Pågående Event
Senaste ämnen
» Hemlig [Lurlei]
Bli medlem Emptysön 21 feb 2021, 14:59 av Ezekiel

» Dolda Ting [p]
Bli medlem Emptylör 20 feb 2021, 00:06 av Laali

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Bli medlem Emptyons 17 feb 2021, 04:08 av Rök

» Ett täcke av månljus [Matvei]
Bli medlem Emptytis 16 feb 2021, 21:20 av Matvei

» [VE20] I en annan del av världen
Bli medlem Emptymån 15 feb 2021, 02:10 av Lev

» [VE20] Ensam tillsammans [Astrid]
Bli medlem Emptylör 13 feb 2021, 09:37 av Astrid

» Efter regnet [P]
Bli medlem Emptyfre 12 feb 2021, 18:00 av Navus

» God morgon, men vad är poängen när man vaknar i så fula rum [P]
Bli medlem Emptyfre 12 feb 2021, 00:51 av Nilo

» (VE2020) I främmande marker.
Bli medlem Emptytor 11 feb 2021, 22:25 av Pixie

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Bli medlem Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Bli medlem Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliatesnumoori

numoori - Registreringsavtal


Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Genom att klicka på Registrera nedan går du med på att bindas till dessa villkor.


OBS!
► Ditt kontonamn är din karaktärs namn. Du döper alltså kontot till det namn du vill att din rollspelskaraktär har. Om din karaktär heter Bob, så döper du ditt konto till Bob.

► Du skapar ett nytt konto för varje ny karaktär.

► Två konton kan inte ha samma namn. Om en annan karaktär/ett annat konto redan använder namnet Bob, så kan inte ditt konto också heta Bob.

► Ibland påstår hemsidan att ett namn är upptaget trots att det inte är det. Du kan då skapa kontot med en extra bokstav, symbol eller siffra efter namnet (t.ex: Bob1), och sedan kontakta oss ur Crew genom "Kontakta Crew" forumet, så hjälper vi dig att byta till rätt namn så snart vi kan.

► Detsamma gäller för mejladresser. Det går inte att skapa två konton på samma mejl, men Crew kan hjälpa dig att ändra mejladress på dina konton i efterhand så att alla står på samma mejl om du så önskar. Om hemsidan säger att en mejladress är upptagen så kan du skapa ditt konto med hjälp av en påhittad mejl (t.ex: enmejl@numoori.se), så hjälper vi dig att byta mejl efteråt. Ditt konto aktiveras automatiskt, även om du använt en påhittad mejladress.

► Glöm inte att läsa sidans Regler.

► Du hittar information om Numoori som värld under "Om Numoori" i huvudmenyn. Där finns allt från information om sidans raser, till hur magiska krafter fungerar, hur världen ser ut, och mer.

► Om du har frågor eller vill ha hjälp så kan du läsa sidans FAQ (Vanliga frågor), eller kontakta Crew via forumet, PM eller sidans chatt.