minnen som värmde hans hjärta. Utan att den storvuxna varghanen märkt av det, hade ett leende spridit sig på hans läppar. 
Under de storväxta, knotiga tassarna byttes grönskande gräs snart ut emot len sand. Den fastnade emellan hans tår, kliade och kittlade lite, men inte mer än så. Framför honom bredde sig oceanen ut. Den glittrade i vitt i solens honungsgula ljus. Det ljuva ljudet av vågorna som rullade in över sanden bedövade allt annat. Varför kände han sig så hemma vid vattnet? Det var inte hans födelseplats, men ändå var havet något som han såg som en trogen vän.
Tankarna på att det var här han mött Loiana, hans maka, fick honom att le lite tydligare. Tankarna studsade ännu längre tillbaka, på den lila, fjälliga vännen han träffat här för månader sedan - Ithril. Så mycket hade hänt honom, på alldeles för kort tid, att inte många tankar hade ägnats åt vännen. Han kände sig en aning generad, men samtidigt, vem kunde klandra honom? Hans liv hade varit i kaos de senaste månaderna.
Leendet dog ut i samma stund som tankarna på hur hans liv sett ut. Han svalde hårt, som att dölja den kvarlevande smärtan. Det fanns ingen anledning att se tillbaka på vad som nästan slitit honom itu, för trots allt, Loiana var vid liv, och det var allt som behövdes för att få honom att fortsätta.
Leendet började bygga sin väg upp medan han närmade sig havet. Precis så att vågorna som rullade upp svepte över hans tassar, då stannade han. Blicken seglade över det kala vattnet. Kanske skulle Ithril befinna sig någonstans här? Det var osannolikt, åtminstone i hans ögon. Havet var oändligt, och han hade möjligheten att färdas var som helst. Han var vattnetsbarn, precis som Loiana. 
En djup, men lättnad suck lämnade honom. Det kändes skönt att vara tillbaka här, efter många månader i skog och gräs, så kändes havet som en utmärkt plats att söka sinnesfrid på igen.
Till överst på sidan Gå ner
Ithril

avatar

Spelas av : Feffie

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 18:22

Tiden gick framåt och Ithril levde precis som förut, han kunde inte direkt ändra sitt liv. Han lekte med andra havsdjur, jagade fisk och flydde från större rovdjur som med enkelhet kunde skada honom allvarligt eller döda honom. Dö var ingenting som han ville, verkligen inte.
Han höll sig intill Numoori ifall han skulle stöta ihop med någon av de två vargar han träffat där, men inte det. Ithril började nästan tro att de glömt bort honom, fast intalade sig själv om att de hade viktigare saker att göra än att färdas till stranden för att förhoppningsvis träffa honom. För vem visste när Ithril skulle vara där? Han som var beroende av vattnet.
Ithril dök ner under ytan, njöt av känslan som vattnet gav honom eftersom han kunde röra sig fritt där och inte så klumpigt som uppe på land. Efter att han simmat några meter ner så vände han sig hastigt så att nosen var mot vattenytan och med hjälp av stjärtfenan så simmade han mot ytan. Vattenytan särade sig då Ithril kom upp som skjuten ur en kanon, gjorde en baklängesvolt innan han dök ner i vattnet igen med tassarna framför sig. Kanske började han bli för gammal för att leka, speciellt med vågorna men ibland var tristessen alldeles för hemsk så vad skulle man göra?
Ännu en gång befann han sig under ytan och med sin specialanpassade nos så kände han snart doften av den fisksort som han tyckte allra bäst om. Ithril spillde ingen tid utan rörde sig åt det håll fisken befann sig och efter några minuters jakt så befann sig snart den färgglada fisken mellan hans små, men vassa tänder. Ithril begav sig upp till ytan igen med fisken mellan tänderna, såg sig omkring efter ett ställe där han kunde ligga och äta sin nyfångade mat. Stranden fick duga helt enkelt.
Havsvargen simmade bort mot stranden, koncentrerade sig och lät en större våg bildas för att hjälpa honom upp på stranden. Inte för långt upp så att det skulle ta onödigt lång tid för honom att ta sig ner i havet igen. Ithril släppte ner fisken på sina tassar då vattnet runnit undan, höll sedan fast den för att börja äta. Men en svag, bekant doft nådde snart hans nos och han höjde hastigt huvudet. De små, runda öronen spelade lite på huvudet och han vred på det för att kunna se bättre. Längre bort kunde han se den bruna, bekanta vargen och han spetsade de små, runda öronen bäst han kunde. Han rörde även lätt på stjärtfenan för att härma rörelserna som de andra vargarna gjorde med svansen. För visst var det Kenai?
”Kenai?” halvt ropade han för att den andra vargen skulle höra honom och han höjde lite på ena tassen som för att visa vart han befann sig. Att han var lila och stod ut mot den gula sanden var ingenting han direkt tänkte på.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 19:49

Världen kändes tidlös där han stod, stirrandes ut över horisonten. Att kunna se till - vad som verkade - världens ände, fick en glöd han trodde släckts att gnistra. Det oupptäckta, det var alltid det som lett honom genom livet, det var det som definierande honom. Var det livet över för honom nu? Ödet hade lett honom till denna strand, för många fullmånar sedan, för att träffa Loiana, var det slutet på det som varit hans liv så många år? Var allt som återstod, att skaffa en familj med Loiana? Tankarna på att överge det som låg honom så nära hjärtat, det som alltid varit hans mål i livet, skar i hjärtat. Han älskade Loiana, han ville dela ett liv med henne, men han var inte redo att lämna allt detta bakom sig.
Blicken var fastnaglad på den skimrande horisonten. Inget hördes förutom vågorna som rullade in, och avlägsna skrin från fåglarna som seglade över skyn, långt ut till havs. Världen var så vacker, och det fanns så mycket mer den hade att erbjuda..
Tankarna skingrades av en röst som bröt sig igenom måsskrin och vågor. Den ropade hans namn. Kenai vred på huvudet och till hans förvåning, skymtade han en glittrande, lila gestalt emot sanddynorna. Ithril? Var det sant?

Med ens tog han avsprång för att bara befinna sig några meter från honom några sekunder därefter. 
" Ithril! " pustade han, men med en röst gäll av glädje. Fortfarande förundrad över havsvargen betraktade han honom. Ögonen sprudlade av glädje. Han kunde inte kommit en mer passande tid.

" Åh, Ithril... " han hämtade andan; den lilla språngmarschen och all överrumplade glädje fick honom andfådd. 
" Jag har saknat dig, min vän. " I det välutvecklade anleten kunde man se ett starkt leende på hans mörka läppar.
Till överst på sidan Gå ner
Ithril

avatar

Spelas av : Feffie

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 20:10

Då den andre uppmärksammade honom och kom springande så rullade Ithril försiktigt på sidan, viftade lite försiktigt med tassarna i luften, kände hur fenorna som satt fast på tassarna föll ner mot kroppen. De som böjde så vackert blev alldeles livlösa på land, något han tyckte var hemskt. De fick ingen rättvisa eftersom ingen kunde se hur vackert de rörde sig. Ja, förutom de som fanns i vattnet med honom, men Kenai var inte i vattnet med honom. Ett svagt, ljust läte undslapp Ithril av glädje över att återse den andre igen. Det hade varit alldeles för länge sedan.
”Jag har saknat dig också. Vart har du varit någonstans?” han visste ju inte hur världen såg ut där borta, bortanför stranden där allt var grönt som han kunde se. Ithril rullade tillbaka så att han hade tassarna mot marken och han lyfte på huvudet, nafsade glatt i den andres långa päls innan han fnös till då de långa hårstråna kittlade hans nos.
Just nu önskade han att han hade bakben precis som Kenai, då hade han kunnat springa runt på stranden med honom. Han hade ju inte ens en svans som gjorde att han kunde visa att han var glad, inte som den andre visade på. Det var inte okej, men vad skulle han göra? Han kunde inte trolla och han visste ingen som kunde det heller så det var kanske på tiden att han slutade drömma om ett liv han aldrig kunde få?
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 20:33

Leendet höll sig kvar på hans läppar medan han granskade havsvargen. De heterokromatiska ögonen höll sig fortfarande på honom, även när han bytte ställning och slog sig ner i den lena sanden. Trots att varghanen inte alls såg på Ithril som annorlunda eller på något vis säregen, så kunde han erkänna att det kändes något annorlunda att stirra ner på honom - det fick honom att känna sig ohövlig. Men tankarna bröt snart sitt mönster.

" Jag har saknat dig också. Vart har du varit någonstans? "
Ett dämpat skratt bubblade upp ur hans strupe. 
" Jag har i stort sett varit tvärs över landet. " Leendet var lojalt, och var fortfarande spätt över hans läppar. Skulle han visa honom? Det kändes som det rätta. Tack vare hans illusioner kunde Kenai vissa Ithril en värld bortom den han kände till.

Snabba bildspel av han vandrandes över Sienna, Lövskogen, Döda Skogen, Numoorislätten, Ken-Yak, Silverpile och den slutliga destinationen Itrozo. Korta, men tillräckligt långa bildspel så att det kändes som om de faktiskt var där. Lukter av de olika platserna och ljudet från dem hann falla till rätta. När illusionen var över, rasade allt samman och de befann sig på stranden igen. Kenai var ivrig efter reaktion - han mindes väl Ithrils reaktion första gången han använt sin kraft på honom.
Till överst på sidan Gå ner
Ithril

avatar

Spelas av : Feffie

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 20:52

Tvärsöver landet? De turkosa ögonen såg bort mot träden längre bort och han tippade huvudet lite lätt åt sidan. Han ville också utforska det som fanns där borta, det måste vara vackert. Ithril hann knappt tänka tanken innan landskapet förändrades runt omkring honom, vilket påminde honom om vilken kraft som den andre besatt. Nosen drog in dofterna från alla olika ställen som Kenai visade och de turkosa ögonen tog in allt som han bara kunde, försökte komma ihåg allting som visades.
Efter ett tag så försvann allting igen och sanden drog honom tillbaka till verkligheten, allt hade nästan känts som en dröm. Inte för att han kunde drömma om en värld han aldrig sett. Eller nu hade han sett en bråkdel utav det i alla fall. De turkosa ögonen riktades upp emot Kenai och Ithril log svagt.
”Jag önskar jag också kunde se den värld som du har sett.” svarade han och vred blicken emot träden. Han visste själv att han borde släppa det om att han inte kunde utforska landmiljön, men det var en stor dröm han hade, som han alltid haft. Han hade aldrig känt riktigt gräs under tassarna, aldrig känt doften av bark eller lekt i löven. Sånt han bara hört talas om men aldrig fått erfarna själv. En omöjlig dröm, det var lika bra att glömma bort den.
”Har det hänt något spännande?” frågade han sedan för att förtränga sina egna, negativa tankar. Han borde bli mer positiv, såhär kunde han inte leva. Då skulle han väl försöka dränka sig.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 21:21

Kenai såg hur Ithril med längtande blickar såg bort emot träden. Konstigt nog hade Kenai full förståelse för honom. Andra kanske skulle säga att världen på land inte var speciell eller sevärd, men han kunde inte ljuga - det var den. Men man trodde alltid gräset var grönare på andra sidan. Precis som Kenai drömde om att få se havet genom Ithril's turkosa ögon, så önskade förmodligen Ithril att han kunde se världen genom Kenais ögon.

" Jag önskar att jag kunde få se det du har sett. " kontrade han, med en lekfull, uppmuntrande röst. Det fanns ingen anledning att sörja, de skulle istället glädjes - för tillsammans hade de möjlighet att upptäcka varandas världar, så gott det gick. Det var många av varderas sorter som inte kunde uppleva det.

" Har det hänt något spännande? " 
Några sekunder flöt förbi medan han funderade. Det kändes som att det fanns mycket att berätta, men kanske inte så mycket Ithril ville veta. Men de var vänner, varför undanhålla något? Vänner skulle väl finna glädje i varandras glädje, inte sant?

" Jag har träffat mitt livs kärlek. " Utbrast han spontant, medan svansen svängde ivrigt i sanden. 
" Hon heter Loiana, jag träffade henne faktiskt strax efter att vi mötts. " Förklarade han snabbt, för att sedan gå vidare till det andra han ville ha sagt.
" Det var en stor brand i det vi kallar Lövskogen också. Många omkom, och den tjocka giftiga röken har lagt förödelse över många platser. " Rösten som innan varit ivrig och glad blev något dystrare, när han tänkte på att Loiana nästan omkommit i den.

De sorgsna tankarna sköt han snabbt undan, och svansen började dunka i sandunderlaget under honom igen.
" Du då Ithril? Vad har havets oändlighet erbjudit dig? " Det var längesedan han pratat så öppet med någon, med en vän. Han hade saknat det, han hade saknat Ithril.
Till överst på sidan Gå ner
Ithril

avatar

Spelas av : Feffie

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 08 dec 2013, 22:41

Få se hur han hade det? Ja, Ithril kunde inte göra som Kenai och visa med hjälp av hallucinationer, tyvärr. Det hade varit helt otroligt att kunna det nu. Han log dock bara lätt som svar på det, väntade på att den andre skulle besvara frågan han ställt. Svaret kom inom kort och då denne talade om sitt livs kärlek så tippade Ithril lite på huvudet. Så han hade haft den turen? Fast vem kunde motstå Kenai? Han var vänlig, trevlig och fin.
Orden om brand var något Ithril inte riktigt förstod, han hade hört ordet men aldrig riktigt förstått vad det innebar eftersom han aldrig själv varit med om det eller sett det. Att det var dödligt kunde han snabbt förstå eftersom Kenai berättade det, men eftersom bränder inte förekom i vatten så tvivlade han att han skulle vara med om det själv.
”Det lät inte speciellt trevligt.” svarade han lågt i brist på något vettigare att säga. Ibland hatade han verkligen sitt alldeles för lilla ordförråd. Han visste om det mesta som fanns i vattnet, såsom virvelströmmar och liknande, men det som hörde till jordelivet förstod han sig inte på, till exempel bränder.
Frågan kastades sedan tillbaka emot honom och Ithril skakade lite på huvudet. Han kunde inte påstå att det hänt något speciellt spännande för honom.
”Bara det vanliga. Lekt med vågorna, jagat fisk och flytt undan från de större rovdjuren.” ett tråkigt liv kunde tyckas eftersom han inte hittat något spännande ställe eller liknande. Även om han gjorde det så hade han ändå inte kunnat visa Kenai. Denne kunde inte simma, om han inte lärt sig, och Ithril kunde inte visa på samma sätt som den andre gjorde. Ithril sänkte huvudet mot fisken, höll snart fast den mellan tassarna för att dra loss köttet och fjället, tuggade snabbt i sig tuggan innan han såg upp mot Kenai.
”Vill du ha?”
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptymån 09 dec 2013, 19:56

Med alerta, nyfikna ögon granskade han den lila, fjälliga varghanen. Kenai hade varit alldeles för ivrig för att lägga märke till fisken Ithril haft emellan sina tassar. Det kändes en aning tragiskt att se dess silvriga fjäll matta och livlösa, för i vattnet så skimrade de så vackert, det hade han lagt på minnet efter att ha besökt stranden första gången. Han kunde bara föreställa sig hur vacker Ithril var med sin starka färg. 


Ithrils stämma fångade hans uppmärksamhet igen, och de olikt färgade ögonen fästes på hans återigen.
" Åh, nej tack. Njut av den själv du. " Log han, och blottade några av tänderna i ett flin. " Jag har aldrig riktigt tyckt om fisk. Lite för benigt kanske. " Skrattade han. Var allt han åt sådant som levde i havet? Säl, fisk? Kenai funderade lite på det. Det var kanske den dämpade känslan av hunger som styrde hans tankar åt detta håll.
" Vill du smaka sånt som vi äter? Alltså, typ, hare? " Något osäkert, kanske lite blygsamt såg han på honom. Visste han ens vad hare var? Det kändes inte som allt för långsökt att fråga honom, han hade trots allt sett några uppe vid buskagen som kantade till stranden. Det inbjudande, uppmanande leendet var stadigt medan han lugnt inväntade ett svar.
Till överst på sidan Gå ner
Ithril

avatar

Spelas av : Feffie

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptymån 09 dec 2013, 20:16

Då Kenai avböjde så satte Ithril åter tänderna i fisken, drog loss en bit av köttet tillsammans med fjället, svalde snabbt tuggan innan de turkosa ögonen åter vändes emot den andre. Inte tyckte om fisk? Nej, man kunde ju inte tycka om allt här i världen, eller hur? Fast eftersom han inte smakat allt så kunde han inte uttrycka sig om det egentligen. Visst var fisk benigt också, men han själv märkte det knappt, kanske för att han var mer anpassad för den dieten än Kenai var? Troligtvis.
Efter att ha tagit ännu fler tuggor i väntan på ord ifrån Kenai så höjde han huvudet då denne väl tog till orda igen och han slickade sig snabbt runt nosen. Hare? Han trodde att han hört det ordet förr, jo det hade han för det kände han allt igen. Om han ville smaka?
Ithril nickade ivrigt innan han sänkte huvudet, lät en av vågorna som rullade in komma med extra kraft och rulla hela vägen upp där han låg för att skölja över honom. Därefter skakade han lite belåtet på huvudet, slickade sig åter igen om nosen och höjde blicken mot Kenai.
”Ja, det vore trevligt. Jag kan ju inte direkt springa iväg efter en själv.” ett något glädjelöst leende lade sig över Ithrils läppar samtidigt som han höjde fenan en aning, som för att övertydligt visa vad hans hinder var. Det var klart att han älskade sitt liv i havet, men han hade sett det mesta där redan. Alla rev, koraller, de flesta djur och allt det där. Men han hade inte upplevt landlivet, något som han så gärna ville. Nå, han var lyckligt lottad ändå som hade Kenai som kunde visa honom på det sättet han gjort med dofter och ljud. Det var helt underbart.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptyons 11 dec 2013, 19:46

Kenai blev full av iver & glädje när han fick höra Ithrils svar. Det var så spännande att få visa hans värld för honom. Ett brett leende vilade över hans läppar.
" Åh, vänta här. Det går fort! " uppmuntrande han, & tog några lätta språng upp över sanddynerna till skogskanten. 

Så ljudlöst han kunde, spatserade han över de korta gräset. Om det inte vore för att Kenai sett de små, ludna filurerna hade han aldrig vetat att de befann sig här, det var en ren slump. När han kom tillräckligt nära gryten stannade han upp. Hur skulle han få ut de ur lyorna? Ett nöjt leende spred sig. Varghannen dunsade lite i marken, då han visste hur känsliga de var för vibrationer i marken, & med ens kikade några skrämda harar upp. 

Kenai koncentrerade sig på den gråa haren. Tack vare sin förmåga att skapa illusioner var det lätt för honom att fånga den. Han skapade en räv som kom i bakhåll, & fick haren att rusa direkt emot honom. När denne skulle flyga förbi, knyckte Kenai fort på nacken & bet tag i dess kropp. Illusionen slutade. Med ett bestämt bett, krossade han revbenen på haren för att få slut på lidandet fort. Blicken lade sig på gräset, & han ägnade ett tack till naturen & att han fick använda dess resurser. 

Kenai rusade genast ner till Ithril, & släppte den ludna, gråa figuren framför honom. Svansen viftade upphetsat över hans rygg.
" Här! Det är gott. " Log han & vred nyfiket på huvudet. " Kanske inte det du är van att äta. " Skrattade han mjukt.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Emptysön 06 apr 2014, 11:48

Avslutar detta roll nu. <':
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content




Song of Brotherhood [Ithril] Empty
InläggRubrik: Sv: Song of Brotherhood [Ithril]   Song of Brotherhood [Ithril] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Song of Brotherhood [Ithril]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Norra Stranden-
Hoppa till: