Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Followed. [Matthias.] EmptyIgår på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Followed. [Matthias.] Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Followed. [Matthias.] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Followed. [Matthias.] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Followed. [Matthias.] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Followed. [Matthias.] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Followed. [Matthias.] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Followed. [Matthias.] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Followed. [Matthias.] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 1 gäst. :: 1 Bot

Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Followed. [Matthias.] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Followed. [Matthias.] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Followed. [Matthias.]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Chaiym
Död
avatar

Spelas av : Cat | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptysön 16 jun 2013, 22:42

Chaiym rörde sig med ståtliga steg. Det hade hans mor lärt honom, och det hans mor hade lärt honom skulle han alltid bära med sig.

Han hade vandrat länge nu. Trots den långa sträckan hade han inte ont någonstans, inte ens hans tassar värkte efter den långa vägen. Han saknade sin mor, sin flock, sin familj. Tanken av att endast återvända dit var stark, men någonting drev honom vidare. Drev honom vidare att hitta sitt egna. Sitt egna hem.

Han ruskade på sitt stora huvud och fortsatte gå. Hans stora tassar sjönk lätt ner i den mjuka sanden och han lät blicken svepa över området. Doften av havet var starkt, vinden ruskade om hans päls rejält så att han då och då kunde se med det ögat som täcktes av hans röda man. Fiskmåsarna skrek över honom och när de då och då dök mot honom blottade han ilsket tänderna.

Någonting hade förändrats hos honom, från den valpen som alltid såg upp till sin mor, som alltid tog vara om andra.. Hade förändrats till en ilsken, ond individ. Hans temperament var alldeles för kort, och ynkla lilla ord kunde få honom att attackera.

Orsaken?

Det visste han inte själv, men han led inte. Istället var det folket omkring honom som skulle lida av hans personlighet. De var dem som skulle få lida när han omslöt dem med sina käkar.


OFF: yeah i know. jag visste inte vart jag skulle starta, teheheheh.
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptymån 17 jun 2013, 20:08

Matthias breda tassar dundrade i sanden som sprätte åt alla håll där han sprang. Havsbrisar rev i hans blonda, smutsiga päls och den blå blicken var vidgad. Han hade följt Chaiym ett tag nu, men hade sedan länge tappat honom ur synhåll och han kunde vara var som helst. Tänk om något hade hänt honom - tänk om han råkat i strid, drunknat i havet eller gått vilse någonstans utan att Matthias kunde hjälpa honom! Matthias ruskade på huvudet, skakade bort tankarna. Nej, så fick det inte vara... Chaiym måste vara vid liv, i säkerhet, någonstans i närheten! Han kan inte ha kommit så långt...

Halvt från vettet, livrädd och mycket lättad fick snart Matthias syn på sin bäste vän långt borta längs med stranden. Utan att ägna det faktum att han var på ett hemligt spionuppdrag en tanke kastade han sig fram över sanden. Han flåsade och skrattade högt och lyckligt, den blå blicken lättad och alldeles till sig av lycka.
"Chaiym! Chaiym! Chaiyyyyyyyyyyym!!!!" skrek han högt. "Jeg har ledt efter dig overalt! Jeg var så meget bange for at du forsvandt og efterlod mig"
Han närmade sig vännen med stormsteg, redo att kasta sig över honom utan att bry sig om att få sand i munnen eller vatten i pälsen.

[*Jag har letat efter dig överallt! Jag var så himla rädd att du försvunnit och lämnat mig! Hah, google translate... xD]
Till överst på sidan Gå ner
Chaiym
Död
avatar

Spelas av : Cat | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptymån 17 jun 2013, 21:44

Det här landet var annorlunda från där han bott innan. Eller ja, den del han sett än så länge. För att vara ärlig, hade han aldrig sett havet. Det enda han sett var sjön och floden. Han lät blicken svepa ut över havet. Så långt ögat kunde nå kunde han inte se land.

"Chaiym."

Hans namn. Någon sa hans namn. Och denne person kände han så sjukt väl. Han hade växt upp med honom. Nej. Det fick inte vara såhär, för han hade ju på grund av honom lämnat sin moders flock. För att han hade förstört allting. Det hade börjat redan första natten när hans mor tagit hand om de föräldralösa valparna som Matthias redan börjat gå Chaiym på nerverna.

Den stora hannen vände sig om och kunde se hur den bekanta blonda lawarvargen närmade sig honom i en rasande fart. Det såg inte ut som att han skulle stanna, men den svarta hannen visade inte heller några tecken på att flytta sig.

Chaiyms öron låg slickade tätt mot hans nacke, hans svans var höjd på topp och han blottade ilsket tänderna. En dov morrning rullade ur honom. Det kunde inte vara sant. Vad gjorde han här? Hade han blivit förföljd utan att märkt av det? Han förbannade sig själv för att han inte kollat noggrannare.
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptyons 19 jun 2013, 18:04

Utan att ens lägga märke till Chaiyms reaktion på hans ankomst stormade Matthias rakt mot honom, tog ett högt språng och sträckte ut framtassarna. De kolliderade, men Matthias skrattade bara högt av glädje och rullade runt, nafsade i Chaiym, slickade honom och kramades hårt och oförsiktigt.
"Chaiyyyyyyyym, jeg har savnet dig meget meget!" nästan skrek han och knosade in sitt ansikte hårt i Chaiyms röda man och förstörde hans frisyr utan att ta någon notis om det. Ovillig att släppa taget höll Matthias ett hårt grepp om Chaiym, lyckligt viftande på den stympade svansen och med ett fånflin som klistrat över de svarta läpparna. Men så höjde han huvudet och stirrade ner på sin bäste vän.
"Hvorfor forlod du hjem fra? Alle savne dig efter alle, især mig!"
Han dränkte sin broder i en dreglig, lång slick och snusade i hans ansikte med sin stora nos.
Till överst på sidan Gå ner
Chaiym
Död
avatar

Spelas av : Cat | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptyons 19 jun 2013, 21:45

Han tänkte inte vika av. Det stod han fast besluten i. Och det verkade som att Matthias hade bestämt sig att inte heller vika av.

Matthias kom springande och tog ett språng mot honom - och han flyttade sig inte. Det var ett tag sen de såg sist, och de båda hade växt till sig en aning. Han hade inte förväntat sig att Matthias skulle brotta omkull honom, men det hade han gjort.

Chaiym morrade och slängde ifrån sig den blonda lawarvargen. Även om han pratade på ett främmande språk, hade han lärt sig det och han stirrade ilsket på sin bror. Matthias var inte hans bror, men eftersom de växt upp tillsammans redan som små kallade han honom bror. Matthias hade sagt att han saknade honom, att alla saknade honom. Gjorde även hans mor det? För en kort liten sekund kunde man skymta den gamla Chaiym, men strax därefter var den nya grymmare Chaiym där.

"Matthias. Vad i hela friden gör du här?" sa han ilsket. Vad gjorde han här? Han hade ingenting, verkligen ingenting här att göra! Han tog några varnande steg mot Matthias med tänderna blottade och raggen rest.
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptylör 22 jun 2013, 12:59

När Chaiym slängde sig ifrån honom reste sig Matthias upp och ruskade på sig så sandkorn och vattendroppar stänkte från hans numer smutsiga blonda päls. Men fånflinet var kvar, precis som vanligt, och de rundade öronen var ivrigt spetsade bakom de mörka hornen. Chaiym hade inte besvarat hans fråga ordentligt.
"Jeg så dig gå væk, så jeg fulgt dig! Hvor er vi egentlig?"
Han tippade det stora huvudet lätt på sned och såg på Chaiym med en frågande blick. Varför hade hans tassar fört honom hit, egentligen? Till just denna strand? De var långt hemifrån nu, och Matthias hade en känsla av att Chaiym aldrig tänkte återvända.

[*Jag såg dig vandra bort så jag följde efter dig! Var är vi någonstans, egentligen?]
Till överst på sidan Gå ner
Chaiym
Död
avatar

Spelas av : Cat | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptylör 22 jun 2013, 14:17

Öronen låg tätt mot hans nacke och raggen var rest. Tänderna var blottade och ögon lös av hat.
"Du ska inte vara här." morrade han lågt och tog några hotfulla steg närmare honom. Det var här Chaiym skulle vara. Det var hit han hade tagit sig, ensam. Matthias var inte med, han skulle inte vara med. Vad hade han fått för sig egentligen?


Jamen jag tar och följer efter Chaiym och plågar honom!

Den svarta hannen klippte ilsket till med svansen och öppnade sina käftar. Nej, det var verkligen inte samma person längre.
"Ge dig av. Nu."
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptysön 23 jun 2013, 21:39

Matthias uppfattade aldrig någon förändring i Chaiyms beteende, utan fortsatte att flina som ett fån och vifta ivrigt på svansen. Till sin bästa väns ord fnissade han bara och tippade huvudet på sned åt det andra hållet.
"Men det er meningen hverken er du! Kom så, vi finde nogen!" Han struttade ivrigt fram mot sin vän igen och nafsade honom lekfullt i örat, skuttade runt i en cirkel runt Chaiym som en valp och lät aldrig det där typiska flinet avta.
"Men jeg har ingen steder at gå! Lad os gå på eventyr, eller noget!"
Han nafsade efter Chaiyms svans och rörde sig förvånansvärt snabbt för att vara så stor och klumpig.


[*Men det ska ju inte du heller! Kom så hittar vi på något! Men jag har ingenstans att gå jag heller! Låt oss gå på äventyr, eller något!]
Till överst på sidan Gå ner
Chaiym
Död
avatar

Spelas av : Cat | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptysön 23 jun 2013, 21:58

Lad os gå på eventyr, eller noget!


Ja, Chaiym skulle gärna gå på äventyr. Ensam. I vare fall inte Matthias. När Matthias började skutta runt som en valp och nafsa i hans svans. Smidigt, trots sin storlek, mot Matthias och ställde sig på honom. Med tassarna på varsin sida och Matthias under honom. Chaiym blottade tänderna och tittade med ilskna ögon på sin bror.
"Matthias. Jag varnar dig. Du ska ge dig av. Du hör inte hemma här. Gå" sa han med sin mörka röst, och på grund av ilskan lös hans ögon likt eld. 
OFF: oops, kort :')
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptyons 26 jun 2013, 20:58

Som tidigare nämnt är Matthias en omedveten individ. Knappt hade han hunnit reagera innan Chaiym smidigt knuffat omkull honom och dominant ställt sig över honom med blottade tänder och hotfull, dov röst. Men Matthias bara fortsatte vifta på svansen och gläfsa, ivrigt stirrandes in i Chaiyms ilskna rödglödande ögon. Det var som om han aldrig lade märke till Chaiyms ilska.
"Men Chaiyyyyyym....~" gnällde han och sträckte upp huvudet mot Chaiyms, belönade honom med en utdragen slick med sin breda, dreggliga tunga. Leendet var brett och han fnissade, lade sig åter på rygg ner i sanden och stirrade upp mot Chaiym. Att bara möta hans blick fick det att pirra i magen på Matthias... Såklart älskade han honom. Han stod inte ut med tanken på ett liv utan Chaiym vid sin sida.
"Jeg ønsker ikke at være alene!"

[*Jag vill ju inte vara själv!]

Till överst på sidan Gå ner
Chaiym
Död
avatar

Spelas av : Cat | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptyons 26 jun 2013, 21:58

Han ignorerade totalt när den blonda hannen gnällde. Och när Matthias gav honom en slags puss brast det. Blixtsnabbt öppnade han sina käftar och var redo att omsluta Matthias kropp. Men endast några centimeter ifrån ändrade han sig. Han kunde inte skada honom. Trots att han var gnällig och dum så var det trots allt hans bror.

Chaiym skällde till i luften innan han backade av Matthias innan han vände sig om och började gå.
"Ge dig av." sa han med kall röst. "Jag vill inte ha dig här."
Till överst på sidan Gå ner
Matthias
Död
Matthias

Spelas av : Marjo | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptylör 06 jul 2013, 01:40

Ge dig av. Jag vill inte ha dig här.

Matthias blev inte sårad, han spelade inte ens. Svansen piskade lika häftigt bakom honom och han gläfste, ryckte inte ens till när Chaiym högg mot honom. Han visste att Chaiym aldrig skulle skada honom - de var ju bästisar! Bästisar skadar inte varandra. Chaiym backade av Matthias och Matthias reste sig upp, ruskade våldsamt på kroppen så att sanden som fastnat i hans blonda tagel flög åt alla håll, innan han lyckligt med högburet huvud travade efter Chaiym, slöt upp vid hans flank. Gick så nära att deras sidor strök mjukt vid varandra. Kanske tyckte Chaiym att Matthias blev för hårdhänt... kanske var det bäst att ta det lite lugnt med honom, då.
"Men at være alene er ikke sjovt!" svarade han högt.


[* men att vara ensam är inget kul!]
Till överst på sidan Gå ner
Chaiym
Död
avatar

Spelas av : Cat | Död

Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Emptylör 06 jul 2013, 01:54

Chaiym himlade irriterat med ögonen. Han kunde fortfarande inte förstå. Vad gjorde den här, den här irriterande blonda saken här? Matthias borde vara hos sin flock nu, hos sin mor. Inte här. Inte här och störa Chaiym! Det var inte så!

Den mörka lawarvargen högg ilsket i luften och när Matthias kom efter honom och stötte emot honom gick han några meter ifrån honom så att han nu istället gick precis på stranden, där vågorna vällde upp. Det kalla vattnet mötte hans tassar, vågorna som slog mot land, men hellre det än att höra tjatet av den blonda hanen.

"Men at være alene er ikke sjovt!"

Chaiym fnös när han hörde danskens ord. Han förstod precis, de hade växt upp tillsammans. Han hade lärt sig att förstå sina syskon. Han önskade att det var någon annan som var här, Anton eller Kristoffer, eller Else. Men av dem alla skulle det vara Matthias. Matthias! Den mörka lawarhanen tittade ner i marken. Han ville inte ha honom här, orkade inte. Han sänkte huvudet och gick med huvudet nästan släpandes i marken. Tassarna släpades efter honom.
"Matthias." sa han lågt. "Gå."
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Followed. [Matthias.] Empty
InläggRubrik: Sv: Followed. [Matthias.]   Followed. [Matthias.] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Followed. [Matthias.]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Norra Stranden-
Hoppa till: