Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Gold Dust [Mintu] EmptyIdag på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Gold Dust [Mintu] EmptyIgår på 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Gold Dust [Mintu] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Gold Dust [Mintu] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Gold Dust [Mintu] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Gold Dust [Mintu] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Gold Dust [Mintu] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Gold Dust [Mintu] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Gold Dust [Mintu] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Gold Dust [Mintu] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Gold Dust [Mintu] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Gold Dust [Mintu]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Gold Dust [Mintu] Empty
InläggRubrik: Gold Dust [Mintu]   Gold Dust [Mintu] Emptylör 22 jun 2013, 13:27

Matthias stod på den allra nordligaste delen av stranden och blickade ut mot ögruppen som så stillsamt vilade i morgondimman. Den ljusblå blicken var alldeles klar och vaken, ivrig att utforska mer av detta land som Chaiym lett honom till. Han drar lätt i ena mungipan och och letar sig ner mot vattnet, sticker ner nosen i det salta havet och frustar sedan till när han inser att det inte går att dricka. Matthias höjer huvudet, spetsar ivrigt de rundade små öronen. En lätt havsbris fattar tag i den högresta blonda manen, och den svajar lätt till. Matthias var förvisso en duktig simmare, men i dimman som låg tät över ytan kastade öarna i en mystik - en sorts farlig mystik, kanske, men ändå värd att utforska. En skär tunga sticker ut ur munnen och fuktar lätt hans mörka nos. Alltid värt ett försök. Den lilla svansstupen viftar till bakom honom när han kliver i det kalla havsvattnet, börjar med regelbundna benrörelser simma ut mot den närmaste ön.

[reserverat till Mintu]
Till överst på sidan Gå ner
Mintu

Mintu

Spelas av : Puppie

Gold Dust [Mintu] Empty
InläggRubrik: Sv: Gold Dust [Mintu]   Gold Dust [Mintu] Emptylör 22 jun 2013, 13:46

En liten ljus gestalt smög sig lekfullt genom dimmorna som låg på ön. De små tassarna ledde henne varsamt fram över öns strand och upp i de fuktiga gräset. Vad skulle hon göra idag? De visste hon som vanligt inte, men hon hittade alltid något att hitta på. Havs brisen var sval och luften varm, en som vanligt härlig kombination. Så valpig som mintu faktist var så kände hon för att slänga sig rakt ner i det fuktiga gräset, på rygg och bara åla rundor och fnysa. Hon lät ligga kvar på samma plats en stund och bara se ut emot havet, som såg ut att kunna vara himmelen då hon såg allt upponer. *tänk om de blå vart de andra blå..?* Hon visste inte att de blå och de blå egentligen hette hav och himmel. Ingen hade ju kunnat lära henne, så allt för henne var bara enkelt, enkla saker som hon lärt sig genom drömmar. Hennes ro avslutades dock när hon kunde urskilja något på vatten ytan som hon aldrig sett förut. En gul aktig gestalt? Snabbt for hon upp på sina små ben och smög in i vegitationen och gömde sig. Hon hade aldrig sett något sådant komma nära öarna förut, vad var de för något? tänk om de ville skada henne?
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Gold Dust [Mintu] Empty
InläggRubrik: Sv: Gold Dust [Mintu]   Gold Dust [Mintu] Emptysön 23 jun 2013, 21:35

Matthias ben pendlade vant i det kalla havsvattnet som guppade och stänkte in i hans nos så han frustade och spottade, men han fortsatte ivrigt sin färd till den närmaste ön. Det var en relativt lång simtur, så när han äntligen nådde fastlandet var han öm i benen och andfådd av ansträndningen. Kall och blöt tassade han upp ur vattnet och ruskade på sig så små droppar av kallt havsvatten stänkte åt alla håll. När han äntligen var klar smackade han belåtet med tungan och såg sig omkring, sträckte på benen en aning och började trava uppför stranden, närmare fastlandet. Den unge lawarkorsningen hade inte kommit långt när en främmande doft kittlade hans tryffel. Ivrigt spetsade han öronen och såg sig omkring, men det var nästan som om hans nos spelat honom ett spratt - här fanns ju ingen! Eller? Matthias rynkade lätt på nosryggen. Hans nos hade aldrig ljugit för honom. Tänk om det bodde någon trevlig här på ön! De kanske kunde hitta på något roligt, eller hjälpas åt att leta efter Chaiym...? Så det var med stor iver och nyfikenhet han sänkte den breda nosen mot det morgonfuktiga gräset och nosade omkring, inte helt olikt en blodhund.
Till överst på sidan Gå ner
Mintu

Mintu

Spelas av : Puppie

Gold Dust [Mintu] Empty
InläggRubrik: Sv: Gold Dust [Mintu]   Gold Dust [Mintu] Emptymån 24 jun 2013, 19:11


Den lilla ljusgrå vargen satt kvar gömd i buskaget, följde djuret med blicken som kom närmre och närmre. Så konstig, den e ju gul… aldrig hade hon sett något ”gult” förut så att säga. Rädlsan och oron kröp längs hennes ryggrad, alla instinker sa åt henne att stanna gömd vilket hon gjorde.
När främlingen tog sig upp på stranden såg hon hur stort detta djur var, och att det faktist påminde om henne själv, kropps mässigt.
Vad kunde de va..? Nyfiken som hon blev så kunde hon inte släppa djuret med blicken. Men nyfikenheten försvann när hon såg att de började sniffa i luften och röra sig emot henne. Usch va ville den? Letade den efter henne? Ville den skada henne? Så många frågor for runt i den lilla vargens huvud. Det var nästan så att hon höll andan då hon såg det komma närmre.
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Gold Dust [Mintu] Empty
InläggRubrik: Sv: Gold Dust [Mintu]   Gold Dust [Mintu] Emptyons 26 jun 2013, 21:02

Matthias nosade ivrigt runt i det ännu daggvåta gräset, lätt frustande emellanåt och rörde sig med snabba fötter. Ett tag kom han av spåret och började nosa bakom en sten, men snart hade han återfått vittringen och rörde sig i rätt riktning igen. När doften var som starkast stod Matthias framför en buske. Ivrigt började han skälla, skuttade runt på platsen och med en vilt viftande svans.
"Komme ud!" skrattade han lyckligt, försökte titta in i busken men det slutade bara med att kvistar och snår fastnade i hans horn så han fick rycka sig loss. Han nosade in under busken, men åter igen fastnade han. Matthias kunde inte komma in där den lille låg, så han blev tvungen att försöka få ut denne till honom istället!
"Jeg ved du er derinde!"


[*Kom ut! Jag vet att du är därinne!]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Gold Dust [Mintu] Empty
InläggRubrik: Sv: Gold Dust [Mintu]   Gold Dust [Mintu] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Gold Dust [Mintu]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Öarna-
Hoppa till: