Pågående Event
Senaste ämnen
» Its on [P]
Choices [E] EmptyIdag på 00:19 av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Choices [E] EmptyIgår på 19:47 av Lurlei

» På kollisionskurs
Choices [E] EmptyIgår på 19:30 av Lurlei

» Ett nervöst bakhåll [P]
Choices [E] EmptyIgår på 19:22 av Lurlei

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Choices [E] EmptyIgår på 19:12 av Lune

» Ingen återvändo
Choices [E] EmptyIgår på 18:48 av Lune

» Orosmoln [P]
Choices [E] EmptyIgår på 18:45 av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Choices [E] EmptyIgår på 18:24 av Lune

» Frustration
Choices [E] EmptyIgår på 08:39 av Kian

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Choices [E] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Choices [E] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Choices [E]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Loiana
Död
Loiana

Spelas av : Skruk | Död

Choices [E] Empty
InläggRubrik: Choices [E]   Choices [E] Emptyfre 31 jan 2014, 22:29

Det hade gått några dar sedan hon sist träffade Dimitrij, sedan deras samtal. Hon kände ett styng av oro och skuld, för sättet hon bara lämnat platsen på. Hon borde förklarat. Borde sagt att hon hade mycket att tänka på. Men Gjort var gjort. Det gick inte att göra det ogjort. Trots all den tid hon fått på sig att tänka hade hon inte rett ut något ännu, mer än att hon trodde på det som Dimitrij sagt, hon hade ju ingen anledning att tvivla. Hon suckade och slog sid ner under ett lågt träd, där det växte några låga snår buskar bredvid också. Vad var det egentligen hon försökte tänka igenom? Vad var det hon ville reda ut? Om dessa varelsers existens var ett påhitt? Som redan nämnt litade hon på Dimitrij, men varför tvivlade hon då? Varför kände hon sig osäker, nervös? De blå ögonen fästes på en liten skalbagge som kröp förbi på marken, tillsynes bekymmerslöst. Vad lätt det skulle vara, att bara låta sig vandra, låta känslorna styra och slippa tänka, när man var glad förblev man glad utan att behöva grubbla över varför man var det. Om man var nedstämt så var man nedstämd tills dess att det gick över. Känslor och behov inget annat krångligt. Åter igen kände hon en mjuk puff inifrån och hon påmindes om det Dimitrij sagt. Unga vargar, knappt äldre än valpar, som blivit fråntagna sin framtid. Hon förstod inte varför det läts ske, varför gudarna såg på medan unga individers framtid, deras liv, slets ifrån dem. Varelser som girigt stal deras blod. Hon ville hjälpa vännen få bort de hemska varelserna, men återigen gjorde sig hennes egna valpar sig påminda genom att röra på sig. Men var hon villig att riskera Deras liv? Hon älskade dem så djupt och innerligt redan. Älskade dem bara för att de fanns till. Kunde hon låta sig använda dem i en jakt efter varelser mäktigare än dem själva? Kunde hon låta deras blod spillas för den kampen? Tanken gjorde ont, det skar i henne att tänka på att någon av de hemska varelserna, vampyrerna, skulle få tag om en av hennes älskade små.
En liten röst i hennes inre viskade tyst, men kanske, kanske kunde hon rädda dem med, genom att låta Dimitrij träna dem? Kanske kunde hon hjälpa dem och andra vargar i Numoori genom ett val. Kunde hon sätta dem framför alla andra, bara för att de var Hennes? Hennes hjärna skrek ja, men hjärtat viskade tyst nej. Det var inte rätt. Osäkerheten försvann och hon reste sig, Ja, hon hade bestämt sig, aldrig hade hon varit säkrare. Hon skulle rädda sina små. Bestämt började hon dra sig tillbaka, hon hade åter strövat iväg från de andra, denna gång längre än något annat tillfälle. Men nu, nu var hon beredd igen, redo att prata med dem.
Till överst på sidan Gå ner
 
Choices [E]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Savannen-
Hoppa till: