Pågående Event
Senaste ämnen
» Varning: Trötta och hungriga Toranos
Tänk om [Harli] EmptyIdag på 03:16 av Thein

» Med tungt hjärta
Tänk om [Harli] EmptyIdag på 03:07 av Achilles

» Fängslad [Öppet]
Tänk om [Harli] EmptyIdag på 02:40 av Jodano

» Drömmaren [Solveig]
Tänk om [Harli] EmptyIdag på 02:31 av Solviva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Tänk om [Harli] EmptyIdag på 02:18 av Arceus

» Små tabby-valpar
Tänk om [Harli] EmptyIdag på 00:43 av Grendel

» Svart spegelbild
Tänk om [Harli] EmptyIgår på 01:29 av Rök

» Talande Skog [P]
Tänk om [Harli] Emptytor 26 nov 2020, 22:08 av Achak

» Om du Använder Huvudet [Matvei]
Tänk om [Harli] Emptytor 26 nov 2020, 18:50 av Capheus

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 10 gäster.

Vargon

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Andas ut
Tänk om [Harli] Emptytis 24 nov 2020, 00:39 av Admin


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.


Det känns bekant det här. Gör det inte det?
Lugnet.
Tystnaden.
Jorden under oss minns spår av osynliga tassar.
En väntan.
Bjud upp till dans.
Vinden minns en stillhet den annars aldrig känt.
Hjärtslag.
Ett andetag.
In,
Håll,
och Ut
.


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Malwarebytes som reagerar på sidan
Tänk om [Harli] Emptysön 23 aug 2020, 11:22 av Yargol
Uppdatering, 25 Aug:
Problemet är nu löst! Om ni fortsatt märker störningar eller får vidare problem med sidan så kontakta oss i Crew så att vi kan se över det c:
Hej allesammans!

Om du likt mig använder dig av Malwarebytes, så kan du under de senaste dagarna ha upptäckt att programmet har börjat flagga och varna för bildfiler (2img) på sidan.

Dessa bildfiler är inte farliga, och du behöver inte oroa dig över …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Tänk om [Harli]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Janos
Antagen
Janos

Spelas av : My

Tänk om [Harli] Empty
InläggRubrik: Tänk om [Harli]   Tänk om [Harli] Emptyfre 02 okt 2020, 13:02

Solen stod högt på himmelen, men de kyliga höstvindarna lät den inte alstra någon värme. Janos och resten av patrullen som han anslutit sig till hade anlänt till Tvillingklipporna för bara någon timme sedan. De var bara här för att hämta upp Avani innan de skulle återvända hem till Sacrari igen. Det här var den sista vilan innan den långa marschen hem igen. Janos kände sig fylld av ett rastlöst vemod. Han kunde inte låta bli att älta över vad han sagt åt Zaria sista gången de sågs. Ändå gjorde han sitt bästa för att hålla fasaden uppe runt flockmedlemmarna, men det blev tröttsamt efter ett tag och så fort Janos fick chansen smet han undan gruppen. Den planlösa vandrandet runt Tvillingklipporna och det gamla kända reviret ledde honom till ett stort, ännu blommande körsbärsträd.
      Det var inte förrän han närmat sig den helt som han lade märke till den ljuspälsade främlingen som befann sig på dess andra sida. En milda förvåningen speglades i hans ansikte innan han log ett ursäktande, tamt leende.
      “Oj, jag såg dig inte.” Ett lågt, matt skratt följde. “Det är väl inte nu du säger “det här trädet är inte stort nog för oss båda” och attackerar mig?” skämtade han prövande, men hållningen och hans ögon påvisade ingen entusiasm. Istället verkade han snarare lite loj. Janos suckade när han klumpigt slog sig ned. De blå ögonen granskade henne ett ögonblick igen innan han vände ansiktet bort.
      “Nej förlåt,” suckade han, “jag ska inte störa.”
Till överst på sidan Gå ner
Harli

Harli

Spelas av : Lux

Tänk om [Harli] Empty
InläggRubrik: Sv: Tänk om [Harli]   Tänk om [Harli] Emptyons 07 okt 2020, 10:48

Harli var evigt tacksam sin flock, som så omsorgsfullt tagit hand om hennes skador och sett till att hon fysiskt var tillbaka till sitt friska jag. Pälsen hade växt ut helt på vissa ställen, men på vissa ställen på hennes lilla kropp var pälsen fortfarande tunn och kort. Vittnade om de ärr som prydde hennes kropp efter hennes älskades vrede. Såren i hennes hjärta var däremot långt ifrån läkta. Mardrömmar hemsökte henne varje natt och visst var den ljuslila blicken fylld av sorg vissa stunder. 
     Men nu hade hon tagit sig ut på en lång promenad för att leta bär och frukt tillsammans med en flockmedlem. Harli var så fascinerad av Numooris natur. I hennes födelseflock hade hon aldrig tillåtits att utforska, då alla andra hade passat upp på henne och hon hade alltid haft någon som vakat över henne. En tik av hennes slag skulle inte smutsa ner sig bland buskar och törnar, hade hennes mor alltid sagt. 
     Hennes nyfikenhet hade lett henne bort från sin flockmedlem och hon hade hamnat lite på villospår. Dock hade hon hittat det mest underbara körsbärsträd vars bär hon visste skulle uppskattas hos flocken. Hon hade ställt ner den flätade korgen och stod nu med framtassarna mot trädets stam för att försöka nå till de finaste bären. 
     En främmande röst nådde hennes öron och hon pep tyst till av förvåning, ja och en gnutta skräck. Hon gled ner från trädet och tiaran hon bar på hjässan föll ner i ögonen på henne. Det snövita svansen trycktes genast mellan bakbenen och hon verkade bli ännu mindre än vad hon var. 
     ... och attackerar mig? Attackera? Skulle Harli attackera? Hon blev alldeles förvånad över att tanken ens snuddade vid hans sinne. Hon hade aldrig attackerat, aldrig skadat, aldrig ens skråmat någon eller någonting. Hon kikade fram bakom trädet, rättade till tiaran och öronen var osäkert vinklade bakåt. En främmande hane. Hon hade aldrig sett en hane med hans utseende förut. Stilig, men något i hans kroppsspråk kändes.. lojt. De blå ögonen verkade bära på något. 
     "Du- du stör inte" försäkrade hon. Han verkade inte vilja döda henne, eller? Men hon var på sin vakt. Önskade att hon inte gått ifrån sin flockmedlem. Hon hade känt sig tryggare med henne. 
     "Det här kanske är ditt körsbärsträd? Jag.. jag är ny här. Jag visste inte. Jag ber verkligen om ursäkt om jag.. klampat in på något som är ditt" ursäktade hon sig. Rösten var silkeslen och otroligt feminin. Hennes ljusa ögon glittrade till i höstsolen. 
     "Kan jag erbjuda dig några bär? De ser alldeles utsökta ut" föreslog hon. Hon ville ju inte göra honom arg eller upprörd.
Till överst på sidan Gå ner
Janos
Antagen
Janos

Spelas av : My

Tänk om [Harli] Empty
InläggRubrik: Sv: Tänk om [Harli]   Tänk om [Harli] Emptysön 18 okt 2020, 19:29

Janos fångade upp hennes osäkra utstrålning med en gång. Det verkade som hans skämt flugit henne över huvudet, men han lade ingen vikt vid det. Den milda förvåningen som han lät dröja kvar i ansiktet gjorde bara att han såg ännu vänligare ut, och nästan lite nyvaken.
     “Nej nej-” avbröt han försiktigt med ett mjukt skratt, “absolut inte. Kan man äga ett körsbärsträd? Det kanske man kan. Ja, varför skulle man inte kunna det… Jag har hört konstigare saker.” Janos hann både ställa, svara på sin egen fråga och påbörja en ny fundering innan den ljusa tiken ens fått chans att svara. Han insåg att han pladdrade och avslutade tvärt med ett fåraktigt, ursäktande leende.
     “Åh, ja tackar,” skyndade han sig att svara. Utan någon eftertanke närmade han sig henne och den flätade korgen han skymtade bredvid. Han sträckte ner ansiktet och fångade upp några på tungan. När han började tugga på dem förvånades han över hur hårda de var. Janos hade ätit bär förut, men aldrig bär som var så hårda.
     “Oj,” klämde han fram, “ska de vara såhär? Lite som att tugga småsten. Fast godare. Sten är ogott.” Ogott? Det var väl inte ett ord? Janos skrattade lite för att dölja skammen som tog vid och tog några steg bakåt. Han betraktade henne på nytt igen, och kunde inte låta bli att tänka på hur söt hon var.
     “Ny här sa du? Jag med. Jag är Janos. Trevligt att råkas,” sade han och drog på det största, charmigaste leende han kunde. Att det var både snett och fläckat av de mörka bären var ingenting han kunde se.
Till överst på sidan Gå ner
Harli

Harli

Spelas av : Lux

Tänk om [Harli] Empty
InläggRubrik: Sv: Tänk om [Harli]   Tänk om [Harli] Emptymån 19 okt 2020, 16:37

Harli ryggade skrämt tillbaka när han närmade sig, den lilla kroppen hukade sig närmare marken och den yviga svansen smet in mellan bakbenen. Öronen slickades mot den smäckra huvudet och blicken skvallrade om att hon var beredd på att han skulle kasta sig över henne med ett tag om hennes strupe. Men något sådant hände inte, utan hanen sträckte ner sitt huvud i hennes flätade korg och fångade upp några av bären. 
     När han pratade slappnade hon av lite igen, slutade att huka sig och öronen vinklades framåt igen. Svansen låg dock tryckt mellan bakbenen. Hon lyssnade till hans babbel om bären och när han bedömde sten som ogott höjde hon huvudet något. 
     "Ogott?" Hennes ljuslila blick mötte blygt hans. Ett svagt, flickigt fnitter lämnade henne. "Aldrig hört den beskrivningen av sten förut, men du har så rätt. Sten är helt klart.. ogott" nickade hon instämmande. "En varginna i min födelseflock brukade göra den godaste körsbärssaften, så jag tänkte försöka mig på det. Jag hoppas inte att saften ska bli.. ogod"
     Hon bländades nästan av hans charmiga leende och hennes tonårshjärta skuttade blygt till i den späda bröstkorgen. Hon slog undan blicken innan hon höjde den till hans. De ljusa, långa ögonfransarna fladdrade till. Svansen hade lättat från bakbenen och svepte vänligt, om än osäkert, till bakom henne. 
     "Jag heter Harli" presenterade hon sig. En röst ekade i bakhuvudet med alla titlar och annat hon tvingats presentera sig med i sin barndom. Hon kunde höra sin mor fnysa irriterat över att hon utelämnade sitt arv och sina blodsband. Men här i Numoori var hon bara Harli, hennes bakgrund ville hon lämna bakom sig. 
     "Så, är du bara ute och höstpromenerar Janos eller är du på väg någonstans?" frågade hon och såg in i hans ögon. Hans blick var vänlig, vilket fick misstanken om att han ville döda henne att blekna lite. "Kanske du utforskar området precis som jag?"
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Tänk om [Harli] Empty
InläggRubrik: Sv: Tänk om [Harli]   Tänk om [Harli] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Tänk om [Harli]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Tvillingklipporna-
Hoppa till: