Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
Nordliga Vindar [Kyla] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Nordliga Vindar [Kyla] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Nordliga Vindar [Kyla] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Nordliga Vindar [Kyla]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Astroz

Astroz

Spelas av : Raspberrie

Nordliga Vindar [Kyla] Empty
InläggRubrik: Nordliga Vindar [Kyla]   Nordliga Vindar [Kyla] Emptyfre 18 apr 2014, 22:36

Astroz stannade, såg ner på gränsen som han en gång hade fått lärt sig, ett steg till, ett steg till så var han så långt hemifrån som han någonsin varit. Han tog steget, kände hur var ända muskel spändes för att sedan slappna av, så långt bort från sin födelseplats som han någonsin hade varit, och han skulle endast komma längre och längre bort.

Astroz hade vandrat en tid, då små, mjuka snöflingor började fall från den ljusa himlen. De landade på hans päls, och skulle snart omsluta honom, nästan helt. Astroz lämnade ett spår i snön efter sig, avtrycken av de stora tassarna var nära, han rörde sig i en långsam takt. Hans leder sa i mot, de värkte, han började bli till åren. Kylan kylde ner honom en aning, och så även lederna, men han kunde gott och väl tacka för sin päls.

Aztroz sänkte huvudet mot snötäcket som gav landskapet ett svagt sken. Han passerade en hjord med renar, eller något mer likt deras spår. "Låt gudarna viga mig lycka" utbrast han, trots att han inte var troende. Han pratade högt, han hade vant sig vid det, efter sin ensamhet. Renarna skulle inte störas, de var långt borta, så han bytte riktning, mo renarna. Han hoppades på att det fanns någon gammal och svag - som skulle få ge sig liv åt någon annan, nämligen honom.

Medan minuterna gick, och han trevade sig upp för en sluttning, snö flingorna hade bara lagt sig lätt på varandra, och fick honom att glida ner för. Att gå runt var det inte på tal om, å det skulle ta för lång tid. Han kom upp en meter, gled ner. Kom upp, gled ner, upp, ner, upp ner. Så upprepade det sig tills han fick tag i något - packad snö. Han hade trevat på samma ställe hela tiden, dumt nog. Han var inte van vid så mycket snö, men han hade lyckats, med lite tur. När han kom upp så kunde han se de, de betade nedanför sluttningen, som mer liknande en klippa. Det sluttade lodrätt ner för, och han skulle inte för en chans tänka tanken att hoppa ner. Allt var förgäves, han skulle vara tvungen att kana ner, och gå runt. Astroz la sig ner, och släppte ner huvudet på tassarna med en suck.
Till överst på sidan Gå ner
Kyla

Kyla

Spelas av : Ash

Nordliga Vindar [Kyla] Empty
InläggRubrik: Sv: Nordliga Vindar [Kyla]   Nordliga Vindar [Kyla] Emptyfre 18 apr 2014, 23:50

Vindens vinande lät som musik i den vita honans öron, förutom det låg tystnaden tät och landskapet var öde åt alla håll. I behaglig gångfart följde honan spåren efter en hjord med renar. Med säkerhet kunde hon avgöra att dem inte var allt för långt borta om man såg på spåren. Det var inte vanligt att spår låg kvar en längre tid på Snöslätten då vinden snabbt gömde dem under lager av snö. Ett ovant öga tappade lätt uppfattningen om riktning och risken för snöblindhet fanns, Kyla däremot hade anpassat sig efter år av snövandring. Egentligen var det inte så länge sedan som familjen gett sig av åt olika håll, hennes mor och far hade lämnat livet på den stora isen och syskonen skiljdes åt i bergen därefter. 

Blicken fästes snabbt i fjärran då det vita landskapet bröts av med något brunt. Takten ökades till trav och den vite rörde sig medveten framåt. En av de där renarna skulle bli hennes mat. Att jaga var aldrig något problem för henne, isen fanns alltid där till hjälp. Hon hade tappat räkningen över hur många byten som fallit offer för isens grymma, spjutliknande tappar. Likt en nål trängde den in i kroppen, punkterade vener och orsakade inre blödningar. Marken färgades röd och djurets skri skar genom luften. Smaken av färskt kött kittlade smaklökarna på tungan och det fanns inget ljuvligare. Bara tanken fick det att vattnas i munnen och genast ökade hon farten ytterligare.

Snöflingor började dala genom skyn och Kyla var övertygad om att det skulle vara till hennes fördel. Fällen hon bar smälte in i det karga landskapet och snöflingorna skulle göra det svårare för de korkade djuren att upptäcka henne. Successivt tog hon sig närmare och klarade sig fram till sin räckvidd utan att bli upptäckt. Hon befann sig i en hukande position, vinden låg åt ett annat håll och skulle inte avslöja henne. Blicken plogade genom hjorden efter passande byte och stannade ganska snart på en ung ren med lagom mycket kött på benen. Ungdjuren var lättast att ha död på. Med lätthet lät hon en tjock, vass pelare av is genomborra renens buk och de andra djuren förstod inte att faran existerade innan den döende gav ifrån sig Kylas efterlängtade skri och panikslaget sparkade runtomkring sig, förgäves. De andra stod i ovisshet några ögonblick innan de gav sig av i motsatt riktning. 
Till överst på sidan Gå ner
Astroz

Astroz

Spelas av : Raspberrie

Nordliga Vindar [Kyla] Empty
InläggRubrik: Sv: Nordliga Vindar [Kyla]   Nordliga Vindar [Kyla] Emptytis 22 apr 2014, 16:58

Astroz slöt ögonen med en suck, för att planera vad han skulle göra här näst. Ge sig av, vända om mot platsen där han brukade hålla till, han hann inte ta ett beslut innan ett skri genombröt tystnaden. Han såg upp, och var tvungen att fokusera för att upptäcka den främmande. "Det var mig en sanningens tur.." mumlande han glatt och började sakta att röra sig ner för backen.

Det tog ett tag för Astroz att komma ner för upphöjningen, men det gjorde han inget. Den andra mindre vargen fick mer tid att verkligen se till att renen var död. Han hade hela tiden blicken fäst på den främmande, för att inte tappa bort den. Tanken att andra, vita vargar fanns i närheten slog honom aldrig, det enda viktiga var mat, han skulle få mat.

Astroz hade kommit fram, så ljudlöst han kunde. "Men, men men, vad har jag hittat" sa hon och höjde huvudet. "Det måste vara min tur dag". Den andra skulle ha enkelt att upptäcka Az, hans päls bröt den vita, fluffiga snöns färg. Han gick stolt fram till bytet och granskade. "Du valde ut en bra ren ser jag" sa han och började röra sig runt de, hans huvud var högt buret, öronen och ögonen var fokuserade på den främmande. Sedan stannade han upp, visade tänder och började sedan provocerande äta av bytet.

Enligt han så var den andra vargen liten och ung, och han ansåg att han skulle slå den enkelt. så han brydde sig inte ifall en strid skulle utbryta eller inte. Den starkaste vann, han var stark, och som vanligt så ansåg han att han skulle vinna, och tog ut "sitt pris" i förskott. Han såg sedan upp på den andra vargen, "Du kan ge dig av" orden var självsäkert yttrande, men inte hotfulla. 

Astorz kunde vara klok och respektfull, men ibland så orkade och ville han helt enkelt inte. Han ville leva upp till sin vars önskemål, men även njuta va livet som en gammal gubbe, för trots allt så var det energi och friska leder kvar i honom.
Till överst på sidan Gå ner
Kyla

Kyla

Spelas av : Ash

Nordliga Vindar [Kyla] Empty
InläggRubrik: Sv: Nordliga Vindar [Kyla]   Nordliga Vindar [Kyla] Emptylör 26 apr 2014, 20:03

Det var med en nöjd min i det ljusa ansiktet som den skära tungan fuktade de mörka läpparna. De blå ögonen studerade bytet, vars kropp tungt föll till marken med en duns då pelaren gjord av is åter igen förenades med det blodstänkta snötäcket. Hon såg ett nöje i att betrakta, att experimentera och att få resultat. Krafterna vars magi flödar genom hennes ådror tillsammans med den ljusa fällen ger henne ett enormt övertag på Snöslättens kyliga landskap - något hon är väl medveten om. Var gång ett byte fälldes kände hon stolthet över att vara isvarg. 

I ögonvrån skymtades plötsligt en oväntad rörelse. Efter en snabb vändning uppenbarade sig en stor, brunpälsad varelse som inte var långt ifrån att vara dubbelt så hög som hon själv. Storleken hade dock ingen betydelse vid detta tillfälle, det enda som betydde något var att denna inkräktare befann sig allt för nära hennes byte. Rädslan hon i normalt fall skulle upplevt ersattes av en misstänksamhet. Öronen vinklades bakåt, intill nacken, ögonen smalnade av och svansen stod rakt ut i linje med ryggen. Ingen fick ta hennes byten! Men ändå avvaktade hon, förstod att chansen var liten att vinna ett anfall. Tankarna som trasslade sig i hjärnan blev enkelspåriga, nystade ihop sig och tycktes dölja änden. Han skulle stjäla hennes byte. Ingen stjäl från henne, någonsin. 

Hans ord fick det att koka inom henne, trots det förblev hon stilla i sin position. Den enda märkbara skillnaden var det dova mullret som byggdes upp i lungorna. Den varnande morrningen gick inte att undvika och hon kände hur marken under de härdade tassarna började frysa. En blank is spred sig, kröp sakta framåt och ersatte den packade snön med en hal matta. Det var inte en medveten gest utan en reaktion på honans starka känslor. Något som endast hände när hon kände sig rädd, stressad eller arg. 

Blod som pumpas, droppe för droppe i ett flöde. Snabbt, snabbt. Dovt mullrar det i öronen, täpper till, skapar en bubbla omvärldens ljud ska passera. Dämpat hördes ljudet av tänder som slet i kött, en röst. Skinnet knottras, pälsstrån reses. En kyla drar in, tiden tycks stanna. 

Denna gång medvetet, skapar honan kyla. Ångan från det färska djurets heta kropp avtar sakta då det kyls ned. De minusgrader som redan låg i luften dubbleras. Ångan från hennes egna andedräkt skapar små moln vid varje utandning. Hade den andre vett skulle den backa undan, Kyla skulle inte tveka att använda sig av de tillgångar hon har. 
Till överst på sidan Gå ner
Astroz

Astroz

Spelas av : Raspberrie

Nordliga Vindar [Kyla] Empty
InläggRubrik: Sv: Nordliga Vindar [Kyla]   Nordliga Vindar [Kyla] Emptytor 01 maj 2014, 07:51

Astroz reagerade snabbt när den andra gav ifrån sig  ett hotande läte. Han tog ett lätt skutt mot den främmande, och tog ett lätt tag i nacken för att trycka ner den främmande mot marken. Men med stor försiktighet. Han släppte sedan, och backade. Men när han såg hur en blank is spred sig, ut från den främmande så vart han först osäker, och tog några steg bakåt. Den främmande kunde bruka krafter, eller åtminstone en. Men för att vara på den säkra sidan så slog han fast vid att den besatt flera.

Astroz kände snart där efter hur det vart kyligare, han ryggade tillbaka. Hans päls kunde hålla honom varm, men hårstråna hade delvis magrat ur. Men sedan så kom en stark irritation, "Jag är äldre, större, varför visar hon inte respekt!?" malde runt i hans huvud, han ville yttra något liknande. Men hoppade över det, han ville göra något, renen skulle mätta honom.

"Jag varnar dig! Du kanske besitter krafter, men inte rå styrka!" mullrade han. Han log inombords, den främmande skulle inte få bytet, aldrig! Han tänkte till igen, och sneglade på renen, för att försäkra sig om att den var där. "Låt oss börja om, vad är ditt namn?" sa han och sträckte på sig. Efter som att det hade blivit kallare så fick han även mer ont i sina leder. "Jag heter Astroz" sa han och ruskade på sig.
Till överst på sidan Gå ner
Kyla

Kyla

Spelas av : Ash

Nordliga Vindar [Kyla] Empty
InläggRubrik: Sv: Nordliga Vindar [Kyla]   Nordliga Vindar [Kyla] Emptyons 07 maj 2014, 17:02

{ På grund av personliga saker irl kommer jag inte kunna vara vara särskilt aktiv (/kreativ) (Dvs. mer än jag redan är) här och vill inte sabba din tidslinje <3 Låter Kyla av den anledningen lämna platsen. }
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Nordliga Vindar [Kyla] Empty
InläggRubrik: Sv: Nordliga Vindar [Kyla]   Nordliga Vindar [Kyla] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Nordliga Vindar [Kyla]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Snöslätten-
Hoppa till: