Pågående Event
Senaste ämnen
» VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]
Stilig svartvargspojke bortadopteras EmptyIdag på 13:01 av Ökker

» VE20: Im not the kind of sick that you can fix [Duva]
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptyons 15 sep 2021, 22:30 av Bambra

» Bildlotteri a la Skruk
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptyons 15 sep 2021, 02:17 av Tilaqiia

» Tillbaka där det började [Lykoris]
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptytis 14 sep 2021, 21:04 av Bambra

» [VE20] Bortsprungen
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptytis 14 sep 2021, 20:07 av Laali

» Aldrig Ensam Igen[P]
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptytis 14 sep 2021, 19:39 av Atheala

» Dicentra - Tidslinje
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptytis 14 sep 2021, 19:24 av Dicentra

» Avlöjad [p]
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptytis 14 sep 2021, 19:13 av Dicentra

» Ekot av regn i gamla salar [Sirocco]
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptytis 14 sep 2021, 15:46 av Sirocco

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Stilig svartvargspojke bortadopteras

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Aura

Aura

Spelas av : Bellzpellz

Stilig svartvargspojke bortadopteras Empty
InläggRubrik: Stilig svartvargspojke bortadopteras   Stilig svartvargspojke bortadopteras Emptylör 25 jul 2020, 21:12

Stilig svartvargshane bortadopteras (ej först till kvarn).

Stilig svartvargspojke bortadopteras AuraPoe_headshot
Till vänster på bilden

-Namn- Sanguinis
Hane
Svartvarg
Kraftlös
Tonåring/övre tonåren
Mankhöjd ca 65-75cm

Son av demonen Cupio och shamanen Crescere. Bror till Aura Sanguinis. Född Sanguinis, av blodet.
Strikt krigartränad och för att leda.

Personlighet går att utveckla lite hur man vill men han är väldigt beskyddande av sin syster. Han är väldigt stolt över sitt rena svartvargsblod. Syskonparet ser sig som utvalda på grund av sin uppväxt och detta är en del av deras identitet. De ser sig som demoner/avkommor till demonen.

Denna hane föddes tillsammans med kullsystern Aura i en svartvargsflock utanför numoori. Stolta över sitt rena blod och dyrkar demoner som gudar. Syskonen är såklart valpar till ledaren och uppfostrade som arvtagare. De tränades till ledare både tillsammans men även var för sig och fick lära sig att de är starkast tillsammans då den ene kan väga upp för den andres brister och viceversa. Deras pappa var ledaren och modern var shaman. Aura har ärvt lite synska krafter av sin moder och tränats strikt i bland annat läkekonst och spådom och även gifter. Anledningen till att de lämnade sin födelseflock är att fadern, som hela tiden hävdat att han är en väldigt mäktig demon och därmed styrt flocken med järntass, förlorade förståndet och blev galen… galnare. Flockens råd, bestående av äldre grånande hanar som alla själva suktade efter makt, hävdade att syskonparet var för unga för att kunna ta över flocken och rådet tog över flocken i deras ställe. Brodern, med stöd från Aura, bestämde sig för att störta rådet och flera rådsmedlemmar dog av bland annat förgiftning. En av de yngre rådsmedlemmarna tog saken i egna tassar och utmanade brodern, hane mot hane. Brodern kämpade tappert såklart men den äldre hanen var lite starkare och brodern hade förlorat livet om inte Aura hade hoppat in och bitit ut utmanarens öga (hon kan knep okej). Shamanen, tillsammans med några av hennes följare, skyddade syskonen och höll angriparna tillbaka (Flocken delades upp i två sidor). Brodern och Aura blev tillsagda att lämna flocken och ta sig så långt bort som möjligt, om de ville ha livet i behåll. Det är bättre om de söker lyckan någon annanstans. Aura bönade modern att följa med men fick till svar att syskonens chanser att överleva var större om de bara var de två som flydde. Den sidan om flocken som stod på deras sida skulle göra allt i sin makt för att se till att syskonen kunde komma undan helskinnade. Modern berättade om en flock svartvargar i ett land långt borta, som hon besökte en gång i unga år. Hon bad syskonen söka upp flocken Diomhair och förhoppningsvis kunde de få skydd där. Brodern var väldigt förargad över tanken att behöva fly likt en ynkrygg men hans kärlek till systern var starkare än stoltheten och han ville se till att hon överlevde.
Det är därför de nu befinner sig i numoori. Det har tagit dem flera år att ta sig till landet och de har ingen aning om vad som hände med flocken eller med deras mor. De är här för att skapa sig en egen historia. De är starkt troende på demoner som de äkta gudarna då de faktiskt befinner sig bland dödliga och lägger sig i deras liv. Då fadern var demon (i alla fall gav sken av det, kanske han fick något kul att dricka av shamanen som gjorde honom bättre än alla andra, vem vet?) så är syskonen uppfostrade som demonens avkommor. Syskonen var kallade Sanguinis, av blodet och det har de behållit då de är stolta över sitt blod.

Brodern är en beskyddande broder, men förutom det kan hans personlighet vara hur som. Syskonen är dock som mest öppna med varandra då de har ett nära band och stark syskonkärlek. De kan varandra utan och innan och de mår som bäst när de är tillsammans och sover alltid tätt ihopkurade. Men detta betyder inte att de sitter ihop och behöver ständigt vara tillsammans. Men tillsammans är de ”hemma” och som mest trygga. Brodern ser ut som på bilden. Han är mer svart åt det mörka/grå/bruna hållet än systern vars päls är mer åt det blå hållet. Ögonfärgen går att ändra på om det skulle önskas men själv tycker jag han är väldigt stilig i sina udda ögon. Brodern är fortfarande väldigt ung och har stora utvecklingsmöjligheter. Syskonen har ett mål, att tillsammans skapa en flock eller följe och sprida sin ”religion”. Att hjälpa demonerna att spridas i världen. De ser sig som utvalda och även om de kan utvecklas hur som så kommer detta ändå vara en del av deras identitet.

Skulle intresset för den här pojken tappas så önskar jag att du hör av dig till mig först så kan vi diskutera huruvida hans öde kommer se ut.

Så det är inte bara en karaktär som adopteras bort utan jag söker även någon att plotta med angående den här idén jag har och som syskonen skapades för. Det är ett projekt som kommer rollas fram. Så mycket möjligheter för intressanta plots och prompts finns här.

Skriv gärna till mig dina idéer och tankar kring den här pojken. :D
Till överst på sidan Gå ner
 
Stilig svartvargspojke bortadopteras
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Sök, Adoptera, Planera :: Adoptera :: Avslutade Adoptioner-
Hoppa till: