HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Bota detta brutna sinne [Öppet]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Malphas
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Bota detta brutna sinne [Öppet]   tis 04 nov 2014, 23:52

[Öppet för två till tre rollspelare. Detta är ett ganska 'viktigt' roll som följer en röd tråd och tidslinje så jag önskar att hålla det relativt kort. Cheerios!]

Huvudet dunkade, kroppen värkte och käften var fylld med smaken av metall. Blod.
Varsamt lät han ögonlocken lyftas för de två stålgrå sfärerna som vilat där under. En tjock tät dis låg tung över området och gav den mörka skogen en obehaglig skepnad, något som han tidigare inte lagt någon mening till. Nu fick det honom att hispigt lägga öronen mot nacken samtidigt som den avsmalnade blicken sökte oroligt från skugga till skugga.

Fanns han kvar där i mörkret?
Malphas gjorde ett hastigt försök till att resa sig upp från sin plats vid trädets rötter när en pil av smärta sköt genom hans ryggrad, med ett plågat halvhjärtat försök till ett ylande föll han tillbaka till sin bädd på marken. 
Hur kunde det bli så här?
Av ren och skär frustration började han morra lågt över situationen han lyckats hamna i. Hur skulle han ens lyckas ta sig från platsen i sitt nuvarande tillstånd? Han hatade att känna sig så patetisk och hjälplös. Hatade det!
"Förbannat!", vrålade han ut men ryckte samtidigt till när ännu en pil av smärta sköt genom hans kropp. Försiktigt valde han att lägga huvudet till marken igen för att sedan sluta ögonen under tunga andetag.

Tystnaden var ofrånkomlig. Endast vindens viskningar och ljuden som han själv producerade var det som ljöd ut i dagen. Inte ens en tillstymmelse till liv kunde han snappa upp då han drog sig tillbaka till sitt medvetande, inte ett endaste sinne.
Till överst på sidan Gå ner
Coticula
Död
avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Bota detta brutna sinne [Öppet]   ons 05 nov 2014, 09:18

För Coticula var det ingenting ovanligt att befinna sig i Döda Skogen. Inte för att det generellt var en så värst trevlig plats, det var definitivt annorlunda, men insektslivet som bodde där var inte pjåkigt alls faktiskt. Med tanke på att det var mest feta insekter och larver Coticula med sin ringa storlek levde på så var det rena himmelriket, mat överallt, under varenda sten. Dessutom var det faktiskt skönt att slippa ökenhettan då och då. Nog för att hon var delvis ökenlevande djur, men hon var fortfarande övervägande varg. Det kunde bli olidligt hett vissa dagar då hon inte orkade annat än ligga och trycka i en sval lya ur sanden. Men maten här inne och den svala skuggan som omväxling.. Det var perfekt!
Den ljusa vargen rev angeläget i en gammal svampig trädstam som för länge sedan fallit och korsat en gammal upptrampad djurstig. Varginnan visste att i bark fanns mat, och i gammal bark fanns ännu mer mat. Den fuktiga trämassan kladdade sig med ens fast mellan klorna och fick tårna att spreta i en båge, och det var med en viss avsmak hon satt sig för att peta bort det med ett missnöjt grin i ansiktet.
Det var då hon hörde det, två ljud intill varandra.
"Förbannat!"
Coticula höjde genast huvudet och de små trekantiga öronen spetsades. Halsen tycktes växa två storlekar då hon sträckte på det och stirrade runt sig med klotrunda, gula ögon. Den grå nosen ryckte oroligt då hon plötsligt uppfattade den metalliska stanken av torkad blod och sårvätska. Luften stod så still i den sjuka skogen att hon inte känt det förrän nu, och med den svampiga lukten som dränkte de små partiklarna som nått fram hade hon helt enkelt silat bort den som ruttnad mossa. Honan satte ner en träkladdig högertass och vred som hastigast bort det mot en bit torkad bark innan hon reste sig upp, fortfarande med huvudet lyftat åt varifrån ljudet kommit. Öronen vek sig osäkert bakåt då hon vägde mot bakbenen för att kanske vända om och ta sig ifrån platsen. Men å andra sidan... Var denne någon skadad, kanske det skulle.. vara snällt att se hur läget var. Å andra sidan en till gång så hade denne någon inte låtit särskilt trevlig i tonen och hon hade ingen lust att hamna i bråk då han (så långt hade hon åtminstone kommit) säkerligen var fem storlekar större än henne.
"Nåja..", funderade Coti, och satte sedan av med stel svans genom skogen. Det dröjde knappast länge innan blodlukten växte sig starkare. 
Mycket riktigt. Det var en stor hane, som låg på sidan med ett dovt morrande spelande mellan lätt rynkade läppar. Han var skadad. Det var något som var säkert. Det stank oerhört av blod, men i det skumma ljuset kunde hon inte se varifrån. Vad hade hänt? Nosen fortsatte rycka, lika nervöst, då hon tog ett steg fram från buskagen och plirade nyfiket bort mot den andre.

[Första inlägget med Coti så lite derp!]
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Bota detta brutna sinne [Öppet]   tis 11 nov 2014, 19:26

Det var ett svart tomrum. Ödsligt. Ingenting verkade längre existerade i den del av hans medvetande där han annars tagit kontakt med andra via sitt egna sinne. Hopplöst försökte han gång på gång sträcka ut kraften över området, spreta med den mellan träd och buskage, så långt bort från hans kroppsliga position som möjligt men utan resultat. Telepatin verkade inte längre finnas till hans förfogande.
Visst, han hade varit med om att kraften försvunnit i kortare perioder när han varit yngre och mer oerfaren men varför just nu när han för en gång skull kände sig i behov av den? Ett ljudlig och missnöjt knorrande lämnar honom. 
Han måste vara en miserabel syn där han ligger och blöder som ett bytesdjur. Hjälplös. Förbannat.
Till överst på sidan Gå ner
Coticula
Död
avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Bota detta brutna sinne [Öppet]   ons 12 nov 2014, 09:35

Det fortsatte rycka i honans nos, men hon rörde sig inte i övrigt då den främmande hanen gav ifrån sig ett ljud hon inte kunde sortera ut som annat än ett visst missnöje. Smärtan? Men vart var han skadad då? .. Varför brydde hon sig ens? Det var ju bara en främling! 
Men det kanske inte var snällt att lämna någon sådär. Nej, det var inte snällt. Det var bäst att stanna. Avvakta. Så som hon brukade göra vid möten.
Med några tveksamma steg på stela ben spatserade hon fram till hanvargen och petade lätt på hans borstiga svans med högertassen. Sedan backade hon undan någon meter och blev stående med lyftat huvud och spända öron. De gula ögonen, med blekgrå pupill, betraktade honom med undrande min. Tungan slank ut mellan framtänderna för att fukta nostryffeln innan den försvann in mellan de tunna käkarna igen.
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Bota detta brutna sinne [Öppet]   lör 27 dec 2014, 22:08

En uppgiven suck pressas ut mellan de nyligen fuktade läpparna och hanen sluter långsamt ögonlocken. Den silvergrå kammen hänger lojt och musklerna i det högra låret rycker till gång på gång. Nästintill krampaktigt.
Marken börjar kännas onödigt hård mot hans sida, och kylan kryper sig träget närmre inpå hans kropp.
Malphas kunde inte minnas att han någonsin tidigare känt sig så ensam och sårbar som han gjorde i detta nu. Tystnaden var obehaglig och det faktum att han inte kunde använda sig av sin telepati stressade honom något oerhört. Han hade visserligen aldrig känt någon större affektion till kraften men den hade alltid varit väldigt bra att ha. Det kunde han inte neka.

När något plötsligt vidrör hans svans så blottar han de gråa instinktivt, och något för hastigt lyfter han huvudet från marken. Dimman svirar förbi hans ansikte och en ny känsla av smärta hugger sig fast i sidan av hans hals. 
Ilsket grimaserar han ogillande och lägger blicken över den till synes underliga individ som står en bit från hans bakdel. Han försöker studerar henne så gott som möjligt i det rådande klimatet, samt under sin egna tystnad (att det var en hona avslöjade individens doft) och med en blick som talade om stor skepsis för denna främling.
"Vad?" frågade han barskt och bet ihop. Käkmusklerna spelade under skinn och päls.
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Sv: Bota detta brutna sinne [Öppet]   lör 02 maj 2015, 21:50

[Avslutat...]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Bota detta brutna sinne [Öppet]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Bota detta brutna sinne [Öppet]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: