Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
~ Om Kaiwood ~ EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
~ Om Kaiwood ~ Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
~ Om Kaiwood ~ Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
~ Om Kaiwood ~ Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
~ Om Kaiwood ~ Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
~ Om Kaiwood ~ Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
~ Om Kaiwood ~ Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
~ Om Kaiwood ~ Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
~ Om Kaiwood ~ Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
~ Om Kaiwood ~ Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.



Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
~ Om Kaiwood ~ Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates




 

 ~ Om Kaiwood ~

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
Admin


Spelas av : Crew

~ Om Kaiwood ~ Empty
InläggRubrik: ~ Om Kaiwood ~   ~ Om Kaiwood ~ Emptylör 03 dec 2011, 13:35


Kaiwood


Malene Thyssen / CC BY-SA

Läs mer på områdets Wiki

Kaiwood är en del av Numooris stora skogsbälte, och är en av landets största skogar. Det är en gammal blandskog, med såväl mycket nordliga blad- som barrträd. I de nordliga delarna av skogen, angränsande till Snöslätten, består skogen övervägande av gran och furu, men i skogens mittersta och södra delar härskar de gamla bokträden, med sina vida krokiga grenar och kronor. De stora kronorna är täta och släpper inte igenom mycket ljus. Det gör att Kaiwoods skogsgolv är märkbart öppet, övervägande klätt i mossor och ett tjockt täcke av fjolårets löv. I skogens många gläntor och öppningar runt bäckar, sjöar eller där gamla träd fallit, kläs marken av hallonsnår, björnbär, blåbär och stora ormbunkar.

Kaiwood är känt som andarnas skog, och det sägs att det går att se andar vandra mellan träden. Skogen ses också som hem till gudinnan Moriko.

Klimat:
Kaiwood har fyra tydliga årstider, och klimatet varierar därefter. Vintrarna är kalla och snöklädda. Om våren blommar skogen ut i en vacker skrud av vitsippor och tussilago. Somrarna är ljumma till varma och grönskande, och till hösten färgas skogen i varma färger innan träden fäller sina blad inför vintern.

Djurliv:
Många nordliga klövdjur som älg, rådjur, hjort och vildsvin. Harar, kaniner, möss, ekorrar och sorkar. Mycket grodor, paddor och en del mindre ödlor. Mycket skogsfåglar som koltrast, gök, skogsduvor, talgoxar, blåmesar, lövsångare och hackspettar. Glador, ormvråk, ugglor och en del kråkfåglar. Lodjur, vesslor och iller. Skvader och jackalopes.

Kända platser:
Morikos höjd: I Kaiwoods mitt öppnar sig skogen plötsligt runt en mäktig höjd, som i det närmaste kan liknas vid ett litet berg. Det sägs att det var Moriko som vände jorden upp och ner för att skydda sin skog från zombiesmittan. Kanske var det som svar på Lykoris starka tro och deras böner. Höjden är ojämn och tydligt segmenterad; runtom höjden finns stora, breda skåror i marken där jordplattorna har lyft sig och vänt sig inåt över sig själva, i likhet med hur en blomma sluter sig. Höjden är klädd i spretiga och slingrande rötter efter de träd som vändes upp och ner tillsammans med jorden. Gräs klär numera den annars öppna marken runtom, och upp ur gräset blommar oräkneliga röda tempelliljor.

Flockar:
Flocken Lykoris har sitt revir i Kaiwood.


ukgardenphotos, on Flickr / CC BY-NC-ND


Kakidai / CC BY-SA




Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Kaiwood ~
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: