HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Norr om floden [Isil Anar]
Idag på 8:34 pm av Rien

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
Idag på 8:22 pm av Varya

» Falska profeter [Wunjo]
Idag på 8:08 pm av Varya

» Bergens krav [Leutwin]
Idag på 6:39 pm av Leutwin

» Min färg [Ezekiel]
Idag på 6:23 pm av Ezekiel

» Lost, but not quite alone [Aliital]
Idag på 3:53 am av Leutwin

» Varya
Idag på 1:21 am av Varya

» Halv-spontana valpar (Kin)
Igår på 9:20 pm av Alin

» Släpp in ljuset [P]
Igår på 7:18 pm av Ezekiel

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Kolzak, Rien, Ronia, Silas, Varya

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis jan 08, 2019 9:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån jan 07, 2019 10:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Lost, but not quite alone [Aliital]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Leutwin
Konspirationens Förklädde Mästare
avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: Lost, but not quite alone [Aliital]   mån mar 11, 2019 12:16 am

Den stora, turkosgröna drakargen fann sig sittandes bland roserna med ögonen stängda och ett lungt ansiktsuttryck vilade på hans ansikte medans doften av roserna steg runt omkring honom. För ett litet tag så fanns det inga konspirationsteorier som flög runt i huvudet på honom och istället för den eviga viljan att upptäcka allt så fann han sig dragen till doften. Att han aldrig tidigare funnit denna plats var en ren skam.
"I almost didn't believe it was you. Sitting so still." Hörde han en road röst. Det tog ett par sekunder innan han uppfattade att det inte var i hans huvud han hörde rösten utan att den lilla Silannin som följt med så länge på hans resa. Han log stort.
"Took you long enough." Skrockade han tyst utan att öppna ögonen.
"Doesn't seem like you're in such a hurry." Svarade hon retsamt medan hon hoverade i samma höjd som hans huvud. Han slog försiktigt till med svansen och skakade på de stora skinnvingarna.
"I think I could live here." Sade han tillslut till henne efter en längre tystnad.
"Now I'm sure it's not the Leutwin I know. I doubt he could live anywhere."
"That sounds like a theory I could come up with." Skrockade han och öppnade de gröna ögonen för att titta på vännen. "If you want us to leave then leave we shall." Svarade han med ett leende. De hade trots att teorier att reda ut och svar att få tag på. De kunde inte sitta bland roserna för resten av sina liv.


[Paxat till Aliital]
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

InläggRubrik: Sv: Lost, but not quite alone [Aliital]   mån mar 11, 2019 6:07 pm

Aliital tog ett smygande steg framåt, hon jagade eldsflugor som så många nätter förr. Hon kröp ihop för att ta sats och skjuta ifrån med sina bakben, avstampet var precist och hon slog igen munnen över ett par eldflugor som lyste. Hon fnittrade för sig själv när hon började flina och såg hur det lyste ur hennes mun, irriterat surrade dom små flugorna i hennes gom och hon öppnade den skrattandes. Skrattet var rent och klingade vackert i mörkret, tatueringarna på hennes kropp lyste svagt i det lilla månljus som tittade fram. Dom två färgade ögonen följde vaksamt ett par flugor som surrade in i ett buskage, hon kilade smidigt efter och stannade precis utanför busken. Hon lyssnade plötsligt spänt när hon hörde en röst längre fram, vem kunde det vara? Hon kikade upp över buskens kant och såg en turkosgrön fakarg sittandes mitt bland buskarna. Hon stelnade till och höll andan, hade han hört henne? Dom blå tassarna tog ett par försiktiga steg framåt och smidigt rundade hon busken.
-"H-Haloo.." Orden kom osäkert ur hennes mun, hade hon gjort bort sig nu? Främlingen verkade på väg därifrån?
Till överst på sidan Gå ner
Leutwin
Konspirationens Förklädde Mästare
avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Lost, but not quite alone [Aliital]   mån mar 11, 2019 8:59 pm

H-Haloo..


Leutwin drog snabbt runt huvudet och sökte med den gröna blicken. Även Etina, hans lilla kompanion vände sig om i luften då även hon hört rösten medans Leutwin drog på sig ett brett leende. Etina varnade honom tyst om att inte vara konstig innan hon landade på en trädgren, tillräckligt nära för att inte behöva ropa i fall hon hade något att säga. I vanliga fall var det inget problem tack vare hennes telekensis som gjorde att de två kunde höra varandra över ett långt avstånd.
"Hallå där." Svarade han med en djup stämma. Den stora, pälslösa svansen slog försiktigt till bakom honom och han skakade lungt till med vingarna för att lägga dem tillrätta innan han satte sig ner bland rosorna. "Jag är Leutwin. Det där är Etina." Han rykte lätt på huvudet på den hängade trädgrenen.  "Men vem är du tro?" Han talade fortfarande med ett leende på läpparna som fick honom att inte se helt normal ut.
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

InläggRubrik: Sv: Lost, but not quite alone [Aliital]   ons mar 13, 2019 6:54 pm

Aliital såg lite blygt på honom, hon hoppades han inte hört hennes uppenbara lek och trodde hon var en fjant. Alii var ingen fjant, hon hade barnasinnet nära men hon var ingen tönt. När deras blickar möttes log hon lite trevande och hans stämma var rejäl. Hon blev lite förvånad även om hon inte väntat sig en liten nätt stämma men att han hade en sådan stämma var inte vad hon väntat sig, den var nästan mäktig. Dom två färgade ögonen såg fascinerat på hans hud, på hans fjälliga svans och hon gapade lite svagt men lyckades hindra den från att droppa i golvet. Vingar. Vad var det med henne och vingar? Hon hänfördes av dom och ville bara springa fram och smeka dom, hon valde dock att hålla dom tankarna hårt för sig själv - han skulle säkert skratta ihjäl sig om hon sa det högt. Alii såg på Leutwin och sedan upp i trädet, hon nickade sakta och försökte hålla tonen stadig när hon pratade.
-" H-h..Hej. Jag är Aliital, men kallas Alii. " Hon tog några korta steg framåt, nästan trippade mot honom.
-" Vad gör ni här? " Frågade hon mjukt.
Till överst på sidan Gå ner
Leutwin
Konspirationens Förklädde Mästare
avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Lost, but not quite alone [Aliital]   tor mar 21, 2019 5:47 pm

H-h..Hej. Jag är Aliital, men kallas Alii.
Vad gör ni här?


Han måste ha stirrat i tystnad lite för länge för han kunde höra något som liknande ett par menande hostande och insåg att det var Etina's sätt att kommentera på hur onaturligt han betedde sig.
"Förlåt, jag tror jag fastnade lite. Aliital, vilket fint namn." Sade han vänligt trots att det lät lite som om det var något han övat på att säga. "Vi letar efter intressanta saker och ting." Han fortsatte att le brett. Det var vad han själv trodde var vänligt och tillits fullt men från någon annans perspektiv - och det var Etina aldrig sen med att påpeka när ämnet kom up - fick det oftast honom att se lite extra knäpp ut.
"Vad gör du själv har ute?"
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

InläggRubrik: Sv: Lost, but not quite alone [Aliital]   lör mar 23, 2019 5:26 pm

Aliitals ögon blinkade nervöst innan han svarade, hon höll nästan andan medan hon väntade på vad han skulle säga. Han verkade lite... försjunken i andra tankar? Hon tvekade lite och undrade om hon kanske borde ta sig därifrån? Hon kanske störde dem båda? Så plötsligt kom en hostning som gjorde att Alii skälvde till av chocken, hon var inte beredd på hostningen. Dock verkade det som att det hade fått hanen att återvända till  nuet och svarade Alii. Han sa att hennes namn var fint, ja hon gillade själv det väldigt mycket men var samtidigt lite undrande över vart han fått sitt namn ifrån. Nej dummer du undrar vad hans namn betyder... Muttrade hon inombords åt sig själv. Ögonen gnistrade till när han sa att dom letade intressanta saker, ååh tänk om dom hade hittat något intressant?
-" Har ni hittat något?? " Sa hon lite för snabbt och lite för ivrigt, lugn Alii.

Motfrågan fick henne att bita sig lite i läppen.
-" Jag... eeh Jag typ bor här. Jag har ganska nyss kommit till Numoori så jag har inte hittat något intressant än. " Hon ryckte lite på axlarna och såg på Leutwin med ett svagt leende.
Till överst på sidan Gå ner
Leutwin
Konspirationens Förklädde Mästare
avatar

Spelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Lost, but not quite alone [Aliital]   Idag på 3:53 am

Har ni hittat något??


Leutwin sträckte ut vingarna lite, så att det knäckte till i hans leder innan han rättade till dem. Han fick tänka efter lite. Inte för att de inte hittat något, snarare för att han ville se till att han berättade om något intressant.
"Oja. En hel del. Blodsugande vargar till exempel. Vi såg ett par en gång, fast vi träffade dem tyvärr inte. De var borta innan vi hann landa." Han log, även om han fortfarande försökte vara vänlig så var det mer av ett flinande. "Jag är väldigt intresserad av dem faktiskt. Hur de kom att existera. Eller vad skillnaden mellan dem och kannibaler kan vara." Fortsatte han med en viss förundrad röst. Nu hade dock en arg Etina kommit flygandes mot honom.
"Leutwin!" Hon såg till att frysa hans ena öra medan hon skällde ut honom genom att säga att han inte skulle skrämma iväg den andra vargen.
"Förlåt mig Aliital." Han böjde ner huvudet lite lätt. "Jag borde ha frågat i förväg innan jag började prata om.. Läskiga varelser." Han hade fortfarande ett leende på läpparna, även om rösten lät ursäktade.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Lost, but not quite alone [Aliital]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Lost, but not quite alone [Aliital]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: