HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Nästan som kristaller [Abraxas]
Idag på 13:33 av Abraxas

» På egen hand [öppet]
Idag på 13:02 av Hrimnir

» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 17:44 av Figaro

» Frostig morgon
Igår på 16:22 av Figaro

» En mödosam resa [Aurora]
Igår på 16:11 av Aurora

» Land of snow and giants (Aurora)
Igår på 11:03 av Aurora

» Giv valpar ¯\_(ツ)_/¯
fre 17 nov 2017, 16:51 av Malvado

» Förbannelse
fre 17 nov 2017, 11:57 av Paimonia

» Orolig väntan [Valkyrian]
tor 16 nov 2017, 20:23 av Valkyrian

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Ehfra, Hrimnir, Othello

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Mitt i natten [ZACHARY]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Idunn
Vampyr
avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Mitt i natten [ZACHARY]   tor 29 jun 2017, 18:06

När natten lagt sig hade den ljusa tiken tagit sig ut från sitt gömställe som hon tryckt i under perioden av sol. Inte långt efteråt hade vargen fått upp ett spår. Och så otroligt gott luktade det. Det var en varg som inte långt innan hade gått förbi hennes lya. Törsten brinner i halsen och instinkterna tar vid. Den ljusa vargen tar upp jakten. Hon rör sig så smidigt. Så snabbt. Hon rör sig som hon aldrig har rört sig förut. Innan hon mötte Honom. Han hade helt förändrat hennes liv. Hon är fortfarande inte säker på vad som hänt. Inte säker på vad hon är.

Erinarii hade sträckt ut sina vidder framför henne allt eftersom natten blir mörkare. Mörkret berör henne inte. Hon ser lika bra som hon förr gjorde på dagen… nej. Hon ser bättre. Hon följer fortfarande sitt byte. En ensam varg som fortfarande inte har någon aning om vad som väntar. Hon hade mött på honom när han tagit en paus. Han är nattvandrare, som hon. Men han ät ändå inte alls som hon. Hans hjärta slår hårt och fast i bröstet. Tiken hade ljudlöst tagit sig närmare. Hon hade talat till honom med vänlig stämma. Jan hade varit glad över sällskapet. Hon hade fnittrar åt något han sagt och han hade vaggats in i falsk säkerhet. Han hade kallat henne vacker. Vågat sig lite närmare. Vågat röra vid henne. Det var då hon lät sina huggtänder sjunka ner i hans strupe. Hitta hans puls och sedan sugit själva livet ur honom. Hon kunde inte stoppa sig själv. Hon ville inte.

Inte långt senare hade tiken lämnat platsen. Lika ljudlöst som hon kommit dit.

Vad som fått henne att inse var hon befann sig var en av de väldiga gejsrarna som sprutat upp ur marken inte långt från henne. Den hade överraskat henne. Erinarii. Hon minns att någon berättat om platsen för henne. Vattnet var varmt så man skulle hålla sig borta. Tiken bestämmer sig för att fördriva resten av natten med att försöka finna en skyddande plats hon kan ta sig till när solen senare går upp igen. Hon borde ha gott om tid.

[PAX TILL ZACHARY]
Till överst på sidan Gå ner
 
Mitt i natten [ZACHARY]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari-
Hoppa till: