Pågående Event
Senaste ämnen
» (VE2020) I främmande marker.
Frustration EmptyIgår på 15:54 av Pixie

» Hemlig [Lurlei]
Frustration Emptysön 21 feb 2021, 14:59 av Ezekiel

» Dolda Ting [p]
Frustration Emptylör 20 feb 2021, 00:06 av Laali

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Frustration Emptyons 17 feb 2021, 04:08 av Rök

» Ett täcke av månljus [Matvei]
Frustration Emptytis 16 feb 2021, 21:20 av Matvei

» [VE20] I en annan del av världen
Frustration Emptymån 15 feb 2021, 02:10 av Lev

» [VE20] Ensam tillsammans [Astrid]
Frustration Emptylör 13 feb 2021, 09:37 av Astrid

» Efter regnet [P]
Frustration Emptyfre 12 feb 2021, 18:00 av Navus

» God morgon, men vad är poängen när man vaknar i så fula rum [P]
Frustration Emptyfre 12 feb 2021, 00:51 av Nilo

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Frustration Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Frustration Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Frustration

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kian

Kian

Spelas av : Emmsa

Frustration Empty
InläggRubrik: Frustration   Frustration Emptylör 09 jan 2021, 09:32

[Reserverad för Assar.]

Kian kunde se frustrationen i hennes ögon, och hans hjärta svämmande över av sorg. Inte för att hon inte hade fått följa med på det dumdristiga korståget resten av flocken hade rusat iväg på, utan för att hon inte kunde se hur hon lät hennes känslor styra henne. Kian förstod sorg, det gjorde han mycket väl, men detta omättliga begär på hämnd..? Han hade sett vad det kunde göra mot vargar, och han kunde inte förstå hur de kunde ge efter för en sådan hemsk känsla. 
Med försiktighet sökte han Assars blick. Han var beredd på det hårda svar han skulle få, för han tänkt yttra ord som hon omöjligt skulle vilja höra. 
"Det kanske är bäst såhär."
Han höjde huvudet en aning när hennes blick mötte hans. Som om han försökte undvika en eventuell attack. 
"Du kommer inte att hitta de svar du söker på ett stridsfält, Assar. Det enda du finner på ett sådant ställe är förstörelse och mörker. Det kommer vara en börda, inte en befrielse."
Rösten var mjuk, men bestämd. Varje gång han såg henne fladdrade tusentals fjärilar i magen och hjärtat slog så hårt att det kändes som om det skulle lämna bröstkorgen. Därför hade han samlat mod till sig för att tala med henne om det här, han som annars undvek konflikter så gott det gick. För att han inte ville se henne lidande på detta vis.
Till överst på sidan Gå ner
Assar

Assar

Spelas av : Embla

Frustration Empty
InläggRubrik: Sv: Frustration   Frustration Emptylör 09 jan 2021, 20:10

"Kian.."
Rösten var full med tillbakahållen irritation. Det var en varning om att han gjorde bäst i att inte säga mer, inte ta upp det. Men såklart lyssnade han inte.
"Va sägeru?"
Blicken hon gav honom var lika delar frågande som dömande.
"Menaru på allvar att du hellre ä här än med våra syskon o håller'om säkra... elle ja, d vet ja ju.."
Med en blandning av avund och förakt blängde hon på guldknapparna på hans läderkrage. Aldrig förr hade nedgraderingen till silver på hennes egen känts så mycket som nu. Allt hon ville var att ha fått följa med till Kaiwood, och inte bara för att hämnas sin moder. Hon var orolig, så orolig att det stundvis kändes som hon skulle kräkas, och det skulle kännas mycket bättre om hon hade kunnat vara där och se så allt gick bra.
"Va haru ens fö erfarenhet av strid?"
Som Assar förstått det så hade Kian vägrat strid å flockens vägnar förut och det var inget som imponerade henne. Den enda orsaken till att hon inte var rakt ut förbannad på honom var att hon ändå var glad att ha lite sällskap kvar i Yanamore. Och han var trotts allt en av hennes närmsta vänner, en av de få hon hade kvar efter flockens alla dödsfall. Tankarna fick det att hetta till ännu mer inom henne, hur kunde han välja att stanna hemma?
Till överst på sidan Gå ner
Kian

Kian

Spelas av : Emmsa

Frustration Empty
InläggRubrik: Sv: Frustration   Frustration Emptymån 11 jan 2021, 19:01

Kian drog ett djupt andetag, han kunde se att hon inte var nöjd över att höra det han hade att säga, men han kunde inte sluta. 
"Ingen," svarade han uppriktigt. "Jag har ingen erfarenhet av strid, därför är jag här. För jag önskar inte heller få det."
Han skulle vara en börda på ett slagfält, inte till någon hjälp. 
"Jag önskar att jag kunnat försvara er. Jag önskar att jag hade kunnat hjälpa er att förstå... Men vill ni blint lyssna på bittra ord födda av hat och hämndlyst kan jag inget annat göra än tycka synd om er."
En del av honom önskade att han skulle sluta. Större delen av hans inre bad honom att inte fortsätta, men kan kunde inte förmå sig till att vara tyst. 
"Att dra i strid handlar inte om att hedra några minnen. Det är bara en ursäkt för att skapa något hedervärt i en annars hemsk handling. Det enda ni bidrar med är mer död och förstörelse. Hur kan du tro att din mor skulle önska att du tog någon annans liv? Eller din vän? Oavsett vem det än är, är det också en son eller dotter. Vilket livet det än gäller är det alltid någon som får sörja. Och jag kan inte tänka mig att någon av de varma själar som vi förlorat från våran flock någonsin skulle be om en sådan sak."
Han kunde se hur Assar såg mer och mer ilsket på honom, men när allt detta väl hade börjat slinka ur honom verkade det inte finnas någon hedjd.
"Cuywandz hade aldrig bett mig om en sådan sak." 
Övertygelsen i rösten var total, och minnet av modern gav honom mod att se Assar i ögonen och möta de känslor som han nu rivit upp hos henne.
Till överst på sidan Gå ner
Assar

Assar

Spelas av : Embla

Frustration Empty
InläggRubrik: Sv: Frustration   Frustration Emptymån 11 jan 2021, 19:31

Assar blängde på sin vän medan han talade. Frustrationen och irritationen hade stigit till ytan nu och hon suckade och himlade med ögonen åt hans ord. Och jag kan inte tänka mig att någon av de varma själar som vi förlorat från våran flock någonsin skulle be om en sådan sak. Cuywandz hade aldrig bett mig om en sådan sak. Hennes öron slickades mot nacken och ansiktet förvreds i en arg min.
"Vid Aurinko hur präkti kan man va?"

Fnös hon fram.
"Va skare där ens betyda, försöker du jämföra din mamma mä min elle?"

Ju mer hon tänkte på hans utläggning desto argare blev hon. Hon suckade och stånkade och trampade på stället allt i försök att kontrollera sina känslor men lyckades bara hetta upp sig själv än mer.
"Du säger massa stora ord om kärlek å heder å d ä ju tydligt att du ser ner på oss visst men vettu allt ja' hör å ser Kian d ä en fegis."
Den himmelsblå blicken var mörk nu och borrade sig in i honom.
"Dä klart ingen vill döda någon, ja vill inte att vi göre, men vi kan inte bara låta Lykoris plocka oss en å en!"
Dessutom hade inte flocken gått till Kaiwood för att döda, de var där för att förhandla villkor, för att ge Lykoris en chans ut ur det hela utan våld. Men med beredskapen att strida om den andra sidan valde det istället för fredligare lösningar. Assar såg inget fel i att försvara sig om man blev attackerad.
"Du tror du är så himla god å moralisk men nått ja' lärt mig ä att om man inte protesterar mot ondska så kan man lika gärna stå på ondskans sida. När någon blir attackerad så finns dä inget sätt å va neutral Kian, väljer'u å inte stå med d som utsätts så väljer'u förövarnas sida oavsett vilka fina ord du väljer å kalla're!"
Till överst på sidan Gå ner
Kian

Kian

Spelas av : Emmsa

Frustration Empty
InläggRubrik: Sv: Frustration   Frustration Emptytor 14 jan 2021, 08:45

Kians öron drogs bakåt och hela han backade ett steg, sedan ett till, bara för att undvika den ilska som Assar kastade mot honom med en sån fruktansvärd kraft. 
"Så det är vad du tycker?"
En fegis. Inte bättre än Lykoris.
Kian kunde inte riktigt förstå det. Han hade alltid vetat att ord kunde göra ont, upplevt det ett flertal gånger, men aldrig tidigare hade några lyckats borra sig så djupt in i hans inre. Det var som om om berövat honom på en del av honom själv. Som om Assar vetat precis vad hon skulle säga för att få det att göra som mest ont. Kanske var det vad man fick för att visa sin sårbarhet för andra?
"Jag trodde inte..." 
Orden dog ut, då Kian var tvungen att dra ett djupt andetag för att hindra tårarna som brann i ögonen att börja flöda ned för kinderna. 
"Jag antar att... jag hade fel."
Han drog blicken från henne, ned mot marken. Ville inte möta henne på detta vis. 
"Om jag inte ses som mer än en neutral fegis som inte vågar välja mellan gott och ont så... så kanske jag inte hör hemma här. Det verkar plötsligt uppenbart att våra meningsskiljaktigheter kanske inte längre går att bortse från."
Isil Anar som hade accepterat honom... Kanske det var som Assar sa. Kanske han inte kunde erbjuda dem mer än tomma ord. 
"Förlåt. Jag menade inte att tvinga mina meningslösa ord på dig, Assar. Glöm det jag sa."
Till överst på sidan Gå ner
Assar

Assar

Spelas av : Embla

Frustration Empty
InläggRubrik: Sv: Frustration   Frustration Emptytor 14 jan 2021, 19:03

Hennes andhämtning hade blivit tung av ilskan och det var förstå då hon såg Kians reaktion som hon reflekterade över hur upprörd hon faktiskt blivit. Öronen sänktes ut åt sidorna i en skamsen min medan hon bevittnade vännen kämpa med att hålla tillbaka tårarna. Genast översvämmades hon av det dåliga samvetet. Hon stod för sina åsikter, hon såg inget fel i att slåss mot Lykoris, men hon hade inte avsett att såra Kian. Det var ju egentligen inte honom hon var arg på men ändå hade hon låtit känslorna gå ut över honom. Det kändes som att hela hon krympte för varje stukat ord hennes vän yttrade. Hennes bästa vän, en av de få hon hade kvar i livet.
"Kian.."
Yttrade hon igen då han talat klart, men i en helt annan ton än tidigare. Denna gång var rösten försiktig och bedjande.
"Ja... Felåt."
Med rodnande kinder såg hon ner på sina tassar.
"Chaibos skägg.. Dä ju inte dej ja ä arg på ja... ja brusa upp mä.. ja.."

Hon skruvade på sig och såg sedan upp och mötte hans blick igen.
"Felåt. Dä klart ja inte tycker du ä lika illa som d förbannade Lykoris.. Ja bah.. Ja ä så stressad, så oroli för dom andra."
Hon suckade. Det var värdelösa ursäkter och hon hörde det ju själv. Det enda hon kunde göra var att hoppas på att Kian kunde acceptera dem ändå.
"Ja borde inte ha skriki på dej.. Å ja kan inte ens tänka mä Isil Anar utan dej dä skulle va hemskt."
Till överst på sidan Gå ner
Kian

Kian

Spelas av : Emmsa

Frustration Empty
InläggRubrik: Sv: Frustration   Frustration Emptymån 18 jan 2021, 08:39

Under tystnad lyssnade Kian på hennes ord, och vid det sista hon sade lyfte han åter blicken och såg på henne. Varje gång han mötte hennes ögon gjorde hjärtat ett extra glädjeskutt i hans bröstkorg, samtidigt som hundratals fjärilar vaknade och fladdrade omkring i buken.
Han nickade kort, och ett svag leende drog över hans läppar. Fortfarande fanns sorgen där inom honom, men han kunde inte hindra glädjen som hennes ord spred i hans inre.
"Det är redan förlåtet."
Kian skulle aldrig kunna vara arg på henne, aldrig någonsin. 
"Kom." Han reste sig upp, plötsligt opåverkad som att de aldrig ens hade bråkat, och nickade bortåt. "Det kan vara bra för att oss att tänka på något annat!"
Han strosade fram över området, och stannade sedan framför ett gammalt träd. Ett stort ärr löpte i barken där en massiv gren en gång i tiden brutits av.
"Ser du trädet? Jag fixade det. Eller läkte det. För att Ronia bad mig. Jag minns det för det var första gången jag kände mig värdefull. Här, alltså, i Isil Anar. Jag brukar intala mig själv att om det inte varit för mig så hade det djupa hålet där grenen brast gjort att trädet till sist hade ruttnat inifrån."
Med en stolthet i blicken såg Kian mot Assar. Han visste inte varför han berätta det här, men i brist på annat... Det var trots allt en viktig historia, för honom.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Frustration Empty
InläggRubrik: Sv: Frustration   Frustration Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Frustration
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Yanamore-
Hoppa till: