Pågående Event
Senaste ämnen
» Varning: Trötta och hungriga Toranos
 ~ Om Arkona ~ EmptyIdag på 03:16 av Thein

» Med tungt hjärta
 ~ Om Arkona ~ EmptyIdag på 03:07 av Achilles

» Fängslad [Öppet]
 ~ Om Arkona ~ EmptyIdag på 02:40 av Jodano

» Drömmaren [Solveig]
 ~ Om Arkona ~ EmptyIdag på 02:31 av Solviva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
 ~ Om Arkona ~ EmptyIdag på 02:18 av Arceus

» Små tabby-valpar
 ~ Om Arkona ~ EmptyIdag på 00:43 av Grendel

» Svart spegelbild
 ~ Om Arkona ~ EmptyIgår på 01:29 av Rök

» Talande Skog [P]
 ~ Om Arkona ~ Emptytor 26 nov 2020, 22:08 av Achak

» Om du Använder Huvudet [Matvei]
 ~ Om Arkona ~ Emptytor 26 nov 2020, 18:50 av Capheus

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Sleazoid

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Andas ut
 ~ Om Arkona ~ Emptytis 24 nov 2020, 00:39 av Admin


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.


Det känns bekant det här. Gör det inte det?
Lugnet.
Tystnaden.
Jorden under oss minns spår av osynliga tassar.
En väntan.
Bjud upp till dans.
Vinden minns en stillhet den annars aldrig känt.
Hjärtslag.
Ett andetag.
In,
Håll,
och Ut
.


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Malwarebytes som reagerar på sidan
 ~ Om Arkona ~ Emptysön 23 aug 2020, 11:22 av Yargol
Uppdatering, 25 Aug:
Problemet är nu löst! Om ni fortsatt märker störningar eller får vidare problem med sidan så kontakta oss i Crew så att vi kan se över det c:
Hej allesammans!

Om du likt mig använder dig av Malwarebytes, så kan du under de senaste dagarna ha upptäckt att programmet har börjat flagga och varna för bildfiler (2img) på sidan.

Dessa bildfiler är inte farliga, och du behöver inte oroa dig över …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

  ~ Om Arkona ~

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
Admin

Spelas av : Crew

 ~ Om Arkona ~ Empty
InläggRubrik: ~ Om Arkona ~    ~ Om Arkona ~ Emptyons 08 aug 2018, 18:13

~ Arkona ~

 ~ Om Arkona ~ Nordan_Tempel_Altare
Templets innersta sal. Fler bilder kommer.

Obs! Namnet Arkona är ännu inte känt. Det är ännu inte heller allmän information runtom i landet att templet existerar.

Bland Nordanskogens höga träd har en förlorad helgedom nyligen återfunnits. Ett uråldrigt tempel åt Gudarna, från en svunnen tid då vargarnas närhet till Gudarna var större, och som under årtusenden legat gömt under Nordans mossor.

Den enda nuvarande ingången till templet är ett hål i marken, som leder rakt ner genom templets tak och in i en stor sal. Hela templets insida är väldigt mörk eftersom att det ligger under mark, och dess enda ljuskälla är hålet i taket. Salen har onaturligt slätt golv, bortsett från de stora stenblock och den jord som rasat från taket och omkringliggande pelare. Väggarna är höga och raka. Pelare, de flesta fortfarande hela, står i raka led genom salen. De höga väggarna är klädda av otaliga gamla bilder och mönster som en gång i tiden kanske burit färg, men som idag bara är kvar som bleka, försänkta reliefer. En trappa i salens ena ände leder uppåt, men blockeras av jord, rötter och sten som sedan länge rasat in och fyllt delar av templet. Flera valv öppnar sig också ut ur salen, som gått samma öde till mötes och idag till stor del är oåtkomliga. I väggarna finns också blockerade ramar och former kvar av vad som en gång i tiden kan ha varit stora fönster, vilket antyder att templet en gång i tiden stått ovan mark.

I salens andra ände fortsätter en trappa neråt i mörkret, och ljudet av vatten kan höras därifrån. Vatten sipprar här mellan trappstegen, och täcker golvet i rummet nedanför med en tunn hinna. Rummet är inte stort nog att kallas sal, men är fortfarande stort. Två korta trappor på fem steg vardera går upp till två små rum på varsin sida om det större rummet. I de små rummen finns en avlång vattenfylld skål av sten i mitten, vilka är så fulla att vattnet sakta rinner över kanten. I hörnen runtom ligger gamla rester av vad som kanske varit fler, mindre stenskålar, men bitarna är för tunna och sköra för att vara av någon känd stensort. Rakt fram i det större rummet fortsätter en lika kort trappa neråt.

Nedanför den sista trappan öppnar sig en stor sal formad som en halvcirkel. Här är vattnet djupt nog för att nå även stora vargar högt upp på benen, och ljudet av porlande och droppande vatten ekar i tystnaden. Trots att det är så mörkt att det är svårt att se, så går det inte att missa de massiva skepnaderna som reser sig i rummet. Längs den böjda, bortre väggen står fem enorma sten-monument, upphöjda på en stor stenhäll som följer väggen runtom rummet och bildar trappsteg ner i vattnet. Monumenten är höga och platta, med ett stort hål genom varje topp. För höga för att ens en stor varg skulle kunna nå halvvägs upp på dem, stående på baktassarna. Runt varje monument hänger ett tjockt rep bundet, och nedanför varje ligger en tung stenhäll. Varje monument är inristat med bilder, och det är troligt att bilderna en gång burit färg, men att färgen försvunnit med tiden. Bilderna föreställer de fem Gudarna, i ordningen; Aurinko, Moriko, Chaibos, Kaito och Windfari.

Onda väsen, så som vampyrer, som beträder templet kommer snabbt känna av dess verkan. Deras krafter eller förmågor sugs ur deras kroppar, och om en vampyr stannar mer än en kort stund i templet så går de en säker död till mötes.


Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Arkona ~
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Nordanskogen :: Arkona-
Hoppa till: