HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Adfectus superi [Naberius, Varya]
Igår på 21:07 av Aurora

» ~ Om Norspiret ~
Igår på 20:29 av Admin

» Han som åtrår [Aurora]
Igår på 19:16 av Aurora

» Vem vill du vara [Varya]
Igår på 19:00 av Varya

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
Igår på 15:54 av Varya

» Spiraler av trä[P]
Igår på 13:52 av Aurora

» Frostade avtryck [P]
Igår på 12:30 av Aurora

» Solnedgång (ÖPPET)
Igår på 11:20 av Caedes

» Stillsamhet klär mig inte [P]
Igår på 11:06 av Caedes

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Malphas

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Luften är fri [Varya]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Pond

Pond

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Luften är fri [Varya]   tor 24 jan 2019, 17:57

Solen hängde lågt på himlen och färgade de grå molnen som jagat den sedan den stått som högst rosa. Vinden ven över bergssidorna och hotade blåsa ner de som var modiga nog att klättra upp. Molnen som jagade solen varslade om att ett oväder var på väg in över bergen. Trots de olycksbådande molnen hade den blåa stäppvargen inte sökt skydd än. Han hade klättrat så högt upp han kunde på en av de låga bergssidorna för att kunna betrakta omgivningen skrudad i rosa, han ville se om omgivningen fick lika fin färg som Kremla. Medan vinden slet i honom grävde han ner tassarna i marken och studerade kisande bergen. De badade nu i rosa. Väldigt vackert. Nästan romantiskt, om man bortsåg från vinden som försökte slita av honom från bergssidan. Han stod tappert kvar på sin sida av berget, sög i sig solens sista strålar tills en kraftig vindstöt knuffade ner honom på knä.
Med ett gällt tjut gled han ner några meter innan han stannade, platt på mage och rumpan mot solen.
"Nä fan va fint det var då." muttrade han och såg ner mot dalen. Han snörvlade och reste sig upp för att kunna glida nerför bergssidan. Det var inte speciellt graciöst gjort, men han föreställde sig ändå hur han såg ut som den utomordentligt vackra varelsen han var smidigt glida ner mot dalen.
När vinden inte längre hotade att blåsa honom ur kurs rätade han sig ur sin halvhukande ställning och travade ner i dalen med höjt huvud. Förhoppningsvis kunde han hitta skydd från stormen bland rötterna på de tropiska träden. Han insåg att han började ta efter Kremla då han direkt letade efter rotskydd.
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
Varya

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   fre 25 jan 2019, 14:40

Högt ovanför henne var bergsväggarna sköljda i rosa. Solens sista föreställning för dagen. Det var vackert, men inget hon inte sett förut. Vinden och bergen  hade tagit henne till fånga, hotade henne med sina förrädiska stigar och hårda blåst. Det fanns ingenting hon kunde göra, bara att vänta. De bleka läpparna var vrängda i en sur min, och hon hade precis gett upp allt hopp om att hinna hem till morgonen när en av korparna kraxade till, varnande. Varya som legat ihoprullad med huvudet under ena vingen från hennes fjäderskrud såg upp. Korpparet satt på en liten klippa några meter upp. Den blå blicken följde deras och hon upptäckte genast den blåfällade som närmade sig. Varya reste sig upp och tog några steg ut ur skuggan. Den hårda vinden skvallrade genast på honom.
     “Och vad har du gjort för att vinden ska straffa dig såhär?” Stämman antydde till skämt, även om leendet hon gav honom var kallt och bistert. Ju närmare den fläckiga varghannen kom ju vackrare blev han. Pälsen skimrade likt guldkantade vågor på sina ställen. Han skulle passa på Aurora.
Till överst på sidan Gå ner
Pond

Pond

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   fre 25 jan 2019, 19:10

Han hade inte reagerat på främlingen innan hon talade. Visst hade han noterat rörelserna och doften, men du vet, det var inte var han var fokuserad på. Han såg på henne med ett automatiskt leende, det var brett, genuint och visade upp alla tänder. Hon såg lite konstig ut vilket fick leendet att skälva en kort sekund innan han skrattade till. Hennes röst hade sagt honom att hon var en skojjare men blicken som han mötte var förvånansvärt kyligt. Det var en stor tik med ett vackert ansikte, även om det besudlades av det frostiga leendet. Dock var det inte henne man la märke till först utan den färgglada pälsskruden hon hade över ryggen. Märklig användning av ett byte.
"Haha, jag var väl för fåfäng som vågade trotsa vinden för att se solnedgången." svarade han och gav henne ännu ett blixtrande leende "Är du här av samma anledning eller har du någonting mer mystiskt för dig?"
Han höjde lite på ena ögonbrynet och log snett mot henne.
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
Varya

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   sön 27 jan 2019, 00:52

Den blå utstrålade något fräckt som roade henne. Leendet höll sig brett och ögonen betraktade honom skarpt.
     “Nånting i den stilen,” sade hon och skrattade torrt. Hon antog att han inte heller var härifrån. För ingen av Raukakekedjans infödingar skulle göra samma dumma misstag som dem.
     “Jag är Varya,” presenterade hon sig kort, “och vem kan du tänkas vara?” Blicken blixtrade till i något som liknande en valps ivriga nyfikenhet.
Till överst på sidan Gå ner
Pond

Pond

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   sön 27 jan 2019, 09:43

Han skrattade kort åt hennes svar. Hon var inte så talförd i alla fall.
"Varya, det var fint." sa han och log "Jag är Pond, till er tjänst." Han bugade sig helt kort och flinade mot henne innan han började gå runt henne.
"Säg mig, du råkar inte leta efter ett skydd undan stormen?" frågade han och såg tillbaka på henne "Två par ögon är bättre än ett om du inte har någonting emot att leta skydd med en främling." Leendet som han fyrade av mot henne var bländande och visade upp den perfekta tandraden.
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
Varya

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   mån 04 feb 2019, 01:00

Varya drog på läpparna roat. Hans uppförande var en frisk bris emot många andra som hon mötte. Det han sade kändes inte som en sådan dum idé. Det skulle förenkla en del saker. Ett kort skratt lämnade henne till svars.
     “Det krävs mer än en blå herre att skrämma mig.” Leendet var tandigt. Det fanns inte mycket som Varya fasade längre, speciellt inte döden. Den kändes nästan betryggande nu, så nära och intim. Det blev väl så, när man delade sin egna kropp med de dödas.
     I en menande gest vände ungtiken sig om och började gå längre in i ravinen.
     “Så, Pond, var kommer du ifrån?” Hon sneglade på honom. “Inte härifrån hoppas jag. Då hade du väl inte varit fast här nere.” Det låg något retsamt i hennes blick men som genast försvann. “Eller så lurar du mig bara. Leder mig till någon slags fälla.” Stämman var låg och väsande. Ögonen flackade paranoidt sida från sida.
     “Inte tänker du väl döda mig, Pond?” Varya stannade och såg honom rakt i ögonen.
Till överst på sidan Gå ner
Pond

Pond

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   sön 10 feb 2019, 12:56

"Fantastiskt!" svarade han flinande. Det var någonting obehagligt med hur hon visade upp alla sina tänder i leendet, men han var övertygad om att han inbillade sig.
Han slöt upp vid hennes sida och skrattade kort när hon kontrollerade så att han inte var härifrån, han registrerade inte hur hennes röst förändrades och hela hennes energi blev nervös. Istället skrattade han och fortsatte gå.
"Åh nej, du kom på mig!" sa han med teatralisk stämma "Jag är egentligen medlem i en hemlig sekt och är utsänd för att ha ihjäl dig och alla andra vackra tikar jag kan finna." Han skrattade och upptäckte att Varya inte längre var med honom. Förvånat vände han sig om och mötte hennes misstänksamma blick.
"Är det nått fel Varya?" frågade han med rynkad panna. Hon betedde sig... underligt. Var det inte viktigare att de hittade skydd än att stå här och prata?
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
Varya

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   lör 16 feb 2019, 16:50

Varya stirrade tomt på honom i några ögonblick innan hon insåg att han skämtade. Kort och nervöst skrattade hon till.
    “Åh nej, såklart inte. Allt är bra. Allt är jättebra.” En av korparna som fortfarande satt längre bak kraxade högt till och flaxade brett med vingarna. Utan att ge den en notis tog hon upp farten igen. Ravinens dunkel växte sig djupare med varje sekund och snart skulle det vara natt. Hon tänkte på Honom.
    “Du vet, vissa lever hela sitt liv i mörkret.” Det var meningslöst kallprat, eller skulle åtminstone föreställa det. “Såna historier måste du väl hört förr?” Varya fortsatte gå men såg på honom med ett påklistrat leende.
    “Nattbarn, skuggfödd, vampyr.” Rösten var låg men ekade ändå mellan bergsväggarna. “Tror du på sånt, Pond?”
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Luften är fri [Varya]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Luften är fri [Varya]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Raukakekedjan-
Hoppa till: