Pågående Event
Senaste ämnen
» Onda tankar. (P) (fernfall)
We'll sharpen your teeth! [P] EmptyIdag på 00:31 av Fernfall

» Tequila söker relationer!
We'll sharpen your teeth! [P] Emptylör 06 mar 2021, 23:59 av Tequila

» (VE2020) I främmande marker.
We'll sharpen your teeth! [P] Emptyons 03 mar 2021, 15:54 av Pixie

» Hemlig [Lurlei]
We'll sharpen your teeth! [P] Emptysön 21 feb 2021, 14:59 av Ezekiel

» Dolda Ting [p]
We'll sharpen your teeth! [P] Emptylör 20 feb 2021, 00:06 av Laali

» [VE20]Skulpterande snö[P]
We'll sharpen your teeth! [P] Emptyons 17 feb 2021, 04:08 av Rök

» Ett täcke av månljus [Matvei]
We'll sharpen your teeth! [P] Emptytis 16 feb 2021, 21:20 av Matvei

» [VE20] I en annan del av världen
We'll sharpen your teeth! [P] Emptymån 15 feb 2021, 02:10 av Lev

» [VE20] Ensam tillsammans [Astrid]
We'll sharpen your teeth! [P] Emptylör 13 feb 2021, 09:37 av Astrid

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
We'll sharpen your teeth! [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
We'll sharpen your teeth! [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 We'll sharpen your teeth! [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Tulrak'rak
Död
Tulrak'rak

Spelas av : Marjo | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptysön 19 maj 2013, 16:38


Eftermiddagen började bli sen. Solen stod fortfarande uppe på himlen och lät sina värmande strålar falla över Numooris landskap, men om bara några timmar skulle mörkret ha lagt sig över det mäktiga riket. Ljuset skulle vara förkastat, bannlyst tills morgonen.

Gläntan som var belägen inte alltför långt ifrån den snåriga, väl dolda lyan var en perfekt plats att inte bara upptäcka sina krafter, utan även att leka. Solorak och Tulrak'rak tumlade runt i det korta gräset. Eftermiddagens svala temperatur hade låtit tvillingarna föra de mer våldsamma lekarna, då solens värme och fukt över Kawazatriskogen blivit mycket mindre intensiv den här tiden på dygnet. De kuttrade, spann, väste och förde liv medan de klöste och nafsade i varandras öron och päls. Båda hade de växt ifrån sina mer valpiga, klumpiga kroppar och fått riktigt långa ben som tydde på att de inte var långt ifrån tonåren - men än dröjde de tills de hade sina lemmar under full kontroll.

--------------

Xalxotl låg i snåren alldeles utanför lyans mynning och höll tvillingarna under vaksam uppsikt. Öronen ryckte till vid minsta ljud, blicken vandrade över tvillingarnas våldsamma lek och över omgivningen. De var ensamma, men såhär sent på dagen var hon rädd att deras oväsen skulle locka till sig ovälkomna gäster.

Ja. Det började bli sent. Det var dags att återvända till lyan.

Hon reste sig till sin fulla längd. Ja, Xalxotl var en stor vren, mörk päls inte helt olik Rak'Raks och med ett välsvarvat ansikte som tydde på att hon ännu var en ung vuxen hona. De bleka, vita ögonen stirrade på valparna, och hon morrade.
"Kom hit."
Oroligt pendlade öronen, bytte riktning, försökte fånga alla ljud i omgivningen. Den långa vargasvansen piskade otåligt från sida till sida. Men Rak'Rak fattade vinken och leken upphörde. Han log diskret och kravlade sig bort mot sin mor, slickade henne undergivet i mungipan utan att hon rörde en min och slank sedan tyst in i lyan.

Xalxotl ägnade tyst omgivningen en sista blick, morrade oroligt igen. Det var något med den drömmen som Rak'Rak berättade om denna morgon som lämnat henne med bultande hjärta. Hon mindes sin sons ord väl.

"Jag drömde inatt, mamma. Om en vit tiger med vassa klor som tappat sina ränder. Den hade jagat. Det var blod i pälsen."

Xalxotl rös och vände gläntan ryggen, kröp in i snåren och försvann in i lyan efter sina söner. Försökte glömma.

Nej. Inget ont skulle hända dem ikväll.


RESERVERAT ÅT SOLORAK OCH CERES
Till överst på sidan Gå ner
Solorak
Död
Solorak

Spelas av : Cat | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptysön 19 maj 2013, 16:52


De lekte, hoppade på varandra, nafsade varandra i öronen, använda sina krafter. Hela dagarna höll de på. De var lyckliga - de hade ingen aning om vad som skulle hända.

Solorak skulle ännu en gång hoppa på sin bror när han hörde ett morrande från modern. Hon kallade på dem, ville att de skulle sluta leka. Han trippade sakta fram till sin mor, efter sin bror, och även han gav sin mor en puss i mungipan. Han såg sin bror försvinna in i lyan, och han följde snabbt efter. Strax därefter kom deras vackra mor. Hon var mycket stor, inte stor som i tjock utan hon var smal. Hon hade smala ben och hennes ansikte var smalt, och i hennes ansikte kunde man se att hon hade många år framför sig.

Xalxotl lade sig ner i lyan och piskade vagt med svansen. Och detta såg Solorak som en lek. Han sänke huvudet och stod med baken upp i luften. Han skakade på baken likt en katt innan dess attack, och han hoppade mot moderns svans.

Modern lät en dov morrning lämna henne, han väsnades alldeles för mycket. Solorak ryckte till och gjorde sig liten. Han kröp sakta fram till sin bror istället. Han slängde en blick på sin mor, innan han vände uppmärksamheten mot sin vackra broder. Han hade haft en av sina mardrömmar igen, och Solorak oroade sig för honom. Han buffade försiktigt på honom och hans lejonlika svans piskade lekfullt. Ovetandes.Till överst på sidan Gå ner
Ceres

Ceres

Spelas av : Tafs

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptysön 19 maj 2013, 18:22

Det var så enkelt att bara lämna allt. Höstskogens trygghet, syskonen och deras gnäll. Ceres hade inte väntat sig något annat heller. Hon behövde inte dem. Topasgudinnan behövde ingen på sin sida. Hon var osårbar och den här platsen fascinerade henne. Det var vildvuxet, exotiskt och vackert. Topasen hon kunde frammana från den här bördiga, fuktiga jorden skulle vara så vacker, så oemotståndligt vacker. Kawazatriskogen påminde henne så mycket om hennes syster, otämjd och vild, precis som Pandora. Den tanken gjorde henne lite lätt irriterad. Men topasgudinnan klagade inte. Hon var, som sagt, osårbar.

På långa, graciösa steg vandrade hon fram genom djungeln. Blicken var stadigt fäst på en osynlig punkt framför henne. Ödlor och spindlar flydde hennes väg. Fåglar kraxade varnande uppe i trädkronorna. Någonstans i buskarna rörde sig ett större djur, kanske en tapir. Men Ceres ägnade dem inte en blick, de var inte värdiga hennes uppmärksamhet. Den vita varghonan rörde sig som ett spöke bland all grönska, med högt buret huvud och stolt hållning. Hon slöt ögonen och lät de andra sinnena leda hennes väg. Mörkret lugnade henne alltid. Precis som dödandet.

Hennes ben bar henne fram till en liten slänt där undervegetationen inte var lika tät. Tyst stannade hon upp och förflyttade sakta blicken uppåt, mot den stigande branten. Egentligen visste hon inte varför hon vände sig om och vandrade uppför slänten. Hade hon fortsatt framåt så hade ingenting hänt. Men Ceres litade på sina instinkter. Det var ödet som ledde henne. Hon var ju den utvalda. Topasgudinnan. Numooris härskare. När marken planade ut sig stannade den vita honan upp och väntade. Vittringen av andra vargar låg som ett tjockt, stinkande täcke här.

Ceres var hungrig. Ett lågt fnitter lämnade hennes strupe där hon stod och blickade ut över området. Någonstans gömde sig hennes måltid. Lukten av valp var överväldigande.
Till överst på sidan Gå ner
Tulrak'rak
Död
Tulrak'rak

Spelas av : Marjo | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptysön 19 maj 2013, 18:57


Xalxotl hade lagt sig tillrätta inne i den trånga lyan, gäspade stort. Det hade varit en lång dag. Hon hade varit uppe tidigt för att fånga mat åt sina små och tillbringat resten av eftermiddagen åt att se dem leka och föra oväsen. Som om dagen inte varit lång nog för de tre började nu även Tulrak'rak och Solorak bråka inne i lyan. Solorak anföll hennes svans och hon morrade, såg sin son krypa undan för att stöka med Rak'Rak istället. Tulrak'rak, som egentligen inte heller kände för att återvända till sina drömmar var med på leken och började kurra, spinna, nafsa. Hans små klor skrapade i Soloraks långa päls och han rullade över på rygg med sin broder över sig.

Xalxotl högg i luften och morrade lågmält som för att varna dem. Hon hade huggit dem förr när de varit olydiga, de visste att det inte var tomma hot. Tulrak'rak slutade genast, rädd för sin moders stora tänder och kröp istället ihop till en liten boll, slöt sina svarta ögon men pratade med sin bror via tanken.
"Imorgon går vi ut! Jag hittade en bäck. Vi kan leka hela morgonen."
Han fnissade i tanken. Längtade tills ännu en lång natt skulle vara förbi.

--

Xalxotl låg med högburet huvud och stirrade på sina små. Oron gnagde inom henne, en sorts instinkt som tydde på att något ont snart skulle hända. Hon visste inte vad, men det var omöjligt för henne att sova. Rädslan för att något skulle komma när mörkret föll, redo att bita sönder hennes tvillingar jagade henne. Hennes klor skrapade i det mjuka jordgolvet. Hennes svans piskade. Hon försökte hålla sig lugn.

Och så hörde hon något, väldigt avlägset, men inom hörhåll. Vad? Ett fnitter? Hela hennes jag spändes, inte bara musklerna som låg väldolda under den mörka fällen utan hela hennes själ blev stel som en båge redo att avfyra pilen. Hon vädrade, frustade, inhalerade luften. Det tog en stund, allt hon kunde känna var sina valpars varma dofter. Men så där, en obekant doft, hotfull, skarp. Överläppen drogs upp i ett lågmält morr och den bleka blicken blev mörk.

En oinbjuden gäst.

Tulrak'rak slog upp sin mörka blick och såg oförstående på sin mor, blev rädd när han såg oron och mörkret i hennes blick. Xalxotl reste sig, lätt hukande för det låga taket och nosade frustande över sina söners huvuden, strök dem varsin gång med tungan över deras tunnpälsade pannor.
"Shh. Följ efter mig, och så fort ni är utanför lyan, springer ni. Upp bland träden, långt bort. Håll er gömda."
Hon såg på dem.
"Håll ihop. Vaka över varandra. Jag hämtar er sen."
Med de orden vände hon sig mot lyans öppning, kravlade ut men lade sig på huk i snåren och stirrade med bleka ögon ut mot gläntan. Bakom henne kravlade Tulrak'rak ut, lätt gnyende, kröp nära marken på tysta tassar genom snåren. Närmade sig en trädstam. Samtidigt hade Xalxotl fått syn på främlingen. En varginna! Blek som ett spöke, men mindre än Xalxotl. Inte en vren. Raggen reste sig över hennes mörka rygg och öronen slickades bakåt, nästan så att det såg ut som att hon inte hade några öron alls och hon reste sig upp, blottade sig inför den bleka främlingen. Morrade varnande samtidigt som Tulrak'rak och Solorak så diskret som möjligt tog sin tillflykt upp i närmsta träd, höljde sina små kroppar bland trädens kronor.
"Ge dig av." morrade Xalxotl, förberedde sina krafter. Förberedde sig alltid på det värsta, men redo att jaga iväg främlingen.

Till överst på sidan Gå ner
Ceres

Ceres

Spelas av : Tafs

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptysön 19 maj 2013, 21:55

Ceres kunde höra svaga, oroliga rörelser bortifrån buskagen. Lugnt höll hon sin position då en reslig varghona blev synlig. En vren, av utseendet att döma. Den mörka honan var betydligt större än Ceres, men hon lät sig inte skrämmas. Hon hade slagits mot större fiender. Den mörka honans kroppsspråk talade om att hon inte var glad att se den ljusa främlingen. De vita ögonen nästan glödde av ursinne och raggen var hotfullt rest. Men det gick inte att lura Ceres, hon kunde känna att det var moderskänslor som tvingade fram honans aggressiva beteende. Patetiska varelser. Sådana känslor var bara en svaghet. Ingenstans kunde hon skymta de små valparna, men hon visste att de gömde sig någonstans. Troligast i deras ruttna lilla lya. I sinom tid skulle hon ta han om dem.

"Ge dig av." Honan talade. Hennes röst, snarare en morrning. Den vita bara log svagt och tittade på henne med en fejkad medlidsam blick.
"Åh.." Hon lade huvudet på sned. "Jag tror inte jag vill det. Jag kom just hit." Svarade hon och leendet blev bredare. En liten, vrickad idé dök upp i honans förvridna, sjuka sinne. Ceres var aldrig den som startade bråk, hon förstod inte poängen med att bara döda för nöjes skull. Hon hade alltid ett mål med sitt dödande. Att äta. Att överleva. Hennes leende dog bort och hon fuktade de svarta läpparna.

"Jag vill bara ha dina valpar. Sen ska jag gå." Valpar var bra att ha. Till många saker. Fånga topaser, fånga mat, varna för eventuella fiender, äta. En gudinna behövde sina slavar och undersåtar. Hon stirrade med iskallt lugn på den mörka. långbenta honan och tog ett djärvt steg närmare henne. Det var ett bra erbjudande enligt Ceres. Varghonan kom undan med livet i behåll och hon slapp passa på sina snorvalpar. Ceres gjorde henne en tjänst. Hon var så god.
Till överst på sidan Gå ner
Solorak
Död
Solorak

Spelas av : Cat | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptymån 20 maj 2013, 21:11

Allting hade gott så sjukligt fort. I ena sekunden så hade allting varit bra, de hade lekt som vanligt, nafsat på varandra och hoppat och stojat. Solorak hade somnat på direkten när hans mor sagt åt dem att göra det. Han sov så gott och drömde alldeles underbara drömmar. Men något hade väckt honom, ett svag morr.

Han slog upp ögonen och tittade sig oroligt omkring. Blicken fastnade på sin mor, som blottade sina vita tänder. Vad var det som hände? Sol'Sol reste sig på ostadiga ben och kröp närmare sin mor, hon strök sin tunga över de båda sönerna innan hon sa att de skulle gömma sig och att hon skulle hämta dem senare.
"Bror. Jag är rädd. Vad händer bror?" sa han till sin bror via tankarna. Han såg hur hans bror smidigt kravlade sig ur lyan - och tätt därefter kom Solorak. Bakom honom kunde han höra sin mor.

Xalxolt granskade tiken. Försökte hitta hennes svagheter. Hon lyfte överläppen och blottade en rad vita tänder.
"Jag tänker inte säga det igen. Ge dig av." sa hon med sin starka röst. När den andra tiken inte visade några tecken på att ge sig av kände hon tålamodet försvinna. Och när varginnan sa att hon endast skulle ha hennes valpar, brast det.
"Försvinn!" skrek hon, och på några enstaka sekunder så hade jorden börjat skaka, men det störde henne inte. Hon öppnade sina käftar och inled en attack mot den främmande tiken. Hennes sylvassa tänder siktade in sig på tikens nacke.


Solorak ryckte till när han hörde sin mors skrik. Vad var det som hände? Han stannade upp. De kunde inte lämna sin mor. Men deras mor var stark, det visste han. Så han fortsatte efter sin bror. Deras mor skulle hämta dem sen. Det hade hon sagt.
Till överst på sidan Gå ner
Tulrak'rak
Död
Tulrak'rak

Spelas av : Marjo | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptymån 20 maj 2013, 21:30


Marken skakade, skälvde under dem. Mors krafter. Xalxotl var arg, och ilskan visade sitt anlete i markens skakande dans. Tulrak'rak kröp ihop i trädet, höll hårt i sin bror för att han inte skulle falla av. Såhär i skymningen skulle Solorak bli lätt att se, hans vita päls stod i stark kontrast mot den mörka bakgrunden.
"Spring framför mig bror!"
Han burrade upp sin mörka fäll.
"Vi gömmer oss!"


[blö kort]


Till överst på sidan Gå ner
Solorak
Död
Solorak

Spelas av : Cat | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptytis 21 maj 2013, 19:22


Solorak kämpade för att hålla sig fast. Marken skakade och det tydde på att deras mor var riktigt arg. Bakom sig hörde han inte längre sin mors skrik, utan bara hennes morrande. Vad var det för främling hon hade stött på?

Tulrak'rak hade burrat upp sig för att gömma Soloraks vita päls som syntes tydligt i mörkret.
"Spring framför mig bror! Vi gömmer oss!" hörde han sin bror säga. Och det enda han gjorde var att nicka innan han började springa. Men vart skulle dem ta vägen? De satt i träd.
"Bror. Vi måste springa." sa han via tankar och smidigt sprang han ner för trädet innan han började springa. Hans bror skulle kunna gömma sig under jorden, men då skulle Solorak vara alldeles ensam - ett lätt byte.
Till överst på sidan Gå ner
Ceres

Ceres

Spelas av : Tafs

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptytis 21 maj 2013, 21:12

Den mörka honan skrek och marken skakade och skälvde som en ursinnig oxe. Vilket spektakel. Med iskallt lugn lät hon blicken glida över den rasande marken. Hon backade tveksamt, den skakande marken påverkade hennes balansssinne. Hon ville inte falla. Hon vägrade falla. Mer hann hon inte tänka innan den ursinniga vrenhona var över henne och högg emot hennes nacke. Rent instinktivt kastade sig den vita honan platt mot marken och undvek blodspillan. Men istället fick hon hela honan över sig och hennes tyngd fick henne att tappa andan. Ceres kved till och kippade efter andan. Hon kravlade sig upp med väckt raseri, ögonen brann av ren illvilja. Ett galet leende lekte på hennes läppar när hon frammanade de blodröda, kilformade ädelstenarna ur marken, de var inte större än blomknoppar men i stort antal hade de förödande effekt. Med ett vrål kastade hon sig emot den större honan samtidigt som hon sköt iväg topaserna som skott emot sitt mål. Den vita vargen måttade ett hugg emot halsen och siktade sedan in sig på ryggraden. Hon ville känna den metalliska smaken av blod på tungan. Adrenalinet pumpade i henne, fradgan droppade från mungipan.

I bakgrunden kunde hon höra det dova mullret av åska och snart kunde hon känna de första dropparna varmt regn.

Ceres hade aldrig mått bättre.


(Såklart vi måste ha lite stämningsfullt åska och regn! 8D )
Till överst på sidan Gå ner
Tulrak'rak
Död
Tulrak'rak

Spelas av : Marjo | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptytis 21 maj 2013, 21:43


Tulrak'rak kastade sig nerför trädstammen efter sin bror och försvann sedan under jord alldeles bakom honom. Det blev tyst en stund, han krafsade sig fram, letade efter Solorak. Snart stack han upp huvudet över ytan och befann sig alldeles vid sin broders framtassar.
"Spring före, bror. Visa vägen! Jag är Under dig."

Med de orden dök han under jord igen och blev osynlig för ögat.

---

Xalxotl var rasande. Så fort hon kände den vita under sig vrålade hon i triumf och var redo att vända om för att rikta ett nytt hugg men överraskades. Det sved till alldeles vid skuldran, och hon tjöt till av smärta, stegrade sig på bakbenen och backade av den Vita. Över dem mullrade den nalkande åskan och några droppar regn landade mjukt i hennes mörka fäll.

Det sved till igen. Och igen. Och igen.

Som om många många små istappar genomborrade henne, rev upp hennes hud och trängde in i hennes kött. Genast insåg hon vad som hände och tänkte precis bända marken som en skyddande mur runt henne när hon kände vassa tänder hugga henne över ryggen. Hon fräste av både ilska och smärta, reste en vägg av mark runt henne som avvärjde de sista skotten. Flåsande, flämtande, med blod sipprandes ur såren som bildats över hennes kropp och ansikte, sänkte hon snabbt väggen igen när dess funktion väl blivit utnyttjad och krängde runt, bockade och gjorde allt i sin förmåga för att distrahera inkräktaren - allt medans hon diskret lät ett närstående träds rötter gräva sig fram under jorden för att slingra sig runt den vitas ben. Hålla henne fast.

[Oh jaaa <3 ]


Till överst på sidan Gå ner
Ceres

Ceres

Spelas av : Tafs

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptytis 21 maj 2013, 22:14

Någonting vaknade till liv inom den vita honan då hon hörde den andres skrik av smärta. Kanske var det den där känslan, det där monstret inom henne som hon så ofta kunde se hos sin syster. För vrenhonan framför henne var inte längre en varg, hon var hennes byte. Hon ville bara se henne gå sönder, hon ville känna hennes ben knäckas mellan hennes käkar. På riktigt, det var inte bara löjliga tankar. Det var en överväldigande känsla och för en bråkdels av en sekund blev hon skrämd. Men rädslan försvann så fort att den knappt kunnat uppfattas. Åskan var rakt över dem nu och blixtarna lös upp himlen, färgade den mörka honan lika vit som gudinnan själv för ett halvt ögonblick.

Ceres kunde känna blodsmaken som snabbt fyllde hennes mun då hennes tänder borrade sig in i honans rygg. Smaken väckte bara suget efter mer, men hennes grepp lossnade, sakta gled hennes byte ifrån henne och hon morrade av ilska. Den vita var inte långsam att jaga efter honan men hon var inte snabb nog, honan kastade sig av och an och det var omöjligt för Ceres att förutspå hennes nästa drag. Så istället för att jaga vidare så stannade hon och stirrade lömskt på den mörka honan.


"Det är ingen idé att fly, hynda." Morrade hon och intog en hukande ställning. I nästa sekund lät hon bakbenen skjuta kroppen framåt med all sin kraft rakt emot vrenen. Hennes klor och tänder var redo att slita sönder sitt byte men plötsligt kände hon med förfäran hur någonting slingrade sig runt hasorna och med en dov duns landade hon på marken. Rötterna greppade om hennes framtassar och hon reste sig upp med en blandning av ursinne och förvåning. Vad var det här för trick? Ceres hade aldrig känt sig så fängslad, för det var exakt vad hon var. Fastnaglad i marken. Blicken riktades åt vrenens håll. Raggen stod på ända och de vita tänderna var blottade. Den fega odågan. Ceres vrålade ut sin frustration och ilska. Så här behandlade man inte en gudinna. Hon tystnade och blev helt stilla, till och med den häftiga andningen hade slutat. Så plötsligt började hon skratta. Ett skratt fyllt av förakt och kyla, men mest av allt ondsint skadeglädje. De röda ögonen studerade nyfiket honan då de röda topaserna sakta dök upp ur marken och hotfullt svävade bredvid den vita, de var fler än förra gången. Närmare ett trettiotal och det var bara början.

"Jag ska få dig att sjunga." Viskade hon silkeslent innan hon släppte lös ädelstenarna rakt emot den mörka honan.
Till överst på sidan Gå ner
Tulrak'rak
Död
Tulrak'rak

Spelas av : Marjo | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptyons 22 maj 2013, 16:13


Xalxotl kände ett slag av triumf när hon såg den vita fängslas för trädets rötter. Nu kom hon ingenstans. Rader av dödliga tänder blottades, och den vita blicken var kall och ond.

Vargar som hotade hennes små fick sitt straff utdelat.

Hon skulle precis till att hugga den dumma tiken över ansiktet för att tysta henne när hon såg stenar resa sig ur marken vid hennes sidor. Riktade mot Xalxotl. Hon morrade, antog att hon kunde göra samma sak igen och resa en skyddande vägg. Xalxotl greppade sin kraft, men försent. De blodröda stenarna avfyrades på nytt och Xalxotls beskyddande vägg kom för sent. Ett sting av smärta sköt rakt in i hennes vänsteröga. Ett skärande yl av smärta, och hon vacklade bakåt, föll. Kanske räddade fallet henne från en säker död de övriga stenarna orsakade - men hon kände hur fler av dem träffade sitt mål i hennes ben, hennes bog. Blodet sprutade ur hennes ögonhåla, färgade hennes päls röd och lämnade henne på marken flåsande, fräsande, innan hon på stadiga ben sakta, darrande, reste sig. Hennes enda öga blixtrade av hat och med ett vrål kastade hon sig mot den ännu fängslade med vidöppna käftar redo att slita av hennes strupe för att tysta henne för gott.


Till överst på sidan Gå ner
Ceres

Ceres

Spelas av : Tafs

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptyfre 24 maj 2013, 12:10

Ceres började tappa tålamodet med rötterna som fängslade henne. Hon missade allt det roliga! Frustrerat skakade hon på sig och morrade ilsket åt de envisa, slingrade rötterna som bara drogs åt hårdare ju mer hon kämpade. Hon kunde höra hur den mörka honan föll till marken och skrek, det skulle vanligtvis fyllt henne med en snedvriden tillfredsställelse, men inte nu. Hon var fångad. Ursinnigt tog hon en brun, smal rot mellan tänderna och försökte gnaga av den, men den satt så hårt kring hennes framben att det var oundvikligt att inte skada benet också. Blodet sipprade sakta ner och befläckade den vita pälsen röd. Den mörka, trögflytande vätskan smakade metall i munnen på henne. Blod som blod, flinade hon och bet av den redan sargade roten med ett sista bett. Med ett triumferande vrål slet hon med hjälp av sin egen kroppsvikt av de resterande rötterna och snurrade runt för att göra slut på den mörka vrenen, men till sin förvåning var det enda hon hann se när hon vände sig om en stor mörk, trasig vargkropp som kastade sig emot henne i en oroväckande fart. Ceres hann inte ens reagera innan de två vargarna tumlade in i varandra i en kakafoni av morranden, tjut, klor som rispade hud och tänder som slet sönder päls och kött.

Åskan skakade om himlen med sitt ursinniga muller och regnet stod som spön i backen. Men de två stridande vargarna tycktes inte höra det, de hade bara ögon för varandra. Ceres kände hur honan hade rispat upp långa sår över hennes bog, även ryggen kändes skadad, men det var ingenting i jämförelse med skicket fienden var i. Topaserna var onekligen skoningslösa. Precis som sin mästarinna. Ceres hade undvikit ett dödande hugg i halsen endast tack vare sin ringa storlek, den mörka vrenen hade helt enkelt inte varit snabb nog. Men Ceres började förstå i sitt egocentrerade huvud att den mörka inte var att leka med. Hon var försiktigare, men utan att bli mer defensiv. Hon sköt de röda ädelstenarna, som i regnet nästan såg svarta ut, mot honan, noga med att inte sikta emot de vitala delarna. Attacken var nämligen vara en skenmanöver, ett sätt att tvinga fiendens uppmärksamhet åt ett annat håll så hon själv kunde kasta sig emot honans blottade, sårbara hals.

Hon var trött på att slåss. Nu skulle hon avsluta det här.
Till överst på sidan Gå ner
Tulrak'rak
Död
Tulrak'rak

Spelas av : Marjo | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptylör 25 maj 2013, 18:03

Hon klöste, högg och bet var hon än kom åt. När hon missade den vitas strupe fräste hon ursinnigt och gjorde nya utfall, gång på gång men missade. Hon var inte fokuserad nog. Hennes syn hade avtrubbats, det enda ögat följde hatiskt den vita utan att flacka och tänderna var ständigt blottade.

Xalxotl var påväg för ett nytt utfall, så fokuserad på att slita den spökvita tiken i stycken att hon aldrig lade märke till topaserna, innan det var försent. De hade slungats in i hennes flank och hon kastade med huvudet, vrålade med smärta och tappade koncentrationen helt. Tog ögonen från den vita, under bråkdelen av en sekund, för att scanna av området om det var fler stenar i närheten så hon kunde resa en mur.

Men den bråkdelen varade för länge. För sekunderna därpå kände hon vassa tänder sjunka in i hennes hals och hon slungades bakåt, landade på rygg med den vita över sig. Käkarna slog ihop, låste sig om hennes strupe och hon förlorade förmågan att andas. Kippande, fräsande och frustande flämtade hon efter luft, efter syre, efter något. Hon försökte ta till kraften, försökte kontrollera trädens rötter för att kasta av sig tiken men någonting var fel.

Det gick inte, hon kunde inte fokusera.

Ljuset blinkade, flammade upp från bländande vitt till dunkelt svart i en rapp takt. Det röda blodet som stänkt ner hennes ansikte rann, in i hennes mun och hon överväldigades av kopparsmaken, trodde nästan att det var den vita tikens blod för en stund. Hest väste hon igen, kämpade med tassar och ben för att sparka av sig tiken. Det enda ögat var vilt uppspärrat, flackade utan att se. Hon var blind. Hon var döv.

Instängd, kippande efter luft.

Till överst på sidan Gå ner
Ceres

Ceres

Spelas av : Tafs

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptysön 26 maj 2013, 23:09

Den vita honans käkar nådde sitt mål. Hon kände hur tänderna sjönk in i den mjuka halsen. Vrenen föll med Ceres över sig. Smaken av blod var överväldigande. Den vita kunde inte låta bli att pressa ihop käkarna ytterligare någon tum. Ceres kände hur honan blev svagare mellan hennes tänder. Hon kippade desperat efter luft när Ceres långsamt sög livet ur henne. Först då insåg Ceres att hon faktiskt höll på att ta livet av den mörka vrenhonan. Hon hade aldrig dödat en varg innan. Tanken på att få släcka honans liv fick henne att darra av iver. Äntligen! Innan hade hon aldrig kunnat föreställa sig känslan, även om hon många gånger drömt om det. Det var som en drog, hon visste att hon inte kunde dra sig ur nu. Hon var tvungen att avsluta det. Hon slet ursinnigt i halsen på vrenen innan hon började skaka huvudet som om hon ruskade en död hare i munnen. Sedan släppte hon och backade ett steg. Blodet rann från hennes haka, med ett triumferande leende slickade hon sig om munnen och såg på den fallna vrenen.

Vilken korkad varelse, hon hade gjort bäst i att fly, men hon hade valt att slåss. Stort misstag. Nu hade hon lämnat sina valpar moderslösa. Inte för Ceres brydde sig det minsta om det. Överlägset började hon cirkla runt honan. Adrenalinet pumpade fortfarande i henne och andhämtningen var häftig.


"Jag sa att jag skulle få dig att sjunga, gjorde jag inte?" Viskade hon lent. När hon cirklat runt den mörka vargen ett helt varv stannade hon till och granskade skadorna hon åsamkat honan. Åh var hon inte en fenomenal mördare? Hon suckade nöjt åt sig själv innan hon ljudlöst kastade sig emot honans sargade strupe igen.
Till överst på sidan Gå ner
Tulrak'rak
Död
Tulrak'rak

Spelas av : Marjo | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptytor 30 maj 2013, 22:01


Blod rann ur hennes uppslitna strupe, röda bubblor formades och sprack i hennes öppna mun och hon hostade, gav i från sig ett väsande ljud som skulle föreställa hennes sista försök till ett andetag.

Livet rann ur henne. Och sedan blev hon tom.

Blott den en gång så vackra, högresta vrendamen var nu inte mer än ett blodigt skal som vilade på Kawazatriskogens mjuka jordgolv med trädkronorna som tak.
De vita ögonen stirrade oseende rakt ut i ingenting, rakt ut i kosmos. Pälsen, kroppen var fortfarande varm, likaså blodet som rann ur hennes sår. Men hjärtat hade slutat att slå, upphört sitt hetska hamrande. Då den vita kastade sig över hennes skal ännu en gång kände hon ingenting. Hon var sedan länge borta, utsuddad från jordens yta och inte mer än ett minne.

----

Under tiden hade Tulrak'rak och Solorak kommit en bra bit. Tulrak'rak hade grävt sig under jord och därmed suddat ut sitt doftspår, men sett till att hålla sig nära sin bror som pilade fram genom snåren alldeles över honom. Ibland gjorde Rak'Rak ett smidigt hopp rakt ut genom jordskorpan, tumlade likt en delfin innan han på nytt dök ner under jord. Han var trött - han hade aldrig grävt såhär långt ifrån lyan, och Solorak kände heller inte igen sig. De var inte vilse, eftersom de inte hade något mål med sin resa - men de hade inte heller någon aning om vart de befann sig.

En sak var säker - de var långt borta ifrån lyan, men Tulrak'rak hade i åtanke att återvända senare.

Drömmen om tigern utan ränder jagade honom fortfarande. Något måste ha hänt mor.Till överst på sidan Gå ner
Ceres

Ceres

Spelas av : Tafs

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptymån 03 jun 2013, 18:09

Den vita skakade den tunga kroppen mellan hennes käftar flera gånger innan hon märkte att vrenen faktiskt var död. Hon släppte greppet och stirrade på kroppen med en galen blick. Hon var död. Fienden var död. Tystnaden lade sig, åskan hade försvunnit och skyfallet hade övergått till ett svagt duggregn. Var det inte svårare än så att ta ett liv? Ceres skrattade, hon skrattade och det hånfulla, lyckliga ljudet ekade långt över ut över skogen. När hon kände hur skrattet långsamt ebbade ut gled blicken ner på den mörka vrenen vid hennes tassar. Blodet som sipprade ner mellan de vita tårna var fortfarande varmt. Hungrigt öppnade hon upp honans buk och slet ut en muskel som hon svalde i tre tuggor. Med häftig andhämtning såg hon på sitt verk innan hon lyfte nosen mot den mörka himlen och triumferande ylade ut sitt segerrop.

Hon var topasgudinnan. Ingen kunde övervinna henne.

Ceres lämnade den fallna krigaren, blodig och lemlästad, att ruttna i gläntan. Fortfarande med pälsen fläckad av blod rörde hon sig bort från platsen utan att se sig om. Valparna kunde gott svälta ihjäl. Det var en plågsam död, de förtjänade inget bättre. Fega krakar.

Ceres log.
Till överst på sidan Gå ner
Solorak
Död
Solorak

Spelas av : Cat | Död

We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Emptytor 27 jun 2013, 20:44

Solorak kollade sig oroligt omkring, då och då dök hans bror upp från jorden - men för det mesta var han själv över jord. Han hade ingen aning om vad som hände där borta, hade ingen aning om att hans mor precis tagit sina sista andetag.

Utan han fortsatte bara, springande. Han ökade takten och stirrade sig blint omkring. Vad var det som hände egentligen? Han var trött, helt utslagen. Men han var tvungen att fortsätta springa, för annars skulle deras liv ta slut snart.


OFF: yeah, har ingen fantasi just nu sooo..... c:
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
We'll sharpen your teeth! [P] Empty
InläggRubrik: Sv: We'll sharpen your teeth! [P]   We'll sharpen your teeth! [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
We'll sharpen your teeth! [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kawazatri :: Kawazatriskogen-
Hoppa till: