HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Allt som krävs
mån 15 okt 2018, 17:48 av Arno

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

» Ingen plats för trosvaga [P]
tor 11 okt 2018, 15:27 av Haqim

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Stick iväg, främling

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Andúnë

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Stick iväg, främling   tis 19 sep 2017, 13:51

[Mellan mina två karaktärer Andúnë och Paimonia, samt NPC:n Pondus som tillhör TBB. Inga svar, tack!]

Andúnë hade stött ihop med de två vargarna på sin vandring genom den gamla skogen. Hon hade hälsat dem med samma vänliga röst och leende som hon hälsade alla med, men hon hade inte fått samma trevliga hälsningsfras tillbaka.
"Vem är du och vad är ditt ärende här?"
Den bruna honan med snirkliga, ljusa mönster hade inte sparat någon tid på att kallprata. Nej, var det en sak Paimonia hade lärt sig så var det att man kunde gå rakt på sak ifall man inte hade någon annan agenda. Det fanns ingen mening med att slösa tid på meningslösa konversationer, speciellt inte med främmande vargar.
Den mörka hanen hon hade i sitt följe, Pondus, vars orangea bröstkorg och svanstipp smälte väl in i skogen höstfärger, skrattade vid Paimonias ord.
"Så, så... Inte behöver vi vara otrevliga." Han kastade ett bländande, falskt leende mot Andúnë samtidigt som han tog ett steg närmare henne.
Andúnë rynkade lätt på nosen, samtidigt som öronen vinklades en aning bakåt. Dessa två verkade inte direkt vara så vänligt inställda gentemot henne, och hon undrade i tystnad ifall hon hade gjort något galet eller ifall det var de två andra som hade en sådan attityd gentemot alla.
"Mitt namn är Andúnë," svarade hon kort. "Och jag har inget ärende här. Jag är endast på genomresa."
Paimonia såg bittert mot den mörka honan som hade vandrat nästan rakt emot deras revir. Och hon ångrade nästan att hon hade tagit med Pondus på denna patrull, hon önskade inget hellre än att hon varit ensam nu. Han förstörde allting med den där nonchalanta attityden han hade. 
"Du närmar dig våran flocks revir."
Pondus himlade med ögonen mot Pai. "Seså, lugna dig. Mitt namn är Pondus, och detta är Paimonia..."
Paimonia bet ihop käkarna. Vad var det egentligen för fel på den här idioten? Hur hade han någonsin kunnat få en plats i flocken? Vad var det egentligen som Shiva såg i honom?
"Vi vill inte ha främlingar på våra marker," fortsatte Pai sedan.
Andúnës öron ryckte vid orden som nådde henne. Honan verkade gå rakt på sak, medan hanen verkade mer... retsamt inställd. Andúnë var osäker på om han faktiskt försökte vara vänlig eller om han bara lekte med henne. Oavsett så fick deras attityder henne att ta ett ursäktande steg bakåt.
"Pondus." Blicken gled från hanen till honan. "Paimonia. Jag ber om ursäkt ifall jag har förolämpat er. Ifall min närvaro inte är önskad ska jag bege mig åt ett annat håll." Nej, någon strid ville hon inte ta. Dessutom hade de sannerligen en viss rätt till att varna henne. Flockar höll hårt om sina marken, Andúnë var väl medveten om det. Hon tänkte inte förarga dessa två, inte heller flocken de tillhörde. Ifall de inte önskade henne där behövde hon inte heller vandra där. "Jag ska ge mig av. Jag önskar er en fortsatt trevlig dag."
Och med de orden vände hon sig om och började vandra därifrån. Nej, det var bara dumhet att ta strider. Andúnë var en fredlig varg, det hade hon alltid varit, och inte skulle hon ändra på den saken nu. Om konflikter gick att undvika skulle man även göra det.
Kvar stod de två vargarna från TBB. Paimonia granskade den andra honan medan denne försvann mellan träden. Det hade varit enkelt, men till lika skönt. Hon var mest irriterad åt Pondus, och nu när främlingen försvunnit kanske han skulle tagga ner lite.
"Åååh, varför lät du henne gå?" gnällde den mörka hanen samtidigt som han slog till Paimonia i sidan med ena framtassen. "Du är en sån glädjedödare."
"Håll tyst," fräste Paimonia tillbaka. Varför hon och Pondus fått denna runda var ett mysterium. Hon klarat sig utan honom, och ifall hon någonsin igen blev tilldelad något att göra tillsammans med honom skulle hon protestera ljudligt.
Irriterat svängde hon runt och fortsatte sin vandring runt området de skulle kontrollera. Pondus följde henne tätt i hasorna, fnissandes. Han var nöjd över hennes irritation och han tänkte inte dölja det.

[Avslutat.]
Till överst på sidan Gå ner
 
Stick iväg, främling
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: