Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20] Musik för himlarna ovan [Öppet]
Golden Sky [Imrahl] EmptyIgår på 23:03 av Dew

» En sån där dejt [P]
Golden Sky [Imrahl] EmptyIgår på 22:47 av Dew

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Golden Sky [Imrahl] EmptyIgår på 21:57 av Lurlei

» Att göra [Öppet]
Golden Sky [Imrahl] EmptyIgår på 19:30 av Malva

» Äntligen hemma [P]
Golden Sky [Imrahl] EmptyIgår på 19:05 av Malva

» Frustration
Golden Sky [Imrahl] Emptytor 14 jan 2021, 19:03 av Assar

» Malva
Golden Sky [Imrahl] Emptytor 14 jan 2021, 16:05 av Malva

» Allt faller [Maksim]
Golden Sky [Imrahl] Emptytor 14 jan 2021, 15:51 av Malva

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
Golden Sky [Imrahl] Emptytor 14 jan 2021, 14:51 av Midir

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Golden Sky [Imrahl] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Golden Sky [Imrahl] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Golden Sky [Imrahl]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptytor 27 feb 2014, 18:24

Efter en ännu olidligt varm dag på Sienna, hade temperaturen börjat avta i tillsammans med solens nedgång. Solens honungsgula ljus hade färgat av sig på himlavalvet likaväl som savannens gräs. Helt plötsligt hade landskapet förvandlats till gyllene. 

I skuggan av ett akacieträd satt den robusta silhuetten av Kenai. Ögonen seglade över havet av guld och registrerade svaga konturer av bytesdjur i horisonten. Åsynen av de hjortliknande arterna fick det magen att vrida sig lite, som en påminnelse om att han inte ätit något idag. Även om det var den tanken som gjort sig hörd, var det inte därför hanen bestämde sig för att förflytta sig från skuggan som skonat honom fruktansvärt hetta under dagen, istället var det törsten som rev i hans strupe. Mat var inte alls lika brådskande som vatten. 

De stora tassarna rörde den kompakta vargen fram över slätten och skar djupa spår i gräsets guldprydda fasad. Om man var lika otymplig som honom var det svårt att ta sig fram i ett landskap likt detta. Han lämnade tydliga avtryck hur han än gjorde, när han vandrade över savannens längder.

Efter några minuters vandrade kunde han skymta det vita skimret från vattendraget som reflekterade solens ljus, som ännu hängde sig kvar på skyn, trots att den med var minut sjönk några millimeter. Med mjuka rörelser färdades han de sista metrarna till floden, som var hyfsat fylld med vatten för att vara ett vattendrag på Sienna. Antagligen för att vårens regnperiod var på sin väg.
Till överst på sidan Gå ner
Im'rahl
Utvandrad
avatar

Spelas av : Jenn | Utvandrad

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptyons 05 mar 2014, 00:37

En lätt vind lekte försiktigt över den högreste hanens ryggslut, ut genom den långa pälsen som hänger från sitt fäste på den lojt vaggande svansen.
De spetsade öronen höll en passiv vinkel och den gröna skarpa blicken vilade över savannens guldfärgade anlete. I bakgrunden sjunker solen sakta ner över horisonten för att ge plats åt natten att komma. 
Den viltfärgade Eldaren för sig fram över området med en stolt och elegant hållning, tassarna smeker varsamt marken och lämnar knappt några ljud eller mönster efter sig i det i det torra landskapet.

Hanens blick fångar upp en avvikelse bland de gulnande grässtråna och väljer att undersöka saken närmre. Han kände inte ännu detta lands alla varelser men visste ändå, utifrån spårens form, att det var ett varg-djur som tagit sig fram här. Det kunde han urskilja med sin skarpa blicken från sitt nuvarande avstånd.
Im'rahl hade varit en spanare i sitt hemlands krigshär och var därför lärd i att spåra lika väl med sin syn som sin nos, samt att utvinna information genom att läsa tecken och detaljer i spåren han fann och mycket annat därtill.

Han riktar nyfiket öronen framåt och lyfter sin blick från marken, och mycket riktigt så kan han urskilja en individ längre bort. Hanen följer i den väg som vargen trampat upp tidigare och styr sina egna steg mot främlingens riktning.
Plötsligt väljer jorden att tala till honom och vad den har att säga strör rikligt på den nyfikenhet som han funnit för den okända vargen.
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptyons 05 mar 2014, 20:28

Nosen snuddade vid den släta vattenytan och fick en stöt att skölja genom kroppen. Det var alltid överväldigande hur mycket vatten kunde betyda i ett landskap likt detta. Även om de senaste fullmånarna hade spenderats här på savannen, så  tycktes han aldrig bli riktigt van temperaturen. Trots allt var han född bland Bergen, och det var mer eller mindre där, och i kyliga terränger han hörde hemma. Åtminstone var det där hans kropp hörde hemma, för hans sinne kände sig bara trygg med hans älskade...

Lugnt och stillsamt lapade han i sig av vattnet - njöt av varenda tunga vatten som kylde ner hans kropp. Efter en stunds drickande rätade han på sig, för att sedan slå sig ner på bakdelen. Himmelen hade börjat mörkna och stjärnor hade börjat tina fram på de mörkaste delarna. Men ännu var fortfarande fältet av guld och försökte suga åt sig av den sista timmens solljus, innan månen skulle bli solens ersättare. 

Kenai lät blicken segla runt sig, spanande, inte efter något egentligen, bara för att hålla läget, kanske mest efter Loiana. En gående elegant gestalt lyckades fånga hans uppmärksamhet. Något förvånad sträckte han fram öronen, men satt kvar på platsen, inväntande vargen som rörde sig emot honom. De heterokromatiska ögonen höll ett fast grepp om främlingen. När han kom inom ett säkert avstånd, men tillräckligt nära för att han skulle höra honom utan problem, tog han ton:
" Var hälsad. " Ett svalt, inbjudande leende fästes på hans anlete. Hanen som närmat sig, hade varit medveten om hans närvaro men inte vikit undan, och genom att läsa hans kroppsspråk verkade han inte fientlig så Kenai fann ingen anledning att ignorera eller fly platsen. Det var länge sedan han mött någon ny, och han hade aldrig emot att träffa nya vargar att skapa relationer med.
Till överst på sidan Gå ner
Im'rahl
Utvandrad
avatar

Spelas av : Jenn | Utvandrad

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptyons 02 apr 2014, 14:03

Imrahl låter de långa benen föra honom fram med målmedvetna steg och stannar sedan upp bara ett fåtal meter framför Kenai. Den gröna blicken börjar direkt att synar hanen från hans öron, till de olikfärgade ögonen och vidare till tippen av hans svans.
Där fanns ingenting som talade om att denna varg bar några som helst fientliga avsikter gentemot Imrahl.

Ett något svårtolkat men ändå välmenande leende springer fram över den högreste Eldarens anlete.
 
"Mae govannen." Han väljer att tala sitt språk trots att han med all säkerhet visste att denna varg inte skulle förstå ordens fulla innebörd, men en hälsning var det i alla fall. "Jorden talar gott om er, varg."
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptyons 02 apr 2014, 23:22

Orden den större hanen talade var främmande, men drog slutsatsen av att det var en hälsning på hans språk. Kenai log lite bredare, prövande. Den flerfärgade hanen såg till synes inte fientlig ut, men Kenai ville inte överskrida några gränser och beslöt sig för att stanna kvar på samma plats.
" Jorden talar gott om er, varg " 
Kenai sträckte genast lite på öronen. Kunde han tala till jorden? Som en beundrade av moderjord, och som dyrkade naturen, betydde det extra mycket för honom. Alla gamla lärdomar och historier hans mamma berättat om, rusade genast tillbaka till minnet. Det var så länge sedan han hade pratat deras språk...

" Jaså? " Kenai kämpade för att undanhålla den genuina entusiasmen i rösten. Det var överväldigande, spännande, intressant. Vem var denne? 
" Du kan kalla mig Kenai. " han nickade mjukt som en instämmande gest. 
" Och vem är du, vän av jorden? " Rösten dansande mellan höga toner, det gick helt enkelt inte att dölja sitt intresse. Kärleken till äventyr och natur var så stark, och denna hane verkade dela de båda.
Till överst på sidan Gå ner
Im'rahl
Utvandrad
avatar

Spelas av : Jenn | Utvandrad

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptylör 10 maj 2014, 15:43

'Jaså?'

"Ja."
 I Imrahls röst speglades dock inte någon större entusiasm till det han yttrat. Han höll sitt tal till den mindre hanen snävt och kort.
"Hör du inte?" De långa spetsade öronen riktas alert framåt. Imrahl sänker nacken något för att komma i bättre höjd till denna Kenai. "Lyssnar du inte till jorden?" Eldaren spänner sin skarpa gröna blick i hanens hetrokroma. Orden var näst intill anklagande.
Dessa vargar var så blinda för det uppenbara. Hur kunde han inte höra eller känna av marken de stod på? Då sanningen plötsligt slog honom. Alla vargar han mött hittills var bara valpar i sinnet trots att de vandrade i vuxna kroppar, så var det även med denna.

Ett vagt, lite svårtytt leende smyger fram över det långa ansiktet och han höjer åter på nacken.
"Kenai, mitt namn är Im'rahl Gardowhë."
Till överst på sidan Gå ner
Kenai
Död
Kenai

Spelas av : My | Död

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptysön 11 maj 2014, 19:38

Öronen vinklades bakåt, han såg ursäktande på honom innan han generat vek av blicken. Det var inte så att han inte försökte - för det gjorde han, men det varierade från att han inte kunde förstå vad det sades till att det inte sa något alls. 

Han rätade på sig, och inflikade snabbt.
"Jag tycks sakna kunskap för dess språk." Rösten innehöll ett ursäktande tonläge - som för honom, och för jorden. Men även ett gladlynta toner.
Im'rahl Gardowhë, var det ett annat språk? Kenai var bara bekant med nordspråk, och visst kände han till numorian även om han inte förstod det. Numoori besatt många språk, vilket han fann oerhört intressant - men han hade aldrig fått tid att lära sig.
"Är det ett annat språk du talar?" Rösten var mörk, men genuint intresserad.
Till överst på sidan Gå ner
Im'rahl
Utvandrad
avatar

Spelas av : Jenn | Utvandrad

Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Emptysön 17 aug 2014, 20:58

[Rollet avslutas, OOC har vi kommit överens om den händelse som tog plats.]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Golden Sky [Imrahl] Empty
InläggRubrik: Sv: Golden Sky [Imrahl]   Golden Sky [Imrahl] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Golden Sky [Imrahl]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Savannen-
Hoppa till: