Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Bortrövad (Enmannaroll) EmptyIgår på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
Bortrövad (Enmannaroll) Emptymån 25 jan 2021, 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Bortrövad (Enmannaroll) Emptymån 25 jan 2021, 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Bortrövad (Enmannaroll) Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Bortrövad (Enmannaroll) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Bortrövad (Enmannaroll) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Bortrövad (Enmannaroll) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Bortrövad (Enmannaroll) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Bortrövad (Enmannaroll) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Bortrövad (Enmannaroll) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Bortrövad (Enmannaroll) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Bortrövad (Enmannaroll)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Gavin
Död
Gavin

Spelas av : Loco | Död

Bortrövad (Enmannaroll) Empty
InläggRubrik: Bortrövad (Enmannaroll)   Bortrövad (Enmannaroll) Emptytis 02 jun 2015, 11:29

Gavin hade upptäckt att Nintra, Taranto och Akaitsuku var försvunna från flocken. De övriga var inte i närheten så han hade tagit sig an uppgiften att finna de tre. Han befarade att de två äldre vargarna gått emot flocken och rövat bort Akai. Ack om han vetat hur fel han haft och samtidigt hur rätt han haft. Han hade snabbt funnit spåren av dem plus flera andra spår och dessa hade lett honom in på snöslätten där han snart fann blodfläckar i spåren, allt mer blodfläckar fann han och snart fann han även en död främmande var. Taranto doft hängde kvar hos vargen och det började gå upp för Gavin att de två äldre kanske varit oskyldiga i de hela och han ökade på stegen. Bad tuill gudarna att han inte fick komma för sent men efter ytligare en halvtimmes språngmarsch fann han den grå tiken täckt av blod, hon andades svagt och Gavin försökte hela henne men han lyckades bara få henne att för en kort stund återfå medvetandet. "Taro försöker rädda Akai" blev hennes sista ord innan de gyllene ögonen slöt sig och en sista suck lämnade den grå honan. Gavin sjönk ned bredvid den grå tiken och lät pannan vilas mot hennes en kort stund. Tårarna rann ned för hans kinder medan han bad. "Moriko jordmoder må du välkomna denna själ i din famn och skänka henne evigt lugn" Hans bön var det siasta han kunde göra för den grå tiken innan han reste sig upp och fortsatte efter spåren. Allt mer blod följde dem och åter fann han en främmande var död.

Gavin gav allt han hade för att komma ikapp och snart kunde han se en samling vargar som stod runt hans spräckliga vän. Gavin var nära men ändå så långt borta för plötsligt anföll flera av vargarna hans vän och en lyckades få in ett bett runt dennes strupe och Gavin kunde se hur vargen slet till och blodet som flödade ur hans väns strupe. Med ett vrål kastade sig Gavin in bland vargarna och högg hej vilt omkring sig. Han lät all den energi han hade kvar gå till att hela de skador han fick och hans storlek och ilska tjänade honom väl men de var många fler. Han såg en skymt av Akai "Gavin!" Ropade hon på honom med en desperat liten röst men tystnade tvärt då den som höll henne ruskade om henne. Tre av dem som rövat bort den lilla valpen satte av längst snöslätten och lämnade de 5 som var kvar efter sig att ta hand om Gavin. Gavin gjorde allt i sin makt för att vinna över de 5 men antalet tog snart ut sin rätt på honom och även om en stupade och han skadade dem alla i olika grad så sjönk han snart ihop av ren utmattning. De 4 som var kvar backade undan och sisnemellan bestämde de sig för att lämna Gavin åt sitt öde. Det sista han såg innan han förlorade medvetandet var hur en av dem, en stor brun hane med gyllene tecken på kroppen kom fram och skrattade. "Hon kommer bli en bra avelstik" Sade han hånfullt innan han vände om och försvann iväg med de andra. 

Gavin vaknade upp så var han åter i Nordan inte långt ifrån reviret. En ensam hane satt en bit ifrån honom och betraktade honom med sorgsna ögon. "Jag förstod att du råkat illa ut då jag såg din blodiga kropp och de döda vargarna. Jag trodde aldrig du skulle överleva med de skadorna men du verkar repa dig. Du är sannerligen Tochos son" sade den äldre och log sorgset. Han suckade lite men såg inte bort från Gavin. "Vila och återfå dina krafter och led flocken, tänk på att du har fler att ta hand om och fler som kan hjälpa dig i dina strider vad det nu än handlade om" Sade han innan han reste sig upp och vände om för att försvinna bort från platsen. Gavin låg kvar och sov i 2 dygn innan han var så pass återhämtad att han med mycket möda kunde återvända hem till flocken för att berätta vad som hänt. Att tre ur flocken hade blivit förlorade men en måste de finna innan det var för sent.

Ett enmansroll där Akaitsuki blir kidnappad av en annan flock som sedan försvinner över snöslätten med henne.
Till överst på sidan Gå ner
 
Bortrövad (Enmannaroll)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Snöslätten-
Hoppa till: