Pågående Event
Senaste ämnen
» Family Reunion (Gideon & Diablo)
Ormtjusare [P] EmptyIdag på 21:38 av Gideon

» Beskyddarens blod [Öppet]
Ormtjusare [P] EmptyIdag på 10:06 av Shiva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
Ormtjusare [P] EmptyIgår på 22:36 av Arceus

» Stenregn [Trian]
Ormtjusare [P] EmptyIgår på 21:14 av Trian

» A helping hand (Gideon)
Ormtjusare [P] EmptyIgår på 15:03 av Gideon

» Två i tu [Airi]
Ormtjusare [P] Emptylör 15 maj 2021, 22:34 av Zephyr

» One day I'll be back and claim what's mine (Ashkii & Gideon)
Ormtjusare [P] Emptylör 15 maj 2021, 22:16 av Gideon

» I'm watching you (Ashkii)
Ormtjusare [P] Emptyfre 14 maj 2021, 22:45 av Ashkii

» I'm a hurricane [LK]
Ormtjusare [P] Emptytor 13 maj 2021, 22:16 av Bambra

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Ashkii

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Ormtjusare [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Ormtjusare [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Ormtjusare [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Jabari-Joel

Jabari-Joel

Spelas av : Embla

Ormtjusare [P] Empty
InläggRubrik: Ormtjusare [P]   Ormtjusare [P] Emptymån 03 maj 2021, 22:31

Det var en sen eftermiddag i Kaiwood och solens varma sken letade sig ner mellan trädkronorna i den lilla gläntan vid lyorna. Jabari-Joel hade lufsat ut bara en liten bit bland sten och ris då ett hetsigt väsande fångat hans uppmärksamhet. Nu var den tunna valpen i full fart och studsade fram och tillbaka runt en för honom enorm svart orm. Den hade klart gula markeringar vid huvudet och fräste hysteriskt medan den försökte slingra undan honom. Men stressen av att ha blivit störd i sitt solande av en nyfiken valpnos verkade ha gett reptilen hjärnsläpp och den slingrade bara fram och tillbaka i total panik. Huvudet hade plattat ut sig och den gjorde alla möjliga manövrar för att se så farlig ut som möjligt, det hela var en intressant blandning av patetiskt och hysteriskt roligt.
Efter några, om han fick säga det själv, mycket skickliga fintar lyckades han till slut landa med den ena tassen ovanpå ormens skalle och pressade ner den mot marken. En enorm segerkänsla fyllde honom och han lutade fram ansiktet nära, nära den konstiga varelsen. Den försökte fräsa genom en hoppressad mun och slingrade sin avlånga kropp runt hans tass. Det var faktiskt lite äckligt och han insåg att han inte riktigt visste hur han nu skulle gå vidare. Noga med att fortsätta lägga sin tyngd på att pinna fast ormen såg han upp i sökandet efter idéer och la genast ögonen på sin bror.
"Psst, Ekon, kolla in den här!"
Till överst på sidan Gå ner
Ekon-Erik

Ekon-Erik

Spelas av : Skruk

Ormtjusare [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Ormtjusare [P]   Ormtjusare [P] Emptytor 06 maj 2021, 17:39

Mesta av hans dag hade gått till att bestämt slunga iväg pinnar, kottar och stenar som kommit i hans väg när han tultade fram genom reviret. Låtsades för sig själv att de större bitarna var en fiende av något slag, och han var uppenbarligen en mäktig krigare. Flera gånger hade något flugit längre än vad han tänkt sig och de små, än så länge värdelösa, dun klädda vingarna hade flaxat uppspelt bakom honom när han tagit längre steg och kråmat sig för ingen alls. Men i hans unga sinne hade han lyssnat till en publiks jubel. Så som han hört om Skuggfall, där hans egen pappa slagits på arenan! Ibland föreställde han sig stora Katter med långa tänder, troligtvis inte alls så som de faktiskt såg ut, så som hans mamma berättat hon mött. Han  hade de coolaste föräldrarna någonsin! Faktiskt! Men självklart var det inget han sa till dem, det skulle ju bara vara pinsamt.
 Solen hade börjat gå ner på himlen, men än var kvällen en bit bort, och dess strålar lyckades leta sig ner för lövverken till hans mörka fäll, som sög åt sig all värme som fanns, tyckte Ekon iallafall. Det blev väldigt lätt varmt, och dunen under hans fäll hjälpte inte ett dugg. Speciellt inte då vingarna kliade av de få fjädrar han börjat få.
 En ny sten flög iväg, långt mycket längre bort än vad han någonsin kastat något förut, och den hade inte ens varit liten. Vingarna flaxade vilt på ryggen och han såg sig om för att se om någon, vem som helst, hade sett det. Men hann inte mycket längre innan ena brodern uppmärksammade honom och bad honom kolla på något. Men KOM IGEN? Han var Precis där? men ändå hade han missat det?
 "Jabbe" gnällde han, men närmade sig honom ändå, vad stod han ens på? det rasslade och väste något förfärligt.
 "Kom igen bror, du måste ha sett det där?" han tittade över axeln emot stenen. Men glömde den snart då han såg den slingrande svarta svansen. Orm, mindes han kort att han hört om förut.
 "Du bror du vet väl att de är giftiga?" kastade han ur sig uppspelt och lutade sig nära, nära med nosen för att sniffa på den och se den närmre. Han var ganska säker på att han hört att ormar var giftiga iallafall. Sen att inte alla var det var inget han visste.
Till överst på sidan Gå ner
Jabari-Joel

Jabari-Joel

Spelas av : Embla

Ormtjusare [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Ormtjusare [P]   Ormtjusare [P] Emptylör 08 maj 2021, 21:39

En våg av skräckblandad förtjusning gick genom kroppen vid broderns ord och pälsen ställde sig på ända. Både av känslorna och för att dem aktiverade en svag elektrisk ström som gjorde pälsen statisk. Ormen ryckte till under honom då elen nådde den. Giftig? Var det det som dem gula markeringarna betydde? Varning: Gift! Jabari-Joel kände genast ett enormt behov av att kolla närmre på de där fläckarna. Försiktigt lättade han på trycket för att låta tassen glida lite längre bak längs ormens rygg men i samma sekund som han gjorde det snurrade reptilen över på rygg och en frän och muskig doft steg från den. Jabbe grimaserade och andades ut hårt genom nosen i hopp om att rensa den från lukten samtidigt som han instinktivt backade undan några steg. Försökte andas genom munnen men tyckte bara det gjorde så han kunde Smaka stanken. Var det här giftet? Var det luftburet? Varför behövde det lukta då illa? Ormen låg kvar, krullade ihop sig upp och ner med tungan utanför munnen och såg allmänt fjantig ut.


[Video på snok som spelar död: https://www.youtube.com/watch?v=4HwEJLioKIE]
Till överst på sidan Gå ner
Ekon-Erik

Ekon-Erik

Spelas av : Skruk

Ormtjusare [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Ormtjusare [P]   Ormtjusare [P] Emptytor 13 maj 2021, 14:28

Precis när han hade nosen nära kunde han höra det lätta knastrandet av elektriciteten som drog igenom broderns kropp, och såg stöten då den fick ormen att rycka till precis framför nosen på honom. Han drog tillbaka ansiktet lite med ett förvånat, men förtjust, pip. Broderns huvud sänktes också närmre ormen, för att kika närmre på något. Men så fort trycket på reptilen släppte snurrade den plötsligt runt på marken, och en frän, väldigt otrevlig, doft lämnade den. Ekon drog bak hudet ytterligare. Gud vad det skulle behöva lukta? Vad gjorde den ens? Var doften giftet? Han sneglade diskret emot brorsan. Sen till ormen som först ålade i kringlande rörelser och låg på rygg med tungan ute.
"Ey, gav du den en stöt för?" undrade han kort och viftade med ena tasen i ett tamt försök till att försöka bli av med lukten. Försökte dra in ett andetag med friskare doft. För att hålla andan och dyka ned med nosen emot ormen igen. Även om den inte längre hölls fast av brodern och kunde potentiellt bita dem. Dog den? Kunde den väl inte gjort? En tass petade till reptilen, vilket rullade den lite, och den försökte diskret hamna på rygg igen.
 Dess blick följde bröderna, och störde dess försök till sin illusion. Varför bet den inte? Den nyfikna valpens nos försökte lukta igen på ormen, men drogs snabbt tillbaka igen då doften var värre närmre djuret.
 "Den stinker jue" gnällde han och putta brodern lätt med ena skuldran.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Ormtjusare [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Ormtjusare [P]   Ormtjusare [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Ormtjusare [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: