HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 10:20 av Loke

» Efter stormen (Ira)
fre 19 jan 2018, 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Nytt liv [Sraosha]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ronia
General
avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Nytt liv [Sraosha]   ons 13 dec 2017, 17:44

[Utspelar sig typ någon gång för ett bra tag sen]

Det var inte ofta Ronia vandrade så långt ut mot gränserna. Flockens dofter fanns fortfarande i luften, men gräset var rent från allt som skulle kunna liknas vid Isil Anar. Här var skogen något tunnare efter den tid då eld och aska kvävt ena halvan av vad som förr varit en del av Lövskogen, men hon anade att grönskan skulle bli ännu tunnare än så här. Det var dock länge sedan flocken känt lukten av rök hela vägen bort till Kawazatriskogen. Det hade varit en tid då hon fortfarande var liten och krum i sina yngsta valpår, men det var lätt att minnas. Eld kunde förstöra mycket, men natur kunde alltid repa sig, och Eldskogen, som snart skulle förtjäna namnet Lövskogen åter, var ett lysande exempel på detta.
  Roop och Ronia hade lämnat flocken innersta revir för att vandra revirets yttersta kanter, och några få mil bortom. Väktarna skötte alltid sitt jobb väl, men vandrade sällan längre än att hinna hem till middagstid om inget särskilt hänt, även fast många medlemmar ibland vandrade runtom det innersta reviret och längre än så. Särskilt de som ofta höll sig lite avsides, som Ronia själv. Hon var en flockvarg in i märgen men lika stark var viljan att utföra uppgifter och att se till reviret var en av dem.
  De två vargarna hade skiljts åt åt vardera håll några timmar tidigare för att se om det fanns något byte att finna, vilket snart visade sig svårt i dimman. Vätskan i luften förvirrade men tiken tvingade ändå förlita sig på nosen när hon följde ett spår av vad hon trodde var antingen hare eller vildkanin. Det dröjde dock inte många minuter innan jakten hejdades åter. En kvist hade knäckts någonstans i dimman, och lukten av varg hade blivit distinkt.
  Efter en kort paus började Ronia åter röra sig framåt, långsammare än förut.
  "Hallå?"

[Till Sraosha. Jag suger på att skriva starter. Japp.]

_________________
you just flipped the bitch switch.
Till överst på sidan Gå ner
Sraosha

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Nytt liv [Sraosha]   fre 15 dec 2017, 01:29

Dimman tätnade. Området var okänt för Sraosha, ändå trevade hon sig fram. Ännu var hon svag - hon hade ännu inte helt återhämtat sig från sjukdomen, eller hungern, men hon orkade nu vandra på egen hand. Hon var svag, men styrkan växte för var dag som gick. Likaså tilltog gnistan som åter tänts inom henne. Hon var besluten, fast besluten att hitta sina små.

Sraosha var lätt omtöcknad, och dimman gjorde inte saken bättre. Hon var inte riktigt säker på var hennes steg förde henne, eller om andra fanns i närheten. Bäst var alltid att ligga lågt, särskilt nu med tanke på hennes svaghet.

En kvist knäcks plötsligt under Sraoshas tunga tass, men hon vandrar vidare, hyfsat övertygad om att ingen befann sig nära nog för att höra det. Men när en röst skär genom tystnaden stelnar hon, och stannar upp. 

Hallå?

Honan klipper med öronen, lyssnar efter varifrån rösten kom. Steg blir snart hörbara i den ekande tystnaden, och snart uppenbarar sig även en mörk silhuett. Sraosha står vid det här laget helt stilla. Hon var större än gestalten som närmade sig, men inte nödvändigtvis starkare. Ändå gjorde hon det envisa valet att stå kvar. Främlingen behövde inte nödvändigtvis vara hostil.

"Hallå," kraxar hon fram med en låg, hes röst. Snabbt harklar hon sig, det hade dröjt ett tag sedan hon talat senast. "Hej," säger hon sedan igen, nu med en tydlig, klar röst. Den röda sträckte på sig i ett försök att inte verka så hopsjunken och sjuklig, även fast man säkert kunde ana hennes tunna kropp under pälsen. Snabbt andades Sraosha in genom nosen, vädrade. Vargen som nu uppenbarat sig för henne, en hona, bar dofter av många andra vargar. En flockvarg? Detta gjorde Sraosha aningen nervös, och mer aktsam. Snabbt flackade hon med blicken över området, rädd att varginnan hade sällskap. 

"Ursäkta mig, om jag stör. Jag är bara på genomresa," säger hon lugnt och ler, hoppas att hon döljer osäkerheten hon bär.
Till överst på sidan Gå ner
Ronia
General
avatar

Spelas av : Julia

InläggRubrik: Sv: Nytt liv [Sraosha]   fre 05 jan 2018, 20:56

"Inte alls."
Genomresa. Rösten förblev monoton medan Ronia synade den främmande honan. Hon tycktes nervös. Inte mycket, men nog att flacka med blicken och kika ut i dimman och duggregnet. Vätan fick henne att se ynklig ut. Den lockiga pälsen hängde trasslig över hennes skuldror, men Ronia anade att hennes egen lugg knappast såg mycket bättre ut i vädret. Vågorna i fällen kämpade mot vattnets tyngd, skvallrade om hur volymen skulle kunna te sig i torrt tillstånd. Horn vred sig ut ur främlingens kranium, påminde om berggetterna flocken sett när de vandrat över Raukakekedjan förr. Lustigt.
  "Du behöver inte oroa dig för min kamrat", sade hon slutligen efter att ha avslutat den oförskämda analysen. Lockpälsen verkade harmlös, men man kunde aldrig veta. Märkligare saker hade hänt. "Han jagar bara, liksom jag." Ronia mött åter tikens osäkra blick, smalnade av med sin egen.

[ETT SVAR]

_________________
you just flipped the bitch switch.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Nytt liv [Sraosha]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Nytt liv [Sraosha]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: