Pågående Event
Senaste ämnen
» [Avslutat] Dödslistaaan
Utsikten [Liv] EmptyIdag på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Utsikten [Liv] Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Utsikten [Liv] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Utsikten [Liv] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Utsikten [Liv] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Utsikten [Liv] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Utsikten [Liv] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Utsikten [Liv] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Utsikten [Liv] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Utsikten [Liv] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Utsikten [Liv] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Utsikten [Liv]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Volodya
Novis
Volodya

Spelas av : Bönan

Utsikten [Liv] Empty
InläggRubrik: Utsikten [Liv]   Utsikten [Liv] Emptymån 25 nov 2019, 09:55

[ Utspelar sig vid punkt 4 ]

Den ivriga kroppen for uppför den branta stigen, hela tiden hjälpte hon till med vingarna för att hålla balansen och inte snubbla. Volodya stannade upp då och då för att se ut över dalen, alla träd blev allt mindre och mindre. Likaså hennes familj. De isblå ögonen vändes upp mot toppen.
   Inte långt kvar, bara lite till!
Benen satte åter fart och så snart som hon befann sig vid toppen tyckte hon sig skymtas Liv. Liv ville hon ropa glatt, men det tog emot. Det bara gick inte och hon visste inte varför.
   Volodya närmade sig systern och la huvudet på sned, som för att fråga vad hon gjorde här. Ville hon också se ut över dalen? Eller ville hon vara ensam? Livs sinnesstämning verkade i alla fall vara normal, hon var inte ledsen.
Till överst på sidan Gå ner
Liv
Antagen
Liv

Spelas av : Punkis

Utsikten [Liv] Empty
InläggRubrik: Sv: Utsikten [Liv]   Utsikten [Liv] Emptymån 25 nov 2019, 16:43

Natten började lida mot sitt slut och det var snart dags att ta sig ner till resten av flocken för att sova. Men först ville hon se soluppgången. Himlen hade varit stjärnklar nästan hela natten, men nu hade lätta moln börjat dra över horisonten. Det var isande kallt och andedräkten stod som ett moln runt hennes nos. Nätterna började sannerligen bli kalla, snart skulle säkert första snön falla.
Tysta steg bakom henne avbröt tankarna på en melodi hon hade i huvudet. Liv såg sig om och såg Volodya komma gående mot henne med huvudet på sned. Hon log brett mot flocksystern och gestikulerade med huvudet att den andra skulle komma närmare.
”Är du också här för att se soluppgången? Den är fantastisk så här års.” sa hon och såg tillbaka mot horisonten som började ljusna. Visst älskade hon att ensam se på soluppgången, men Volodya var inte lika stökig som hennes bröder. Hon skulle nog aldrig kunna titta på soluppgången med varken Ren eller Janos, kanske Silas, möjligen. De hade för mycket spring i benen och brudar i skallen.
Till överst på sidan Gå ner
Volodya
Novis
Volodya

Spelas av : Bönan

Utsikten [Liv] Empty
InläggRubrik: Sv: Utsikten [Liv]   Utsikten [Liv] Emptytor 12 dec 2019, 13:14

Hon nickade ett flertal gånger vid Livs fråga. Soluppgången var sannerligen fantastisk, väldigt vacker. Försiktigt satte hon sig ner tätt intill Liv, riktigt gosade in sin rumpa i den andre. Blicken var utmanande fäst i den äldres ansikte hela tiden.
   Volodya fascinerades över hur Liv hade orkat vara uppe hela natten, själv var hon nästan alltid trött. Den blå blicken vändes mot himlen. Waow, ville hon säga. Himlen är..
   “Lika fin som Liv,” råkade hon viska och kom snabbt på sig, vilken tabbe. Ögonen vändes direkt ner i marken, ner mot hennes tassar. Volodya skämdes och rodnade under pälsen, hon hoppades innerligt att Liv inte hade hört någonting. Ögonen blev tårfyllda, ångesten kom smygande och grep tag i henne.
Till överst på sidan Gå ner
Liv
Antagen
Liv

Spelas av : Punkis

Utsikten [Liv] Empty
InläggRubrik: Sv: Utsikten [Liv]   Utsikten [Liv] Emptytor 12 dec 2019, 21:55

Liv bara log och blinkade mot det långnäsade ansiktet när den andra såg utmanande på henne. Med ett fniss flyttade hon sin rumpa ännu lite närmare, nu fanns det nog inte ens plats för ett grässtrå mellan dem.
Den minsta lila rösten lämnade Volodya som snabbt såg ner i marken. Det var knappt Liv uppfattat vad hon sa, men visst hade hon hört det. Ett lågt fnittrande lämnade henne och hon la sin nos mellan den andres öron.
"Men du är finare." sa hon med ett leende och såg tillbaka på solen. För att inte göra tystnaden jobbig för valpen började Liv nynna på melodin hon funderat på. Musik var det bästa sättet att kommunicera. Man behövde inga ord om man inte ville.

[Melodin]
Till överst på sidan Gå ner
Volodya
Novis
Volodya

Spelas av : Bönan

Utsikten [Liv] Empty
InläggRubrik: Sv: Utsikten [Liv]   Utsikten [Liv] Emptyfre 13 dec 2019, 10:59

Ett fnitter kom ifrån Livs håll, fnittret fick valpen att tolka det hela på fel sätt. Skrattade Liv åt henne? En nos las mellan hennes öron, “Men du är finare.” Hon visste inte vad hon skulle göra, Liv hade hört henne, skrattat och svarat. Tårarna började rinna nedför det smala ansiktet men stannade snart av när den äldre började att nynna, melodin lugnade den lilla. Sakta men säkert.
   Hon vände huvudet mot Liv och tryckte pannan mot hennes kropp, sökte trygghet. Volodya önskade att hon kunde tala utan att må dåligt. Prata när som helst utan hinder men hon var fast i sin nästan stumma värld.
   Trots känslorna inom henne valde hon ändock att sluta upp med Liv och hennes nynnande. Till en början var det svårt att följa melodin, men snart var hon ikapp. Rösten var knappt hög nog för att höras, men nynna - det gjorde hon.
Till överst på sidan Gå ner
Liv
Antagen
Liv

Spelas av : Punkis

Utsikten [Liv] Empty
InläggRubrik: Sv: Utsikten [Liv]   Utsikten [Liv] Emptyons 01 jan 2020, 23:43

När melodin var slut funderade Liv ett ögonblick innan hon la huvudet på sned och såg på solen.
"Vet du vad jag gillar bäst med musik? Man behöver inga ord för att säga det man vill." sa hon fundersamt till horisonten. Hon började nynna en ny melodi, en snabbare och nästan desperat melodi. Till den första höjningen reste hon sig upp och log mot Volodya innan hon började valsa runt på platån. Rösten höjdes och tassarna dansade runt på den kalla stenen i takt till melodin, hon hade ännu inga ord till den.
Hon brukade inte dansa inför flocken, det var någonting hon helst gjorde ensam eller när pappa spelade musik. Men ibland var även kroppen tvungen att sjunga.

[Melodin, men utan ord]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Utsikten [Liv] Empty
InläggRubrik: Sv: Utsikten [Liv]   Utsikten [Liv] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Utsikten [Liv]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Sacrari-
Hoppa till: