HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Trädets skyddande krona [Adena]
Nytt kapitel EmptyIgår på 23:41 av Wulfric

» Driven av hunger [Adena]
Nytt kapitel EmptyIgår på 18:25 av Adena

» Ljussken i natten
Nytt kapitel EmptyIgår på 17:30 av Molok

» Solsken
Nytt kapitel Emptyfre 19 jul 2019, 23:28 av Ophelia

» Tung luft
Nytt kapitel Emptyfre 19 jul 2019, 23:00 av Ophelia

» Kalla tassar [Garn]
Nytt kapitel Emptyfre 19 jul 2019, 21:54 av Pandora

» Ensam i natten [Even]
Nytt kapitel Emptyfre 19 jul 2019, 21:43 av Even

» Stjärnenatt [Even]
Nytt kapitel Emptyfre 19 jul 2019, 20:07 av Even

» Nu är det din tur [P, Even och Nilo]
Nytt kapitel Emptyfre 19 jul 2019, 17:59 av Even

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Nytt kapitel Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Nytt kapitel Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Nytt kapitel

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Shiva

Shiva

Spelas av : Emmsa

Nytt kapitel Empty
InläggRubrik: Nytt kapitel   Nytt kapitel Emptymån 24 jun 2019, 09:13

[Ensaminlägg, inga svar, tack!]

Det kändes ovant, obekvämt och ovälkommet. Den här känslan av att lämna allt som var hans bakom sig och vandra vidare utan något direkt mål. Shiva kunde minnas alla de gånger han lämnat Kaiwood, och det hade aldrig rört honom i ryggen att vandra ut från skogen. Men då hade han haft något att återvända till. Det hade han inte nu. 
Så när tassarna slutligen hade nått skogens rand, kunde han inte förmå sig att vandra ut från trädens skyddande skuggor. Kunde inte förmå sig att kliva ut i det öppna landskapet. Så istället stod han där, blickade ut över världen som plötsligt kändes så främmande, som ett fån.
De månvarv som passerat sedan han lämnat TBB hade bestått av en känslomässig berg-och-dalbana. Shiva hade pendlat mellan frustration, ilska och uppgivenhet. Han hade gjort sitt yttersta för att försöka få någon kontroll över sina känslor, men slutligen hade han gett upp och bara följt med strömmen. Han kämpade med att verkligen inse vad som hade hänt, och vissa gånger kunde han fortfarande tro att allt var en dröm och förvänta sig att han skulle vakna upp vilken sekund som helst. 
Men han vaknade inte, för detta var verkligheten.

Dagen hade börjat gå mot skymning, och ett djupt andetag drogs. Den svartvita hanen ruskade på huvudet, försökte sammanfoga sina splittrade viljor som stred inom honom. Det här var ju löjligt. 
Hur länge hade han egentligen stått här? Shiva visste inte. Solen hade stått högt när han nått Kaiwoods rand. Och nu var det så gott som skymning, natten var inte allt för långt borta. Det var dags för honom att ta beslut, att omfamna den ovälkomna verkligheten som han inte kunde fly ifrån.
Det var dags.

Och med en olustig känsla i magen samt en brinnande känsla i ögonen tog han så de kliv som förde honom bort från Kaiwood. När han passerade skogsranden kändes det nästan som att luften slogs ur hans lungor och han var tvungen att stanna. En otrolig längtan efter att vända om kom över honom, men han motstod den. Det krävde all hans viljestyrka men han motstod den, och tvingade sig själv att fortsätta vandra. Ett steg i taget, ena tassen efter den andra. Ångesten rev honom på insidan men det fanns ingenting att göra.
Det var över. Allting var över. Han hade inget mer att hämta hos parasiterna i TBB. Det här var hans nya väg, även om han inte alls ville inse det.
Sakta föll en tår längs med hans kind. Den överraskade honom. Shiva kunde inte minnas sist han hade gråtit. Det måste vara länge sedan... Kanske när Ijin dött. Hans känslor hade alltid främst visat sig genom ilska, men nu fanns inte längre någon att ta ut den över. Kanske det var därför han grät. Kanske tårarna berodde på att han verkligen hade älskat den där dumma skogen och den där patetiska flocken, mer än han ens vågat erkänna för sig själv. Shiva valde att inte forska vidare i den saken, det fick vara som det var.

Ett nytt kapitel i Shiva liv påbörjades när han klev ut från Kaiwood. Och trots att det smärtade honom mer än något annat han tidigare hade upplevt, såg han sig aldrig om när han lämnade sitt hem.
Till överst på sidan Gå ner
 
Nytt kapitel
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: