HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Allt som krävs
mån 15 okt 2018, 17:48 av Arno

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

» Ingen plats för trosvaga [P]
tor 11 okt 2018, 15:27 av Haqim

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Spöken från förr [Jägarna]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Oreliel

avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Spöken från förr [Jägarna]   lör 21 okt 2017, 13:39

En kylig vind busade i hennes svarta fäll och hon skakade på sig för att lägga det som hamnat i oreda till rätta igen. Den höga middagssolen värmde hennes rygg och nacke. Men en kisade blick såg hon på himmelen. Blå, klar, och med endast ett fåtal vita, tunna moln att se. En och annan fågel passerade hennes synfält. Ett lätt leende spelade på hennes läppar. Hon hade sett mycket i sitt liv, men aldrig hade hon sett världen från en fågels vinkel.

Med varsamma, men säkra, steg vandrade hon över den ojämna marken som doldes under lågt gräs. Den avtagande doften av varg låg över området. Hade det inte varit för att dofterna av fyra vargar följde med den lekande vinden hade hon sagt att ingen befunnit sig på platsen på ett antal dagar. Öronen vred sig i doftens riktning men hon uppmärksammade det inte mer än så. Åtminstone inte förrän de trädde fram bland stenar och träd. Stegen saktades in och hon studerade dem stilla. Den mest iögonfallande av dem var en stor, vit varghanne. Mot den naturfärgade bakgrunden var det nästan som att han tycktes lysa. Den gröngula blicken föll på hans ben och skyddet han bar. Det var som om luften hade gått ur henne. Hastigt såg hon på de andra tre i hans sällskap.
    "Nan aear adh in elin!" andades hon ut.
I rask trav rörde hon sig mot dem.
    "Förlåt mig, men ni tillhör möjligtvis inte De Vita?"
Hon hade trott att de alla hade gått förlorade. Oreliel var mycket väl medveten om att det endast kunde vara ett sammanträffande att dessa bar läderband precis som hennes vänner, och vågade av den anledningen inte låta hoppet välla upp i hennes bröst allt för mycket. Men det var svårt. Mycket svårt.

[Loke är i alla fall närvarande, tror Obbe också om Vic kände för det. De resterande två är om någon annan antagen vill hoppa in, annars så får det vara npc:er :D]
Till överst på sidan Gå ner
Oberon
Vampyrjägare
avatar

Spelas av : Vic

InläggRubrik: Sv: Spöken från förr [Jägarna]   tor 01 feb 2018, 13:48

Oberon tog in varelsen som snabbt närmade sig dem. Hon var högrest - i storlek med honom själv men det var också den enda likheten han såg. Rörelserna var annorlunda, mjuka och lätta och fällen mörk. Oklanderlig eller ren ville Oberon konstigt nog beskriva henne som, och det klingade oroväckande i hans öron. Han gillade det inte.
    "Förlåt mig, men ni tillhör möjligtvis inte De Vita?"
De Vita. "Vid gudarna, varg!", utbrast Oberon skarpt vid främlingens yttrande och tog ett varnande steg framåt. "Vem är du?" Rösten var krävande när han mötte hennes gröngula med hård, vaksam blick. Kanske skulle han agerat annorlunda; höjt frågande på ögonbrynen som om han inte visste vad hon talade om, men hennes fråga hade överrumplat honom. De Vita. Hon kunde omöjligt veta. Vem var hon?
   Främlingens doft gjorde inget för att lugna honom. Det var inte bekräftelse nog. Om än hennes liv inte var stulet kunde de inte vara säker på vem hon tillhörde, eller vem hon fört med sig. Vilken dåre dundrade ensam fram till en grupp på fyra okända? Insikten fick helveteshunden att som hastigast svepa blicken över området bakom henne, letandes efter något som tydde på att hon inte var ensam. 

[Ta ett korvigt litet svar, hihi.]
Till överst på sidan Gå ner
Oreliel

avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Spöken från förr [Jägarna]   tor 01 feb 2018, 15:43

Hon ryckte till och mötte den flerögde ynglingen som med skarp röst tilltalat henne. Överraskningen på hennes anlete över både hans plötsliga reaktion och hans utseende suddades ut och ett leende tog dess plats. Att han skällt på henne på det viset kunde bara tyda på en sak.
    "Så ni vet vilka jag talar om." konstaterade hon kort.
Hon var tvungen att försöka stilla sitt hjärta. Det kändes som att det skulle fladdra ur hennes bröst vilket ögonblick som helst. Och hon var inte säker på om hon skulle klara av ytterligare en besvikelse om det skulle visa sig att hon misstagit sig.
    "Mitt namn är Oreliel."
Hon backade ett steg innan hon satte sig ner i ett försök att lugna den viftande svansen, men lyckades inte märkbart.
    "De Vita var vänner." hon ignorerade sticket i hjärtat då hon tänkte på dem.
Hon hade aldrig lärt sig namnet på flockens alla medlemmar, men de hade varit bekanta ansikten. Somliga hade hon lärt känna bättre än andra. Ilya och Ilari. Boris. Ivane. Hon saknade dem så innerligt mycket. Svansen hade upphört sina glada rörelser.
Det var med blandade känslor hon såg på deras benskydd. Ryktena att De Vita gått förlorade, och att hon inte sett ett spår av dem på så otroligt länge... Och nu dessa fyra, bärandes på samma benskydd som hennes vänner burit.
    "Säg mig... finns någon av dem kvar?"
Hon såg på de fyra närvarande med hopp i blicken.
Till överst på sidan Gå ner
Oberon
Vampyrjägare
avatar

Spelas av : Vic

InläggRubrik: Sv: Spöken från förr [Jägarna]   lör 10 feb 2018, 23:41

Helveteshunden iakttog främlingen under tystnad. Hon gav dem ett stegs utrymme innan hon satte sig ned - en gest som verkade vara mer till för henne än dem. Svansen rörde sig yvigt över marken i kontrast med hans egen, som förblev vilandes i linje kroppen. Oberon visste inte vad han skulle göra med tikens påtagliga glädje eller hur han skulle bemöta den. Den förväntan som speglades i hennes blick var en han inte besvarade. I ögonvrån såg han Lokes ljusa gestalt sluta upp intill hans sida, vilket påminde honom om att andas. Han var inte ensam. Som pliktskyldigast introducerade den blå sig själv och gruppen. "Oberon. Och det här är Loke, Beata och Theano." I samband utbyttes flyktiga blickar flockfränderna emellan. Det var ett ordlöst löfte, så väl som en försäkran.
   "Säg mig... finns någon av dem kvar?"
När Oberon såg på tiken igen var det med sval ton han besvarade hennes fråga. "Nej." Han lät tystnaden sträcka sig mellan dem, och tog tiden till att se svaret sjunka in hos den högresta. De Vita var sedan länge borta. En gång hade där funnits en, men Dimitrij var inte längre en av dem.
   "Ni säger att De Vita var vänner. Vem var ni för dem?" Frågan vägde tung i luften. Oberon hade svårt att få ihop det hela och ännu svårare att greppa varelsen framför sig. Hur ung hade hon varit vid den tiden? Hur gammal var hon nu?

[Jag var lat och och gjorde de två andra i gruppen till npc. Är det någon antagen som hellre vill vara med, får ni hojta så kan jag ändra!]
Till överst på sidan Gå ner
Oreliel

avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Spöken från förr [Jägarna]   fre 13 jul 2018, 15:11

Hoppet i hennes ögon släcktes. Men en liten, flämtande glöd vägrade att ge upp helt och hållet. Ett leende utan glädje spred sig på hennes mörka läppar åt ynglingens fråga.
    "En vän. En bekant. Någon att dela sina sånger och historier med. Någon som kunde dela sina egna sånger och historier med de som ville höra. Någon de var villiga att dela sin eld med." Hennes röst fylldes med värme och saknad. "En valps första kärlek."
Den lilla tikvalpen hade högt och tydligt förkunnat för sina föräldrar, syskon och de som var inom hörhåll att Oreliel var den hon skulle spendera sitt liv med. Så blev aldrig fallet. Andreija hade varit hennes namn.
    "Någon som önskar att hon kunde få se deras ansikten igen."
Blicken sökte sig neråt och fastnade återigen på benskydden främlingarna bar. Hon hade svårt att övertala sig själv att det var ett sammanträffande. Oreliel mötte den flerögdes blick med ett leende. Denna gången fanns det glädje i det.
    "Det värmer ett gammalt hjärta att se att kampen fortfarande pågår."
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Spöken från förr [Jägarna]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Spöken från förr [Jägarna]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» En fisk [Jägarna]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Västra Bergen-
Hoppa till: