Pågående Event
Senaste ämnen
» VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]
~ Om Mardouf ~ EmptyIdag på 13:01 av Ökker

» VE20: Im not the kind of sick that you can fix [Duva]
~ Om Mardouf ~ Emptyons 15 sep 2021, 22:30 av Bambra

» Bildlotteri a la Skruk
~ Om Mardouf ~ Emptyons 15 sep 2021, 02:17 av Tilaqiia

» Tillbaka där det började [Lykoris]
~ Om Mardouf ~ Emptytis 14 sep 2021, 21:04 av Bambra

» [VE20] Bortsprungen
~ Om Mardouf ~ Emptytis 14 sep 2021, 20:07 av Laali

» Aldrig Ensam Igen[P]
~ Om Mardouf ~ Emptytis 14 sep 2021, 19:39 av Atheala

» Dicentra - Tidslinje
~ Om Mardouf ~ Emptytis 14 sep 2021, 19:24 av Dicentra

» Avlöjad [p]
~ Om Mardouf ~ Emptytis 14 sep 2021, 19:13 av Dicentra

» Ekot av regn i gamla salar [Sirocco]
~ Om Mardouf ~ Emptytis 14 sep 2021, 15:46 av Sirocco

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Viol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
~ Om Mardouf ~ Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
~ Om Mardouf ~ Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 ~ Om Mardouf ~

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
Admin

Spelas av : Crew

~ Om Mardouf ~ Empty
InläggRubrik: ~ Om Mardouf ~   ~ Om Mardouf ~ Emptytis 20 mar 2012, 14:47


MardoufLäs mer på områdets Wiki

Mardouf är en väldigt stor ravin, som sträcker sig hela vägen från Raukakekedjans östligaste delar och en bit in i Eldskogen. Ravinen bildar en naturlig gräns mellan Numoorislättens öppna vidder och Fungorias sällsamma färg. Ravinen varierar kraftigt i bredd, och på sina ställen är det omöjligt att ta sig över utan vingar. Där ravinen är som smalast går det för den modige - eller dumdristige - att hoppa över, men det är ett farligt hopp med risk att falla ner i den mörka avgrunden. Som vidast är ravinen mer än en hel kilometer bred.

Där Mardouf angränsar till Fungoria rinner ett massivt vattenfall ner över ravinens kant. Vattenfallet är flera mil i bredd, och sträcker sig hela vägen mellan Idunobron och Unotpasset. En stor del av ravinens botten är därför fylld av vatten, som forsar fram i en vild flod. Enstaka träd, ormbunkar och snår klamrar sig fast i ravinens kanter för att inte föras med i flodens ström. I ravinens väggar finns otaliga grottsystem.

Vissa morgnar rullar dimman från Fungoria ned i ravinen. Dimman bildar inte sällan ett moln-liknande skikt i sprickan, vilket gör det svårt att avgöra hur djupt det är till bottnen. Mardouf är som djupast flera hundra meter djupt, och som grundast enbart ett tjugotal meter mot ravinens slut. Kraftiga vindar bildas ibland i den djupa sprickan, och är man oförsiktig vid kanten kan dessa kastvindar få dig ur balans och dra dig ned i djupet.

Klimat:
Kyligt nere i ravinen, med stundvis väldigt kraftiga vindar.

Djurliv:
En myriad av fåglar häckar i området. Tusentals fladdermöss har sina kolonier i de många grottorna.

Kända platser:
Idunobron
Idunobron är en bred stenbro som korsar Mardoufs nordöstra del. Bron består av ett oräkneligt antal stenar som håller upp varandra i en båge över ravinen. Längs sidorna på muren sticker det upp rektangulära stenar i jämna intervaller, vilka sammanlänkas av kudzu rankor från den omkringliggande Eldskogen. Idunobron tros vara byggd av en mindre flock bergsvargar (npcs) som vandrar tillsammans.

Unotpasset
Unotpasset är en lång, smal stenbro som korsar Mardoufs sydvästra del. Bron spänner i en låg båge över en djup del av ravinen, och ser ut att bestå av ett enda stycke sten. Den saknar helt murar. Unotpasset sägs vara döpt efter vargen Unot (npc), som ska ha skapat bron.

Storfallet
Ett enormt vattenfall, större än något Numoori tidigare skådat, har uppstått längs Mardoufs sydliga sida där ravinen angränsar till Fungorias vattendränkta marker. Vattenfallet spänner sig hela vägen mellan Idunobron och Unotpasset, och täcker därför många mil av ravinens sydsida. Det höga dånet från de massiva mängderna av vatten går att höra på lång väg.

Flockar:
Det bor i nuläget ingen större flock i Mardouf.


Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Mardouf ~
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Mardouf-
Hoppa till: