Pågående Event
Senaste ämnen
» Endast stjärnorna vet [Öppet]
Idag på 16:38 av Poppel

» I trädgården en kväll [Öppet]
Idag på 15:11 av Poppel

» Doften av liv [Lupin]
Idag på 13:55 av Lupin

» 15 minutes of fame [P]
Idag på 13:42 av Lupin

» Polyfoni [P]
Igår på 11:13 av Titania

» Varningsljus [P]
mån 26 sep 2022, 20:07 av Fiir

» Framtida storhet [P]
sön 25 sep 2022, 17:16 av Nyaldi

» [Avslutat] Till dödslistan
lör 24 sep 2022, 20:56 av Yargol

» Sju, åtta, nio, tio [Daria]
fre 23 sep 2022, 13:46 av Trian

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Argo


Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Drakarg, Wyrg och fler ras-uppdateringar! Sommarnyheter 2022 ☀️
Bli medlem Dot_cl10 fre 17 jun 2022, 21:57 av Yargol
Glad sommar allesammans! Här kommer lite nyheter ihop med sommarvärmen Glad :flower4:

Se den föregående nyhetsposten här: Marulvar och …

Marulvar och Kimairor; Julnyheter 2021 ❄️
Bli medlem Dot_cl10 fre 24 dec 2021, 00:16 av Yargol
God Jul Numoori! 🎄❄
Hoppas att ni alla har det gott där ute i vintermörkret, och att ni har möjlighet att finna lite …

numoori - Registreringsavtal


Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Genom att klicka på Registrera nedan går du med på att bindas till dessa villkor.
OBS!
► Ditt kontonamn är din karaktärs namn. Du döper alltså kontot till det namn du vill att din rollspelskaraktär har. Om din karaktär heter Bob, så döper du ditt konto till Bob.

► Du skapar ett nytt konto för varje ny karaktär.

► Två konton kan inte ha samma namn. Om en annan karaktär/ett annat konto redan använder namnet Bob, så kan inte ditt konto också heta Bob.

► Ibland påstår hemsidan att ett namn är upptaget trots att det inte är det. Du kan då skapa kontot med en extra bokstav, symbol eller siffra efter namnet (t.ex: Bob1), och sedan kontakta oss ur Crew genom "Kontakta Crew" forumet, så hjälper vi dig att byta till rätt namn så snart vi kan.

► Detsamma gäller för mejladresser. Det går inte att skapa två konton på samma mejl, men Crew kan hjälpa dig att ändra mejladress på dina konton i efterhand så att alla står på samma mejl om du så önskar. Om hemsidan säger att en mejladress är upptagen så kan du skapa ditt konto med hjälp av en påhittad mejl (t.ex: enmejl@numoori.se), så hjälper vi dig att byta mejl efteråt. Ditt konto aktiveras automatiskt, även om du använt en påhittad mejladress.

► Glöm inte att läsa sidans Regler.

► Du hittar information om Numoori som värld under "Om Numoori" i huvudmenyn. Där finns allt från information om sidans raser, till hur magiska krafter fungerar, hur världen ser ut, och mer.

► Om du har frågor eller vill ha hjälp så kan du läsa sidans FAQ (Vanliga frågor), eller kontakta Crew via forumet, PM eller sidans chatt.