HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ärr och spegelbilder [Mercedes]
Förvirring (Aliital) EmptyIgår på 22:54 av Ronia

» [SLan] Återvändandet
Förvirring (Aliital) Emptytor 19 sep 2019, 16:41 av Locura

» Erbjudandet
Förvirring (Aliital) Emptytor 19 sep 2019, 16:24 av Locura

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Förvirring (Aliital) Emptyons 18 sep 2019, 12:01 av Even

» Karaktärers spellistor
Förvirring (Aliital) Emptytis 17 sep 2019, 20:38 av Aurora

» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Förvirring (Aliital) Emptytis 17 sep 2019, 00:32 av Ronia

» Under pausen (öppet)
Förvirring (Aliital) Emptysön 15 sep 2019, 16:11 av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Förvirring (Aliital) Emptysön 15 sep 2019, 11:18 av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Förvirring (Aliital) Emptylör 14 sep 2019, 23:01 av Even

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 1 gäst.

Viol

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Förvirring (Aliital) Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Förvirring (Aliital) Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Förvirring (Aliital)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Arashi

Arashi

Spelas av : Loco

Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Emptysön 11 aug 2019, 17:34

Det hade gått en stund sedan Arashi stött på den stora ärrade hanen. Hon var förvirrad då hon sakta rörde sig fram mellan olika försäljare och vargar av alla möjliga slag. Dom flera såg på henne med avsmak. Trodde den unga tiken var berusad då hon hade svårt att gå rakt. Hon snubblade till och råkade stöta till en varg. "Se dig för" Fräste vargen innan han gick vidare. Arashi reagerade knappt på vad som hände runt henne. Hon vist knappt vart hon var. 

Hon nådde till slut grönområdet och sökte sig till ett träd där det var lugnare. Få vargar vistades under träden då de antigen tränade, handlade eller var inne och såg på striderna som utspelade sig inne i arenan. Arashi sjönk ner i gräset och försökte återfå fattningen. Försökte förstå vad som egentligen hänt. Muskler och strupe värkte men de höll sakta på att ge med sig. Det var var i hennes sinne det var kaos. Hon var ensam. Ingen hånade röst, ingen kamp om kontroll. med slutna ögon och huvudet vilande på sina tassar så försökte hon återfå lite mer kraft.

(Pax till Allital)
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Sv: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Emptylör 17 aug 2019, 22:38

Aliital kände hur huvudet bultade, hon var fortfarande påverkad men inte allt för onykter. Vatten och mat hade hjälpt massor. Den blåa tiken började röra sig mot utkanten av området för att finna lugn och ro, hon behövde få vila huvudet från allt som varit. Alii plockade med sig lite frukt i en väska för att kunna avnjuta på sidan av hon hade sett ett lämpligt träd på vägen in till Skuggfall som hon hade tänkt ut som kandidat till att hålla henne sällskap. Det var så mycket socialt hon kände att hon ville ha just nu. Tyvärr verkade inte Aliis vision på sällskap och verkligheten stämma överrens. Under trädet låg där en flerfärgad, mycket bekant varg... åh nej.. Alii var så pass nära att hon uppenbart måste ha sett den andre så hon ville inte bara gå därifrån. Det senaste mötet hade inte den andre varit särskilt trevlig, Alii tänkte fortfarande på Chi och sorgsen kom rinnande över henne igen.. inte gråta... inte gråta... inte gråta... Hon stod och vägde vad hon skulle göra, men beslutade sig för att den andre behövde sig en upplysning. Det nyfunna modet måste helt klart komma från vinet, för Alii kände inte igen sig själv??
Till överst på sidan Gå ner
Arashi

Arashi

Spelas av : Loco

Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Sv: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Emptylör 17 aug 2019, 23:14

Då steg närmade dig den plats Arashi befann sig på kunde hon inte låta bli och öppna ögonen. De svarta ögonen föll på en gestalt hon kände igen. Sakta höjde hon huvudet och mötte tiken olikfärgade ögon. Hon såg ner på sina tassar innan hon suckade tungt och tog dig stelt upp i sittande ställning. Åter föll ögonen på den andra tiken. Hon var så trött men tydligen ville denna tik henne något så hon fick acceptera att hon inte skulle få vila ner för stunden. En liten fläck med torkat blod syntes på sidan av halsen.

Innan den andra började tala öppnade hon munnen och talade med en hes och ansträngd röst. "Du var Chis vän" De svarta ögonen såg in i de olika ögonen. Hennes svarta ögon var svåra att läsa av då färgen gjorde det mycket svårt att läsa av hennes känslor. Dock var det uppenbart att hon var utmattad. Dock har hon fått lite mer kontroll på sig trots att kaos ännu rådde i hennes inre.
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Sv: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Emptymån 19 aug 2019, 18:13

Med nyfunnet mod fortsatte hon fram mot den främmande, i sitt huvud gick hon igenom ord för ord vad hon skulle säga till denne uppnosiga saken. Hur hade hon mage att stövla fram och i fråga sätta hennes och Chis relation och sedan bara lämna när hon uppenbart såg hur ledsen och uppriven Alii varit?! Alii bromsade upp sig själv vid åsynen av att tiken såg helt slut ut? Hade hon varit med och slagits eller hade hon gjort något annat som tagit slut på alla hennes krafter? Orden som rann ur den andra var tröga och lät nästan som om hon talade genom pälsen. " Ja... " svarade Alii lite förvånat, hon hade räknat med att bli utskälld.
Till överst på sidan Gå ner
Arashi

Arashi

Spelas av : Loco

Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Sv: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Emptymån 19 aug 2019, 19:04

iken verkade inte vara beredd på frågan utan svarade med en förvånad röst. De svarta ögonen var fäst vid de udda ögonen. Hon klippte lite med öronen. "Var ni vänner länge" Rösten lika hes men inte lika tom och kall. Hon var nyfiken ändå på hur hennes morfar varit utanför flocken. Att han hade en vän som verkade vara en godhjärtad tik.

(Du bestämmer hur länge dom var vänner men kan tänka mig att det gått en tid sedan de möttes)


(och ursäkta för kort svar men nog väldigt dåligt just nu efter ett samtal med en allt annat är förstående läkare) 
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Sv: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Emptylör 24 aug 2019, 22:33

Alii lät sina tankar studsa genom huvudet och hon försökte reda ut vad hennes nästa svar skulle bli, om tiken skulle komma med fler påhopp eller om hon skulle fortsätta på samma nivå som hon just påbörjat? Frågan om hon och Chi varit vänner länge? Alii funderade på vad hon skulle svara hur länge hade dom varit vänner? " Vi... har varit vänner ett tag. Jag mötte Chi för ett par veckor sedan... kanske är någon månad... jag har tappat tiden. " Alii suckade sorgset och tog mötte den svarta blicken med en tom och sorgsen uppsyn. " Vad... varför undrar du? " Alii tänkte på den otrevliga tonen tiken haft till en början, vad hade ändrats?
Till överst på sidan Gå ner
Arashi

Arashi

Spelas av : Loco

Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Sv: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Emptyons 28 aug 2019, 12:42

Tiken verkade vara en god vän med Chi även om de inte varit vänner så länge. Detta förvirrade Arashi för hon hade bara den bild av Chi som en hård erfaren stridskämpe som inte lät någon komma honom lära inpå livet. Hennes tanke gick till sig själv. Han hade ju ändå på något sätt tagit sig an henne då de båda valde att lämna TBB. 

Tikens fråga kom då varför hon undrade. De svarta ögonen mötte de udda. Hon var en märklig tik denna vän till Chi. "Jag..." Hon tvekade lite. "Jag undrar hurdan han var utanför flocken." Huvudet tippades lite på sned och hon kände att tala inte gjorde rösten bättre men hon ville veta. "I flocken var en en hård och kall varg. Inte ens sin dotter eller hennes valpar verkade betyda något för honom" Tanken föll på hennes mor och hennes far. Kusiner. Huvudet dunkade mer och hon kunde känna hur frambenen började darra smått. Hon kände av vad den stora ljusa hanen gjort och förvirringen i hennes sinne efter att Envidia slitit sig lös var påtaglig och hon kunde inte tänka klart. Blicken föll på hennes egna ljusa tassar och i förvirringen sade hon lite tyst och tanklöst för sig själv. "Kanske var morfars sätt att agera i flocken bara ett spel" Hon kunde inte få grepp om honom men lite föll på plats. Han hade inte övergivit henne även om han varit hård och tvär mot henne som han varit i flocken.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Förvirring (Aliital) Empty
InläggRubrik: Sv: Förvirring (Aliital)   Förvirring (Aliital) Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Förvirring (Aliital)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Skuggfall-
Hoppa till: