Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
Its on [P] EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
Its on [P] Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
Its on [P] Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
Its on [P] Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
Its on [P] Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
Its on [P] Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
Its on [P] Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
Its on [P] Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
Its on [P] Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Its on [P] Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Its on [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Its on [P]

Gå ner 
2 posters
FörfattareMeddelande
Dew

Dew


Spelas av : Embla

Its on [P] Empty
InläggRubrik: Its on [P]   Its on [P] Emptymån 18 jan 2021, 18:10

Dew rejsade runt på den karga stäppen av ingen annan orsak än att han var bra på det. Han hade vikit av från vandringsleden och övade på att springa i den något ojämnare terrängen. Hade just tagit sikte på ett träd i öster då en rörelse i ögonvrån fångade hans intresse. Utan att sakta av sin språngmarsch sökte han genom den lätta dimman och fann där siluetten av en annan löpare, mer än en faktiskt. Vargarna var på för stort avstånd för att han skulle kunna se några detaljer men den närmsta sprang i hans egen takt och såg väldigt annorlunda ut. Han var lång och reslig och allt med honom var smalt och strömlinjeformat förutom ett par hopvikta vingar och två knubbiga horn. Någonstans under denna inspektion av främlingen möttes deras blickar. Den andres ögon var brinnande gula och han höll kvar blicken i Dews innan han ökade takten. It was on.

[Matvei <3]
Till överst på sidan Gå ner
Matvei
Crew
Matvei


Spelas av : Kreftropod

Its on [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Its on [P]   Its on [P] Emptytis 19 jan 2021, 00:19

Österut bar det. Solen hade sjunkit bakom dem för en stund sedan, och natten lös upp av en öppen stjärnhimmel, kantad endast av få moln som samlats längs horisonten. Patrullen hade fått upp ett skönt tempo, joggande över det övervägande platta – om än toviga och snåriga – landskapet. Lågt hängande dimma virvlade runt deras tassar. Om Matvei kisade så kunde han nästan tycka att Zaria och Lokes konturer smälte samman med det lätta diset. Men bara nästan.
     Så länge som dimman inte tätnade mer så kunde patrullen utan problem sprida ut sig medan de vandrade. Matvei fann sig ta täten. Han lät blicken fånga horisonten och tankarna vandra så långt bort han bara kunde se. Han hade trott att den nya, sprudlande känslan av hur öppet allt var här, där himlen inte omgavs av höga berg, skulle avta under dagarna som gått. Men varje gång han trodde att han vant sig så såg han på horisonten igen, den obrutna himlen som sträckte sig oändligt långt bort, och fann att nej, han hade inte vant sig. Det var lika storslaget varje gång; sög andan ur hans bröst och fick honom att länga stegen som om han trodde att han skulle kunna komma ikapp gränsen mellan himmel och jord. Han ville springa för alltid. Rakt fram. Se hur långt han kom innan allt tog slut.
     En främmande silhuett dök upp i ögonvrån, och Matvei vände huvudet och lyfte alert på öronen. En mörk och fläckig varg med långa ben, och en springstil som påminde väldigt mycket om Sixtens snabba språng. Matvei sackade för ett steg, kastade ett öga runt sig för att försäkra sig om att resten av patrullen var kvar i närheten, innan han fäste blicken vid stäppvargen på nytt. Han mötte mörka ögon genom dimman, kanske blå. En blick som studerade honom lika mycket som vad han studerade främlingen.
     Matvei ökade takten, och fann till sin stora förtjusning att stäppvargen gjorde detsamma. Ett brett leende spred sig över hans läppar. Lekfullt och utmanande. Bakom honom kunde han, om han hade koncentrerat sig, höra fadern lågt men roat kommentera något till Zaria eller Orkidé. Ljudet försvann dock under slagen av tassar mot marken. Av gräs och grus och tunna kvistar som bröts. Matvei gav skall – ett kort och glättigt rop – sänkte huvudet och satte av.
     Luften susade förbi hans öron, slet i pälsen och dansade runt hans ben. Marken rusade fram under dem, runt dem. På håll, ur ögonvrån, kunde han se stäppvargen öka takten tillsammans med honom. Överta honom. Sacka något när ett snår eller en grop kom i vägen, endast för att jaga ikapp igen. Matvei gjorde detsamma. Studsade runt en oläglig sten. Över en buske vars sporrade frökapslar fastnade under hans mage och på hans ben. Stäppvargen var snabbare, och hade troligt lämnat Matvei bakom sig om terrängen tillåtit. Matvei var istället tränad i att kvickt undvika det som kom i hans väg, och hålla tassarna stadiga mot marken. Här, i mörkret och dimman och över Azhekaslättens ojämnheter, var de jämna.
Till överst på sidan Gå ner
Dew

Dew


Spelas av : Embla

Its on [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Its on [P]   Its on [P] Emptytor 12 aug 2021, 19:13

Främlingens skall eggade honom att fortsätta öka och han kunde inte hindra ett liknande tjut att lämna honom själv. Slätten susade förbi runtom och under honom, snår rispade längs hans ben och damm yrdes upp i hans väg. Dimman och mörkret gjorde allt mer spännande, hinder dök upp plötsligt, syntes först när man redan var just intill. Mer än en gång fick han vika av eller ta ett högt skutt som sinkade hans framfart, han var snabb att jaga ikapp men sen kom nästa hinder och ställde till det. Den andre var överlag långsammare men skickligare i terrängen och det gjorde loppet jämt. Det var svårt att våga sträcka ut fullt när sikten var så begränsad men hastigheten de höll fick ändå adrenalinet att pumpa genom kroppen. Vars mållinjen var gick inte riktigt att avgöra men vem som skulle vinna och när var sekundärt, just nu låg all fokus på nöjet i språnget. Den andres fart och uthållighet imponerade honom och han kunde inte hindra sig från att yla och tjoa då de sprang jämsides i en lång sträcka. Dimman särade sig för deras framfart och Dew kunde inte låta bli att bli tagen av hur episk stunden var.
Till överst på sidan Gå ner
Matvei
Crew
Matvei


Spelas av : Kreftropod

Its on [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Its on [P]   Its on [P] Emptysön 21 nov 2021, 14:31

Blodet som brusade ihop med vinden i hans öron. Hårda andetag flämtade i takt med tassarnas slag mot jorden. För en kort stund fanns inget annat än Matveis snabba språng och främlingen på håll. Ett fullständigt, glättigt fokus.
     Ett hårt slag i ansiktet. Matvei tumlade abrupt ner på marken. Slog runt. Stapplade av farten nästan tillbaks upp på tassarna, men föll lika fort framstupa igen i det vassa gräset. Han satte sig omedelbart upp igen, och ruskade yrt fjädrar ur ansiktet. Bakom honom flög en lika vinglig, fet duva iväg i dimman. Matvei blinkade förvirrat ett par gånger, innan han brast i skratt. Han scannade snabbt området efter stäppvargen, och gav ett högt, skrattblandat rop som han hoppades förmedlade att han var okej, och att stäppvargen fick den här rundan.
     "Matt! Hur gick det?" Matvei vände ansiktet till fadern som kom ikapp honom. Loke började se över sonen efter skador utan att vänta på svar.
     "Gick bra. En fågel bara." Matvei ruskade damm ur pälsen och reste sig upp. Zaria och Orkidé slöt också upp med dem. Gudar, Matvei skulle få höra om det här länge, det var han säker på. Han såg efter främlingen igen, och viftade med svansen när han fann honom i dimman. Matvei gav ett glatt skall. Ett tack för tävlingen. Kanske visste han inte vem stäppvargen var, men han hoppades att de skulle ses igen. En dag när Matvei hade tid att stanna.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content

Its on [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Its on [P]   Its on [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Its on [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: