Pågående Event
Senaste ämnen
» Adopterbara designer av Kreft
Besvikelse (P) EmptyIgår på 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Besvikelse (P) EmptyIgår på 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Besvikelse (P) Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Besvikelse (P) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Besvikelse (P) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Besvikelse (P) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Besvikelse (P) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Besvikelse (P) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Besvikelse (P) Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Besvikelse (P) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Besvikelse (P) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Besvikelse (P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Venganza
NPC
Venganza

Spelas av : Zara | NPC

Besvikelse (P) Empty
InläggRubrik: Besvikelse (P)   Besvikelse (P) Emptyons 01 mar 2017, 23:05

Vandringen hade varit lång och hård. Särskilt den sista tiden då de båda honorna tagit sig igenom Öknen. Ogästvänligare plats hade den svartgrå och turkosa honan aldrig stött på förut, och hon kunde inte förstå hur någon frivilligt kunde välja att leva på en sådan plats. Solen stod högt ovanför deras huvuden där de i sakta takt tog sig framåt över sanddynerna, båda uttorkade och trötta. De hade nästan sökt igenom större delen av den här gudsförgätna platsen nu, men utan framgång, utan att hitta det de sökte eller ens så mycket som ett spår efter flocken. Varför hade de ens kommit på den briljanta idén att söka upp dem i första taget? Anledningen var svår att komma ihåg då strupen värkte av brist på vatten, då solen och hettan fick en att se syner emellanåt. Flera gånger hade tanken på att ge upp svept igenom hennes huvud, men så fort hon lagt blicken på sin syster så hade hon återfunnit gnistan, viljan igen. De gjorde det för varandra, för att de hade lovat sig själva att hitta dem, och då skulle de allt göra det, om så det nästan tog kol på dem. Hon stannade till på toppen av en större sanddyn och lät den blå blicken svepa över landskapet. Sand, sand och mer sand. De skulle behöva hitta vatten, annars skulle de inte göra någon som helst nytta. Irriterad av känslan av det brännheta glaset som hon hade i sitt vänstra öra så svepte hon med tassen över örat för att förflytta glaset, bröt ner komponenterna och drog in det i sin kropp igen. Blicken vändes sedan till systern. ''Jag vet inte hur det är med dig, men får jag inte vatten snart så blir jag väl galen nog att börja dricka all den här förbenade sanden''. Sarkasmen var tydlig i hennes stämma då hon talade och ett vagt flin drog sig på hennes läppar. Det fanns dock även en allvarlig ton i rösten, för hon visste hur viktigt vatten faktiskt var, speciellt på en sådan här plats.

| Paxat till Oscura |
Till överst på sidan Gå ner
Oscura

Oscura

Spelas av : Kyo

Besvikelse (P) Empty
InläggRubrik: Sv: Besvikelse (P)   Besvikelse (P) Emptytor 02 mar 2017, 16:31

Flera timmar utan vatten nu. Huvudet var tungt, tankarna tröga. Oscura stannade upp bredvid sin syster, slickade med en torr tunga över lika torr nos. Det här var inte bra. 

Vennie pratade. Hon brukade göra det rätt ofta, hennes röst och dess sylvassa kommentarer den enda konstanten sedan barndomen. Allt annat var i spillror - förbi och opåverkbart, oåterkallerligt - och därför undantryckt brus i bakgrunden, glömt och oviktigt.

Allt utom Vennie. Som nu pratade igen. Vennie som sått fröet, som kämpat, som trott på återförening. På familj bortom bara de två mot världen. Som fått Oscura att tro, att hoppas också. 

Hon pratade på. Vad sa hon? Bitande släpig röst - troligtvis ett skämt. Huvudet bultade. Måste ha vatten. Annars dör hon. Vi. 

"Mm," var svaret hon gav sin syster, blicken fokuserad långt borta. "Stanna här."

Oscura slöt ögonen, koncentrerade sig. Efter ett ögonblick hördes knastrande statiskt ljud, ett elektriskt grönt ljus sken runt konturerna på hennes kropp - och hon var borta.
Till överst på sidan Gå ner
Venganza
NPC
Venganza

Spelas av : Zara | NPC

Besvikelse (P) Empty
InläggRubrik: Sv: Besvikelse (P)   Besvikelse (P) Emptytor 22 jun 2017, 18:30

Hon hade inte förväntat sig mycket till svar från systern, hon själv var den som ofta stod för konversationen mellan dem, med enstaka tillägg och svar från Oscura. Det var ingenting ovanligt trots att de vandrat tillsammans så pass länge nu. De visste vad de betydde för varandra, mer än så behövde inte sägas eller visas. Särskilt inte i situationer som dessa. Den blå blicken mötte för en stund systerns gröna innan de slöts och hennes gestalt försvann framför henne. Blicken svepte vidare ut över sanddynerna för att försöka se vart systern hade teleporterat sig, till liten lycka. Visserligen hade hon blivit ombedd att stanna där hon var, men hon var sällan en som följde sådant som hon blev tillsagd om att göra så hon lät stegen sakta men säkert ta henne ner för dynen hon befann sig på. Egentligen visste hon inte alls särskilt mycket om öknar och hur och var man kunde hitta vatten, men hon skulle då i alla fall inte hitta det om hon stod och latade sig på ett och samma ställe halva dagen, det var en sak som var säker.

| Bara lite sent svar *host* |
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Besvikelse (P) Empty
InläggRubrik: Sv: Besvikelse (P)   Besvikelse (P) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Besvikelse (P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Öknen-
Hoppa till: