Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
There will be love, bro-love. [BAEL] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
There will be love, bro-love. [BAEL] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
There will be love, bro-love. [BAEL] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 There will be love, bro-love. [BAEL]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Malphas
Flockledare
Malphas

Spelas av : Jenn

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptytis 04 jun 2013, 04:06

Den välvuxna hannen blickade ut över över Höstskogens eldfärgade tak, likt så många gånger tidigare.
Ett behagligt lugn låg över honom denna förmiddag.
Det var något som han inte riktigt kunde placera sin tass på, men det fanns en vag antydan inom honom som sa att dagen skulle följa en snäv men ack så positiv kurva.
Solen gassade för fulla muggar och vinden höll en svalkande bris uppe på den höga höjd som han befann sig på. Ett rejält klippblock som stack ut från bergsväggen likt en vargs nosrygg var för dagen hans vilo- och utkiksplats. En plats som han tagit sig till genom snäv terräng och ett flertal branta backar. Det var definitivt ingen plats för den höjdrädde.

Den rosa tungan hängde slappt utanför det vidgade gapet. Saliven rann sakta ner för det muskulära organet och formade en liten mörk pöl mellan de breddade frambenen.
Kammen på hans hjässa absorberade värmen extra bra tack vara den höga halten av metall som den innehöll, som också gav den dess silvriga kulör. Malphas ruskade på huvudet och pälsen runt hans krage svajade hejdlöst med i de vilda rörelserna.
Hannen såg verkligen majestätisk ut där han låg. Välbyggd med en bred bröstkorg och rejäla tassar. Huvudet med den höga kammen ramade in hans attraktiva anlete alldeles ypperligt.
Han utstrålade styrka.

Ett högt skri fick honom att lyfta på den mörka nosen och blicka upp i den klarblå skyn. Inte ett moln fanns att skåda, bara ett jättelikt hav av ljusblå färg.
Malphas lät fukta nosen och sänkte sedan hakan igen.
Ljudets ursprung tillhörde sinnet av något fjäderfä som seglade omkring där uppe i skyn och för honom var det därför fullkomligt ointressant.
Om något annat skulle närma sig så skulle hans telepatiska förmåga uppmana honom.


[Detta roll skrek ut att det behövdes skapas, nuff' said. Bael ~]
Till överst på sidan Gå ner
Bael

Bael

Spelas av : Marjo

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptyons 05 jun 2013, 21:44

There will be love, bro-love. [BAEL] 5tvzo7

Raukakekedjan, igen. Det hade blivit lite av en bekant plats för Bael. Han hade träffat på många främlingar här, vissa främlingar hade förblivit främlingar medan andra utvecklats till mer... komplexa relationer. Hans tankar återförenades med Relianne och ett snett flin spreds över hans ståtligt skurna ansikte. Han var en stor fakarg, större än det renrasiga genomsnittet, med vacker mörk fäll som på sina håll kunde skifta från svart till crémevitt. Märkliga markeringar prydde hans skrud, som växte sig tjockare kring halsen vilket skyddade strupen och andra vitala delar från dödliga hugg. Vingarna sträckte sig långt utmed hans flanker, bar honom säkert högt genom skyn - högre än de flesta fågelarter. Men detta var inte bara pågrund av hans vingar, utan även tack vare hans spektakulära krafter. Luften var hans element. Vinden, syret, allt som hörde till det abstrakta elementet var hans att manipulera, kontrollera, styra. Syrebrist var inga problem för honom. Han kunde klara sig på låga syrehalter längre än en annan fakarg skulle göra, tack vare sin kraft. Så även på denna höga höjd han höll i nuläget skulle ingen med normal syn där nere bland klipporna kunna se honom. Men han såg allt, och nu hade blicken riktat in sig på en särskild stackars markbunden sate som fångat hans uppmärksamhet.

En stor hane, utan tvekan. Mycket större än Bael själv med en brun fäll och högrest silverman. Tycktes vara en lugn hanne eftersom han bara låg där och flåsade i värmen. Ja, även Bael skulle ha besvärats av solens värmande strålar om det inte vore för den höga höjden och de svalkande vindar han emellanåt lät kamma hans långa fäll. Men det var inte förrän fakargen studerat målet en kortare stund som han beslöt sig för att sjunka i höjd, bit för bit. Letade med sina vaksamma vita ögon efter en lämplig plats att landa på. Kanske på någon avsats över den loje Tuppkammen? Om inte skulle de bli tvungna att dela. Vingarna värkte efter att ha hållit sig svävande länge. Det var dagar sedan han känt fast mark under sina breda tassar.

Senast ändrad av Bael den tor 17 okt 2019, 09:45, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Flockledare
Malphas

Spelas av : Jenn

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptyfre 07 jun 2013, 20:46

Ett vagt ljus väcktes innanför hannens stängda ögonlock, ett ljus som representerade sinnet av en varelse. Ett sinne vars närvaro som långsamt växte sig starkare och starkare ju närmre det kom.
Malphas slog hastigt upp ögonen med den röda strimman flammande i hans blick. Han lät tungan fukta de smala, korpsvarta läpparna samtidigt som han sökte efter varelsen i skyn ovan honom. Den bevingade vargen för att vara exakt.

Det tog honom inte lång stund innan han fann den han sökte. Malphas lyfte hakan för att varsamt vädra efter främlingens doft. Det var en ovanligt stor fakarg som seglade där uppe i det blå, större än något annat fjäderfä han mött på tidigare, trots det så var han ändå mindre än Malphas själv.
Ett vagt flin lade sig över hans anlete. Detta kunde bli intressant om något.
Svansen började lojt svepa bakom honom samtidigt som han flåsade, med den hettande solen över sig som tog ut sin rätt över honom. Om den inte gick i moln snart så skulle han bli tvungen att söka upp skugga, eller få i sig vatten. Som tur var så låg det en ytterst liten sjö vid bergsutformningens början, tillsammans med ett vagt växtliv. Sjön innehöll regnvatten från tidigare dagars regnoväder. Vattenmängden var relativt låg för tillfället men ändå fanns det tillräckligt för att man skulle kunna ta sig en slurk vid behov eller blöta ner pälsen.

Malphas lät sin blick vila över den andre brune, men bevingade vargen. Han hade förutfattade meningar om dessa fjäderfän och deras sätt att vara. De var annorlunda, helt klart, och det var inte på ett sätt som Malphas uppskattade.
Nyfiket såg han hur den andre varsamt sjönk i höjd.
Till överst på sidan Gå ner
Bael

Bael

Spelas av : Marjo

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptymån 10 jun 2013, 16:31

There will be love, bro-love. [BAEL] 5tvzo7


Bael sänkte höjd sakta men säkert och i vida cirklar. Vinden hjälpte honom att färdas dit han ville utan större ansträngning, och blicken vilade lugnt på den brune. Främlingen med den högresta tuppkammen hade lagt märke till honom nu. Ett vagt flin var placerat över Baels läppar och han bromsade in farten över klippan, svävade över den tomma ytan som fanns på klippan och såg på hanen med en frågande blick.
"Något emot att jag slår mig ner?" frågade Bael med samma flin klistrat över de svartkantade läpparna. Den vita blicken gled från unghanen till den lediga platsen som gav nog med plats för Bael - han må vara ett exeptionellt fakargexemplar men hans mankhöjd var fortfarande strax under en meter.

[blöh kort xD]Senast ändrad av Bael den tor 17 okt 2019, 09:46, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Flockledare
Malphas

Spelas av : Jenn

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptymån 17 jun 2013, 00:51

Malphas sökte den andra hannes blick för att sedan låta en kort stund av tystnad passera. Fakargen hade tillfrågat honom om hans tycke. Något som den brune uppskattade. För honom var det ett bevis på respekt.  
Malphas blottade den övre tandraden i ett eget vagt flin och lät följa den andres minsta rörelse med sin udda blick.

"Gör som du behagar." Sade han sedan med en likgiltig ton i sin röst och ryckt på axlarna. Trots sitt yttre ointresse så fanns det en nyfikenhet inom honom när det gällde denna individ, denna fakarg. Det var sällan någon bemötte honom med respekt.
Minst av allt hans odrägliga systrar.  [NO PRÖBS, kör en kortis också.]
Till överst på sidan Gå ner
Bael

Bael

Spelas av : Marjo

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptysön 30 jun 2013, 22:05

There will be love, bro-love. [BAEL] 5tvzo7

Nöjd med den yngre, men större, hanens svar nickar Bael mot honom, slår sig sedan ner och suckar lågt av lättnad. Vingarna prasslar när han viker in dem tätt mot sin flank, och när han väl gjort sig bekväm tar han sig tid att granska främlingen ännu en gång. Han hade inget att göra, varför inte passa på att umgås? Snart skulle han lika gärna dra sig vidare.
"Så oartigt av mig... Mitt namn Bael." han skrockar till och slår bort blicken som om han faktiskt tyckte att det var oartigt att han aldrig presenterat sig. Mest gjorde han det väl för att få reda på mer om den brune med den intressanta frisyren. Säkerligen var hans namn lika intressant som den högresta grå kammen?
"Och vem är ni, om jag får fråga?"

Ett brett flin lekte över Baels mörka läppar och han synade främlingen med intresserade vita ögon.
Senast ändrad av Bael den tor 17 okt 2019, 09:46, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Flockledare
Malphas

Spelas av : Jenn

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptytis 02 jul 2013, 03:22

Hannen vrider sitt breda huvud och bevittnar hur Fakargen tar sin plats på klippavsatsen. Noggrant följer den gråröda blick hur vingarna fälls in till hannens sidor och blir liggande i en vilande position. Trots sin avsky mot släktet så kunde han inte låta bli att fascineras över hur detta exemplar skötte sig så utomordentligt bra, och tanken att något dylikt ens var möjligt hade aldrig slagit honom tidigare.

Malphas vidgar sitt gap i en gäspning och fuktar sedan den mörka nosen.
När den äldre hannen tar till orda och avslutar sin mening med ett vagt och kortlivat skratt så smyger sig ett brett flin fram över Malps läppar. Han var belåten, om något.

"Jag är Malphas."
En kort stund av tystnad passerar då Malphas, med en vag glöd i sin blick, studerar den andres vita ögon. Ett fenomen som han aldrig tidigare bevittnat hos en annan varelse.
Denna Fakarg tycktes bära många intressanta egenskaper.   


"Du fascinerar mig, Bael. Jag har inte mött någon bevingad varg tidigare som haft förnuftet att bemöta mig med sådan respekt och artighet som ni just visat." Denna gång var det Malphas som avslutade sin mening med ett kort skratt innan han fortsatte. "Men det kom dem senare att ångra." Ett brett flin spelar över Malphas anlete och han ser med en nöjd blick på Bael, inte överlägset som han annars skulle ha gjort utan med en skämtsam antydan. Nästintill vänlig.

  
Till överst på sidan Gå ner
Bael

Bael

Spelas av : Marjo

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptysön 01 sep 2013, 14:03

There will be love, bro-love. [BAEL] 5tvzo7

Malphas.

Bael drog lite i ena mungipan. Utan att yttra något om saken ansåg han bara stumt att namnet passade ynglingen med den högresta tuppkammen.

Och de orden som följde fick Bael att en smula stolt sträcka på nacken litet.

Du fascinerar mig, Bael. Jag har inte mött någon bevingad varg tidigare som haft förnuftet att bemöta mig med sådan respekt och artighet som ni just visat. Men det kom dem senare att ångra.

Bael skrockade lätt. Han själv hade en blandad syn på sin egen ras. Den var fulländad, perfekt - om man bortsåg från några vedervärdiga exemplar som borde raderas.

Volbara och hans flickvän, till exempel.

En lätt omärkbar rynka bildade över hans nosrygg vid blotta tanken på de två skamfläckarna, men han skakade snabbt bort dem och slappnade av en smula.

"Praktexemplar är sällsynta nu för tiden."
skämtade han och bjöd på ett tandigt flin. "Jag själv brukade finna stolthet över mitt släkte men.. saker förändras."
Han tippade huvudet en smula på sned, granskade Malphas ännu en gång.
"Där jag kommer ifrån är vinglösa oerhört sällsynta. Säg mig, vad tillhör ni för ras?"
Hans blick gled till varghannens tuppkam.
"Jag har aldrig sett en så praktfull man förut."

[PFFF Bael smörar haha! Förlåt för segt svar <3 ]Senast ändrad av Bael den tor 17 okt 2019, 09:46, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Flockledare
Malphas

Spelas av : Jenn

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptyfre 20 sep 2013, 22:40

Han lyssnar på fakargen tills det att en fråga läggs framför honom. Malphas drar in luft genom nosen och andas ut.

"Ras och ras." Han bjuder på ett hopbitet flin. "Blodet i mina ådror är blandat, men till största del Suelocaza.” Han lägger in en kort paus för att betrakta hanen, innan han fortsätter. ”Min moder var av rent blod men inte den varg som jag bör kalla fader."
Tramptass.
Malphas hade själv aldrig gett ett dyft i att ta reda på något om denna varg, nej. Det enda han kände gentemot honom var ett starkt ogillande. Hans syster däremot, Pandora, avgudade honom.  Även om hon aldrig sagt det rakt ut så var det uppenbart. Bland hennes sjuka tankar så var hennes plan att hon, den dag hon träffar på honom, ska välkomnas av honom med öppna armar och att han ska hylla henne och hennes krafter. Slänga lovord på henne och acceptera henne som om det vore en självklarhet.
En dåre var vad hon var, och en dåre skulle hon förbli.

Malphas fokus läggs åter på den brune fakargen när han tar till orda igen. Denna gång yttrar han en kommentar om hanens silvergrå kam.  
”Praktfull?” Ett kort, roat skratt lämnar hans breda käft och han samlar sig åter. ”Jag antar att jag bör tacka för komplimangen. ” Hannens svans börjar sakta svepa bakom honom samtidigt som han sträcker stolt på nacken. Det var inte allt för ofta en total främling bjöd honom på lovord, men denna Bael tycktes vara en förnuftig individ som visste mycket väl hur han skulle spela sina kort.
Inte allt för olik Malphas själv. Kanske att han skulle finna en frände i denna Fakarg.
"Ge-hi." Hannens signatur skratt lämnar honom samtidigt som ett brett, nyckfullt flin sprider ut sig över hans läppar.

[Haha. :'D Du får ursäkta mitt inlägg, vette tusan vad som hände när jag skrev :s]
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Flockledare
Malphas

Spelas av : Jenn

There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Emptysön 06 apr 2014, 11:20

[Detta roll är här med; AVSLUTAT.]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
There will be love, bro-love. [BAEL] Empty
InläggRubrik: Sv: There will be love, bro-love. [BAEL]   There will be love, bro-love. [BAEL] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
There will be love, bro-love. [BAEL]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Raukakekedjan-
Hoppa till: