Pågående Event
Senaste ämnen
» Äntligen hemma [P]
ZE] Något ont ibland oss EmptyIdag på 10:25 av Flippa

» [VE20] Musik för himlarna ovan [Öppet]
ZE] Något ont ibland oss EmptyIgår på 23:03 av Dew

» En sån där dejt [P]
ZE] Något ont ibland oss EmptyIgår på 22:47 av Dew

» Vålnaden i dina spår [Zaria]
ZE] Något ont ibland oss EmptyIgår på 21:57 av Lurlei

» Att göra [Öppet]
ZE] Något ont ibland oss EmptyIgår på 19:30 av Malva

» Frustration
ZE] Något ont ibland oss Emptytor 14 jan 2021, 19:03 av Assar

» Malva
ZE] Något ont ibland oss Emptytor 14 jan 2021, 16:05 av Malva

» Allt faller [Maksim]
ZE] Något ont ibland oss Emptytor 14 jan 2021, 15:51 av Malva

» [VE20] Där ljuset förde oss samman [P]
ZE] Något ont ibland oss Emptytor 14 jan 2021, 14:51 av Midir

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Flippa, Yargol

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
ZE] Något ont ibland oss Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
ZE] Något ont ibland oss Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 ZE] Något ont ibland oss

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Cillian
Utvandrad
avatar

Spelas av : Elsa | Utvandrad

ZE] Något ont ibland oss Empty
InläggRubrik: ZE] Något ont ibland oss   ZE] Något ont ibland oss Emptyons 27 jan 2016, 18:01

Ett fisksim skingrades hastigt när en grå varg simmade in emellan dem. Att hon var på jakt syntes tydligt, men dessvärre stod lyckan inte henne bi. Hur mycket Cillian än krängde och svängde, så lyckades hon inte fånga en endaste liten fisk. Med en suck och ett leende fick hon anse sig besegrad. Havstiken slog med sin långa fena och vände nosen mot Shendu.
   Veckan hade varit trevlig. Hennes nya bekantskaper hade lett till vidare upptäckter. Cillian och Tei hade letat i knappa fyrtio minuter innan de tillslut hittat ingången. Med spänning bubblandes i bröstet hade de simmat djupare in. De hade blivit besvikna. Allt som väntade dem var en öppen stendörr och ett tomt valv.
   De hade i alla fall kunnat skratta åt det. Ungefär samma tid hade dimman försvunnit. Det kändes underligt, tyckte hon. Precis som det hade varit underligt när dimman väl anlände, så hade hon vant sig vid dess närvaro. Det kändes nästan.. tomt utan den. Tanken fick henne att le snett. Dessvärre hade nya konstigheter följt. Vattnet kändes oljigt, sjuk. Nästan motvilligt tog hon in det i gälarna. Äckligt var det, och hon kunde inte förstå varför.
   Idag var hon på väg mot Shendu för att träffa sin far. Trots att de inte levde tillsammans längre, så tyckte hon om att träffa honom och berätta om sina äventyr. Han brukade hålla till i en liten grotta i utkanten, och det var ditåt hon ämnade.
   Det tog inte lång tid innan hon var framme. Som vanligt ropade hon först, för att se om han var hemma. Hennes far tyckte inte om när man gick in i hans hem när han jobbade, åtminstone inte innan han var redo att ta emot besök.
   Inget svar. Besviket plutade hon med läppen, men accepterade sitt nederlag. Just som hon svängt om, hördes ett ljud. Det lät som en blandning mellan en morrning, ett stön och något annat. Det var först nu som Cillian noterade den döda stanken som flöt emot henne i vågor. Hjärtat frös till is samtidigt som hon närmade sig öppningen.
   "Pappa?", ropade hon. Samma ljus mötte henne, men nu tydligare. Hon simmade vidare in i grottan. Synen hon möttes av fick magen att vända sig.
   Hennes far låg på stengolvet. Åtminstone hade det varit hennes far. Den gråa fällen var uppsliten. Blod färgade vattnet runt om hans kropp. Ett stort sår i buken fick inälvorna att långsamt flyta runt i vattnet. Cillian kunde inte vända bort blicken, utan flyttade den långsamt upp mot hans ansikte. Ena ögat var borta. Dragen var förvridna i ett aggressivt uttryck, utan reson. Hon förstod inte. Hur kunde han fortfarande vara vid liv? Varför luktade han död? Rädsla, blandat med ofattbar sorg fick henne att backa. Morrandes kom fadern på tass och följde klumpigt efter henne. Tårar lämnade hennes ögon men blandades genast med havet. Han gjorde ett utfall. Tänderna slog igen om hennes ena horn. Skräckslaget ryckte hon sig lös. Så fort hon kunde simmade hon därifrån. Bakom sig hörde hon skalet av honom skrika.
   Något hade förvandlat hennes enda familj till ett monster.
Till överst på sidan Gå ner
 
ZE] Något ont ibland oss
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Östkusten :: Shendu-
Hoppa till: