Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Vad hände sen? [Lev] EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Vad hände sen? [Lev] Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Vad hände sen? [Lev] Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
Vad hände sen? [Lev] Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Vad hände sen? [Lev] Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Vad hände sen? [Lev] Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Vad hände sen? [Lev] Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Vad hände sen? [Lev] Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
Vad hände sen? [Lev] Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Vad hände sen? [Lev] Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Vad hände sen? [Lev] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Vad hände sen? [Lev]

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel


Spelas av : Bubbah

Vad hände sen? [Lev] Empty
InläggRubrik: Vad hände sen? [Lev]   Vad hände sen? [Lev] Emptysön 29 aug 2021, 14:47

Äntligen hade dom tre pestiga syskonen lämnat lyan och med en tung suck satt Poppel kvar och kollade efter dom medans dom försvann bland andra vargar och köpstånd där ute. Hon hade gärna velat följa med men ville ha lite egentid med sin äldre favoritbror. Det var inte detsamma där hemma utan honom och fick hon chansen att lyssna på alla hans rövarhistorier utan dom andra så tog hon den. 
Den tvåfärgade blicken drömde sig bort för några ögonblick men Levs stämma drog henne tillbaka till verkligheten. Poppel uppfattade aldrig riktigt vad Lev sa men hon gissade att han frågade ifall hon skulle följa med dom andra. "Ja jo, nä jag tänkte stanna inne idag." sa hon tillbaka i en lite monoton stämma. "Det ser ut som att det ska bli regn." hon tittade ut på den klarblåa himlen och bet ihop, inte en moln så långt ögat kunde nå. Kanske hade Lev inte sett det och trodde henne.
Till överst på sidan Gå ner
Lev

Lev


Spelas av : My

Vad hände sen? [Lev] Empty
InläggRubrik: Sv: Vad hände sen? [Lev]   Vad hände sen? [Lev] Emptytor 02 sep 2021, 13:59

Lev kastade ett öga utanför boningen mot den blåa skyn och grymtade misstroget. Han sneglade på Poppel som demonstrativt satt kvar. Det var tydligt att hon inte ville följa med sina syskon, men oavsett vad anledningen var tänkte han inte pressa henne.
     “Har några ärenden som måste uträttas,” sade han sakligt utan att se på henne efter reaktion. Det hade varit hans plan medans ynglingarna var ute på vift. Han tog några steg mot dörröppningen innan han märkte att Poppel inte rörde på sig.
     “Kommer du?” sade han över axeln. Kanske ville hon faktiskt vara själv, men Lev tvekade på att så var fallet. Då skulle han faktiskt bli orolig på riktigt, då det inte alls var likt henne.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel


Spelas av : Bubbah

Vad hände sen? [Lev] Empty
InläggRubrik: Sv: Vad hände sen? [Lev]   Vad hände sen? [Lev] Emptytis 05 okt 2021, 12:15

Poppel tittade på Lev och följde honom lite med blicken innan hon reste sig upp för att snabbt komma ikapp. 
Hon gick tyst bredvid honom ett tag och inspekterade noga vad han gjorde. Efter en stund kunde hon inte hålla sig längre. 
"Trivs du här?" Både hennes syskon och resten av flocken hade nog frågat samma fråga minst hundra gånger om och kommer nog fråga det minst hundra gånger till. Civitas var så främande, spelade ingen roll hur många gånger hon följde min sin mor hit, det var alltid någonting nytt och spännande som hände.
Till överst på sidan Gå ner
Lev

Lev


Spelas av : My

Vad hände sen? [Lev] Empty
InläggRubrik: Sv: Vad hände sen? [Lev]   Vad hände sen? [Lev] Emptymån 15 nov 2021, 21:33

Det var med mild beundran över hur länge hon lyckats vara tyst som Lev såg på henne när hon talade. Han saktade ner lite, beslöt sig för att ta det lugnt. Något kändes avigt med Poppel, och kanske behövde hon bara lite extra uppmärksamhet. Så för en gångs skull tänkte han låta henne underhållas.
      “Niet,” svarade han tveklöst. “Smutsigt. För mycket folk. Högljutt. Instängt. Trångt. Luktar illa.” Listan kunde göras lång. Lev hade många gånger försökt förstå varför någon frivilligt skulle bo här.
      “Kan inte komma på en enda positiv sak med det här stället.Det fanns en tydlig avsmak som hängde vid ordet, nästan som om det var menat att vara ett skällsord.
      “Trivs du här?” frågade han istället, och under det sammanbitna, sedvanliga uttrycket kunde man ana en genuin frågvishet.
Till överst på sidan Gå ner
Poppel
Ninjavarg av Koga
Poppel


Spelas av : Bubbah

Vad hände sen? [Lev] Empty
InläggRubrik: Sv: Vad hände sen? [Lev]   Vad hände sen? [Lev] Emptytis 16 nov 2021, 21:53

Hon tittade sammanbitet på Lev när han talade om hur han upplevde platsen. Aldrig hade hon sett platsen som han beskriver den men inte heller hade hon varit här lika länge som honom för att kunna se allt. "Varför kommer du inte hem istället?" med en gnutta hopp om att han skulle svara ja viftade hon till med svansen. "Om du vill, ingen ska behöva bo där man inte trivs. Det är inte bra för en, för själen." Poppel hade alltid upplevt den äldre hanen som oerhört tjurig och förstod att han inte skulle komma tillbaka, inte än iallafall. 
Poppel funderade en liten stund på hans fråga och såg sig om, nu när hon tittar ordentligt så ser hon det. Så mycket folk, trångt och doften. Ja den var inte det bästa. "Jag hade nog kunnat stanna här ett tag för att lära mig mer om platsen och individerna, men inte resten av livet." den tvåfärgade blicken såg avlägsen ut och hon suckade tungt. "Om du kommer hem och hälsar på någon gång så kan jag visa dig vad jag jobbar på." nästan lite stolt såg hon mot Lev. "Sen norrskenet har saker, varit annorlunda."
Till överst på sidan Gå ner
Lev

Lev


Spelas av : My

Vad hände sen? [Lev] Empty
InläggRubrik: Sv: Vad hände sen? [Lev]   Vad hände sen? [Lev] Emptyons 17 nov 2021, 19:05

Lev suckade tyst. Lev ville hem. Men mer än det, så ville han återvända med sin bror. Kanske var det här ett sätt som han straffade sig själv på. Om inte Maksim var hemma, så förtjänade han inte heller att vara hemma.
     “Inte så lätt,” svarade han med en dold frustration. “Man får inte alltid som man vill. Vara vuxen…” Lev kikade ner på Poppel och begrundade hennes stora, olikfärgade ögon, “innebär att man måste göra saker för andra.”
Noggrant lyssnade Lev på Poppels väluttänkta svar. Lev förundrades över hur mycket de alltid verkade växa emellan gångerna han träffade dem. Snart skulle de inte vara jobbiga småglin längre; åtminstone inte det sistnämnda.
      “Skulle nog passa dig,” sade han tankfullt. Han tvekade inte på att hon mycket enklare skulle kunna hitta sin plats här i Civitas än vad han gjort. Hans roll som informatör kändes ibland bara som en dålig täckmantel för det han egentligen var här för, och alla visste det.
      “Jaså?” sade han, med en nästan lite retsam underton i den annars dova rösten. Det kändes nästan som ett försök att locka hem honom, ändå kunde han inte hindra sina nyfikna tankar om vad det kunde vara. “Då kanske en resa hem blir av snart trots allt,” sade han med ett litet, kort leende.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content

Vad hände sen? [Lev] Empty
InläggRubrik: Sv: Vad hände sen? [Lev]   Vad hände sen? [Lev] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Vad hände sen? [Lev]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Relictus :: Civitas-
Hoppa till: