Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Skulpterande snö[P]
Vår styrkas färd EmptyIgår på 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Vår styrkas färd Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Vår styrkas färd Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Vår styrkas färd Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Vår styrkas färd Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Vår styrkas färd Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Vår styrkas färd Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Vår styrkas färd Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

» Its on [P]
Vår styrkas färd Emptytis 19 jan 2021, 00:19 av Matvei

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Vår styrkas färd Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Vår styrkas färd Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Vår styrkas färd

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sari
Durres vittne
Sari

Spelas av : Vic

Vår styrkas färd Empty
InläggRubrik: Vår styrkas färd   Vår styrkas färd Emptytis 17 mar 2020, 02:48

Fält, fält och mer gräsfält. Sari hade inte riktigt trott gänget de mött vid Tvillingklippornas vägskäl men så snart hon korsat sina första mjuka dalar och tagit del av de gränslösa vyerna, förstod hon hur Numoorislätten fått sitt namn. Hur en plats kunde vara så öppen men ändå så dold fascinerade henne och hon fann sig själv ständigt nyfiken på vad som väntade bakom nästa höjd.
    Tipset om en lövdunge, uppskattningsvis inte långt härifrån och en ypperlig plats att tillbringa natten på, hade fört syskonen en bit sydöst från vandringsleden. Här var terrängen mer kuperad med kullar av varierande grad och höjd. Det låg något nästan barnsligt över stegen när Sari skyndade före sin syster, upp för den sista etappen av brantare backar. Landskapet hon möttes av vid krönet sträckte sig vitt och brett, vidare ut mot en cerise horisont. Hon ropade bakom sig, vinden frisk och sval mot sin kind. "Den där zombiejägaren hade rätt! Här är den där dungen med bäcken precis intill."
  Om Airi inte delade hennes uppenbara entusiasm, dolde hon det väl. Hon log och skrattade, till synes obekymrad av den stress som Sari visste plågade henne. Hoppet om att resan skulle läka Airis sår, var vad som höll henne på benen. Tillsammans skulle de klara det här.
    "Gissa vem som kommer få sova på stenar i natt. Kom nu, din sega rot!" Hon hörde Airi ropa något efter henne när hon satte av med avsikten att hinna först fram till hopen av träd. Där fanns en svag hälta i hennes språng – tydligare nu efter timmar av vandring – men Sari tänkte inte låta det stoppa henne.
    "Du skulle bara våga låta mig vinna, Ri!", skrek hon i en utmaning hon visste att Airi inte skulle kunna motstå. "Tänker du verkligen låta mi— DIN SKIT!" Systern dundrade förbi i rasande fart och lämnade henne med bara vinddraget kvar. Hon gjorde sitt bästa för att komma i kapp, om än hon visste att loppet redan var förlorat.
    När hon närmade sig klungan av lövträd öppnade den upp sig i en vid dunge av buskar och ljudet av porlade vatten. Med andan i halsen bromsade hon in framför en triumferande Airi, fejkandes en sur min. "Du vet, att förgifta sin motståndare borde vara emot reglerna. Dina fisar är bland det suraste jag tvingats lukta på. Jag kunde ha dött."

[Ensaminlägg, så vida inte Kreft känner för att hoppa in med Airi <3]
Till överst på sidan Gå ner
Airi
Crew | Durres vittne
Airi

Spelas av : Kreftropod

Vår styrkas färd Empty
InläggRubrik: Sv: Vår styrkas färd   Vår styrkas färd Emptylör 21 mar 2020, 17:00

Det tog ett ögonblick för Airi att reagera, men när Sari satte av med ett utmanande rop så fick hon också fart. Hon sträckte ut stegen i långa språng ner för backen. Gräset piskade snabbt runtom när hon skyndade. Snabbare. Vinden susade runt dem, brusade i hennes öron. Brusade i hennes muskler och jagade bort alla tankar. Det var… skönt, att bara existera. Inte tänka. Hon hade haft tillräckligt med tid att tänka redan.
     Hon passerade Sari, och skrattade åt systerns höga utrop. Airi saktade in och stannade när hon nådde fram till dungen av träd. Sari var inte långt efter. Hon besvarade systerns överdrivet sura min med ett eget flin.
     "Tror minsann att du gillar det. Annars får du ju hålla dig framför mig, kom igen va." Hon knuffade lekfullt Sari i sidan, innan hon såg sig om bland träden. Enkla, lummiga lövträd. Hon kunde höra bäcken i närheten. Systrarna delade en blick av djup förståelse och följdes åt till det porlande vattendraget.
     "Gudars", andades Airi med överdriven lättnad i rösten när hon fått i sig sin första munfull med vatten. "Rinnande vatten över stillastående sump alla dagar." Bäcken var grund men bred, och porlade över rundade, delvis mossklädda stenar. Hon klev ut och lade sig ner mitt i strömmen. Vattnet nådde upp över hennes sidor, kallt och klart. "Jag tror jag är frälst. Blir inte bättre än såhär."

_________________
They can take your world.
They can take your heart.
Cut you loose from all you know.
But if it's your fate...
Then every step forward, will always be a step closer to home.
- Kingdom Hearts 3
Till överst på sidan Gå ner
Sari
Durres vittne
Sari

Spelas av : Vic

Vår styrkas färd Empty
InläggRubrik: Sv: Vår styrkas färd   Vår styrkas färd Emptylör 28 mar 2020, 02:37

Sari följde Airi ner i bäcken för att svalka sig. Efter ett par stora klunkar vatten drog hon ett djupt, befriande andetag. "Jag tror det här är det godaste vattnet jag någonsin har druckit", andades hon dramatiskt. "Topp tre åtminstone. Lovar." Det kändes som att hon skulle kunna dricka upp hela bäcken efter språngmarschen de nyss haft.
    Benet var så gott som läkt men saknade fortfarande viss muskulatur. Det ömmade av ansträngning efter längre turer. Sari hade väl kanske inte tränat så som hon borde heller. Det skulle bli ändring på det nu, hade hon bestämt. Hela den här resan hade fått henne på gott mod.
    "Frälst, säger du?" Hon gjorde sig låg, tills bröstkorgen nästan nuddade vattenytan. En busig glimt spelade i hennes ögon. "Inte... DÖPT DÅ?!" I en okoordinerad attack flög hon på sin syster, tassarna mot hennes hals för att trycka henne under ytan.
Till överst på sidan Gå ner
Airi
Crew | Durres vittne
Airi

Spelas av : Kreftropod

Vår styrkas färd Empty
InläggRubrik: Sv: Vår styrkas färd   Vår styrkas färd Emptyons 27 maj 2020, 12:34

Airi gav ifrån sig ett överraskat rop när hennes huvud dunkades under ytan. Hon sprattlade upp på tassarna, och slet loss sig själv från systerns grepp. Hon spottade och hostade av vattnet som hon råkat dra in genom nosen. Det brände långt upp i ansiktet, mellan och bakom ögonen. Blicken hon slängde efter systern var dock varnande på ett lekfullt vis, snarare än upprört. Hennes hostningar blandades med ett skratt.
     "Nä NU! Kom hit ska du-!"  Airi kastade sig över Sari i en egen attack. Vatten skvätte runt deras tassar. Skratt och lekfulla hot blandades med bäckens porlande och vinden i träden runtom. För en stund kunde de vara barn igen. Glada och obekymrade. Utan tankar på det som hänt, eller vad de hade framför sig.

[Avslutat <3]

_________________
They can take your world.
They can take your heart.
Cut you loose from all you know.
But if it's your fate...
Then every step forward, will always be a step closer to home.
- Kingdom Hearts 3
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Vår styrkas färd Empty
InläggRubrik: Sv: Vår styrkas färd   Vår styrkas färd Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Vår styrkas färd
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: