Pågående Event
Senaste ämnen
» Vinterevent 2020
Bli medlem EmptyIdag på 00:29 av Admin

» Mellan natt och dag [Rök]
Bli medlem EmptyIgår på 23:28 av Lÿs

» Det vi inte ser [Karl Johan]
Bli medlem EmptyIgår på 22:22 av Blair

» Bonka bort allt [Bonk]
Bli medlem EmptyIgår på 21:40 av Aurora

» Det Skvallrande Hjärtat [P]
Bli medlem EmptyIgår på 21:29 av Luwa

» Med Handen i Kakburken [Öppet]
Bli medlem EmptyIgår på 21:11 av Solviva

» Små tabby-valpar
Bli medlem EmptyIgår på 21:05 av Malva

» En dödsängels hallucinationer [Ezekiel]
Bli medlem EmptyIgår på 16:59 av Ezekiel

» I takt med beskyddaren [Hassel]
Bli medlem EmptyIgår på 11:06 av Trian

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Vinterevent 2020
Bli medlem Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•*¨*•.¸¸.•*¨*•.¸¸.•*¨*•..


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdatering av Numooris Regler; Höstnyheter 2020
Bli medlem Emptysön 29 nov 2020, 23:49 av Admin

Hej allesammans!

2020 har varit ett år, minst sagt. Med många upp och nergångar, och en omvärld som stundvis varit allt annat än gästvänlig, så är det förståeligt att en stor del av sidans medlemmar, spelare såväl som Crew, haft ett inte så trevligt år som man kunnat önska. Vi hoppas att ni alla har det så bra ni kan där ute i höstmörkret, och att alla är friska och krya.Uppdatering av Reglerna

Efter en del …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliatesnumoori

numoori - Registreringsavtal


Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på detta forum uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvar för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Om du bryter mot detta kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och din internetleverantör kontaktas). Varje meddelandes IP-adress sparas för att stärka de här vilkoren. Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst, när som helst. Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distruberas till någon tredje part utan ditt samtycke. Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid intrångsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. Desssa cookies innehåller inte något av den information du skrivit in ovan, utan de används endast för att göra din användning av forumet bättre. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering (och för att skicka ett nytt lösenord till dig om du råkar glömma det).

Genom att klicka på Registrera nedan går du med på att bindas till dessa villkor.


OBS!
► Ditt kontonamn är din karaktärs namn. Du döper alltså kontot till det namn du vill att din rollspelskaraktär har. Om din karaktär heter Bob, så döper du ditt konto till Bob.

► Du skapar ett nytt konto för varje ny karaktär.

► Två konton kan inte ha samma namn. Om en annan karaktär/ett annat konto redan använder namnet Bob, så kan inte ditt konto också heta Bob.

► Ibland påstår hemsidan att ett namn är upptaget trots att det inte är det. Du kan då skapa kontot med en extra bokstav, symbol eller siffra efter namnet (t.ex: Bob1), och sedan kontakta oss ur Crew genom "Kontakta Crew" forumet, så hjälper vi dig att byta till rätt namn så snart vi kan.

► Detsamma gäller för mejladresser. Det går inte att skapa två konton på samma mejl, men Crew kan hjälpa dig att ändra mejladress på dina konton i efterhand så att alla står på samma mejl om du så önskar. Om hemsidan säger att en mejladress är upptagen så kan du skapa ditt konto med hjälp av en påhittad mejl (t.ex: enmejl@numoori.se), så hjälper vi dig att byta mejl efteråt. Ditt konto aktiveras automatiskt, även om du använt en påhittad mejladress.

► Glöm inte att läsa sidans Regler.

► Du hittar information om Numoori som värld under "Om Numoori" i huvudmenyn. Där finns allt från information om sidans raser, till hur magiska krafter fungerar, hur världen ser ut, och mer.

► Om du har frågor eller vill ha hjälp så kan du läsa sidans FAQ (Vanliga frågor), eller kontakta Crew via forumet, PM eller sidans chatt.