Pågående Event
Senaste ämnen
» VE20 | Hjärtat Kallar Dig [p]
Min mur EmptyIdag på 13:01 av Ökker

» VE20: Im not the kind of sick that you can fix [Duva]
Min mur Emptyons 15 sep 2021, 22:30 av Bambra

» Bildlotteri a la Skruk
Min mur Emptyons 15 sep 2021, 02:17 av Tilaqiia

» Tillbaka där det började [Lykoris]
Min mur Emptytis 14 sep 2021, 21:04 av Bambra

» [VE20] Bortsprungen
Min mur Emptytis 14 sep 2021, 20:07 av Laali

» Aldrig Ensam Igen[P]
Min mur Emptytis 14 sep 2021, 19:39 av Atheala

» Dicentra - Tidslinje
Min mur Emptytis 14 sep 2021, 19:24 av Dicentra

» Avlöjad [p]
Min mur Emptytis 14 sep 2021, 19:13 av Dicentra

» Ekot av regn i gamla salar [Sirocco]
Min mur Emptytis 14 sep 2021, 15:46 av Sirocco

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Viol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
Min mur Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Min mur Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

 Min mur

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Zephyr

Zephyr

Spelas av : Vic

Min mur Empty
InläggRubrik: Min mur   Min mur Emptytor 02 jul 2020, 17:52

Veckor. Ett par veckor och inget kändes fortfarande som det skulle. Zephyr blev inte kvitt tankarna. Kunde inte slappna av och hade förlorat mycket sömn det senaste. Och på vad? Saker han inte hade någon kontroll över. Saker som inte längre spelade någon roll. Vem visste hur länge det skulle dröja innan Qu agerade. Innan de hittade de ansvariga. Det här var en död Zephyr inte tänkte låta glömmas men hur än mycket han törstade efter hämnd så var han inte där psykiskt. Kanske var det därför han bestämt sig för ett ombyte. Det här funkade inte.
    Det var närmare kvällning när Zephyr samlade Sleazoid i utkanten av reviret. Ensam. Fler än så och pulsen lämnade ett öronbedövande brus i hans öron. Det gick inte. Han stod med ryggen mot sin far, blicken sökandes ut ur skogen. Otålig. "Jag ger mig av. Det kan hända att jag blir borta ett tag."
    Han vände sig om men tog till orda innan Sleazoid hade chans att avbryta honom. Han hade redan bestämt sig. "Oroa dig inte. Jag kommer fortskrida i Qus anda och uppdraget som givits mig, bara inte här." Det här var inget avsked. Qu skulle alltid vara hem för honom. Byoomi var vad han behövde en paus från. Det och den kvävande stämningen av sorg. Han orkade inte med den. Zephyr gav en kort paus, funderandes på uppdraget han fortfarande behövde upprätthålla.
     "Jag sammanstrålar med Achilles senare och rapporterar direkt till honom. Skulle det vara något av vikt ser jag till att ni blir underrättade." Han tvivlade dock. Sedan måntemplet hade mötena med Nephania blivit allt kortare. Det fanns inte mycket att säga. Inte som hon berättade i alla fall. Alla platser var i alla fall bättre än här.
    Med ansiktet klätt i ett oläsligt uttryck gav Zephyr sin far en slutgiltig nickning. "Ta hand om er", var det enda han kom på att säga. Ingen tvivel härjade hans samvete. Bara ren och skär lättnad när han i språng lämnade skogen bakom sig.

[Ensaminlägg.]
Till överst på sidan Gå ner
 
Min mur
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Byoomi-
Hoppa till: