Pågående Event
Senaste ämnen
» [VE20]Vad finns bortom stjärnorna[Vassya]
Are we the same? (p) EmptyIgår på 21:22 av Poppel

» Adopterbara designer av Kreft
Are we the same? (p) Emptymån 25 jan 2021, 23:04 av Yargol

» [Avslutat] Dödslistaaan
Are we the same? (p) Emptymån 25 jan 2021, 11:20 av Yargol

» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Are we the same? (p) Emptylör 23 jan 2021, 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Are we the same? (p) Emptyfre 22 jan 2021, 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Are we the same? (p) Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Are we the same? (p) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Are we the same? (p) Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Are we the same? (p) Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Are we the same? (p) Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Are we the same? (p) Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Are we the same? (p)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Razek
Död
Razek

Spelas av : Emelie | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptyfre 01 jun 2012, 16:32

Stranden låg öde, det enda som syntes var grottor, sten, klippor och alger som låg på stranden torkade. Det enda ljud som hördes är vågorna som slår emot klipporna och stranden. Solen sken starkt över landskapet och fick havet att glittra, just nu är det lugnt och det konstiga vädret hade lugnat ner sig för stunden.

Den stora svarta cestrohanen går med långa stolta steg på den mjuka sanden, hans tassar lämnar avtryck i sanden men de sköljs snabbt bort av vågorna som slår in över stranden. han kastar lite med huvudet och hans långa svarta lugg faller ner över hans kalla gröna ögon, ett ärr löpte bredvid hans vänstra öga.

han klipper lite med öronen och rynkar på nosen, han tycker inte om doften från de torkade algerna blandat med saltet från havet. Men han ignorerar lukten för tillfället och fortsätter att gå, han slickar sig om nosen en sval vind river tag i hans tjocka päls, vilket kändes skönt, men det visade han inte.

Han stannar upp när han känner en annan doft också, en vargs doft, han ruskar smått på huvudet och hans blick blir hård och ett dovt morrande lämnar hans strupe, han kunde inte placera vart vargen befann sig, men han tänkte inte bara gå härifrån utan att veta vem vargen är.

(paxat till Chi)
Till överst på sidan Gå ner
Chi
Död
Chi

Spelas av : Loco | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptyfre 01 jun 2012, 16:56

Den svarta hanen med de röda teckena låg på en stor solvärmd sten en bit ifrån själva strandkanten och de röda ögonen var slutna. Dock klippte det i hans mörka öron och lite i nosen då han drog in doften av torra alger, salt vatten och fisk. Då en annan doft letade sig in i hans svarta nos öppnade han ögonen och såg en svart varg lägre bort. Även de dova mullrandet från hanens strupe nådde hans öron och han flinade till.

Han reste sig upp och klev ned från stenen. Ännu var han lite mager men han höll på att få tillbaka sina rätta former och lystern i pälsen. Men lätta steg gick han närmare den svarta vargen. Då han var nära nog flinade han snett. "Så vad retar dig min svarte vän?"
Till överst på sidan Gå ner
Razek
Död
Razek

Spelas av : Emelie | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptyfre 01 jun 2012, 21:06

Han står bredbent och hans öron är strukna bakåt och tänderna blottande. hans gröna ögon är kalla och hårda och en varg kommer fram i hans synfält och han fnyser till, hans hårda blick sveper över den andre, synar honom från topp till tå. han slickar sig om den svarta nosen och runt mungiporna och flinar kallt. han kunde se att den andre var mager men inte jättemager och vargens päls hade lyster i sig.

han klipper lite med öronen och möter den andres blick med sin gröna, eller snarare blänger på den rödhåriga vargen. Han snärtar till med svansen och lägger huvudet på sned - jag gillar inte att man ligger och lurpassar på mig. säger han med en kort kall röst.
Till överst på sidan Gå ner
Chi
Död
Chi

Spelas av : Loco | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptytor 07 jun 2012, 10:43

Chi såg hans kroppshållning och flinade mot honom. Att hanb lyckats skrämma upp denne baqra igenom att dyka upp. "Du var mig edn skvätten en om du blir rädd bara för att man kommer fram och hälsar" Han fliande khyligt och han höll en dominant kroppshållning. Svepte lite med svasnen och höll huvudet högt men morrade inte och blottade inte tänderna. "Jag låg ju helt synligt. Kanske du ska kolla ögonen dina om du inte såg mig där"
Till överst på sidan Gå ner
Razek
Död
Razek

Spelas av : Emelie | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptytor 07 jun 2012, 19:22

Han morrar lite åt hanen men ändrar inte vare sig kroppshållningen eller hans sätt. Han rynkar på nosen åt hanens ord och skrattar kallt och hans gröna ögon ser hårt på den andre vargen. han blottade inte tänderna längre men misstänksamheten finns kvar och han släpper inte blicken från andre en sekund. - Du kanske skall växa till dig så man ser dig tydligare? han piskar lite med svansen och ler kallt emot honom. - Min syn är det inget fel, tackar som frågar säger han med kall röst med en aning retfull ton i rösten. - Så vem är du min rödhårige vän?
Till överst på sidan Gå ner
Chi
Död
Chi

Spelas av : Loco | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptymån 11 jun 2012, 14:02

Chi betraktade hanen med ett snett flin och svepte till med svansen. Han gillad ehur denne verkade så spänd och då denne talade om att han borde växa till sig gav han ifrån sig ett kort kallt skall. "Ja jag kan ju i alla fall växa till mig. Jag är fortfarande ung, du däremot verkar vara så pass gammal att du inte kan växa till dig något mer."

Han ruskade kort på sig. Kände sig inte hotat av denne även om han uppträdde hotfullt. "Seså nu min mörke vän... Varför så arg och vaksam?" Han ignorerade först frågan om vem han var. Han satte sig ned och svepte den rödsvarta svansne om sina tassar. "Du kan kalla min Chi eller Blood, vilket som passar mig. Och vem kan du vara min mörke vän" Rösten var kall men inte mer än så.
Till överst på sidan Gå ner
Razek
Död
Razek

Spelas av : Emelie | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptyfre 06 jul 2012, 13:03

Han fnyser bara åt kommentaren att han skulle vara gammal. Han är ung och stark, han sveper lite med svansen och flinar kyligt åt den andre. - visst damerna slåss om att få vara med en stor stark kille som du antar jag säger han med sin kalla röst med en uns retsamhet i den.

Hans vaksamhet börjar sakta att försvinna men han släpper inte garden helt, man vet aldrig. han piskade till med svansen igen och ser på den andre med sin gröna blick. Han hade samme färger som han själv, han ruskar lite på huvudet och skrattar kallt till. -jag har mina skäl att vara arg och vaksam min rödhårige vän säger han kort. han släpper inte honom med blicken men när den andre presenterar sig som Chi eller blood så flinar han bara till och klipper med öronen. - Razek säger han när Chi frågar efter hans namn. - så vad gör du här ute Chi?
Till överst på sidan Gå ner
Chi
Död
Chi

Spelas av : Loco | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptymån 16 jul 2012, 13:31

Chi flinade då denne sade att tikarna trängdes för att få vara med honom. "Haha ja klart de gör men jag är kräsen.. Vill inte ha första bästa hynda men antar att du får ta det du får" Samma retsamma röst som Razek hade. Svansen svepte mjukt bakom honom.

Då den andre sade att han hade anledning att vara vaksam skrattade Chi. "Jaså ser jag SÅ hemsk ut" Han flinade mot den andre och skakade smått på huuvdet. Då den andre presenterade sig och sedan frågade vad han gjorde här såg han sig omring med spelad okunnighet. "Ja vad GÖR jag här..." Han såg på den andre och flinade snett. "Nä jag vandrar, passade på att vila lite innan jag tänkte vandra vidare...... Vad gör ni själv här?"
Till överst på sidan Gå ner
Razek
Död
Razek

Spelas av : Emelie | Död

Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Emptysön 19 aug 2012, 16:19

Ett kort retsamt skratt lämnar hans strupe och han möter Chis röda blick och rycker lite på axlarna. - jag vet inte det, jag är rätt kräsen jag också min bäste Chi. han sveper mjukt med svansen och ler retsamt mot honom.

han klipper med öronen och rynkar på nosen och få på låtsas en min av avsmak. - Oja, du ser väldigt hemsk ut, akta så du inte skrämmer iväg damerna. han skrattar smått till och ser sig omkring innan han riktar blicken tillbaka på Chi igen.
han fuktar sin svarta nos med sin skära tunga och han flinar snett och kastar smått med huvudet så den rödsvarta luggen dansar. - ja, jag är som ni, en vandrare, lära känna landet olika ställen.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Are we the same? (p) Empty
InläggRubrik: Sv: Are we the same? (p)   Are we the same? (p) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Are we the same? (p)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Norra Stranden-
Hoppa till: