Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
Lullaby [P] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Lullaby [P] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Lullaby [P] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
Lullaby [P] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Lullaby [P] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
Lullaby [P] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Lullaby [P] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Lullaby [P] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
Lullaby [P] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Lullaby [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Lullaby [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Lullaby [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Lurlei
Ninjavarg av Koga
Lurlei

Spelas av : Embla

Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Lullaby [P]   Lullaby [P] Emptyons 01 jul 2020, 22:55

Natten hade fallit över Norspiret och Cirkelns fästning. En brasa hade tänts i ett av rummen med hål i taket och där ovanför kläddes natthimlen av långa pärlband av stjärnor. Fällar från bisonoxar och bergsgetter hade lagts fram och alla hennes syskon satt andäktiga och såg på sin morbror och ledare. Deras skuggor dansade över väggarna och något magiskt låg i luften, som att vad som helst var möjligt. Kolzak hade inlett sagostunden med en dov, guttural sång på vinterspråket. Lurlei kunde känna den vibrera mellan stenväggarna och djupt inne i hennes bröstkorg. Som förtrollad lyssnade hon och såg hur elden sköt gnistor mot skyn för att skänka den nya stjärnor.


[Kolzak och koga-valparna, samt alla i flocken som vill <3 Utspelar sig innan Kolzak blir gladiator i Skuggfall. Stämningsmusik.]


Senast ändrad av Lurlei den ons 01 jul 2020, 23:24, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Kolzak
Gladiator
Kolzak

Spelas av : Marjo

Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Lullaby [P]   Lullaby [P] Emptyons 01 jul 2020, 23:09

Det var med viss sorg i hjärtat som Kolzak sjöng sin vaggvisa för Ayiras valpar. Vaggvisan hade hjälpt Maksim att somna, och det kändes hjärtskärande att inte känna sonens lätta andetag i sin famn längre. En undran - om han någonsin skulle få göra det igen. Kol försökte skaka de sorgsna tankarna av sig, och göra sitt bästa för att vagga barnen till lugn och ro. De snabba små liven hade en tendens att ha alldeles för hög energinivå såhär sent om kvällen, och Kolzak hade kommit underfund med att två vaggvisor med en godnattsaga emellan var den bästa boten.
     "Spi, mladenets moy prekrasnyy, bayushki-bayu. Tikho smotrit mesyats yasnyy, v kolybel' tvoyu."
Han sjöng, lätt vibrerande, kanske för att saknaden brände för varje ord. Sov, min vackra son. Månen ser dig tyst i din vagga.
     "Stanu skazyvat' ya skazki, Pesenku spoyu; Ty zh dremli, zakryvshi glazki, bayushki-bayu." Sången övergick till ett lågt hummande mellan verserna, och när han fann ett bra avslut på visan log han lite mystiskt mot de fyra valparna som såg upp mot honom. "Så, malen'kiye, vad vill ni höra för saga?"

[malen'kiye = little ones

https://www.youtube.com/watch?v=qGGQuvrxBZ8 ]
Till överst på sidan Gå ner
Katya

Katya

Spelas av : Elsa

Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Lullaby [P]   Lullaby [P] Emptyons 01 jul 2020, 23:35

Ovillig att ta del av stämningen smög Katya i bakgrunden. Det var mörkt, och eldens ljussken kunde inte bryta sig igenom det extra lager av mörker hon av vana svept kring sig. Valparna satt samlade kring hennes far, men Katya la sig längst bort i rummet och lyssnade till Kolzaks sång. När han undrade vad de ville höra för saga kunde hon inte hålla sig.
     "Репка", svarade hon med låg röst, men visste att han kunde höra henne. Valparna vände sig om, men Katya svepte envist in sig själv i mer mörker. Bara ett blekt ansikte och blåa ögon stirrade nästan fientligt tillbaka. "Den om rovan." De kanske inte hade hört historien förut, och då skulle det inte spela någon roll att hon översatt.
Till överst på sidan Gå ner
Hassel
Ninjavarg av Koga
Hassel

Spelas av : Bellzpellz

Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Lullaby [P]   Lullaby [P] Emptyons 01 jul 2020, 23:48

Hassel satt och lyssnade förundrat på sången som Kolzak sjöng. Valpen förstod inte orden alls, men melodin talade ändå till honom. Öronen står spetsade på huvudet och den bärnstensfärgade blicken hålls fäst på ledaren. Sången tystnar och det är dags för saga. Hassel svarar på impulsen att resa sig upp och gå närmare den stora röda hanen och lägga sig intill honom. Lycklig och tillfreds. Den lilla bruntigrerade valpen tycker om att ligga nära. Det känns tryggt, och samtidigt vill han även vara en trygghet gör andra. Värmen och ljuset han alltid känner inom sig vill han sprida till de han håller kär. Hassel kurar ihop sig intill Kolzak och suckar mjukt.
Репка.
Rösten från någonstans i bakgrunden får Hassel att höja på huvudet och den bärnstensfärgade blicken fästs i mörkret där borta.
Den om rovan.
Hassel skymtar ett blekt ansikte och blåa ögon i mörkret. Han känner dem väl. "Katya kom! Hää finns plats". Han ler glatt åt henne och klappar lite med tassen jämte sig.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel

Spelas av : Bubbah

Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Lullaby [P]   Lullaby [P] Emptytor 02 jul 2020, 00:45

Den ljusa lilla valpen hade slutit ögonen och gungade sakta fram och tillbaka till den främmande melodin med ett litet leende hängande i mungiporna. Det var få ord hon kunde eller förstod av deras vinterspråk men den kändes så varm, hemma och trygg. Moderns vaggvisa spred en värme och känsla som fick det att brinna inom henne men Kolzaks och Vassyas visor var så mystiska och avslappnande. 
- Репка
Den låga rösten fick Poppel att vakna ur sin trans och hon såg emot Katya som befann sig närmare en av väggarna. Dom tvåfärgade ögonen tittade beundrande på henne och den lilla ljusa tiken reste sig upp för att gå fram till sin äldre syster. "Kom och sitt med oss." Hon gillade inte att erkänna det men Poppel gillade Katya och såg upp emot den äldre tiken väldigt mycket. Hon var vacker, smart och modig. Precis allt Poppel ville bli. "Berätta om rovan med Kolzak." mjukt la hon sig på sin plats och tittade in i den sprakande elden. Flammande skuggspel dansade i dom stora ögonen och värmen kändes behaglig. Påminde om elden i Ayiras arbetsrum, ett rum som var fullt av dofter, hantverk och kärlek.
Till överst på sidan Gå ner
Timoteij
Ninjavarg av Koga
Timoteij

Spelas av : Zara

Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Lullaby [P]   Lullaby [P] Emptyfre 03 jul 2020, 14:18

Timoteij satt mest tyst på en av fällarna bredvid Lurlei, någonting som var väldigt ovanligt för honom, och lyssnade hänfört till Kolzaks sång. De som kände honom kunde nog vittna om att tystnad och stillhet inte vanligtvis var två ord som gick att beskriva honom med.
Det var någonting fängslande med sången, och orden som han inte riktigt förstod. Någonting som väckte en vilja inom honom att lära sig mer av språket. Kanske skulle han kunna lära sig sjunga också? Var det något han kunde bli bra på? Kanske, men var det lika intressant som att bli en stor mäktig krigare? Nja, inte riktigt.
För stunden så var han dock helt tillfreds och okej med att sitta där omgiven av familjen. 
Då Katya föreslog en saga som Kolzak skulle berätta så vände han som hastigast blicken mot henne innan den åter fann den röda hanen och han lät framtassarna glida ner framför honom så han låg stödd på dem. Väntade på att sagan skulle börja.

_________________
Lullaby [P] JWebolt
Till överst på sidan Gå ner
Vasilisa
Flockledare
Vasilisa

Spelas av : Cat

Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Lullaby [P]   Lullaby [P] Emptylör 04 jul 2020, 20:23

Vasilisa hörde vaggvisan på avstånd och en nostalgisk känsla växte i bröstet på henne. Det var samma vaggvisa deras mor sjungit för dem som små, samma som hon sjungit för sina egna barn och brorsbarn, och som Kolzak nu sjöng för Ayiras valpar. Hon kunde inte hindra stegen som rördes emot dem istället för sin lya. Ljudlöst kikade hon in i rummet, och åsynen fick henne att le varmt. Vasilisa var stolt över sin bror, hur han hade växt och blivit den han var idag.
    Tyst gled drakargkorsning in i rummet och lade sig ned på de mjuka fällarna som bäddats upp. Den bärnstensfärgade blicken reflekterades av elden när hon för en kort sekund mötte sin brors blick. Vasilisa ville höra historien, trots att hon hört den flera gånger.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Lullaby [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Lullaby [P]   Lullaby [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Lullaby [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norspiret-
Hoppa till: