Pågående Event
Senaste ämnen
» Skapandet av en Yeti [Lune]
Mod EmptyIgår på 12:01 pm av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Mod EmptyIgår på 10:17 am av Trian

» Its on [P]
Mod EmptyIgår på 12:19 am av Matvei

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
Mod Emptymån jan 18, 2021 7:47 pm av Lurlei

» På kollisionskurs
Mod Emptymån jan 18, 2021 7:30 pm av Lurlei

» Ingen återvändo
Mod Emptymån jan 18, 2021 6:48 pm av Lune

» Orosmoln [P]
Mod Emptymån jan 18, 2021 6:45 pm av Lune

» Moonmoon//Loony Lune
Mod Emptymån jan 18, 2021 6:24 pm av Lune

» Frustration
Mod Emptymån jan 18, 2021 8:39 am av Kian

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 7 gäster. :: 1 Bot

Matvei

Flest användare online samtidigt: 152, den mån nov 04, 2019 11:54 pm
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Mod Emptytor dec 10, 2020 3:57 pm av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Mod Emptytis dec 01, 2020 12:29 am av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Mod

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Tear
Död
Tear

Spelas av : Punkis | Död

Mod Empty
InläggRubrik: Mod   Mod Emptysön okt 15, 2017 10:10 pm

[Ensaminlägg]

Deras resa hade inte varit rak. Tear var glad över att ha Xihali med sig. De båda varginnorna hade blivit goda vänner under deras resa. Hon hade nog inte orkat fortsätta gå om det inte varit för Xihalis uppmuntrande ord i bakgrunden, hennes alltid närvarande och lugnande gestalt. Ända sedan Tear förlorat Blacks valpar hade det varit väldigt suddigt. Ibland försvann flera dagar, ibland flera veckor i taget, och det hon kom ihåg hade ett glas över sig, som om det inte var hennes minnen utan någon annans. Ibland fick hon tydliga minnesbilder som blixtrade för hennes inre. Umbras ansikte, Blacks leende, blod på marken, en mörk natthimmel, en vacker dal, Xihalis ansikte, en arg Xihali.
Den vita varginan hade blivit arg på Tear flera gånger, och med all rätt. I hennes svagaste stunder hade Tear envisats med att de skulle fortsätta leta efter Qu, precis som Black hade bett dem. I början hade Xihali varit väldigt lugn och bestämd, men till slut blev hon arg och mer eller mindre tvingade Tear att fortsätta hemåt och inte ut på något hopplöst uppdrag. Hon var oändligt tacksam för Xihalis välriktade ilska de gångerna hon faktiskt var klar i huvudet. Vem vet vad som hade kunnat hända om Xihali inte varit där och sett till att Tear inte vandrade över någon klippa i jakt på Qu?
Under de senaste veckorna hade hon haft fler och fler klara stunder och var nästan som vanligt igen. Hon hade insett att hennes mage hunnit bli stor igen. Det var inte långt kvar. Och det var inte långt hem heller.
Tear hade övertygat Xihali om att de inte skulle gå hem riktigt än. Hon vågade inte ta med sig valparna till Black. De var inte hans valpar och hon visste inte om han skulle acceptera dem eller inte. Hon ville inte utsätta dem för onödiga risker genom att ta hem dem. Trots att de hade varit ett misstag älskade hon dem väldigt, väldigt, mycket. Hon tänkte inte utsätta dem för något farligt så länge hon kunde.

Eldskogen var en en ny skog, det kändes på luften och träden hade inte nått sin fulla höjd ännu. Det var en bra skog för pånyttfödelse. Här kändes det som att det var okej att börja om, glömma sitt förflutna och bara vara den man var just nu. Det var en bra plats för valparna och den lilla lyan de lokaliserat passade dem perfekt, halvt gömd bakom ett tungt stenblock. Den var tillräckligt stor för att alla skulle få plats vid dåligt väder, och skogen runt omkring hade några unga ekar som kämpade sig upp genom den täta mattan av rankor som klättrade upp på de döda träden och täckte dem med gröna löv.
Till överst på sidan Gå ner
 
Mod
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: