HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Halv-spontana valpar (Kin)
Eld och vind [SRAOSHA] EmptyIgår på 23:16 av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Eld och vind [SRAOSHA] EmptyIgår på 23:04 av Alin

» Salt i såren [Niara]
Eld och vind [SRAOSHA] EmptyIgår på 22:00 av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Eld och vind [SRAOSHA] EmptyIgår på 19:24 av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Eld och vind [SRAOSHA] EmptyIgår på 19:19 av Ronia

» Glödande mönster [Aliital]
Eld och vind [SRAOSHA] EmptyIgår på 18:45 av Ronia

» Luften vibrerar
Eld och vind [SRAOSHA] EmptyIgår på 17:56 av Ehfra

» Luften är fri [Varya]
Eld och vind [SRAOSHA] Emptyfre 24 maj 2019, 21:25 av Varya

» Mörkt tillstånd
Eld och vind [SRAOSHA] Emptyfre 24 maj 2019, 20:54 av Kaato

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 2 gäster.

Opala

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Eld och vind [SRAOSHA] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Eld och vind [SRAOSHA] Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Eld och vind [SRAOSHA]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sirius
Död
avatar

Spelas av : Bellzpellz

Eld och vind [SRAOSHA] Empty
InläggRubrik: Eld och vind [SRAOSHA]   Eld och vind [SRAOSHA] Emptysön 10 jan 2016, 22:15

Solen står fortfarande högt på himlen men middagstid har redan passerat. Den lilla valpen hade traskat bort från lyan en bit. Inte långt för han var inte så säker på sig själv ännu. Kanske att hans självförtroende skulle växa med vingarna, som fortfarande inte är annat än duniga bihang på hans rygg. Inte ser de lika präktiga ut som fåglarnas. Men nog är det vingar. Eller hur? De liknar i alla fall vingar. Och fjädrar har ju fåglar. Valpen försöker ibland flaxa med vingarna så mycket han bara kan för att försöka se om de fungerar. Men det har inte hänt mycket till resultat någonsin. Inget över huvud taget. Besvikelse är vad han känner.

Valpen sätter sig ner vid ett träd och ser bort mot lyan. Han kan fortfarande se den från platsen han befinner sig på. Så han är inte långt borta. Men tillräckligt långt borta för att få vara för sig själv. Det kan ibland bli för mycket med så många syskon som han har. Men han klagar inte. Han älskar varenda en av sina syskon. Även om vissa har lättare att kliva de andra på nerverna. Men ensamheten är ibland välkomnande. Här kan han sitta och lyssna på vindens viskningar. Vinden har så mycket att berätta. Dess vyssjande stämma är även en uppskattad vaggvisa vissa nätter när alla de andra har somnat ifrån honom.

Det kliar i nosen. Valpen rycker till och lyfter ena tassen och stryker den över nosryggen för att få bort kliet. Men kliet stegrar och han nyser. Löven framför hans tassar fattar eld och valpen rycket överraskat till med ett pip. Det där var inte meningen. Han reser sig snabbt upp och trampar på elden för att få den att försvinna. Elden dör ut men han bränner sina framtassar. Han sätter sig ner och lyfter upp framtassarna och blåser på dem. Vinden sveper fram och skapar små virvelvindar kring valpens tassar och snart svider de inte längre. Lite röda är de fortfarande men när vinden mojnar igen så känns det mycket bättre och valpen sätter ner framtassarna på marken igen och tungan smiter ut mellan läpparna och fuktar nosen. Hoppas han inte nyser igen.

[PAX TILL SRAOSHA]
Till överst på sidan Gå ner
Sraosha

Sraosha

Spelas av : Marjo/Bobcat

Eld och vind [SRAOSHA] Empty
InläggRubrik: Sv: Eld och vind [SRAOSHA]   Eld och vind [SRAOSHA] Emptyfre 29 jan 2016, 18:34

Sraosha hade lagt märke till att Sirius lämnat lyans närhet för att bege sig iväg på egna strapatser. Hon lät honom vara, tills en stund passerat utan att han återvänt. Då följde hon efter, lunkande och med stora kliv. Hon stressade sällan, hon visste att valparna var säkra då hon ofta patrullerade området kring lyan. Eventuella inkräktare skrämde hon bort utan tvekan, direkt. Ingen skulle få komma nära hennes barn, och trots att ha kastats in i livet som moder så hade hon vant sig vid det förvånansvärt snabbt. Vad som hon först ansåg varit det värsta som hänt henne förvandlades till det bästa, så fort valparna låg vid hennes varma buk och diade kände hon en känsla hon aldrig känt förut. Inte i den oerhörda skalan. Hon ler svagt, får se Sirius uppenbara sig i sitt synfält. Löven krossas under hennes väldiga tyngd och valpen verkar trivas i ensamheten, något som oroade henne litet. Vissa tog mer plats än andra, men Sraosha var ändå övertygad om att deras uppfostran tagit fart i rätt riktning. Hon ler mjukt och moderligt åt sin son när hon sluter upp med honom, sätter sig bredvid honom. Den långa, yviga svansen, flammande likt eld sveps runt honom och hon buffar honom närmare sig med en väldig tas.
"Raring," ler hon och nosar över honom. Det luktade lite bränt, och en lätt rynka uppenbarar sig över hennes nosrygg. Hon noterar att löven på marken är lätt svarta, och svag rök ringlade sig upp mot himlen.
"Vad gör du?"
Till överst på sidan Gå ner
Sirius
Död
avatar

Spelas av : Bellzpellz

Eld och vind [SRAOSHA] Empty
InläggRubrik: Sv: Eld och vind [SRAOSHA]   Eld och vind [SRAOSHA] Emptyons 03 feb 2016, 12:04

Han lägger märke till att mor kommer mot honom. Valpen ser ner på sina tassar. De känns mycket bättre nu. Såg mor vad hon hände? Valpen vill inte oroa henne eller något. Själv har han liten till ingen kontroll över sina krafter. Han vet inte vad det är för något. Men syskonen har med krafter. Vissa av dem har andra krafter. Öronen klipper till på huvudet när mor sätter sig ned vid hans sida och drar honom intill sig och hennes svans placeras runt honom. Det känns tryggt och valpen lutar sig mot henne.

"Jag gör inget". Säger han och försöker att inte se skyldig ut. Men spåren efter eldgnistan som han nyst ut syns i löven framför honom.
"Jag bara nös". Lägger han till och snörvlar lite för att bekräfta det. Det var inget skumt han höll på med. Han hade inte menat att sätta eld på löven. Och han lyckades faktiskt att få bort det. Så lite stolt är han i alla fall, även om han blivit väldigt överraskad och kanske även lite skrämd. Han hade inte velat att hela skogen skulle fatta eld. Det här är deras hem. Valpen vänder upp den udda blicken mot mor.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Eld och vind [SRAOSHA] Empty
InläggRubrik: Sv: Eld och vind [SRAOSHA]   Eld och vind [SRAOSHA] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Eld och vind [SRAOSHA]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Höstskogen-
Hoppa till: