Pågående Event
Senaste ämnen
» En skog av magi (Lumen)
 ~ Om Yanamore ~ EmptyIgår på 17:56 av Lumen

» Imorgon sveper en dimma in [Lev]
 ~ Om Yanamore ~ Emptytis 23 nov 2021, 23:31 av Lev

» [Avslutat] Namnbyte
 ~ Om Yanamore ~ Emptytis 23 nov 2021, 11:49 av Yargol

» Its on [P]
 ~ Om Yanamore ~ Emptysön 21 nov 2021, 14:31 av Matvei

» Önska dig något [Oberon]
 ~ Om Yanamore ~ Emptytor 18 nov 2021, 23:30 av Dimitrij

» Fåniga känslor [P]
 ~ Om Yanamore ~ Emptyons 17 nov 2021, 22:14 av Laali

» Vad hände sen? [Lev]
 ~ Om Yanamore ~ Emptyons 17 nov 2021, 19:05 av Lev

» VE20 | En Ny Start [P]
 ~ Om Yanamore ~ Emptyons 17 nov 2021, 18:51 av Lev

» I din skugga [Lev]
 ~ Om Yanamore ~ Emptymån 15 nov 2021, 21:23 av Lev

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Uppdatering av Änglar och Demoner; Sommarnyheter 2021
 ~ Om Yanamore ~ Emptymån 09 aug 2021, 23:38 av Yargol

God kväll alla glada!

2021 har skyndat förbi redan innan vi hunnit registrera att det ens är ett nytt år. Men, även om det känns som att det här året gått snabbt så har det också hunnit hända mycket på Numoori! Vi hoppas att ni alla har det bra nu när sommarens värsta värmeböljor förhoppningsvis släppt sitt grepp, och att alla fortfarande är friska och krya.Uppdatering av Änglar och Demoner: Aspekter!

En …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 8
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
 ~ Om Yanamore ~ Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
 

  ~ Om Yanamore ~

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
Admin
Admin


Spelas av : Crew

 ~ Om Yanamore ~ Empty
InläggRubrik: ~ Om Yanamore ~    ~ Om Yanamore ~ Emptyons 08 aug 2018, 18:35


Yanamore

Läs mer på platsens Wiki

Yanamore är ett större samhälle beläget i sydöstra Lövskogen, inom flocken Isil Anars revir. Platsen grundades av Isil Anar, och är en fristad för vandrare och behövande. Det är en välkomnande plats där det dagtid är liv och rörelse, med skratt, träning och sysslor, och nattetid lugnare med vila, öppna eldar och ibland lite sång. I Yanamore känner andra besökare och Isil Anars medlemmar snabbt igen nya eller förvirrade ansikten och hjälper gärna till om du har några frågor. Det finns alltid vatten att dricka och torkat kött och frukt att äta. En del vargar tar med sig större byten in på området för att dela.

Huvudområdet liknar till stor del en ruin, byggt av ljusa stenar, täckt av mossa och klätterväxter. Byggnaderna är låga och öppna, med upptrampade stigar och vägar mellan murarna och valven. För vila kommer du att hänvisas till de officiella sovplatserna för vandrare, vilka är fyrkantiga lyor av sten. Det går också bra att finna sig till rätta vart som helst i skogen runtom om man föredrar det. Det finns ett platt, nedtrampat träningsområde norrut på reviret som man gärna får använda, med reservation för Isil Anars träning. Är du troende eller bara söker lugn och ro kan du besöka något som i folkmun brukar kallas "Månkällan"; ett lummigt område sydöst om huvudområdet med flera mindre källor varav den största anses helig då månen under klara nätter syns centrerad i vattnets mitt. Dräktiga tikar brukar gräva ut en lya i närheten, då källorna är den lugnaste platsen i Yanamore. Under varma månader besöker eldflugorna nattetid. Floder och många mindre vattendrag rinner genom reviret och det är inte ovanligt att se vattenvargar från Shendu simma förbi.

Den enda platsen besökande vargar inte får beträda är "Kärnan", vilket är Isil Anars högkvarter. Det enda du kan se utifrån är en flera meter hög mur, upphöjd lite avsides i östra delen av ruinen. Flocken är generellt tystlåten om vad som händer innanför murarna och delar sällan med sig av information du inte kan få utanför. En besökande varg som blivit kvar länge och visat sig värdig kan däremot komma att bli erbjuden en plats i flocken, om denne så önskar

Grundat av:
Yanamore är grundat av, och styrs av flocken Isil Anar.

Invånare:
Vandrare från Numooris alla hörn besöker ofta Yanamore, såväl för vila som för att byteshandla med varandra. Flocken Isil Anar har sina boningar i samhällets kärna.

Känt för:
Kommer

Kända NPCer:
Kommer


Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Yanamore ~
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: NUMOORI ::: :: Lövskogen :: Yanamore-
Hoppa till: