HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Välförtjänt vila (öppet)
Igår på 23:19 av Lunula

» Achilia-valpar!
Igår på 22:10 av Ökker

» Tilaqiia
Igår på 14:59 av Tilaqiia

» Headache [Esk]
ons 15 aug 2018, 16:29 av Vârcolac

» (Avslutat) Titel-Ändring
tis 14 aug 2018, 20:57 av Filia Ignis

» Bli älskad på riktigt [Ensam]
tis 14 aug 2018, 11:43 av Chander

» En Känsla Jag Inte Förstår[P]
mån 13 aug 2018, 18:53 av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån 13 aug 2018, 16:22 av Blair

» Lyckliga steg [Arkal]
mån 13 aug 2018, 16:03 av Varya

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Kolzak, Loke

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Krälande rötter [Arkal]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
KolzakSpelas av : Bobcat

InläggRubrik: Krälande rötter [Arkal]   tor 08 mar 2018, 16:57

Ensam igen. Kolzak hade funderat mycket på hur han skulle hitta sin familj igen. Det kändes omöjligt. De kunde vara vart som helst, på väg vart som helst. Snöslätten, Eriinari, de Norra Bergen. Kanske var de på väg mot Nordan vid det här laget, på andra sidan av landet. Kanske var de på väg upp emot Glaciären. De kanske inte ens saknade Kolzak överhuvudtaget. Tanken fick Kolzaks hjärta att tungt sjunka likt en sten. Tanken på att hans familj kanske inte saknade honom, det sårade djupt.

Kolzak hade vandrat mot vad han trodde var Eriinari igen. Kanske fanns familjen där. Men istället för den öppna tundran, bemöttes Kolzak av uråldrig lövskog. Stora rötter krälade längs marken och bar upp de jättelika träden mot skyarna. Kolzak svalde hårt, det bästa vore att vända. Men hungern knorrade, och han hade fått vittring på hare. Han behövde mat. Tveksamt sänkte han nosen mot marken och försökte spåra djuret. Han var ingen duktig jägare, inte än. Hans familj hade inte lärt honom mycket, och nu var han helt ensam utan mentor. 

Kolzak närmade sig när hans nos fångade upp en annan doft. Lukten av främmande varg. Musklerna stelnade under den röda fällen. Varje gång han, ensam, möttes av en främlings doft blev han genast på hugget. Alert såg han sig omkring, spetsade öronen. Han kunde inte se främlingen, och det skrämde honom. Det kunde vara vilken varg som helst - välvillig, liksom illvillig. Kolzak valde att gömma sig. Han kröp in under en buske i närheten och väntade med hårt bultande hjärta. Kanske kunde han få visuell bekräftelse på främlingen härifrån.


[Pax: Arkal]
Till överst på sidan Gå ner
Arkal

avatar

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Krälande rötter [Arkal]   mån 12 mar 2018, 17:35

Hon hade tagit sig ifrån den karga stranden, genom bergen och in i den här skogen. Tassarna var trötta på all vandring som hon gjort och dagen innan hade hon slagit sig ner för natten mycket tidigare än vanligt. Det hade resulterat i att hon vaknat tidigt och börjat söka efter någonting att äta. Här fanns det ingen snö på marken, säkert tack vare de höga träden som skyddade marken och det mildare vädret. Dock var marken väldigt blöt och det var inte ovanligt att man trampade i en lerpöl, snön hade smält men uppenbarligen inte försvunnit. I några gläntor låg några sorgliga högar med halvsmält snö. Arkal hade roat sig med att sprida ut dessa snöhögar så att dem skulle försvinna fortare.
På jakt efter någonting att äta hade hon känt en pust av hare och börjat röra sig i den riktningen. Solen stod högt på en blå himmel med bara några vita moln. Under trädkronorna var det förvånansvärt ljust och man hade kunnat se långt om om inte rötterna varit i vägen. Så tyst hennes stora kroppshydda förmådde hade hon smugit efter haren när en ny doft plötsligt blandade sig med harens. Hon stannade upp och såg sig omkring men såg ingen och bestämde sig för att fortsätta efter haren. Visade det sig att främlingen var ett problem fick hon ta tag i det då.
Till överst på sidan Gå ner
KolzakSpelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Krälande rötter [Arkal]   ons 14 mar 2018, 21:06

Kolzaks ögon bevittnade hur en stor varginna trädde förbi. Inte särskilt långt ifrån, men inte alltför nära. Den lille röde kurade ihop sig mer under buskens beskydd och iakktog främlingen med stora blå ögon. Hon var ganska intetsägande brun, men den knallblå raggen som löpte längs med hennes ryggrad stack verkligen ut. Kolzak noterade även att hennes klor matchade manfärgen. Faschinerande. Hon verkade spåra något. Haren som Kolzak följt tidigare? Hungern gjorde sig påmind igen genom att ännu en gång hugga till i hans buk, och Kolzak kvävde ett förtvivlat gny. Nej, han hade ju doftat den först ju... Men han hade ingen chans emot en vuxen varg. Särskilt inte en så stor. Hon måste vara över en meter hög. Om Kolzak inte aktade sig kanske han skulle bli hennes måltid. Han slutade andas när han såg hur varginnan stannade upp. Var han upptäckt? Hade hon känt hans doft? Han såg hur hon såg sig omkring, men sedan fortsatte hon att spåra vad det nu var hon spårade. Kolzak andades ut, men hungern var fortfarande ett problem. Skulle han...? Nej, det vore dumt. Fast, han var så hungrig. Det var nog ett dumt val, men Kolzak bestämde sig för att smyga efter främlingen. Kanske kunde han tigga om en liten bit. Och i värsta fall norpa åt sig hela haren. Trots allt hade han ju doftat den först. Med kroppen låg mot marken smög Kolzak ut ur buskagets beskydd på så tysta tassar som han bara kunde. Han var klumpig och tassarna var oproportionerligt stora för hans taniga kroppshydda, så det skulle bli ett svårt uppdrag. Han svalde, höll tiken i sitt synfält och tassade efter in i nästa buskage. Det prasslade till lite om honom när han tog plats bland löven, men förhoppningsvis skulle det inte störa tikens fokus. Kolzak bönade och bad att hans mage inte skulle börja kurra igen, för då skulle hon säkert  höra honom.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Krälande rötter [Arkal]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Krälande rötter [Arkal]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Kalla Nätter (Lucius)

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: