Pågående Event
Senaste ämnen
» Skapandet av en Yeti [Lune]
Fluff-fynd [Wulfric] EmptyIgår på 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Fluff-fynd [Wulfric] EmptyIgår på 10:17 av Trian

» Its on [P]
Fluff-fynd [Wulfric] EmptyIgår på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Fluff-fynd [Wulfric] Emptymån 18 jan 2021, 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Fluff-fynd [Wulfric] Emptymån 18 jan 2021, 19:30 av Lurlei

» Ingen återvändo
Fluff-fynd [Wulfric] Emptymån 18 jan 2021, 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Fluff-fynd [Wulfric] Emptymån 18 jan 2021, 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Fluff-fynd [Wulfric] Emptymån 18 jan 2021, 18:24 av Lune

» Frustration
Fluff-fynd [Wulfric] Emptymån 18 jan 2021, 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 7 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Fluff-fynd [Wulfric] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Fluff-fynd [Wulfric] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Fluff-fynd [Wulfric]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Morgén

Morgén

Spelas av : Bönan

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptysön 28 apr 2019, 11:00

[Insekten: Flannel Moth Caterpillar]

I bakgrunden porlade vattenfallet högljutt, det störde dock inte Morgéns letande efter något att kunna kasta omkring på. Hon letade nära strandkanten utav vattnet, under buskar, nära trädstammar. Ja, överallt. Öronen drogs besviket längs med sidorna av hennes huvud innan hon ruskade på sig, de blå ögonen tog sig en sista vända över området. Inget, ingenting att kunna kasta i sikte.
   Hon bestämde sig för att gå tillbaks till Lumo, men när den lilla precis höll på att tappa hoppet fick hon syn på en riktigt spexig insekt framför tassarna. Det besvikna anletet lös upp som solen själv och snabbt plockade Morgén upp krabaten, hon såg sig omkring. Wulfric! Hon var bara tvungen att visa honom vad hon funnit, "Hallå, Wulfric!" valpen sprang fram till den äldre, "Titta vad jag hitta!" hon släppte ner den gula insekten på marken. "Visst är den fluffig?" de blå ögonen nästan lös när hon såg på flockbrodern, allt hon ville var att han skulle bli stolt av hennes fynd - speciellt när den såg så annorlunda ut.
Till överst på sidan Gå ner
Wulfric
Död
Wulfric

Spelas av : My | Död

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptyfre 24 maj 2019, 09:50

Morgéns röst fick genast att leende att sprida sig i det bleka nyllet. Han vände den trubbiga nosen mot hennes håll. Något färggrant och gult skymtade i hennes mun. En frukt? Inte förrän hon kom närmare kunde han urskilja dess håriga textur.
     ”Titta vad jag hitta!” Wulfric granskade den gula pälstofsen som hon släppte på marken. Något förvirrad sänkte han huvudet för att sniffa på det. Just som han kommit nära rörde den på sig. Den plötsliga rörelsen skrämde honom, fick honom att kasta sig ett steg bakåt och ett gällt och ljust skrik lämna honom.
     ”V-vad är det DÄR för nåt?” Rösten darrade nästan. Ansiktet vad förvridet i en min av rädsla och avsky. Den fortsatte att röra sig, långsamt.
     ”Är det Thrims päls? Ska den vara sådära?!” Wulfric hade aldrig sett något liknande, och var inte förtjust i insekter, och speciellt inte i dem hårbeklädda.
Till överst på sidan Gå ner
Morgén

Morgén

Spelas av : Bönan

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptytor 06 jun 2019, 17:04

Wulfric snuffade på fyndet för att sedan skrika och kasta sig bakåt, hans röst nästan darrade när han talade till valpen. De blå ögonen pendlade mellan Wuffe och den gula pälsen, hon förstod inte riktigt vad den äldre blev rädd för, "Är det Thrims päls? Ska den vara sådära?!" vid de orden andades Morgén in, chockat. "VA!?" tankarna flög omkring, hej vilt. "Ja! Det måste vara Thrims päls!" förtvivlat såg hon upp mot brodern, "Vi måste lämna tillbaka den! Tänk om han har ont" sa hon naivt, vad för päls rör på sig egentligen?
   Morgén började att springa på stället, uppenbart stressad över situationen. Vart håller ens Thrim hus? Inte har hon sett honom på ett tag, har han gått vilse? Eller - har någon kidnappat honom? Ja! Så måste det vara, "HAN HAR BLIVIT KIDNAPPAD!" skrek Morgén och började att springa i en ring, runt Wulfric. Tårarna sprutade.
Till överst på sidan Gå ner
Wulfric
Död
Wulfric

Spelas av : My | Död

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptysön 07 jul 2019, 18:20

Medan Morgén talade sträckte Wulfric fram en tass och rörde lätt vid pälsbiten. Paniken som grep valpen överraskade honom, och han bestämde sig för att avbryta den direkt. Han fångade Morgén, slog sina framben om henne och drog henne intill sig.
     “Morgén,” hon verkade inte lyssna. “Morgén, kolla,” upprepade han, försökte få kontakt med henne igen. När hennes tjut verkade tona ner lite, sträckte han ut tassen och pekade på den igen. Den rörde sig långsamt, men tydligt.
      “Det är inte Thrims päls, så länge hans päls inte fått ben och börjat gå.” Ett brett, betryggande leende prydde hans läppar. “Vi kanske borde kolla din päls också då,” retades han lekfullt. Han tryckte nosen i hennes nacke och började ivrigt snusa runt i ett försök att kittla henne.
Till överst på sidan Gå ner
Morgén

Morgén

Spelas av : Bönan

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptylör 03 aug 2019, 12:53

Istället för att tjuta hade Wulfric lyckats lugna Morgén något, som nu upprört snyftade i hans famn. Han pekade mot den gula högen av päls, "Det är inte Thrims päls, så länge hans päls inte fått ben och börjat gå" förklarade den äldre. Frågande såg hon upp i hans ansikte för att sedan fokusera sina ögon på den gula saken, valpen snörvlade till när insekten plötsligt rörde på sig. Leendet som prydde Wulfrics ansikte smittade av sig på den lilla.
     "Vi kanske borde kolla din päls också då" högljudda skratt spred sig i skogen när han kittlade henne, "AAAH NEJ! Slu.. taahaha!" försökte Morgén protestera.
     Efter en stunds kämpande att ta sig loss lyckades hon tillslut, för att få slut på det hela sprang hon fram till fluffet och plockade upp det, vände sig mot Wulfric och försökte få sig själv att se större ut. Hon hoppades på att han skulle bli rädd för insekten som hon skyltade med, den blå blicken var fylld med lekfull hämnd och valpen tog sats.
Till överst på sidan Gå ner
Wulfric
Död
Wulfric

Spelas av : My | Död

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptysön 13 okt 2019, 16:28

Efter en kort stunds av kamp av sprattel och gälla skratt slog sig Morgén fri. Wulfric satt kvar med en road blick medans hon studsade fram till den håriga larven. Det var inte förrän hon vände sig om med den i sitt grepp, som Wulfric förstod vad hennes plan var.
     “Åh nej!” utbrast han med en spelad ton av rädsla. “Inte pälslarven! Min enda svaghet!” Teatraliskt drog han sig långsamt tillbaka. “Hur visste du?!”
     Wulfric föll dramatiskt till marken och lade sig undergivet på rygg. Med en bedjande blick såg han på Morgén.
     “Snälla, skona mig prinsessan Morgén!”
Till överst på sidan Gå ner
Morgén

Morgén

Spelas av : Bönan

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptyfre 01 nov 2019, 12:31

“Hur visste du?!” Morgén skrattade elakt, vilket ledde till att det gula fluffet föll ur hennes grepp. Snabbt insåg hon sitt misstag och plockade kvickt upp pälsbiten, “Jag vet allt” hon sträckte på halsen och närmade sig Wulfric. Låtsades som om det tidigare aldrig hade hänt.
   Den äldre la sig på rygg och bad om nåd, det var menat att Morgén nu skulle vara obarmhärtig men flockbroderns blick skar i hennes själ. Hastigt kastade hon fluffet åt sidan och sprang fram till Wulfrics ledsna ansikte. Ångrade det hon gjort.
   “Förlåt,” började hon, “Det var inte meningen.”
   Valpen gosade in sitt ansikte i den andres panna.
Till överst på sidan Gå ner
Wulfric
Död
Wulfric

Spelas av : My | Död

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptysön 03 nov 2019, 03:51

Wulfric kunde inte undanhålla det varma skrattade som rullade över hans tunga. Morgén var sannerligen något annat, och han kunde inte göra annat än älska henne. Hennes godhet lös igenom hela hennes väsen och Wulfric kände sig så oerhört stolt över det faktum att han fick se henne växa upp.
     Han rullade över på mage igen och sträckte ut frambenen efter henne. Med varsamma rörelser drog han in henne i hans famn igen och pressade en mjuk kind emot hennes ansiktshalva.
     “Morgén, Morgén, Morgén,” sade han med en öm röst, “jag vet exakt vad du kommer bli när du blir stor. Du kommer bli den vackraste, den smartaste, den snällaste.” Han drog tillbaka huvudet lite för att möta hennes storögda blick med hans egna.
     “Ändra aldrig på dig, okej? Inte för nån.” Han slickade henne uppmuntrande över hjässan. Han var så innerligt stolt över henne.
Till överst på sidan Gå ner
Morgén

Morgén

Spelas av : Bönan

Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Emptylör 14 dec 2019, 13:15

Flertalet vackra ord om Morgén lämnade Wulfric, hon log brett dels för orden och dels eftersom hon nu förstog att han faktiskt inte var ledsen på riktigt. Hon ville aldrig se honom ledsen. Deras blå blickar mötte varann.
     “Ändra aldrig på dig, okej? Inte för nån.” Morgén nickade.
     “Okej,” slicket på skallen avbröt henne, men så snart som det var över brast hon ut i ett; “Du är bäst!” Valpen kastade sig in i Wulfrics nackfluff, han var den bäste.

[ Avslutat! <3 ]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Fluff-fynd [Wulfric] Empty
InläggRubrik: Sv: Fluff-fynd [Wulfric]   Fluff-fynd [Wulfric] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Fluff-fynd [Wulfric]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Byoomi-
Hoppa till: