Pågående Event
Senaste ämnen
» I dina ögon himlaljus [Nomë]
Sundown [P] EmptyIdag på 12:13 av Nomë

» [VE20]Skulpterande snö[P]
Sundown [P] EmptyIgår på 15:36 av Poppel

» [Avslutat] Till dödslistan
Sundown [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:55 av Yargol

» [Avslutat] Titeländringar
Sundown [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» [Avslutat] Titlar
Sundown [P] Emptytor 21 jan 2021, 10:51 av Yargol

» Äntligen hemma [P]
Sundown [P] Emptytor 21 jan 2021, 00:33 av Flippa

» Utan mitt liv [Flippa]
Sundown [P] Emptytor 21 jan 2021, 00:13 av Flippa

» Skapandet av en Yeti [Lune]
Sundown [P] Emptytis 19 jan 2021, 12:01 av Trian

» Ett nervöst bakhåll [P]
Sundown [P] Emptytis 19 jan 2021, 10:17 av Trian

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 152, den mån 04 nov 2019, 23:54
Chatt
Heads up! Uppdatering av karaktärslistor och titlar
Sundown [P] Emptytor 10 dec 2020, 15:57 av Yargol

Hej allesammans!

Nu när Numoori äntligen tycks vakna upp lite igen efter årets långa dvala så passar vi i Crew på att se över medlemslistan och alla karaktärer och konton vi har på sidan. Vi har med detta upptäckt att där är väldigt många karaktärer och konton som i dagsläget saknar rätt titel eller någon form av notis om vad som hänt dem, och det gör därför just nu att det ser ut som att flera spelare …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Vinterevent 2020
Sundown [P] Emptytis 01 dec 2020, 00:29 av Admin

.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.

Mörker och stjärnklar natt bryts snart av ljus
Och plötsligt nu som förr
Med färger från en dröm
Så ser vi himlen åter dansa


.•¨*•.¸.•¨*•.¸.•¨*•.


Välkommen till vårt officiella vinterevent 2020 som är en direkt callback till norrskenseventet 2014.

Det vi fick bevittna då …


[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
 

 Sundown [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sundown [P]   Sundown [P] Emptysön 31 jul 2011, 11:59

[Paxat till Aamon! 8D]

Långsamt rörde sig honan framåt, solnedgången var vacker och den skiftade i många olika färger, från gul till röd och blå, mycket vackert. Hon såg sig omkring, lite uttråkad och hoppade från sten till sten uppe på en klippa, det var en aning kul i alla fall. Sedan hörde hon någon komma närmare, flockmedlem, hon behövde inte bekymmra sig över något, hon kände ju igen doften och sånt. När hon hoppade ner ifrån en stor sten till en liten sten gick det väldigt smidigt, hon är ju trotsallt jättesmidig, sedan lade hon sig ner på den lilla stenen, hon fick allt plats. Såg sig omkring och sedan lade huvudet på tassarna.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptysön 31 jul 2011, 18:01

Som vanligt var den svarta hanen på vandring vid solnedgången. Han gillade den, uppskattade alla de färger som flög över himlen i virvlande mönster. Det var en vacker syn, och det vackraste av allt var att naturen var den som skapade detta. Ingen magisk kraft, endast solen och himlen.
Hans tankar sökte sig som vanligt tillbaka till en gammal tid, en tid då det inte hade varit aktuellt att söka sig utanför detta område. En tid då hans älskade fortfarande hade levt. Men han hade följt sina instinkter, försökt äta deras avkomma. Och hon hade skyddat dem, som varje riktig moder gjorde. Och i raseri över att inte få sin vilja igenom hade han tagit hennes liv. Det hade aldrig varit hans mening, men det hade blivit så. Och nu kunde han inte göra annat än känna ånger.
Det enda han hade kvar efter henne var minnen och en dotter som var slående lik sin mor.
Det var därför han varje kväll vandrade på den klippiga stranden, samlade ihop minnena och drömde sig bort. Det kändes som att hon kunde vara nära i just detta ögonblick, då solen steg ned från himlen.
Mest troligt var det väl bara i hans fantasi hon var det.

En vind kom farande från havet och kastade en doft över honom.
Huvudet ryktes upp och med ens var han tillbaka i verkligheten. En ståtlig hane med stolt kroppshållning. Den blåa manen blåste i vinden, luggen hängde inte för hans ögon utan drogs även den med i blåsten. Och de blåa ögonen såg ut bland klipporna.
Och mycket snart fann hans blick en skepnad.
Liqüd.
En flockmedlem, en del av hans familj. Han kunde slappna av, det var ingen inkräktare. Ingen han behövde känna sig osäker på.
Det var bara Liqüd.
Stegen styrdes mot henne och mycket snart var han där.
"En vacker solnedgång, inte sant?"


[Skriver talet på svenska, men det är inte så noga i flockforumet. De talar ju hindi egentligen, men lättare såhär än att börja översätta ;p]
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptytor 04 aug 2011, 12:03

[Nej visst, det blir ju så jobbigt annars. D:]

Hennes huvud riktades ut emot havet, hon hade väldigt tråkigt, kul förut, men ja, nu var hon ju nästan helt ensam, bara en flockmedlem i närheten. Då hon hörde en röst och blicken riktades åt hållet, det var bara Aamon, han var snäll enligt henne och söt också, men då han kom satte hon sig upp och sänkte ner huvudet som en svag bugning. Hon ville inte komma utanför flocken för dåligt uppförande, åh nej, hon skulle allt visa stor respekt till Aamon, han var ju trotsallt ledaren.

Sedan höjde hon sitt huvud och tittade på honom, det var som om hon inte förstod hans ord, en sådan min hade hon i ansiktet, men såklart hon förstod, det gjorde hon alltid. "Javisst, den är helt .. underbar." Sade hon i nästintill en viskning, sedan vädrade hon, doft ifrån havet, en sådan underbar doft. Fiskmåsar flög över havet och dök då och då för att få tag i en fick, Liqüd studerade dom, otroliga djur, hon kunde ju inte själv flyga så hon förstod inte riktigt hur dom kunde det, men hon visste att man i så fall behövde vingar. Hon riktade blicken emot Aamon igen, hans blåa fins ögon och havsblåa man, den där svarta pälsen, allt matchade ihop.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptytor 04 aug 2011, 16:23

Det kanske var dumt av honom att söka sig hit, till stranden och havet. Med tanke på vad det påminde honom om. Men fortfarande kunde han inte hålla sig borta, det var så innerligt svårt. Det var nästan som om han ville uppleva smärtan, kanske för att han inte kunde bli av med skulden han kände. Kanske var det ett sätt för honom att plåga sig själv.
Men egentligen spelade det ingen roll, för hans minnen hemsökte honom nästan konstant. Plågade honom alltid.
Men samtidigt fick det honom att känna sig nära henne, och det var där han ville vara.
Nära henne...
Man kunde inte säga annat om Aamon än att han var en mycket speciell individ.

"Sannerligen," svarade han och såg mot Liqüd. Ett kort leende drog över hans läppar och sedan stannade han. Såg åter mot solen som sakta klättrade ner från himlavalvet.
Solnedgången...
Det var ett av naturens under, mer kunde inte sägas om saken.
Han vred huvudet mot den gråa honan som hade satt sig upp och han granskade henne med blicken. Hon var välkänd för hans ögon, han hade sett henne många gånger. Men aldrig riktigt talat mer ingående med henne.
"Vad gör du här ute?" frågade Aamon sedan samtidigt som han höll fast blicken på den henne.
Det var faktiskt något han undrade över, vad hon gjorde här ute. För han hade vandrat här ensam många gånger, och nästan aldrig stött på någon från flocken.
Men det var klart, han var väl knappast den enda som uppskattade ensamhet ibland.
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptytor 04 aug 2011, 18:24

Hon tittade sedan åter på solnedgången, den var så vacker, att solen och himlen kunde skapa detta var fantastiskt, men ändå var det något som fattades. Enligt Liqüd, månen. Men den kommer bara med natten, det visste hon allt, så hon fick vänta ett tag till på den, eller ja, mycket länge måste hon vänta.

Då Aamon talade igen, nickade hon, och sedan såg hon på vattnet, hon hoppade ner ifrån den lilla stenen och sprang snabbt ner till sanden, det kittlades mellan tårna. Sanden var så mjuk och len, hon förstod inte riktigt vad som gjorde att det kittlades, men kittlingarna var sköna, så hon gav ifrån sig ett litet skratt. Sedan förde hon med sig ett leende och såg på Aamon som återigen talade. "Vad jag gör här? Inget särskilt." Började hon och andades in och sedan ut. "Jag ville bara se solnedgången, den är så vacker. Och jag ville också få se månen idag, igen .." Sade hon som svar, nu mycket tydligare och hennes leende blev bredare, sedan tittade hon ner på sina tassar och leendet dog ut. Hon gick fram till Aamon och satte sig framför honom, även om han var söt så tyckte han säkert inte det samma, men hon brydde sig inte så mycket om det egentligen.

Solens sista strålar gjorde hennes vita päls nästan grå, och den ljusrosa manen blev något mörkare, likaså nosen och ögonen. Men dom lysande ljusrosa klorna lyste fortfarande i samma skimmrande färg av ljusrosa.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptyfre 05 aug 2011, 10:30

Han kunde inte klandra henne för hennes svar. Att se solnedgången fanns det verkligen inget fel i, med tanke på hur vacker den faktiskt var här vid havet. Att först se alla färger på himlen och sedan kunna skåda hur de reflekteras i vattnet varr en syn som inte kunde beskrivas. Den var tvungen att upplevas.
Och trots att Aamon hade upplevt den allt för många gånger kunde han inte låta bli att finna den lika vacker återigen. Nästan som denna skönhet var ny varje skymning.
"Det finns inget fel i det," svarade han och gav henne ett litet leende.
Liqüd hade han alltid uppfattat som en tik med mycket energi, nästan allt för mycket. Men aldrig hade det varit för mycket, aldrig hade han behövt säga åt henne eller be henne lugna sig, utan alltid låtit henne hållas. Han trodde att bet behövdes en sådan varg inom flocken, med tanke på hur lugna de flesta andra egentligen var.
"Även månen är vacker att beskåda, men själv har jag alltid föredragit solnedgången."
Blicken hade åter vänts mot horisonten och det var med ett stillsamt uttryck i ansiktet som han såg på det färgsprakande skådespel som utspelade sig där. Och han kunde inte låta bli att tänka över allt som fanns där att se, allt som fanns på andra sidan havet där solen gick ner.
Att ta sig dit skulle vara ett äventyr utan dess like.
Men också en omöjlighet, eftersom att havet var så gott som oändligt, och ingen kunde simma så långt. Verkligen ingen. Speciellt inte han, med tanke på att han besatt eldens krafter. Vatten var helt enkelt ingenting för honom.
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptyfre 05 aug 2011, 13:03

"Enligt mig är den också vackrare." Sade hon som ett kort svar, nu tittade hon på sina lysande klor, och sedan på Aamon's, det var normalt, dom är ju farligt glödande. Sedan såg hon på honom, blicken fastnade och hon kom på i sina tankar att alla andra i flocken var så lugna, själv ville hon vara igång, hon var energisk, hon älskade att röra på sig, och pötsligt gav hon ifrån sig en liten bubbla med vatten inuti, den sprack, och hon fortsatte med flera och flera. Efter en liten stund slutade hon och sprang omkring med dom, sedan gjorde hon en stor bubbla som skulle omfamna alla små, och hon försökte att i omhopp få in Aamon i bubblan, hon kom med, men tittade runt omkring sig, bubblan var inte så högt över marken, ganska lågt, 4 meter kanske. Sedan såg hon ut över vattnet, så underbart.

Solnedgången gav ifrån sig så fina färger, och hon älskade detta, men efter varje minut började solen att försvinna mer och mer. Liqüd ville nu se månen, och solen gick sakta ner ifrån hoisonten, 14 minuter senare var den borta och det hade blivit en aning mörkt, denna flygande upplevelse gjorde henne glad, varm inombords. Sedan gjorde hon små bubblor och kontrollerade dom nedåt så att den stora bubblan som hon befann sig i skulle landa, men då den landade så sprack den inte, pga av hennes skicklighet. Nu behövde hon bara glas, hon fick fram glas smidigt och gjorde sakta men säkert hål på bubblan, och plötsligt så sprack den. 'Poof.' Lät det. "Vad tyckte du? Jag gillade det." Sade Liqüd glatt och såg på Aamon, sedan såg hon på dom små bubblorna som hon lät vara kvar, blicken vreds sedan emot något stort och vitt, månen, man kunde se en liten bit av den, underbart. "Så .. vilka ranger fick dom andra? Och vad får jag?" Frågade Liqüd frågsamt och nyfiket på samma gång, hon hoppades på något kreativt och bra, något med rörelse och stark upplevelse helt enkelt.

[När Liqüd frågar "Vad tyckte du?", så menade jag inte att han följde med eller ej, det bestämmer du själv, hon bara sade det beroende på om det var skickligt och han stod på marken, eller om han följde med och tyckte att det var vackert, ja .. vad som helst typ. x) Bara så att du vet det. (:]
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptyfre 05 aug 2011, 22:44

[Okaj, då vet jag ;D]

Han granskade henne då hon utövade sina krafter, fann dem aningen fascinerande. Hur hon svävade upp från marken i sin bubbla. Hur lätt och fridfullt det såg ut, som om hon levde i en helt annan värld. Undrade hur det egentligen var att flyga. Men inom sig var han glad att han själv fortfarande hade tassarna på marken. Han tillhörde varken vatten eller vind, de var två element han höll sig undan på de flesta sätt han kunde. Bäst trivdes han på stadig mark och då han fick använda sina eldtalanger. Det var en del av vem han var.
Speciellt den blåa elden, lika lysande som hans svans, man och klor. Klorna som glödde svagt i mörkret som hade falltit över världen. Aamon hade inte varit helt medveten om det men medan han hade studerat Liqüd så hade månen trätt fram på himlen och tagit solens plats.
Så kom ännu en natt.
Blicken vändes åter mot havet, mot horisonten där månen sakta hade börjat stiga. Och när hon väl talade igen vred han inte bort blicken från månen.
"Sannerligen fascinerande egenskaper du besitter, Liqüd. Och du vet även hur man behärskar dem."
Det gjorde hon, Aamon hade alltid tyckt att hon var skicklig på att hantera sina krafter. Nästan bättre än honom själv. Visst var även han skicklig, han hade levt med det i hela sitt liv. Kunde behärska både elden och helandet utan några problem. Dock gjorde det faktumet att han hade eld som primär kraft hans utövande av sina förmågor en aning hetsigt och våldsamt. Liqüd hade mer känsla i det hela, vilket han ibland önskade att han själv hade.
Men man kunde inte få allt i denna värld.
Tankarna slets till ett helt annat ämne när hon åter talade. Just det, rangerna.
En svag suck undslapp honom då han kom att tänka på det. Han var inte riktigt säker på vad han skulle tro om allt detta. Att det var hans ansvar att organisera flocken efter det som krävdes av honom. Att han måste ge dem positioner, ranger. Det var svårt. Hur skulle han kunna göra det?
"Jag har inte riktigt bestämt mig ännu... Vad skulle du vilja vara?"
Han hade vänt blicken emot henne och ett svagt leende kunde skymtas på hans läppar. Ett vänligt leende, ett varmt leende.
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptyons 10 aug 2011, 19:28

Blicken hölls emot månen och då Aamon svarade på hennes fråga vreds hennes blick emot honom, hon log och hennes ögon glittrade av glädje, sannerligen kunde hon behärsa dom väl, och likaså Aamon. "Man tackar." Sade hon och bugade som alltid för att vara trevlig, hon vädrade igen för att veta om det fanns någon mer här, nej, ingen alls, i så fall långt borta i reviret. Det var bara hon och Aamon, i denna vackra underbara natt, hon var lycklig över att vara medlem här, hon trivdes så bra, bara om hon kunde få stanna i hela livet ut, hoppfullt nog hoppas hon det.

Då Aamon besvarade hennes andra fråga med en fråga hörde hon upp och vände blicken emot vattnet, efter en liten stunds tänkande visste hon fortfarande inte vad hon ville vara, eller jo egentligen så visste hon, men det var inte så säkert att Aamon ville det. *Alfahona ..* Tänkte hon i sitt huvud, hennes glada leende blev nu istället till något sorgset, och ögonens glittrande förlorades och dom blev tårögda. Han ville säkert inget av det hon ville, inget. Hon fällde en tår och fick tillbaka det hon hade innan, hon ville inte gråta inför honom, det verkade så, konstigt. Men så kom hon på, att ifall han inte ville att hon skulle bli Alfa, så visste hon nu det rätta. "Jag vill väldigt gärna bära rangen Stridslärare, om det är något du godkänner?" Svarade hon nästan viskande, hon vände blicken ner i marken och Stridslärare innebär också krigare vilket hon tycker är väldigt energiskt, som hon då älskar. Så mycket rörelse, man får ju lära andra hur dom ska strida och inte strida, till och med får man lära det till valpar, och ifall krig, blir det också energiskt.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptylör 13 aug 2011, 21:59

Han kunde märka en sinnesförändring hos henne då han ställde sin fråga. Inte för att han hade någon sorts telepatiska krafter, inte heller för att han såg något särskilt tecken hos honan. Det var mer som en aning, en inre känsla som han själv skapade.
Så han lät bli att fråga om det, eftersom han mest troligt hade fel också.
Hans inre känslor hade ingenting med hur hennes sinnesstämning var att göra. Det var absurt, han kunde omöjligt göra avgöra hur hon mådde. Åtminstone inte efter sina egna aningar.
Så Aamon sköt undan tanken.

Lika fort som han hade gjort det så drevs hans tankar bort, hade inte behövt tvinga dem. Det var med en fundersam blick som han granskade Liqüd. Direkt hon hade nämt den position hon ville ha så hade hans tankar ryckts till ämnet.
Han kunde helt enkelt inte tänka sig att det var det hon önskade.
Visst var hon energisk, och visst kunde hon ta hand om sig själv, men... Han kunde inte se den ljusa honan som en varg som lärde andra hur de skulle strida för att på bästa sätt kunna ta död på andra. Det var helt enkelt en omöjlighet i hans huvud, bilden gick inte att frammana.
- Stridsledare?
Sade han en aning dumt samtidigt som den blåa blicken inte kunde slitas från Liqüd. Han hade aldrig anat det.
Men sedan samlade han sig nog mycket för att fortsätta tala.
- Ta nu inte detta på fel sätt, Liqüd, men... För att vara det måste man kunna strida, ganska bra också. Och jag har aldrig sett dig strida... Någonsin. Så jag vet inte...
Man kunde höra en vag tvekan i Aamons röst då han talade. Och sanningen var den att han tvekade också. Ifall han gav Liqüd den positionen så skulle alla lära sig att strida av henne, mer eller mindre. Och då han inte visste hur hon kunde strida var det självklart att det gjorde honom osäker.
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptytis 16 aug 2011, 22:02

Hennes 'ögonbryn' blev arga, och hennes blick fylld av arghet då Aamon sade 'stridslärare', det verkade som om han tyckte det var konstigt, fast hon gillade ju inte heller att döda andra, hon vill se deras glädje. Så hon ryckte bort tankarna och hennes ansikte slappnade av, sedan blundade hon för att bara lyssna på Aamon. "Jag förstår dig precis .. men .." Sade hon och blundade hårt innan hon öppnade ögonlocken och tittade på honom, sedan fortsatte hon. "Då vill jag bli .. al .." Hon avbröt sig själv då hon höll på att säga 'alfa', det kunde hon inte göra. Så hon ville visa honom på något sätt den andra rangen hon ville ha, men hur? Det skulle aldrig gå. *Spion, medel rang, högst rang av alla jägare och den enda spionen. Det skulle jag vilja bli, och då jag har mina bubblor till spion, så passar det verkligen.* Tänkte hon.

Efter en stund tittade Liqüd på havet, hennes tanke på rangen och att det var vackert kunde inte slitas ifrån henne. Månen, hon älskade månen, så vacker som solen. Hon vände blicken emot Aamon och såg själva månen i honom, själv var hon solen som gjorde flocken till en balans, likaså Aamon. Hon ska fråga honom en dag ifall dom kan få bli partners, men innan dess, kommer det säkert inte att hända. Liqüd kommer gå ensam med sin tanke och ruttna ännu mer för varje år, även om hon ser väldigt ung ut. *Jag gillar dig Aamon ..* Tänkte hon med varmt hjärta. Men nu stod hon inte ut mer, att det kunde bli flera år senare, hon ville stå på hans sida nu. Hon orkade inte vänta mer, nu fick det hända. "Jo, jag skulle vilja bli spion, men ändå inte .. nej, jag vill inte vara spion! Jag vill vara hos .. dig .." Det första skrek hon ut, hon ville inte, men ändå ville vara spion. Det andra sade hon lugnt med kärlek och omsorg, han skulle säkert tacka nej, och hon fick aggressiviteten i sitt huvud, men på utsidan tårögda ögon, och hon försökte att få bort det, så hon blundade, men ögonen började att forsa ner på hennes kinder. Hon hade avslöjat att hon ville stå vid Aamon's sida, hon skämdes så. Så hon sprang till en stor sten fem meter bort och gömde sig bakom den, sedan lade hon sig ner med tassarna över huvudet och grät ännu mer. Under tiden lyssnade öronen för att höra något ljud, men snyftigarna och brusandet från havet gjorde det lite svårt att höra.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptysön 28 aug 2011, 20:18

Han lyssnade till hennes ord med samma lugna ansiktsuttryck som alltid. Han kunde förstå om hon kände ilska eller blev upprörd, men han ansåg att som ledare måste han ändå ställa frågan. Detta var viktigt, ifall han skulle dela ut rangerna så måste han vara på det säkra att han gav dem till rätt varg.
Däremot hade han inte väntat sig det som kom härnäst.
Det lugna uttrycket i ansiktet förbyttes mot ett chockat och förvirrat när Liqüd reagerade som hon gjorde. Till en början hade han inte trott att hon menade det hon gjorde, utan att det endast hade varit att hon ville vara en del av flocken. Och det var hon, det hade han varit på väg att säga henne. Men han hade aldrig hunnit innan hon rusade sin väg med tårar rinnandes nedför kinderna.
Aamon förmådde inte röra sig.
En aning dumt satt han kvar på sin plats och såg efter henne. Försökte samla tankarna, förstå vad hon verkligen hade sagt. Hon kunde ju inte menat annat än...
Partners.
Hon ville bli alfahona, eller rättare sagt, hon ville bli det Riia en gång var för honom. Det Riia fortfarande var.

Stillsamt reste han sig upp och med något tunga steg vandrade han efter henne.
"Liqüd..."
Aamon rundade stenen, satte sig sedan ned. Han höll ett avstånd till henne, som för att ge henne eget utrymme. Han ville inte tränga sig på även om han visste att det nog inte skulle vara något henne emot. Men det kändes bättre att hålla sig lite på avstånd, just för att han aldrig hade varit bra på att trösta de som behövde det.
"Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är ledsen, men... Riia är den enda för mig. Jag kan inte ta någon annan till mig på det sättet innan jag har kommit över henne."
Han hoppades innerligt att hon skulle förstå. Visst tyckte han om henne, älskade henne. Men endast som en medlem av flocken, en syster.
Men än så var det inte.
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptyons 31 aug 2011, 17:35

"Förlåt mig, jag är så dum, jag tänkte aldrig på Riia, och jag är dum i mitt egna huvud, Jag tror att jag lever i min egna lilla bubbla, jag tror att allt ska bli ett ja, eller ett nej, jag tror så mycket, men jag fattar inte vad som kommer därnäst .." Sade hon och snyftade vidare, hon skulle aldrig säga det där igen, hon skulle bara vara tyst och respektera Aamon, tårarna plötsligt försvann och hon såg sig om, den var inte Aamon som gjorde att det slutade, så vad hände? Inget, hennes känslor bara ändrades då och då, hon bara tittade på Aamon, kärleks känslorna för honom hade nu runnit av henne, dom försvann med tårarna, och hon bara tittade. Men vände sig sedan om med hela kroppen för att säga något viktigt. "Jag vill bli spion." Sade hon, och tittade nu på Aamon med en blick som var precis som varje annans medlems, hennes känslor var ju borta. Men hon älskade honom som ledare ändå, som en bror.

Sedan bugade hon och såg ner i marken. "Liqüd, Liqüd .. vart kommer det namnet ifrån?" Frågade hon honom med en snäll blick, hon hoppades på svar, och Aamon var säkert förbluffad över känslor förändringen, han hängde säkert inte med i svängarna.
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptyfre 02 sep 2011, 10:12

Han svarade henne inte då hon sade att hon var dum som levde i sin egna lilla bubbla och trodde att allting skulle bli som hon ville ha det. Han kunde inte förmå sig att svara, visste inte vad han skulle säga henne. Han kunde knappt förstå att detta just hade hänt, att han hade fått erbjudandet om att ha henne som partner.
Att hon hade sådana känslor för honom hade Aamon aldrig kunnat ana.
Men han hade svarat henne med ett avvisande, om än ett snällt och förståeligt. Han menade inte att vara elak och han var glad att Liqüd inte verkade reagera allt för mycket på det han sade. När hon återigen skiftade humör som från ingenstans kände han att han hade sagt rätt saker åt henne.

"Spion..." sade han sedan med en utdragen röst. Han funderade över det hela, funderade över ifall Liqüd var en varg som skulle komma att passa vid den positionen. Och slutligen nickade han emot henne.
"För att vara spion krävs smidighet och diskretion. Du kommer kanske bli ombedd att ta reda på saker om vargar du håller kära, eller göra saker som du inte vill. Men jag antar att du är medveten om vad positionen innebär. Och ifall du verkligen vill bli spion så ser jag ingen anledning att inte låta dig bli det."
Han tystnade och log smått emot henne. Nu hade han gett henne en plats i flocken, och det kändes väldigt bra faktiskt.
Han hade gett henne en uppgift. Och han hoppades att den hade gjort henne glad.
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptylör 03 sep 2011, 12:28

Hon såg på Aamon, och log då han nickade till hennes fråga om rang. Hon blev glad och bara log, hennes leende försvann inte, och tillslut sade hon.
"Tack så mycket. Jag har vad som krävs, jag kan det där, och ja, kanske ibland kommer jag ju inte vilja allt, men måste så måste man!" Svarade hon glatt med leendet kvar på sina läppar.

Sedan valde hon att gå sin egna väg, hon skulle nu lämna honom för att gå och jaga.
"Förlåt mig, men .. får jag gå och jaga nu? Jag är lite hungrig." Sade hon och gick åt sidan ett steg, hon väntade på ett nickande eller svar ifrån Aamon, leendet var ännu kvar, hon hade inte varit så här glad på länge, hon hade äntligen fått en position.

[En liten fråga, kan du skriva/lägga till Liqüd på Spion? ]
Till överst på sidan Gå ner
Aamon
Död
Aamon

Spelas av : Emmsa | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptytor 08 sep 2011, 17:05

Aamon nickade emot henne och även ett svagt leende drog över hans läppar. Det kändes faktiskt bra, att kunna göra andra glada. Det var egentligen också allt han ville, att hans grupp med vargar skulle vara trygga och därmed även lyckliga. Det handlade om hans familj, han ville göra allt för dem. Och att Liqüd nu verkade uppskatta det som sade gjorde även honom glad.
"Jag litar på det," sade han som svar. Aamon tvivlade inte på att Liqüd skulle följa hans ord, vad han än bad henne om. Hon var en kär vän, han skulle aldrig be henne om någonting som hon inte ville göra ifall det inte var nödvändigt. Och då trodde han nog att hon skulle förstå.
"Visst, du är fri att gå. Jag ska ändå fortsätta ägna mig åt mina egna tankar och havet. Jag önskar dig en lycklig jakt."
Så satt han sig ned och lät blicken glida bort mot vågorna igen.

[Kort, dåligt, men är död. Och JA, det ska jag göra nu 8D]
Till överst på sidan Gå ner
Liqüd
Död
Liqüd

Spelas av : Bönan/Alice | Död

Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Emptylör 10 sep 2011, 12:17

[Det var ju bra skrivet av dig. :3 Åh vad bra att du skriver upp det! ;D * = stavning?]

Hon såg på honom med luggen för ögonen som en *shnauser men kan ändå se, han svarade två bra svar hon tänkte på dom, väldigt bra, och han lyckade henne till en god jakt. Och då bugade hon och nickade snällt, sedan bar det iväg och hon trollade fram en bubbla som hon svävade iväg i. Leendet var ännu kvar ..

AVSLUTAT!
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Sundown [P] Empty
InläggRubrik: Sv: Sundown [P]   Sundown [P] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Sundown [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Västra Bergen-
Hoppa till: