Pågående Event
Senaste ämnen
» Varning: Trötta och hungriga Toranos
~ Om Shendu ~ EmptyIdag på 03:16 av Thein

» Med tungt hjärta
~ Om Shendu ~ EmptyIdag på 03:07 av Achilles

» Fängslad [Öppet]
~ Om Shendu ~ EmptyIdag på 02:40 av Jodano

» Drömmaren [Solveig]
~ Om Shendu ~ EmptyIdag på 02:31 av Solviva

» Blått blod bleknar aldrig [Ace]
~ Om Shendu ~ EmptyIdag på 02:18 av Arceus

» Små tabby-valpar
~ Om Shendu ~ EmptyIdag på 00:43 av Grendel

» Svart spegelbild
~ Om Shendu ~ EmptyIgår på 01:29 av Rök

» Talande Skog [P]
~ Om Shendu ~ Emptytor 26 nov 2020, 22:08 av Achak

» Om du Använder Huvudet [Matvei]
~ Om Shendu ~ Emptytor 26 nov 2020, 18:50 av Capheus

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 8 gäster.

Sleazoid

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Andas ut
~ Om Shendu ~ Emptytis 24 nov 2020, 00:39 av Admin


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.


Det känns bekant det här. Gör det inte det?
Lugnet.
Tystnaden.
Jorden under oss minns spår av osynliga tassar.
En väntan.
Bjud upp till dans.
Vinden minns en stillhet den annars aldrig känt.
Hjärtslag.
Ett andetag.
In,
Håll,
och Ut
.


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Malwarebytes som reagerar på sidan
~ Om Shendu ~ Emptysön 23 aug 2020, 11:22 av Yargol
Uppdatering, 25 Aug:
Problemet är nu löst! Om ni fortsatt märker störningar eller får vidare problem med sidan så kontakta oss i Crew så att vi kan se över det c:
Hej allesammans!

Om du likt mig använder dig av Malwarebytes, så kan du under de senaste dagarna ha upptäckt att programmet har börjat flagga och varna för bildfiler (2img) på sidan.

Dessa bildfiler är inte farliga, och du behöver inte oroa dig över …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 ~ Om Shendu ~

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Yargol
Crew | Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
Yargol

Spelas av : Kreftropod

~ Om Shendu ~ Empty
InläggRubrik: ~ Om Shendu ~   ~ Om Shendu ~ Emptytor 27 aug 2015, 23:45

~ Shendu ~Läs mer på platsens Wiki

Shendu ligger i utkanten av det område som i folkmun är känt som "Öarna". Det som skiljer ön från områdets andra små landmassor är att ön är bebodd av en stor mängd havsvargar, och är ett av landets äldsta bevarade samhällen. Shendu är en mötesplats för havsvargar, dit många kommer för att dela med sig av nyheter från omvärlden och byteshandla med varandra. Shendu bebos av en stod mängd havsvargar året runt, och har som de flesta samhällen en styrande makt som ser till att regler följs. I Shendu finns ett råd av många äldre, visa havsvargar som ser till att alla invånare har det bra och lever efter de seder och bruk som gått i arv genom generationerna.

Shendu är en klippig och stenig ö, med relativt sparsam undervegetation. Det växer dock gott om tåligt gräs och en del låga buskar bland stenarna och under de vindpinade träden och palmerna. Sandstränderna är stora och vita, och sanden len. På Shendus västra sida bildar ön en klippformation som av Shendus invånare kallas för "Klon" på grund av sin utformning. Mitt på ön reser sig en platå, från vilkens sida öns största sötvattenkälla finns. Det mesta sötvattnet på ön kommer från det regn som faller och som samlas i håligheter bland klippor och stenar. Öster om Shendu sprider sig ett stort korallrev, vilket är hem åt tusentals färgglada fisksorter.På östra sidan av ön höjer sig en hög klippformation, vilken döljer en väldigt stor grotta. "Himmelsgrottan" (1.), som den ofta kallas, har sin huvudöppning ut mot havet åt nordost, och en stor öppning i taket upp mot himlen. Åt söder öppnar sig "Vindgrottan" (2.), vilken har väldigt högt i tak, men snabbt delar sig i många mindre tunnlar och grottor genom vilka havsvindarna visslar och viner. De båda stora grottorna är sammankopplade med ett fåtal mindre tunnlar.Insidan av Himmelsgrottan är väldigt stor och rymlig. I grottans mitt höjer sig den vita sanden, värmd av solen, upp ur havsvattnet. Det droppar ständigt från det fuktiga taket och växterna som klättrar ner ur den enorma taköppningen. Längs med grottans skrovliga väggar slingrar sig en trappa som låter vargar klättra från grottans botten och upp genom öppningen mot himlen.Shendu är till landytan en liten ö, men det är vad som finns under ytan som gör platsen så speciell. Shendu vilar på ett undervattensberg, vilket rymmer otaliga grottor och salar bland sina klippor och stenpelare. Söder om Klon reser sig "Pelarna", en stor samling höga, smala stenpelare där de högsta pelarna når från havsbottnen och nästan hela vägen upp till havsytan. Stora fiskstim samlas gärna väster om Pelarna.

Rakt nedanför öns mitt öppnar sig Shendus största grotta. "Djupet" är en enorm undervattensgrotta vars mörka skuggor lyses upp av många, självlysande anemoner. På väggarna runtom i Djupet har en stor mängd ytor ristats med många generationer gamla skrifter och runor på ett gammalt språk som väldigt få kan tyda idag. Skrifterna innehåller många berättelser om Shendus historia, om det rike staden en gång var och om gamla seder och tvivelaktiga ritualer. Långt in i grottan reser sig två stora, skriftklädda pelare, vilka ramar in ingången till Shendus största grottsystem. Innanför portarna öppnar otaliga gångar och grottor upp sig. De vattenfyllda korridorerna leder till stora salar såväl som mindre grottor som utgör hem för många havsvargar. En del av de stora salarna fylls med handlare som bland annat tillverkar smycken av havsmaterial, medan andra salar, kvarlämningar efter Shendus storhetstid, används som mötespunkter för det styrande rådet och samhällets invånare.
Klimat:
Ljumt till varmt klimat. Blåsigt, med soliga somrar och regniga vintrar.

Djurliv:
En hel del havsfåglar häckar på ön. Sköldpaddor och många arter av krabbor står att finna. I havet återfinns alla möjliga havsdjur, från färgglada fiskar bland korallerna till hajar och delfiner i de öppnare delarna runtom ön.

Invånare:
Ön bebos av en myriad av havsvargar; somliga permanent boende bland öns grottor, och andra tillfälliga byteshandlare eller förbiresande.

Känt för:
Shendu är Numooris största havsvargs-samhälle, och ett av de äldsta bevarade samhällena i landet. Större delen av Shendu är beläget under vatten, och anpassat för de havsvargar som bor där. Om en byteshandlare i Numoori har varor från havet att sälja, från snäckor och koraller till fisk eller andra byten som inte går att nå från land, så är varorna med stor sannolikhet ursprungligen från Shendu.

Kända NPCer:
Kommer


Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Shendu ~
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Shendu-
Hoppa till: